Gott Nytt År!

Kom nyss hem efter att ha kört lina, emil och tuba till  förfesten de skulle på och självklart var vi tvungna och kolla bensinmackerna då de hade glömt köpa ciggarer. Vilka sköningar de är.

Ska börja fixa mig iordning så jag kan traska bort till natha och sen bär det av hem till patric.

Gott Nytt År på er allesammans! Hoppas det nya året bjuder på många roliga händelser.

Puss på er!


Oboy

Ja halsen har blivit pytte lite bättre men inte så mkt och sen har jag en elak huvudvärk oxå. Men andra ord så börjar  jag tyvärr att bli sjuk men det ska inte få stoppa mig från att fira nyår. Det är bara fram med alvedon kartan och knapra i sig några tabletter som ska det nog bli bra för någon timme.

Snart dags att äta. det blir oxfilé och haselbackspotatis med beanesås. Ska bli himmla gott att moffa i sig. Nä om jag ska göra en kraftansträngning och gå bort till konsum och köpa dricka så jag ha rtill kvällen, tänker nämligen inte pimpla i mig så jätte många cider.

Det skulle vara trevligt med lite gott sällskap att fira in det nya året med men inte då, lite träligt men jag har ju natha och anah och det går inte av för hackor.

Puss hej!


Ont

Har skit ont i halsen vilken inte känns allt för roligt. Vet inte om det beror på allt festandet och att man har slappnat av så mkt. Brukar alltid lyckas bli sjuk när man är ledig från jobbet och så.

Tänker kurera mig med te, varm oboy och en massa halstabletter så jag är fitt for fight på fredag då jag ska gadda mig. Så med andra ord blir det rätt så lugnt med festandet för min del i kväll, Funderar på om jag ska ha byxor i stället för kjol i kväll men det märks. Kan ju annars köra med dubbla strumpbyxor så blir det lite varmare.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan en stund sen blir det nog ett varmt bad.

Puss hej!

 


It makes me laugh

Var på coop i dag och handlade och träffade på jenny som jobbade. Stod och snackade lite skit en stund om allt möjligt. Sen bar det av till systemet och där inne träffar jag Mr S, stod och snackade lite skit där en stund.

Kom in på bilar och disskuterade en viss persons bilköp som kanske inte var det bästa enligt oss. Men hej vill man slänga ut ca 40 papp på en bil som står långt åt helvete och som det är sprickor i kjolpaketen varse god. Tcyker dock det är att kassta pengarna i sjön, om jag skulle ha köpt den så skulle jag ha försökt fått ner priset med 5-6 tusen. Men hej jag fick mig ett gott skratt.

Men men inte mina bekymer men jag personligen tycker att bara för att man har mkt pengar att kunna göra av med så ska man inte slösa det på skit. Man kanske skulle fråga någon som verkligen kan saker och inte bara tror att man kan.

Jag vet att mina kunskaper innom bilar ännu inte är så stort och det är därför jag frågar folk som jag vet kan mer om det än mig.

Nä dags att lata sig lite i soffan en stund nu.

Puss hej!

De tre musketörerna

Vart en sväng ner till olympos i går för att träffa emil och ta en cider. Satt och snackade skit och roade lena som jobbade sen tittade öven "mamma" ner en sväng.

I dag har jag varit och fikat med emelie och werran på sultans, alltid lika trevligt. Werran berättade att hon hade träffat på en föredetta vän till oss på sjukan när hon hade varit där innan fikat. Ja det är ju synd att det är som det är med den föredetta vännen men som man bäddar får man ligga, så är det bara!

Emil ringde förut och tycke jag skulle komma över och ta en öl med han och de andra två musketörerna. Har nämligen börjat kalla honom, tuba och galin för de tre musketörerna, då de nästan alltid är tillsammans. Sagt och gjort så knalalde jag över till andra sidan stan. Var där en liten stund och drack öl, lyssnade på musik och snackade skit. Nivån var lite låg på samtalsämnena ibland men så kan det ju lätt bli när man sitter med tre grabbar, det är bara att joina i nivån lixom.

I morrn så vankas det då partay borta på den östra delen utav stan i vanlig ordning hos en utav de tre musketörerna.

Nä dags att tänka på refrängen och mysa ner sig i sängen för några sköna timmars sömn så man orkar med morgondagen.

Puss och hej!

Nopp

Natha och jag var party förut i dag men när hon sen kom över så fanns det inte ett spår kvar utav den känslan hos någon utav oss. Trodde att den kanske skulle komma tillbaka efter att man druckit en cider, brukar ju vara så att kommer man bara i gång så flytter det på. Men inte denna gång men det gör fan inget, har ju röjt tre dagar i rad så det kan va jävligt nice att mysa ner sig i soffan. Överväger dock en promenix bort till konsum för lite chips o dipp för det vore ju inte helt fel.

Puss o hej!


Ojoj

Ja då har man festat 3 dagar i rad får se om det blir 4 dagar i rad eller om man skippart i kväll. Känns nästan som för i tiden då man festade vid varje tillfälle som gavs. Det har dock inte blivit lika mkt alkohol som det var då.

I går eller rättare sagt i morse så slutade vi åtminstonde i lagom tid vid halv 2 men då var vi bra sega för större delen utav hos hade festat fram till 6 tiden i går morse.

Åhh att jag aldrig lär mig att jag inte ska dricka öl för det slutar bara med huvudvärk men jag får stå mitt kasst i dag och ta en alvedon och se glad ut.

Var nere på stan en sväng med natha och köpte cider sen gick vi in på bells shoes och jag kunde inte behärska mig så ett par snygga bruna högklackade fick följa med mig hem och till mig försvar så kostade de faktisk bara 200 kr. Ett sånt guldläge kan man ju inte bara blunda för.

Nä vila en stund för natha kommer över sen vid sjutiden.

Puss och hej!

Påt igen

Japp så var det påt igen, har precis gjort mig i ordning och nu väntar jag på natha. Bestämde att vi ska ses utanför mig kl 8 så sak vi gå upp till en killkompis en stund sen ska jag messa och kolla vart emil är så ska vi dit sen. Blir väl olympus skulle jag tro och hälsa på lena som jobbar.

Puss och hej!

Usch

Ja i dag så mår man som man förtjänar, seg och bara en svag känning utav huvudvärk.

Kvällen började kl 7 hos barbro med natha och kicki sen gick vi över till emil och drack. Efter det så drog vi på en fest på norr hemma hos dessi där jag träffade en massa gammalt folk dels från högstadiet samt från festerna i byggdegården.
Dansade lite på bordet innan natha och jag gick ner till krogen och träffade folk.

Gjorde en koll på alla krogarna innan vi köpte mat på maistro och sen gick vi ner till stompers väl där så sitter kicki och barbro och tuggar i sig nudlar. Så det vart nudlar för min del också och fasiken vad gott det var. Natha gick hem och jag drog upp till stan, vart först efterfest hos danne sen flyttade vi den hem till emil.

Satt och snackade skit och drack fram till kl 6 på morgonen då jag trallade hem. Var hemma och i säng tjugo i 7 vilket var helt unerbart, klev inte upp förens tio i 1 i dag. Lutar i mot att det blir påt igen i kväll eller kanske inte lika mkt som det blev i går samt i morse.

Tack och hej!

Juldagen

Så var julafton över för i år. Den spenderades först hemma sen gick jag över till barbro på kvällen där vi satt och drack, snackade skit, tittade på teve och moffade chips. Sen gick vi bort till emil en sväng och satt och snackade skit med han, tuba och två tjejer sen vart det ner till lilla. Drog hem så jag kom i säng vid 1 tiden, precis lagom.

I dag är det ju då juldagen vilket innebär att hella kattne är ute och svirar på krogen i kväll, lika så den här damen. Ska höra med "mamma" sen om vi ska dra ihop nått och hos vem och hur dags. Är dock inte sugen på hela den här dricka biten utan att träffa folk och se vilka som har kommit tillbaka till hålan på besök.

Det känns som att man borde komma på vad man ska göra på nyår och vilka man ska fira in det nya året med.. jag har inte planerat in någon för engång skulle och på ett sätt känns det lite vemodigt att inte ha planerat in någon men va fasen man får väl inprovisera och ta nyåret som det kommer :P

Nä puss och kram på er!

.....


Det här åtet har varit upp och ner, fått nya vänner och tappat några. Har äntligen hittat vad jag vill göra i livet, åtminstonde som det känns nu.

En hel del festar har hunnit avverkas som vanligt när det gäller mig. Dock så har det blivit nerskärning på alkohol intaget, fick i mig tillräckligt under förra julaftonen.

Har hittat en nätt skara vänner som jag stormtrivs att umgås med och som jag träffar minst 1 gång i veckan.

Jenny och jag kom på den briljanta idén att ta med egen mjölk till san marino då vi inte tål vanligt mjölk och satan vad duktiga vi är på att svepa de mjölkdrickarna ska ni veta.
 
Ja så var det då jul vilket innebär att det snart är nyårsafton, överväger om man ska ge nått nyårslöfte eller vem försöker jag lura jag kommer ju aldrig att lyckas hålla nått sånt löfte som man brukar avge på nyår.

Nä nu vart jag grymt sugen på godis så nu ska jag leta upp godis skålen och moffa i mig godis.

God jul på er!

God Jul

Ja god jul på er alla! Själv har man ätit julfrukost för en stund sen och öppnat julklappar. Fick en massa fina saker som jag kommer att ha användning för.

Nä ska fixa till mig för det är dags för julmiddag om en stund innan min mor ska till jobbet. Ska över en sväng till barbro i kväll med natha och fira lite jul där, ska bli trevligt.

God Jul på er alla och puss o kram!

Helgen

Helgen har varit kanoner med god mat, trevligt sällskap, närhet och mkt skratt. Fredag vart det pizza på olympus med jenny, barbro, natha och anha. Sen vart det upp till barbro där vi började dricka lite sen kom krille och marcus och gjorde oss sällskap. Senare så dök även emil över till barbro, kom inte ner till krogen förens halv tolv.

Träffade knasen där nere som var på besök i stan, jenny och jag drack våra mjölkdrickar. De försvann lätt ner i strupen då var som att dricka oboy nästan. Vart efter fest sen hos danne, sen vart det hemmåt.

Lördagen började med fika på sultans med jenny, krille och marcus sen drog karlarna till hävla medans jag och jenny köpte chips, dricka och hyrde mamma mia filmen. Efter filmen vart det hemmåt för mat och sen fixa till sig för vi skulle över till jonna på kvällen för hon hade 20 års fest. Drog därifrån halv tolv ner till lilla där vi träffade barbro,stefan med flera. Sen vart det statt där jenny och jag dansade röven utav oss sen vart det mc donalds innan det vart sov time.

Söndag vart det fika och lite annat bestyr med werran sen låg jag mest död i soffan efter helgen som var.

I dag var pappa och jag och fixade en julklapp till mamma sen handlade vi det sista vi behövde innan jul. Mamma och jag åkte ut till min kusin som fyllde 27 i dag. Var jävligt skönt att komma hem då det är ett kaos hemma hos henne med alla ungar samt hund.

I morrn ska jag fika med madde nere på stan sen ska jag banne mig städa mitt rum då det ser hemsk ut.

Tack och hej!

Faktiskt

Jag saknar min vän, du som gjorde muppiga miner och fick mig att skratta. Mkt har hänt de senaste månaderna och vi pratar knappt men saken är den att jag saknar dig, dig som jag lärde känna inte det du vart.

Jag kanske inte bryr mig lika mkt och försöker lika mkt men du ska veta att jag bryr mig fortfarande om dig och det kommer jag alltid att göra. Men du är igen jag kommer att gå genom eld och vatten för, åtminstonde inte nu.



Mitt hjärtegull gick för en liten stund sen och nu är det snart sängen som gäller så man orkar upp i morrn fast lite sovmorgon blir det efter som jag är julledig nu.


Tack och hej!

Nice

Fick sluta redan kl 2 i dag och det blir ännu bättre, jag fick reda på att jag behöver inte komma till verkstan i morrn. Det innebär att jag är julledig från och med i dag till den 5 januari, fan så jävla nice.

Var handlade en massa mat till jul med mor, det gick snabbt och smärtfritt. Träffade på jenny och ellen vid lidel.
Ligger och slöar i soffan med hjärtegullet, vi ska väl ta en promenix om en stund.

I morrn kväll är det pizza som står på schemat med några vänner sen blir det lite förfest innan vi gör krogen osäkert, ska bli rikigt kul.

Tack och hej!

Torsdag

Ska bara genomlida den här dagen samt i morgon sen har vi julstängt fram till den 5 december, helt underbart. I dag så kommer mitt hjärtegull hit och lyser upp dagen när jag kommer hem från jobbet.

Tack och hej!

Woho

Fick sluta tidigare så jag var hemma redan kvart över 1. Var så himmla trött när jag kom hem så det vart till att villa i några timmar innan det var dags att fixaa middag.

Åkte i väg med jenny förut upp till coop och handlade chips och dipp tills på fredag. Då ska vi, barbro, kicki, natha och kanske anha ut och äta pizza sen förfesta lite hos barbro innan det blir krogen.

Efter att ha handlat på coop så vart det barken för jenny skulle ha pizza, jag passade på att  trycka i mig pizza sallad. Nu så ligger man här och degar, sak nog trycka in mp3 i örona och lyssna på musik innan sista delen utav deckaren v isas i kväll.

Tack och hej!


Usch..

Är lagom trött så det vore jävligt nice att gå och lägga sig igen men det går ju inte för den här damen ska åka iväg till jobbet om en stund. Hade skit konstiga drömmar i natt, jag ska då inte dricka mer varm choklad på kvällarna har jag upptäckt, sover ju inte som jag ska.

Nä sattsa på en power napp i 15 min sen ska jag fixa till mig och bege mig till jobbet.

Tack och hej!

Tisdag

Har nyss tryck i mig frukost och nu är stora frågan hur länge jag får ha kvar den i magen. Är ju ingen morgon männiksa och defenitivt ingen frukost människa, men jag hoppas på bättre resultat än i går.

Nä ta och power nappa i 15 min innan det är dagst att fixa till sig så man kan åka till jobbet.

Hej då!

.....

Allt är lättare sagt än gjort, har man blivit van vid ett betende så är det svårt att bryta. Känner mig för tillfället tom inuti och kall på utsidan. Jag vill men som sagt det är lättare sagt än gjort när man har gjort det till en vana och sist gick jag på en stor nitlott när ribban sänktes.

Tack och hej!

Går dagen

Ja det finns mkt jag skulle kunna skriva om går dagen men det tänker jag inte, det räker med att säga att den vart inte som vi hade tänkt.

När nått tråkigt händer ex bland gemensamma vänner så blir det extra påtagligt att man är singel. För de flesta utav mina vänner har respektive, missförstå mig inte jag är otroligt lycklig för deras skulle men när det då händer nått så tröstar de varandrar. Det är inte det att mina vänner inte tröstar mig men det blir så påtagligt att de har en respektive som tröstar de mendans jag har..ingen.

I bland får det än att kännas sig så otroligt misslyckad och frågorna som alltid kommer upp i huvudet är kommer jag någonsin att hitta någon som älskar mig och är jag värd att bli älskad.

Mitt sätt att trösta mig själv i dessa fall är att festa inte genom att supa mig dyng packad utan att festa bort nattens timmar med folk för att slippa behöva gå hem för tidigt och lägga sig i sängen för jag vet hur det slutar då. Det slutar alltid med att jag ligger och grubblar över dessa frågor och vad det är för fel på mig.

Detta är ett vanesätt för mig att trösta mig själv för utåt så visar jag inget jag blir iskall och accepterar läget utan att nästa visa en min.  Förmodligen är jag skadad i huvudet som änns inte kan visa mina kännslor för mina vänner.

Tack och hej!

Lördag!

Var ute i går med natha och victor och det var kul, tänker inte berätta mer och kvällen för det hände sååååååå mkt!

I dag är det då äntligen lördag och i kväll vankas det middag på olympus med en massa vänner sen blir det statt och slå klackarna i taket! Ska strax gå till komsum och köpa lite små grejer sen är det dags för att börja förbereda sig inför kvällen. Jag längtar jätte mkt tills i kväll,ska bli såååå kul!

Puss och kram på er!

Jaha

Var jävligt trött när jag kom hem förut så efter maten vart det en tupplur. Skulle ta ett bad sen men jag snozade mobilen 3-4 gånger så där kl var kvart i 8 kom jag ner i badet, bättre sen en aldrig.

Känner mig dock inte så mkt piggare men det kommer jag bli sen när jag kliver ut genom dörren 5 i elva för att träffa natha vid tunneln vid elva. Blir san marino och star light förmodligen, ska träffa victor där nere på krogen för han har kommit till stan nu ihelgen.

Nä slöa en liten stund till innan det är dags att fixa till sig så man ser någorlunda bra ut.

Puss och kram på er!


Trötter

Ja i går var jag riktigt trött men jag fick sluta tidigare för jag skulle in till skolan och skriva papper. Orka vänta på att de skulle skicka de men det visade sig att ena lärare var på väg till jobbet men det men bra att man ringer innan och kollar så att jag är där. Men men allt löste sig, träffade werran sen och tog en fika sen vart det bolaget.

Möttes utav lilly sen när jag kom hem, hade henne en stund på kvällen för sophia skulle på julbord. Var så jävla trött i går så jag orkade inte skriva här. I dag är det fredag och i morrn då jävlar slår vi klackarna i tacket! I kväll blir det starlight med natha för hon hade två fribiljetter och jag fick ena, thanx gumman!

Nä fixa till sig så man kan åka till jobbet. Som sagt bara i dag kvar sen jävlar är det ördag och då ska det festas!

Puss och kram på er!

Snö

Burr när jag vakande i morse så det första jag fick syn på var snön som ligger på taket. Visst det är fint men jag är igen vinte människa utan mer en sommar människa. Dessutom suger det att köra i detta väglag men men till jobbet ska jag.

2 dagar kvar, det är sjukt vad fort tiden har gått.

Puss och kram på er!

What?!

Jag förstår mig allvarligt talat inte på mig folk längre. Snart dags att man lägger in sig på psyket så man kanske förstår sig på de sen eller? Jag har kämpat och sänkt mig flera gånger för att vi ska kunna prata och umgås som vuxna men jag har alltid gått på nitlott. Även fast jag skrev ett 3 sidor lång brev till dig och förklarade hur jag kännde/känner och såg/ser på saker.

Det vart ingen bättring då och sen har det typ bara gått utför så jag gav upp efter att ha varit envis som en åsna att fått det att funka. Men nu helt från det blå så skiver du helt plötsligt med mig på msn som allt vore som vanligt. Ta inte illa upp jag vart faktisk lite glad att du skrev men det känns som om vi fortfarande dansar runt det här. Frågan är ju då om vi kan prata som vuxna när vi ses ute, det vissar sig när vi möts ute.


Nä fixa till mig nu för snart är det dags för fika.

Puss och kram på er!

Onsdag

Ja då har halva jobbveckan snart gått, vart tar tiden ivägen igentligen? Är lite små seg i dag då jag inte sov så jätte bra jämfört med de andra nätterna. Men jag lär vakna till sen när jag sätter mig i bilen och poppar skivan jag har i bilen.

Fika i kväll på sultans med werran, ska bli rikigt trevligt. Nu återstår det bara 3 dagar, det är helt sjukt vad tiden går fort.

Puss och kram på er!

Bad

Det gick bra på jobbet i dag, det flöt på i lagom takt. Visst det kunde gärna ha flyttit på lite snabbare men man ska inte klaga. Pappa kom och hämtad emig vid 4 så vart det hem och woka lite grönsaker till middag.

Tog ett bad nyss och så klart så lyckas jag slummra till i 10 - 15 min men det var bra skönt. Ska ladda ner lite bra låtar nu som jag kan flytta över till mp3 samt mobilen.

Puss och kram på er!

God morgon

Jag är vaken och rätt så pigg, som som en prinsessa i natt och drömmarna jag hade var inte helt fel. Ska nog titta på den där filmen lite oftare som jag tittade på i går  när jag var tvungen att åka hem tidigare.

Nä fixa till sig så man är start klar till bussen. Och nu så är det bara 4 dagar, det känns lite overkligt.

Puss och kram på er!

Illa

Mådde illa på bussen till jobbet men trodde det skulle gå över men tyvärr så gjorde det inte det. Så jag gav upp och tog tio i elva bussen hem.

Bäddade ner mig i soffan och tittade på filmen The Covenant, svenska titeln på filmen är Pakten. Skit bra film och många snygga killar att dräggla över, speciellt scenerna när de är i ett badhus. Åhhh nu försvinner jag snart in i drömmarnas land.

Hade tid hos bosse i dag så hon fixade håret så nu är det rikigt brunt och snyggt tills på lördag. Åkte till mc donalds sen för att träffa madde och chrille då jag skulle lämna en tatuering som hon ska kolla priset åt till mig.

Nu sitter jag i soffan och slöar och går igenom vad jag ska göra i veckan på kvällarna efter att jag har slutat jobbet. Har lite små fix som måste göras innan lördag då det smäller =)

Puss och kram på er!

Måndag

Så har en ny arbetsvecka dragit i gång och jag är lite halv seg nu på morgonen. Blir till att vila ögonen en stund på bussen till jobbet. Ska till frissan sen i dag efter att jag slutat jobbet sen upp till madde och chrille en sväng. Ska lämna en tatuering som jag vill veta priset på då madde ska åka till min tatuerare i morrn med sin svärfar.

Nä dags att fixa till sig och sen betala räkningen samt fylla på lure. Och så är det bara 5 dagar kvar, det rullar på som x2000 nu.

Puss och kram på er!


Fy tusan

Jag mötte upp natha, jenny och barbro kl 8 i går utanför statt, gick in och tog stämpel sen gick vi hem till natha för att dricka. Satt några timmar hemma hos natha och snackade skit och drack, anah och emmy kom upp och gjorde oss sällskap.

Tog en bulle ner till san marino där jenny och jag kunde dricka våra mjölkdrickar efter att jag hade åkt över halva stan för att få tag i våran laktosfria mjölk. Sen vid tolvtiden bar det av till statt, hoppas in på ena toan vid spelborden och tog en massa muppiga kort på oss fyra. Bilderna kan sen på
www.maddiierocks.blilddagboken.se under den 6 december.

Dansade eh hel del för en gång skull, träffade lite folk som man kände sen fanns det ju en hel drös jävla idioter som kunda ha stannat hemma i stället för att förpestat våran tillvara.

Drog på efterfest hemma hos danne men det var lite segt så vi drog vidare till stomper. Var där i någon timme sen drog natha, jag, patric och linus hem till danne igen.

Kom hem vid halv 5 med natha så då tog vi en promenix med lilly sen käkade vi frukost efter det så gick natha hem och jag dog i sängen.

Vakande och hade huvudvärk för att jag dumt nog pinade i mig en öl i går, aldrig mer säger jag! Tog en promenix med natha vid 2 tiden så lilly skulle få lite motion. Resten utav dagen kommer jag bara att ta det lungt.

6 dagar kvar, kan inte fatta att tiden gått så fort!

Puss och kram på er!

Sooova

Slutade tidigare i går så jag var riktigt pigg när jag gick ut en sväng på kvällen med emelie. Vart san marino där man sen träffade jenny, malin och jonna. Efter att det stängde så hamnade vi uppe hos danne på efter fest men jag och emelie knatade hem vid kvart över 2.

Klev inte upp ur sängen förens halv 2 och det var rikigt skönt att ligga och lata sig i sängen då det är pissväder ute. Ska plinga till natha snart och kolla om hon skulle hämta sina kläder hon en kompis och sen så ska jag fixa laktosfri mjölk tills i kväll så jenny och jag kan dricka mjölkdrinkar inne på san marino innan vi slår klackarna i tacket inne på statt.

Bara 7 dagar kvar, åhh vad skoj det ska bli.

Puss och kram på er i regnvädret!

Äntligen

Ja så var det äntligen fredag och om 10 timmar så är det helg. Helgen blir rätt så lugn, ska kanske ut på statt i morrn, blir kanske en sväng ut och kolla läget i kväll annars så sak jag vara hundvakt åt lilly från lördag kväll till söndag.

8 dagar kvar det är ju helt otroligt vad fort tiden går. Men jag längtar för det ska bli så kul.

Puss och kram på er i morgon mörkret!

Jobb - Norrköping

Åkte hem vid 11 i dag från jobbet då vi inte hade något att göra för folk som har skadat sina bilar vill inte betala självrisken nu så här till jul utan de väntar till början utav nästa år. Det innebär att vi inte har lika mkt jobb vilket inte är kul när man kommer till jobbet och är super pepp på att jobba så finns det nada att göra.

Åkte och handlade med min mor sen följde jag med werran till norrköping. Kom hem med en ny behå, ett läppglans och så klart ett par nya skor. Werran handlade en tröja och lite julsaker. Passade på att beställa tid hos roger oxå, så den 2 januari bilr det mer bläck på kroppen.

Min mor muttrade och blängde på mig när jag nämde det för henne, men men det är sånt man får stå ut med. Ska slappa i soffan innan det är dags för sängen. Åh på lördag kväll kommer det en liten sötsak hem till mig, nämligen lilly som vi ska ha tills söndag kväll då sofia ska bort.

Puss och kram på er!


Tordag

När jag vakande nu i morse och kollade ut så ligger det snö på marken, kul eller inte. Undra hur halt det är under snön, ja det visar sig sen när jag ska köra till jobbet. Blir till att ta det lungt dit ifall det skulle va is under skiten.

Är trött samt pigg om vart annat, lyckade dock sova nästan hela natten igenom, de gånger jag vaknade lyckades jag för en gång skull somna om.

9 dagar kvar, det går jävligt snabbt nu men det gör ingen!

Puss och kram på er!

Var ute ...

Glömde att ladda upp det här inlägget som jag skrev den 28/11 så det kommer nu, bättre sen en aldrig =P

Var ute en sväg med jenny och barbro i går på san marino och kollade läget. Sen så kom natha och linus ner och efter en stund så kom tuba och stefan ner och gjorde oss sällskap.

Jenny vart rikigt paff när hon fick igen sina pengar, själv fick man nått mummel om att jag skulle få igen mina pengar snart. Det skratt retande var att han senare på kvällen erbjöd sig att köpa mig nått att dricka men att hämta ut så jag kunde få mina pengar det existerar inte.

Satt på san marino hela kvällen och snackade skit och lyssnade på de som sjöng, jenny och jag planerade att vi måste ta en statt kväll framöver då hon inte varit på statt sen i sommras då ellen fyllde år.

I dag har jag varit duktigt och städat sen vart det en fika med werran och madde på sultans. I morrn bär det av med brudarna till hallsberg och sen marieberg för shopping. Werran kommer och terrar mig redan kl 7 i morgon bitti sen beger vi oss i väg halv 9.

16 dagar kvar, wiih jag längtar.

Puss och kram på er!

Så där jag

Här kommer då äntligen bilderna på fynden jag gjorde när jag var i marieberg med brudarna och shoppade.
Och om ni går in på
www.maddiierocks.bilddagboken.se och tittar underden 29 december så hittar ni bilder sen jag var hemma på förfest hos jenny och sen nere från Grendel MC.





Puss och kram på er!

Kort dag

Fick sluta tidigare i dag efter som vi inte hade nått att göra så jag begav mig av hem kl 11. Ringde emelie när jag var på väg hem och frågade om hon hade lust att gå en sväng på stan. 

Så efter att jag hade kastat i mig lunch så gick vi upp till elgiganten sen vart det mixit se ner på stan där vi träffade upp werran. Handlade julklapp till min mor, har ännu inte kommit på nått till min far. Sen vart det fika på hembagarns innan det bar av hem.

Har tryckt i mig en massa spagetti o köttfärsås till midag nyss och nu ska jag bara slöa i soffan. Lägger in bilderna sen på sakerna jag fydade när jag shoppade i fredags.

Puss och kram på er!

Ork

Skulle igentligen ha skrivit några rader i går men jag var för trötter för det. Ska göra ett nytt försök i kväll istället. Måste ju lägga upp bilder och visa fynden jag hittade när jag var i marieberg med tjejerna i fredags. Nä slöa lite i soffan innan det är dags att borsta gaddarna och åka i väg till jobbet. Usch jag är trötter, vakande halv 3 och kunde knapt somna om för att mig rygg tycket att jag legat tillräckligt länge i sängen.

Åh bara 10 dagar kvar, jag läängtar!

Puss och kram på er!

Ork

Har inte haft ork att skriva på ett tag men helgen har varit kanon och spenderats med underbart folk. Ska skriva mer när jag orkar. Nu ska jag borsta tänderna och sen knalla bort till bussen som ska ta mig till jobbet.

Puss och kram på er!