En snöig lördag

När jag slog upp mina blå i morse och klev upp ur sängen så såg jag vilket snö väder det var utanför. Jag vart inte pepp på att ta mig ner på stan som jag hade planerat igår. Men snöandet avtog så kim och jag åkte ner på stan där vi käkade frukost/lunch inne på CL.

När vi var mätta och belåtna vart det en sväng in på hm, eurostore, dressman och bolaget. Vi kom hem med lite div saker. På väg in genom porten ringer min mor och berättar att det är strömavbrott. Så istället för att sätta sig framför dator/teve så läste jag lite ur en bok och kim lyssnade på musik medans vi väntade på att strömmen skulle komma tillbaka.

Det kan ju vara rätt så mysigt med strömavbrott men inte när man är kissnödig och behöver gå på toa. Så istället för att kissa i mörkret så tände jag lite ljus som fick bli våran ljuskälla där inne. Det vart lite mys stämning inne på toan med de tända ljusen. Efter lite mer än 1 timme så kom strömmen tillbaka.

Resten utav dagen kvällen så har vi tagit det lugnt, kollat på teve och jag har valt ut bilder som jag ska ta och framkalla snart. Det vart en hel del bilder som jag sen skall sätta in i mitt fotoalbum.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0