Så var det söndag igen

I dqg vart det sovmorgon till halv 11 sen åkte kim iväg till sitt jobb för att fixa lite saker. Själv passade jag på att städa lägenheten, vädrade lite mattor och såg till att det kom in frisk luft i lägenheten.

Efter att kim kom hem och hade vilat i en halvtimme så åkte vi till öb och köpte en ny matta till vardagsrummet sen vart det willys för storhandling. Väl hemma sen så fixade vi middag och slappade i soffan.

Åkte ut till sköldinge vid 18 tiden för att ta en fika hemma hos min kusin och hennes man. Vart en hel del snack om tatueringar och om en resa till skottland. Har kommit fram till nu att det blir ingen tatuering på armen då jag inte tycker det passar på mig så det blir benet istället.

Påvägen hem från sköldinge gjorde vi ett stopp på häxorna. Där köpte vi varsin räkmacka som vi nu har tryckt i oss, jävlar vad gott det var.

Slö tittar på teve nu men blir snart till att krypa ner i sängen då det är en ny arbetsvecka som börjar i morrn.

/M

Om jag hade obegränsat med pengar

Om jag hade obegränsat med pengar så skulle jag förnya min garderob med de här underbara plaggen


Mitt inköpt från sweet poison

Så här ser klänningen ut som jag inhandlade på Sweet Poison


Mariebergs köpcenter

I går var vi på statt och lyssnade på the johnny hootch gang. Det var en jätte trevlig kväll med bra musik och trevliga människor. När bandet hade spelat klar på statt vid 23 tiden så tog kim och jag en snabb repa ner till krogarnapå stan  innan vi gick hem.

I dag så drog kim, jag och åsa iväg till marieberg och ett utav våra målet var sweet poison butiken. Där inne hittade jag en jätte fin klänning och kim hittade en jacka. Sen vart det en tur in på hm där jag hittade koftan jag la ut en bild på här i bloggen. Dock fick den inte följa med hem då det inte kändes som jag.

Vi käkade lite lunch innan vi sen åkte iväg till biltema och inhandlade lite saker, sen styrde bilen hem till k-holm. Nu är hemma och bara slöar. Jag sitter och kollar runt på lite olika tatueringar för att få lite inspearation då jag hör och häpnar har blivit sugen på att göra en ny. Denna gång funderar jag på en på armen med lite rockabilly stuk men tiden får utvisa vad det blir.

/M

I morrn så är det äntligen fredag!

I går kväll så vart det fika och lite skit snack hemma hos madde och hon bjöd på jätte goda cupcakes. Vi pratade bort lite mer än 3 timmar innan vi avslutade våran kväll. Dock så kändes det som att vi bara satt och snackade i 1½ timme men som de säger - tiden går fort när man har kul.

I dag har det varit bra fart på jobbet och det är skönt att det inte är så himmla mörkt längre när man åker hem på kvällarna. Och i dag har solen nästan varit framme hela dagen men tyvärr har det oxå varit förbaskat kallt ute. Fick skrapa rutorna både i morse och nu ikväll innan jag åkte hem. Nu ikväll har jag fixat mina ögonbryn, plockade och färgade och nu har jag precis tittat klart på sveriges värsta bilförare. Herregud säger jag bara om dessa förare!

Fredag i morrn och det är sista arbetsdagen för veckan och kl 12.30 så börjar min helg. Efter jobbet i morrn så ska jag hem till mamma och prova kjolen hon håller på och syr till mig. Sen blir det ner på stan och fixa en sak innan madde och jag ska åka till willys och handla lite. Sen på kvällen ska älsklingen och jag på statt och lyssna på The Johnny Hootch gang. Hoppas på en trevlig kväll och att man slipper träffa på allt för många idioter ;-)

/M

Inte mkt som har hänt

Har inte skrivit på ett par dagar nu men det är inget speciellt som har hänt. Allt är som vanligt, jobbar på och står i. Sover fortfarande som en kratta eller jag söndags natt och måndags natt sov jag helt okej. Det var nästan så jag började hoppas på att jag skulle börja sova normalt igen men icke då. Natten som var låga jag vaken i fler timmar innan jag lyckades somna och sova i 3 timmar, endå så var jag så himmla trött när jag gick och la mig.

Men men det var svinigt kallt ute i morse och jävlar var svårt det var att skrapa bort isen på rutan i morse. Men ikväll när jag skulle hem från jobbet så kom jag på att jag hade de-ice spary i bilen vilket kom till hands då det har blivit en massa is på rutan under dagen. Så efter att ha sprayat på sprayen så gick det lätt som en plätt att skrapa bort det.

När jag kom hem från jobbet i kväll så tog kim och jag ett race och städade samt plockade undan i lägenheten innan vi började med maten och disken. Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och nördar lite. Om en stund så ska jag gå över till madde för att fika och skvallra lite. Och chrille kommer hit då han och kim ska spela tevespel och slakta zombiez eller vad det nu är för spel de spelar.

/M






Inte riktigt frisk än

Tog en rätt rask promenad ner till coop på stan för att handla lite och när jag kom hem förut så var jag helt slut och svettig. Det brukar jag normalt sätt inte bli så det tyder på att jag inte är riktigt frisk än, halsen har dock blivit lite bättre men inte helt.

Så det blir ingen träning för mig i kväll utan jag laddar om batterierna och sattsar på att köra för fullt i morrnkväll istället. Resten utav den här dagen blir till att roa sig med att plocka och städa av lägenheten lite och sen ska vi titta på film ikväll. Ska kolla på doom, inte rikigt min typ utav film men efter som jag "plågade" kim att se twilightfilmerna så får man ju snällt ställa upp.

Nej dags att hänga upp tvätten och vara lite produktiv.

/M

Dags för en liten uppdatering

Torsdags: Åkte jag iväg med jobbet till västerås då vi skulle ha tandvårdsdagar vilket innebär att vi sitter och lyssnar på föredrag i 2 dagar. Vi var ca 390 personer och alla vi som var med jobbar inom folktandvården i sörmlan.

Efter att ha lyssnat på olika föreläsningar från kl 9.30 till 16.45 med några avbrott för fika, lunch och bensträckare så begav vi oss till vårat hotell. Vi checkade in, fixade till oss och sen sammlades vi på våran klinik upp inne på ett utav hotellrummen och drack lite vin och laddade upp inför kvällen.

Vi gick tillbaks till konferensbyggnaden där vi skulle äta en tre rätters middag, lyssna på musik och dansa halva kvällen/natten. Maten var jätte god och när musiken väl började spela sen så flög bokstavligt talat 300 pers upp på dansgolevt för att släppa loss.

Jag kastade in handduken vid 23 tiden och begav mig tillbaks till hotellet för några timmars sömn då vi skulle börja föreläsningarna redan kl 8.30 dagen efter.

Fredagen: Startade dagen med hotell frukost vilket aldrig är fel sen var det bara till att cheka ut och gå bort mot konferensbygganden. Alla kom i tid med vissa var piggare än andra men dagen flöt på riktigt snabbt och vi av klara vid 3 tiden. Tog tåget hem och var i stan lite inna fem tiden. Gick hem och lämnade väska, sen åkte kom och jag iväg och köpte thai mat. Resten utav kvällen tog vi det bara lugnt.

/M


This is fun

Onsdag och sista arbetsdagen för denna vecka, skönt som tusan. Visserligen så blir det jobb i morrn och på torsdag men då ska vi vara i västerås och lyssna på en massa föredrag.

Dagen i dag har det inte hänt så speciellt mkt förutom att det har varit en massa oväsende på jobbet då de håller på och renoverar ena rummet på jobbet. Annars så har vi mest haft en massa lagningar och undersökningar i dag.

Har haft en roande konversation i dag också, den fick mig verkligen att skratta. Var typ höjdpunkten under hela arbetsdagen :P

Nu ska jag strax hoppa in i duschen efter det packa det sista inför i morrn och sen ska vi över till våra underbara grannar på fika.

/M

Beslutsångest

Har lite beslutsånget, vet inte ifall jag ska köpa denna kofta eller inte. Vad tycker ni?
/M


Roligt med nya saker

Halvseg dag på jobbet men vi har ändå varit väldigt produktiva och dragit in en massa kulor. Hade även friskvård i dag så jag pluggade in headsetet i öronen och satte i gång lite musik och tog en skön promenad. Var dock en kort tur då min hals har börjat strula igen.

Efter att jag kom hem från jobbet så hämtade jag upp kim och så åkte vi upp till jysk. Tittade på en massagefotölj som vi slog till på. Så nu står den i ena hörnet i vardagsrummet och den gör sig verkligen där.

Molle tittade förbi snabbt för en liten stund sen och lämnade tillbaks kepsen vi glömde när vi var hemma hos honom sist. Annars så tittar vi på teve och tar det lugnt, ska kolla på NCIS senare ikväll.

Btw blir så jävla trött på folk, you´re not the center of my world just so you know.

/M                                                                              

Fotöljen som vi köpte i dag




Datum att se fram emot

20/1 Konferens/Tandvårdsdagar med jobbet i Västerås

28/1 är det The Johnny Hootch Gang


Löningshelgen i Januari blir det shopping i antingen Norrköping eller Marieberg

6/2 Firar 8 månader tillsammans med älsklingen

14/2 Alla Hjärtans Dag


18/2 Fixa frillan hos frissan

26/2 Live & Jive

.....

Katy Perry - Teenage Dream

 

 


Ny veckan, nya tag och nya saker att se fram emot

Måndag och det var bra seg när klockan ringde i morse. Men så fort jag kom till jobbet så piggnade jag till lite och dagen har flytit på i bra tempo.

När jag kom hem ikväll var det soffan en stund för att ladda upp batterierna inför träningspasset. I dag låg fokuset på bena och så var det en massa löpning. Fy fan vad svettig och trött jag vart samt att jag flåsade som en annan tog. Att springa är inte riktig min grej men det är bara att bita ihop.

Älsklingen hade lagat en jätte god chile con carne till middag och det slank ner två portioner då jag var hungrig som en varg. Efter maten tog jag en välbehövlig dusch och sen har jag börjat packa lite inför torsdag då jag ska iväg på konferens i västerås.

Ska kolla på morden i midsomer sen men dock inte på teve då den där jävla idrottsgalan går och har gjort att de inte visar mitt programm förens kl 23 vilket är lite väl sen för en annan som ska upp till jobbet i morrn. Så istället så ska jag kolla på svtplay istället för de visar nämligen kvällens avsnitt där.

/M

Nu var det ett tag sen jag skrev

Torsdag: Jobbade hela dagen sen efter jobbet så åkte nästan alla på kliniken ut till skebokvarns hembyggdsgård. Där ute firade i en utav våra tandläkare samt en utav våra tandsköterskor som hade fyllt 60 år. Vi käkade got mat och sen vart det lite lekar. Åkte hem rätt så tidigt då jag skulle släppa av en utav tandläkarna i flen som sen skulle ta tåget hem till sthlm.

Fredag: Jobbade fram till lunch sen åkte jag hem till mina föräldrar och provade kjolen min mor hade sytt till mig. Efter att ha provat kjolen åkte vi ner på stan för jag skulle in på banke för att beställa ett nytt bankomatkort. Sen gick vi även ner till bankfacket så jag kunde ta hem mitt armband. När vi var klara på banken åkte vi till svenssons foto där jag hämtade korten jag hade framkallat. Kvällen var lugn, den spenderades framför teven.

Lördag: Försökte få igång kims bil och efter lite starthjälp från min volvo så hoppade den igång så snällt. Tog en tur ut till sköldinge och svärföräldrarna. Vart fika och en massa skit snack där ute innan vi åkte in till stan och handlade. Vi svängde även förbi hemma hos mina föräldrar och hämtade upp min kjol som var klar, tack mamma den vart jätte bra! På kvällen roade jag mig med att sätta in en massa kort i fotoalbumet medans kim spelade dataspel.

I dag söndag: Gick ner till åhlens och köpte ett nytt fotoalbum då jag inte fick plats med alla kort i det andra. Satt en stund och höll på med foroalbumet. Sen tog jag tag i och städade hela lägenheten, körde en tvättmaskin medans kim tog tag i disken. Nu väntar vi på maten som står i ugnen som kim har fixat. Senare i kväll så ska jag köra ett träningspass, sätta in lite fler kort i fotoalbumet och sen blir det mys i soffan.

/M

♥♥♥♥♥♥♥

I know you get me so I let my walls come down, down
Before you met me, I was alright but things
Were kinda heavy, you brought me to life

Älskar dig

Snö och åter snö

Fick skotta fram bilen i morse och åka iväg i snö vädret till jobbet. Full rulle på jobbet vilket var skönt. Fick skotta fram bilen ikväll för att kunna åka hem. Väl hemma vart det träning, duschen och sen middag som kim hade fixat till. Nu soffhäng i soffan och kolla på the simpsons.
/M

Ensamkväll

Jobbade i dag och det var en helt vanlig dag på jobbet med lite lagningar, tand utdragningar och rotfyllningar.

Ikväll har jag bara tagit det lungt, fixade lite kycklingwok till middag. Kim är i västerås och jobbar hela kvällen/natten så mitt middags sällskap fick bli teven. Har läst lite bloggar och kollat på NCIS men snart blir det sänge för min del.

Behöver dock inte sova själv hela natten då hjärtat tydligen skulle komma hem någon gång under natten. Men tills han har kommit hem så ska jag njuta utav att kunna rulla runt och lägga mig tvärs över sängen ifall jag vill.

/M


Halt som tusan ute

Det var nästan isgata hela vägen till där jag hade parkerat bilen men jag lyckades hålla mig på fötter. Var inte så värst halt på vägen till jobbet vilket var skönt.

Allt var som vanligt på jobbet, full fart med andra ord. När jag kom hem från jobbet så tränade jag medans kim fixade middagen. I dag var det en massa benövningar och fy tusan vad det känns i bena nu. Vill inte veta hur grym träningsvärk jag kommer ha i morrn.

Har nyss spelat en massa partier mahjong, har blivit helt såld på det :P Ska titta lite på teve en stund innan jag ska mysa ner mig i sängen med mitt :love:

/M

Firat pappas födelsedag

Gick över till mina föräldrar idag och firade min far som fyllde 61 år i dag. Han fick lite olika lotter utav oss att skrapa, tyvärr vart det bara 25 eller var det 50 kr vinst men det är bättre än inget alls. Vart en fika och sen tog mamma en massa mått på mig så hon kan sy kjolarna jag vill ha.

Efter att ha varit hos mina föräldrar åkte vi upp till willys för lite handling. Träffade på daniel och willhem där uppe så vi bytte lite ord. Sen när vi kom hem så packade jag in varorna medans hjärtat rensade handfatet samt duschen.

Resten utav dagen/kvällen har varit lugn, jag har framkallat lite bilder och kim spelade lite tevespel innan vi tog tag i middagen samt disken. Sen efter middagen körde jag ett träningspass medans kim passade på att spela data spel.

Nu sitter jag ny duschad i soffan och känner mig som en nyttigare människa. Ska kolla lite på morden i midsommer innan det är dags att säga tack och god natt för denna kväll.

/M



Dessa är några utav alla korten jag valde att framkalla




En snöig lördag

När jag slog upp mina blå i morse och klev upp ur sängen så såg jag vilket snö väder det var utanför. Jag vart inte pepp på att ta mig ner på stan som jag hade planerat igår. Men snöandet avtog så kim och jag åkte ner på stan där vi käkade frukost/lunch inne på CL.

När vi var mätta och belåtna vart det en sväng in på hm, eurostore, dressman och bolaget. Vi kom hem med lite div saker. På väg in genom porten ringer min mor och berättar att det är strömavbrott. Så istället för att sätta sig framför dator/teve så läste jag lite ur en bok och kim lyssnade på musik medans vi väntade på att strömmen skulle komma tillbaka.

Det kan ju vara rätt så mysigt med strömavbrott men inte när man är kissnödig och behöver gå på toa. Så istället för att kissa i mörkret så tände jag lite ljus som fick bli våran ljuskälla där inne. Det vart lite mys stämning inne på toan med de tända ljusen. Efter lite mer än 1 timme så kom strömmen tillbaka.

Resten utav dagen kvällen så har vi tagit det lugnt, kollat på teve och jag har valt ut bilder som jag ska ta och framkalla snart. Det vart en hel del bilder som jag sen skall sätta in i mitt fotoalbum.

/M

Avnjutit en god plankstek

Denna dagen har jag först spenderat med min mor nere på stan i syaffären för att kolla på mönster och tyger. Hon är nämligen så snäll och har lovat att sy bl.a 2 stycken kjolar och en topp åt mig, tack mamma!

När vi var klara nere på stan åkte vi upp till ÖoB för lite shopping och sen vart det en sväng in på ica maxi där jag köpte ryggbiff som kim och jag skulle ha till middagen. Handlade även lite annat smått och gott.

Väl hemma sen så tog jag tag i disken och sen fortsatte jag att städa av lägenheten. Sprang upp med allt julpynt på vinden och julgranen kastade vi ut i dag också. Kims pappa och bror var så snälla och körde ut den till tippen då de endå skulle ut dit. Så nu är julen verkligen bort städat här hemma.

Medans jag for fram som en tok och städade här hemma så var kim ute i sköldinge och fixade med garageportarna till john. När älsklingen kom hem sen vid fem tiden så slöade vi i soffan en stund. Sen började vi fixa till maten som i dag vart plankstek.

Vi tycke det var dags att inviga plankorna vi fick utan mina föräldrar i julklapp. Och jag behöver väl inte säga att det smakade otroligt gott och mätta som tusan vart vi. Så resten utav kvällen kommer bli lugn, blir till att sitta framför datorn/teve.

/M


Tordag 6/1 2011

Tog lite sovmorgen då jag kände att jag behövde sova ut efter att ha sovit dåligt 3 nätter i rad. Vaknade riktigt utvilad och satte i gång med att plocka lite i lägenheten samt städa undan julen. Det som återstår utav julen är att julgran ska kastas ut samt att kartongerna med julsaker ska upp på vinden.

Annars så har jag inte gjort så mkt mer i dag förutom att lata mig men ibland måste man få göra det med. Var ialla fall duktig och tänade lite i kväll och jisses vad svetten ran om mig. Fast det är ju ett bra tecken, det visar ju att träning ger effekt. Skönt som tusan var det ialla fall ta ta en dusch sen och känna sig som en ny fräsch människa.

Resten utav kvällen har jag suttit i soffan och tagit det lugnt, kollade på filmen som gick på kanal 6. Dumpad hette filmen och jag tycke den var jätte bra. Helt klar en film jag skulle kunna tänka mig att se igen om några månader.

Blir sängen om en liten stund och hoppas på att älsklingen är snäll och masserar mig rygg. Skulle inte vara helt fel som en lite belöning för att jag är duktig som försöker träna och hålla mig borta från en massa onyttiga saker. Kan ju säga att den är ju inte helt lätt speciellt inte när han sitter och dricker cola brevid mig. Men jag har inte tagit en enda klunk och det tycker jag är bra gjort utav mig för colan är en utav mina största laster jag har.

Nej nu ska jag sluta skriva och vara lite social mot min karl.

/M

Ge mig!!!

Dessi gav mig ett tips på ett sida med snygga skor och dessa skönheter hittade jag som jag absolut inte skulle tacka nej till :P


















'

 

 


.......

 

 

Här mamma har du något att bita i. Det är på ett ungefär sånna här kläder jag vill att du ska sy till mig :)


Yesterday so yesterday

I går var det jobb som stod på schemat under dagen, jobbade dock bara till kl 15. Förmiddagen flöt på lugnt men eftermiddagen vart lite stressigare och jag kände att jag inte hade fullt kontroll, hittade inte saker för att de inte stod på sin plats osv.

På vägen hem så passade jag på att handla lite, samt ringa till min farmor och gratta henne då hon fyllde år. Väl hemma var det skönt att sätta sig i soffan och varva ner.

Efter middagen var jag trött, hade huvudvärk och mensvärk och kände bara för att bädda ner mig i soffan och bara vara. Men då fick jag reda på att killarna skulle ha grabbkväll, jippi där försvann min soffhängar kväll. Mitt humör vart inte så bra då jag var grymt övertrött men gick över till madde och charlie så killarna kunde spela i lugn och ro.

Väl där så släppte det griniga humöret när jag hörde charlie jollra. Madde och jag kollade på teve samt skvallrade lite. Hade lite att ta igen då vi inte har träffats på ett tag, vi satt väl och pratade bort 2½ timme. Under den stunden så försökte vi natta charlie men tillslut så somnade han. Hade ialla fall en jätte trevlig kväll borta hos grannen.

Väl hemma sen så kollade jag lite på teven, pussade på hjärtat och sen vart det sängen för min del då ögonen nästan stod i kors på mig.

/M

35 frågor om mitt 2o1o

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Flyttade hemifrån och vart sambo med

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Hade inga nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Japp, madde och chrille samt anje och andreas

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej och det är jag glad för

5. Vilka länder besökte du?
- Turkiet

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? -
Längre sommar och mer sol

7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? -
6 juni

8. Vad var din största framgång 2010? - Fick ett vikariat som tandsköterska

9. Största misstaget? -
Suckar, det vill jag änns inte tänka på

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Nej, bara lite förkyld

11. Bästa köpet?
- Min bil

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Bensin, mat och inredningsprylar

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Vänner, familj, Kim

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Marcy Playground - Sex and candy

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Oj svår fråga

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Spenderat mindre pengar

18. Hur tillbringade du julen?
- Firade julafton med kims föräldrar och bröder och dagen efter firade vi jul med mina föräldrar.

19. Blev du kär i år?
JA det vart jag!

20. Hur många one night stands?
- Inga

21. Favoritprogram på TV?
- NCIS

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
- Finns vissa människor jag tycker mindre bra om!

23. Bästa boken du läste i år?
- Oj tror inte jag har läst någon bra bok i år

24. Största musikaliska upptäckten?
- Haha, bra fråga

25. Något du önskade dig och fick?
- Fick en jätte fin lampa utav älsklingen i julklapp som jag önskade mig

26. Något du önskade dig men inte fick?
- En massa pengar

27. Årets bästa film?
- Oj det finns så många bra filmer!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
- Firade den först hemma med mina föräldrar och hjärtat. Sen på kvällen så vart vi ett gäng som gick till harrys, drack några drinkar och hade det trevligt.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Nej, absolut inte

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
- Som vanligt men kanske lite mer rocka billy inspererat ibland.

31. Vad fick dig att må bra?
- Vänner, familj och så klar Kim.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Haha, finns många men Hugh Jackman som wolverine

33. Vem saknade du?
- Mormor

34. De bästa nya människorna du träffade?
- Det måste vara andreas, anje och kalle från laxå.

35. Planer för 2011?
- Många, bland annat en resat till turkiet.

Tycker inte om att köra bil i snöväder

Skrev ju igår att jag hoppades på att sova bättre natten som var till i dag men icke då. Det hjälpte inte änns med en kopp kamomiltee och att jag läste en bok tills ögonen stod i kors. Natten som var bestod mest utav att jag låg o vred och vände på mig samt att jag var kissnödig stup i kvarten tack vare teet.

Även fast jag var trött i dag så gick det bra att jobba och dagen flöt på fruktansvärt snabbt. Mindre skoj var det när jag skulle åka hem. Det snöade rätt så mkt så man såg knapp något när man körde och att köra med helljus var inte att tänka på. Men hem tog jag mig och väl hemma så bytte jag om och tränade en stund medans kim fixade middagen.

En dusch senare och nu sitter vi båda och slöar i soffan framför teven. Väntar på att NCIS ska börja och sen blir det sängen för min del och göra ett försök till att sova. Sista jobbdagen i morrn för denna vecka och vi slutar redan kl 15 för den är dagen före en röd dag.

/M

2011-01-03

Var skönt att komma tillbaka till jobbet i dag efter att ha varit ledig i 5 dagar. Hade dock lite problem att somna natten som var, låg mest bara och vred och vände på mig. Men otroligt nog så har jag varit skapligt pigg på jobbet i dag även fast tempot har varit rätt så högt.

Nu sitter jag i soffan mätt och belåten, vart spagetti och köttfärsås till middag. Slöa tittar lite på teve och kämpar med att inte låta de tunga ögonlocken vinna. För vinner de nu så kommer jag inte kunna sova i natt och en till natt som i går vill jag då inte ha.

Nej slö surfa lite och sen hoppas på att det visas något skoj på teven att vila ögonen på.

/M

Kinect sports active 2

I dag har vi hunnit med en del även fast det återigen vart en långt sovmorgon. Efter att ha suttit i soffan och vaknat till liv en liten stund så fixade vi ihop en matlisa för 2 veckor framåt. Sen skrev vi ihop en lite shoppinglista på allt som skulle handlas i affären.

Åkte upp till ica maxi och handlade, fick pressent kort där uppe utav mina föräldrar i julklapp så de utnyttjade vi. På vägen hem så passade jag på att tanka min bil, den skäms  ju inte det minst över att vara törstig den jävlen haha:P

När matvarorna sen var inplockade vart det lite lunch och sen provade jag kinect sports active 2. Fy tusan vad svettig jag vart efter det träningspasset, det kändes verkligen att man inte hade tränat på jätte länge. Men hädan efter så blir det ca 4 pass i veckan så vem vet jag kanske kommer i form till turkiet resan.

Har även bestämt mig för att dra in på allt onyttigt som chips, kebabtallrik och läsk och till min hjälp har jag kim som ska pusha på mig att låta bli allt sånt skit samt se till att jag tränar. Tror det kommer bli riktigt bra :)

Annars så har vi inte gjort så mkt mer ja förutom att diska, tvätta och städa men det är sånt tråkigt som måste göras ibland. Men det är skönt när det väl är gjort.

Resten utav kvällen som är kvar blir till att spenderas framför teven och ladda upp batterierna för i morrn bär det av till jobbet.

/M

Första dagen på det nya året

Första dagen på det nya året började med en lång sovmorgon. Resten utav dagen har älsklingen och jag bara tagit det lungt. Vi har nördat lite dator, kollat på teve och så sorterade jag lite kort på min externa hårddisk.

Jag soretera en liten del innan jag tröttnade på det, har så förbaskat många kort som jag inte har lagt in i några mappar utan de ligger i mappar döpta till diverse. Så det tar ju sin lilla stund att stortera korten och lägga de i rätt mappar.

Det vart hemma gjord pizza till middag i kväll och så har vi kollat på film, knight and day. Den var grymt bra, var ett tag sen jag skrattade så mkt till än film.

Nu sitter både älsklingen och jag vid varsin dator och nördar, jag kastar även ett öga lite då och då på dödligt vapen filmen som går på teve.

Den första dagen på det här nya året har varit lugn, skön och bakis fri som som det ska vara.

/M

2010 året som har varit

Mycket har hänt i år, vissa nedgångar med mestadels har det året bara bestått utav uppgångar.

Januari: Dejtade en kille i december och början av januari som visade sig vara en ryggradslös skit. Vart intriger med killens ex, kändes nästan som att man var med i en dokusåpa.
Fick ett vikariat på 50% som tandsköterska i flen, lyckan var gjort att äntligen få jobba och tjäna pengar.



Februari:
Bestod utav jobb, festa, spelkvälla samrt umgås med vänner. Tillförde även lite mer bläck på kroppen iform av anemon blommor.


Mars: Hjälpte min mosters sambo att hämta hem hans nya bil då några rådjur hoppade in i fronten på hans förra bil. Var på bio, filmkvällar, jobbat samt festat lite.


April: Började umgås mermed en utav mina killkompisar då vi tog upp kontakten igen. Vi var ett gäng som åkte till elmia (bil mässa). Blev lite fester denna månad också samt filmtittande. Började även jakten på en egen bil.


Maj: Firade valborg genom att äta middag ochgå ut med några vänner. Åkte till uppsala med kim då jag hade hittat en potentiel bil. Vart ägare till en volvo V70, min första egna bil. Firade chrille som fylde år denna månad.
Öltältet intog stan och vi var några styckna som gick ner dit och minglade. En utav mina killkompisar berättade att han tycke om mig mer än bara som en vän. Själv fick jag lite panik och stoppade typ huvudet i sanden som en struts men vi fortsatte att umgås som vänner. Jag han med lite filmkvällar och en shopping tripp till norrköping med kim. Jag bokade även en resa till turiket med min mor denna månad. Mitt vik vart förlängt till över sommaren.

Juni: Min mor vart sjuk, det visade sig vara 2 stora gallstenar. De opererades ut och hon vart bättre. Han med en till shopping tripp samt filmkväll med kim. Firade nationaldagen ute hos honom med madde, chrille samt kims kompisar från laxå.
Vi firade en dag i förväg med grillning och sing star, var även 2:a gånger jag sov kvar där ute. På nationaldagen åkte vi hela gänget  till factory för lite shopping, kim och jag vart även tillsammans den dagen (6/6 -10) :love:
Madde fyllde år denna månad så hon firades med present och vi vatr bjudan på fikabröd.  Midsommar firades med hemmafest hemma hos några vänner med hjärtat.


Juli: Jag fyllde år, hjälpte kim att flyttstäda samt möblera nya lägenheten då han flyttade in till stan. Vart några turer till djulö för bad samt fotografering. Han med en tripp till ikea samt till laxåborna där det vart grillning. Firade kims farmor som fyllde 80 år, fick träffa större delen utav kims släkt då. Köpte en ny mobil samt flyttade inprencip in hos kim. Madde och chrille fick sitt första barn denna månad en liten grabb som fick namnet charlie.



Augusti: Hälsade på madde och chrille på BB i E-tuna. Åkte till söderköping mde hjärtat där vi åt en massa god glass. Var på 50 års fest ute i sköldinge, min mosters sambo fyllde år. En trevligt fest även fast div människor som man ej ville träffa dök upp. Firade kims mor som fyllde år, han med en shopping tripp till norrköping och så vart mitt vik förlängt.

September: Åkte till turkiet med min mor, vart shopping, sol och mycket bad. Laxåborna kom hit på besök, jag vart gudmor åt madde och chrilles son charlie. Flyttade in och vart officielt sambo med kim. Vi han med att vara hundvakt åt min kusins hund samt åt sophias hundar.


Oktober: Jobbade, umgick med vänner. Åkte på klinikresa med jobbet till smögen, en helt fantastisk resa. Hade fest hemma hos oss, få deltagare med kul som tusan hade vi. Han med lite shopping på ikea och så vart mitt vik förlängt till sista januari 2011.

November: Lyckades låsa in mina nycklar, ringde till kim så han fick åka hem och låsa upp till mig. Behöver väl inte nämna att han skrattade gått åt mig. Vi åkte till laxå, där vart det soffhäng samt kinect spelande. Vi fasnade för spelet så vi köpte sen ett eget. Jag shoppade en massa inredningsprylar och så julpyntade vi lägenheten för att få lite julstämning.

December: Firade hjärta som fyllde år, vi åkte iväg på en 24 timmars kryssning där det vart till att bara mysa och ta det lugnt. Tog en massa fina modell kort på oss nere hos kims kusin, jätte duktig fotograf (joachim bago). Hjälpte johan och linda att flytta in i deras fina hus i forssjö. Har jobbat för fult vilket är kul och ger klirr i kassan. Firat ett halv år med hjärtat, du är det bästa som har hänt mig! :love: Firade jul med kims familj och sen min familj dagen efter. Åkte en sväng till laxå för att kolla in anje och andreas lilla guldklimp elias. Nyåret friades hos goda vänner med middag sen vart det bort till kims jobbarkompis som hade fest. Och det nya året firades in på bästa sätt med en puss från min älskling :love: