Matmarknad, bowling och gardiner

I fredags efter jobbet köpte vi med oss mat från grekrestaurangen och åkte hem till mina föräldrar och åt middag med de. Resten av kvällen tog vi det lugnt framför teven. 
 
Lördagen gick vi upp skapligt, fick i oss lite frukost innan vi åkte in till stan. Mötte upp några vänner och gick på stan för att kolla in matmarknade som hade kommit till stan. Det var massa olika matstånd från olika länder där man kunder köpa div maträtter, tvålar, ostar m.m.
Tog en fika på sultans innan vi mötte upp våra vänner från kumla. Åkte ner till bowlinghallen för lite lunch och sen vart det bowling för både barnen och oss vuxna. När vi var klara där så vart det fika och skitsnack innan det var dags för oss alla att bege oss hemåt.
 
På kvällen så drog sambon och jag till gymmet. Var så jäkla skönt att komma dit och köra igenom kroppen. Nu ska vi banne mig se till att vi kommer dit minst 1 dag i veckan. 
 
Söndag och sambon höll på i trädgården på förmiddagen. Själv passade jag på att sy klart gardinera till sovrummet, vart riktigt nöjd med resultatet.
 
Åkte hem till svärföräldrarna sen då sambon skulle hjälpa sin far att måtta och plasera ut lusthuset de ska sätta upp på gräsmattan. Käkade lunch som jag köpte från matmarkande, fick bli wokade nudlar samt vårrullar.
 
Kollade på lite sider om att gjuta olika föremål i betong, vart grymt sugen på att själv börja med det. Får se ifall jag får arslet ur vagen och börja gjuta saker. Sen vart det grillat kött med rotfrukter i ugn till middag, åt så jag vart fyrkantig nästan. 
 
Nu ska det betalas lite räkningar, kolla lite på die hard 4 och sen blir det sängen. 

Tisdags lyx

Hemmagjorda räkmackor

Gårdagens höjdpunkt

Gårdagens höjdpunkt var banne mig sushin. Slutade redan vid lunch så då vart det raka vägen till sushi corner för att köpa sushi att ta med hem och mummsa i mig. Det var förbaskat gått, njöt utav varenda tugga. 
 
 
I dag har jag spenderat större delen utav lördagen ute i det fina vädret i Stjärnhov. Följde med sambon och svärfar dit då de skulle rensa lite i förråden vid sommarstugan. 
 
Väl hemma så körde jag några maskiner tvätt och plockade lite i köket medans sambon var ute i trädgården. Resten utav kvällen blir nog lugn ifall jag inte får ett ryck och börjar sy gardiner utav tyget jag fick hem i slutat av förra veckan.
 
 

Strålande sol och starka vindar

I fredags efter jobbet så hade vi en liten after påsk fest. Vi hade dukat fint, bjöd på fördrinkar innan vi hög in på påskbuffén. Sen körde vi lite melodikryss, snackade skit och lyssnade på musik innan vi gav upp vid 22 tiden. Vi var inte så många men trevlig hade vi.
 
 
Lördags var jag skapligt seg när jag vaknade men efter att ha varit en sväng på tippen så blev både sambon och jag piggare. Fikade hemma hos svärföräldrarna innan jag tog en promenad hem. Plockade och dammsög här hemma medans sambon skruvade på bilen. 
 
Bjöd ut honom på middag sen på kvällen på harrys. Som ett tack för att han är så underbar och fixar så mkt här hemma med trädgården och allt. Mätta och belåtna så åkte vi hem och slappade resten av kvällen. 
 
Idag vaknade vi till en solig men blåsig dag vilket har resulterat i en rastlös sambo som hade planer på att hålla på med altanen. De planera fick läggas på is, istället städade han köket medans jag var iväg och handlade inför veckan. Fick fotmassage förut då han var så uttråkad, det tackar man inte nej till haha. 
 

Så var påsken över för denna gång

Påsken börjar lida mot sitt slut och i morgon börjar vardagen med jobb igen. Måste ju erkänna att det tar ju emot lite att behöva gå upp tidigt på morgonen. Har ju under dessa lediga dagar vant mig vid att gå upp lite senare än vad jobb alarmet piper.
 
Påsken har i stora drag spenderat med att äta en massa mat. Dock inte så mkt påskmat tack och lov då det inte faller mig så mkt i smaken. Men en hel del annat gott i matväg har slunkit ner i magen så som smörgåstårta.
 
Vi har besökt bauhause och handlad div saker som behövs till trädgården. Någon helg framöver så ska vi riva bort mossan från gräsmattan sen blir det att så nytt. Sambon har varit duktig och flyttat på lite buskar i trädgården så det blir lättare att klippa gräsmattan. 
 
Jag fick ett ryck och planterade om lite utav blommorna vi har här inne. Fler ska planteras om men det blir inte förens krukorna jag håller på att måla blir klara. 
 
Första träningspasset på över nästan 2 månader brände vi av i lördagskväll. Skönt att äntligen kunna träna igen efter en segdragen förkylning. Fast jag måste ju erkänna att man har ju tappat lite utav motiveringen när man har varit borta så länge från gymmet men den ska vi se till att den kommer tillbaka. 
 
Sista dagen på ledigheten har spenderats med att städa huset. Sen åkte vi hem till svärföräldrarna där blev det till att sitta ute och grilla korv i det fina vädret. 
 
 
 
 

Fyra dagars ledigt!

Glad påsk allesammans! 
 
Fredag i dag men det känns lite som lördag efter som man är van att jobba måndag till fredag. Efter som det är påsk nu så har man lyxen att vara ledig i fyra hela dagar. Det tackar man inte nej till. 
 
Dagen har spenderats med att fixa lite här hemma. Har städat ur skafferiet och försökt skapa lite ordning bland alla konservburkar, baksaker och annat som trängs i skåpet. Städat nedervåning, besökt återviningscentralen. 
 
Plockat iordning i lite låder i köket så det blir lättare att se vad som finns i de. Upptäckte att vi har en hel uppsjö med olika teé sorter här hemma, skojar inte om jag säger att vi har nästan 10 olika smaker här hemma. 
 
Medans jag har donat här hemma idag så har sambon varit iväg i stjärnhov med sin far och bror för att fixa lite vid deras farmors sommarstuga. 
 
När han kom hem så tog vi en sväng till biltema där en mossrivare/vertikalskärare inhandlades så vi kan bli av med mossan i gräsmatan på baksidan av huset. Jag köpte även lite sprejburkar till ett litet pysselprojet jag tänkte börja med i morrn. 
 
 
I gårkväll var vi hemma hos madde, chrille och charlie för att hälsa på deras nytillskott Thexas.Vilken söt liten plutt, varm som ett element var han också. Höll ju nästan på att svettat ihjäl den stunden jag höll i honom haha.  
 
De stora grabbarna försvann till spelrummet och nördade xbox. Så madde och jag satte oss tillrätta i soffan, snackade skit och tittade på teve. När vi åkte hem sen var det nästan som en mindre saffari, såg en hare och två rävar på olika ställen. Tack och lov inga större djur utan de höll sig borta från vägen.