Muffins

I går så bakade jag en massa muffins med hallon och mörk samt vit choklad. Sammanlagt vart det väl 36 st muffins.

Efter att ha bakat och passerat duschen knatade jag ner på stan för att möta rebecka. Det vart glass och fika på sultans city. Efter det så gick vi till hm och där vart det lite shopping för oss bäda. Hittade två tunikor/långa skjortor som jag köpte samt hårspännen.

När jag kom hem från stan sen så vart det lite soffhäng innan det var dags att ta tag i middagen. Vart hemma gjord pizza och jag vaar proppmätt så jag vilade ögonen ett tah i soffan. Vid fem tiden kom franken och hämtade mig då vi skulle till gymmet.

Var helt mör i kroppen när jag kom hem sen. Kollade igenom en massa bilannonser på blocket, skickade iväg några länkar som min mosters sambo skulle bedöma. Och hör och häpna we may have a winner :P

Sen ringde sophia och ville ha skjus upp till akuten då hon hade blivit påkörd av en bil som bara hade åkt där ifrån. Hon hade inte skadat sig så jätte mkt utan hade lite ont i armen men hon ska tillbaks i morrn för att röntga sig.

/M

Måndag o tisdag

I går så var det jobb hela dagen sen vart det hem och äta middag. På kvällen vart det soffhäng samt leta runt på blocket bland lämpliga bilar. Tänkte försöka hitta ett lämpligt objekt att köpa till sommaren då det känns som att det blir bäst att ha två bilar då jag ska jobba näst intill hela sommare.


I dag har det varit full rulle på morgonen. Jag och morsan drog iväg och storhandlade sen vart det till att fixa lite lunch. Nu har jag precis betalat alla räkningar, flyttat över lite pengar på sparkonto samt skickat iväg två jobbansökningar.

Snart så ska jag åka iväg till jobbet, måste även tanka så det går att åka med pärlan. Man kommer ju ingen stanns ifall tanken är tom.

Efter jobbet i dag så blir det en sväng till gymmet sen är jag ledig i morrn då ska det bakas samt fikas.

/M

Vad dålig jag är..

Har varit riktigt dålig på sistonde och uppdatera bloggen men jag ska försöka att bli bättre. Fredagen bestod utav jobb fam till lunch sen åka och träna. Efter det vart det en sväng på stan med madde för lite lunch, sen provade vi lite roliga kläder i olika affärer. Kan ju säga att vi skrattade som tusan när vi provade vissa kläder.

På kvällen drog natha och jag hem till emil o sandrah där det var lite fest. Där vart det lite vin drickande, lyssna på musik och snacka lite skit och som alltid var det super trevligt där. Vart krogen sen och hamnade på lilla där jag träffade fluff, jocke och några till. Vart lite jäger/redbull för min del, var några fler än tänkt då jocke bjöd. Sen så trillade madde, chrille o chrisse in där och en massa till som man kände. Var riktigt rund under fötterna (jockes fel) sen vart det hemåt vid halv 2 tiden.

Lördagen vaknade bakis som tusan men vid halv 1 tiden åkte jag ut till min kusin för vi skulle fika. Vi parkerade oss i varsin stol utomhus då det var kanon väder ute och njöt utav solen. Min baksmälla började sakta med säkert gå över och när jag kom hem sen vid halv 4 tiden på efter middagen så hade den försvunnit helt.

Fixade lite middag och sen runt åtta tiden mötte jag upp madde o chrille då vi skulle hem till glenn och natha på inflyttningsfest. De hade en super fin lägenhet och det var mkt trevligt folk där uppe. Vi drog vid halv elva tiden och tog ett varv med bilen på stan och träffade lite folk. Sen så drog jag vidare till statt och mötte upp jerry, emmy, marcus och kristian.

Idag vart det en lååååång sovmorgon, orkade inte kliva ur sängen förens kvart i tolv. Efter lite teve tittande så tog jag tag i städningen sen vart det bort till coop för att handla lite. Efter middagen så tog jag ett varmt bad samt passadde på att göra en hårinpackning i mitt stackars hår. Nu sitter jag i soffan och slöar, har precis gjort klart matlådan tills i morrn. Ska strax fixa till lite dipp till natcho chipsen och sen ska jag glo på morden i midsommer.

Ja sådär har min helg sett ut, den har spenderats med underbara vänner och släkt.

/M

Tyst

Har inte skrivit här på ett tag men det har inte hänt så mkt förutom att jag har jobbat i vanlig ordning. Jag var dock på anställningsintervju i måndags i oxelösund, dock så fick jag inte jobbet men det går fler tåg som man brukar säga. Jag får förhoppningsvis förlängt i flen vilket skulle vara kul då jag trivs väldigt bra där.

Annars har det blivit lite gym träning och i går så var jag ledig. Vart en fika med madde på stan och sen kollade vi runt i olika affären innan vi begav oss hem.

Vädret var lite halv tråkigt i går men i dag jag det finns fan mig inte ord för detta skit väder. Det snöar och det värsta av allt snön ligger kvar!

Men men det är väl bara att bita ihop och hoppas det försvinner fort som tusan och att våren kan komma på riktigt och koppla sitt grepp om vårat land.


 Idag är det jobb på eftermiddagen som står på schemat och innan dess lunch och soffhäng.

/M

Dålig uppdatering

Fredag: Jobbade hela dagen och sen vart det hem för att få i sig lite mat. Sen vart det bio på kvällen med madde, chrille och kim. Vi tittade på Clash of the titans. Filmen vart helt okej, dock tycke jag det var lite lite 3D effekter. Efter bion drog vi hem till madde och chrille och tittade på Resident evil vilket var helt okej.

Lördag: Var en seg och långtråkig dag som mest spenderades framför datorn. Snackade med folk på msn sen ringde tt och vi bestämde filmkväll. Så vid sju tiden knatade jag och kim över till tt för att glo på film. Vi kollade på Percy Jackson & the olympians the lightning thief. Efter filmen så vart det lite guitar hero och teve spel innan vi drog ner på krogen. Där nere träffade vi på några få styckna som vi kände sen vart det hemgång vid 2 tiden.

Söndag: Letade nästan ihjäl mig i en massa olika affärer efter tryck knappar men efte rmkt letande så hittade jag de inne på jysk. Resten utav dagen har jag pysslat lite, åkte ner en sväng till olympos för att boak bord då vi ska ut och äta med jobbet om några veckor. Nu ska jag strax lägga mig i ett varmt bad och sen förbereda alla saker till i morrn.

/M


Jaha

Ja så kom då det där snö/regn vädret metrologerna hade förutspott. Förhoppningsvis så håller det inte i sig hela helgen och att snön inte lägger sig.

I dag blir det att jobba till kl 17 men det ska nog gå bra sen blir det raka vägen hem för middag. Resten utav kvällen blir det nog till att tag detlungt då vädret inte lockar till att göra något roligt.

/M


Full fart

I går var de full fart nästan hela dagen. Började dagen med en lite sovmorgon och sen vart det iväg och storhandla vid 9 tiden. Sen efter att ha åkt hem och packat in alla varor så åkte jag och minmor ner till badhuset. Där vart det till att sola solarium, simma lite längder, bubbla och till sist bada bastu.

När vi kom hem sen så spolade jag av bilen så den värsta smutsen skulle försvinna för den var förbannat skitig. Efter det tog jag tag i och tvättade av samt oljade in hälften utav utemöblerna. 

Efter middagen gick jag hem till sophia och myste med lilys söta små valpar som snart är 3 veckor gammla. De är så söta när de försöker gå runt i valplådan, de är som bambi på hal is nästan.

När jag hade mys klart med valparna vart det en tur hem till emmy då hon skulle färga mina ögonbryn och fransar. Ja vart jätte nöjd med resultatet så nu kan jag lägga undan ögonbrynspennan på obestämd tid.

Knatade hem sen och var inställd på att jag skulle behöva vara med på årsmötet men det slapp jag så det vart till att varva ner i soffan med lite ben & jerrys ice cream och snacka med folk på msn.

Idag är det jobb och gym som gäller men först ska jag fixa lite lunch innan det är dags att röra på sig.

/M 

Färgning

Gick hem till emmy ikväll då hon skulle färga mina ögonbryn och fransar på mig. Resultatet vart jätte bra och billigt var det också, 50 kr är ju som hittat. Jag tänker då inte fortsätta att färga mina bryn själv utan det kommer jag hädan efter att överlåta åt emmy.

                               
                               
        Mina ögon bryn o fransar innan färgning    Och så här bra vart resultatet efter emmys färgning


Tisdag den 13/4

I dag jobbade jag en kort tur på jobbet vilket var skönt och huvudet krånglade ingen ting vilket var skönt. Har varit toppen väder hela dagen och det känns som om våren har kommit ordentligt nu.

Efter middagen så satte jag mig på balkongen med ett glas vin och bara njöt utav det fina vädret. Det blåste dock en aningen men det var bara att vira in sig i en mjuk och skön pläd.

Är ledig i morrn så då blir det storhandling, lite valpmys och så funderar jag på att åka ner och simma några längder samt bada bubbelpool o basta.

/M

Migrän

I dag vart det ett arubt slut på jobbdagen för min del för vid halv 11 tiden så började jag må illa, huvudet bulltade, fick frossa och hela rummet började snurra framför ögonen. Med andra ord så fick jag ett migränanfall så jag var tvungen att lägga mig i soffan i personalrummet.

Mina jobbarkompisar var jätte snälla emot mig och bäddade ner mig och kollade till mig med jämna mellanrum då jag tydligen var likblek i ansiktet när jag gick ut och bad de hoppa in och assa åt min tandläkare.

Efter två huvudvärks tabletter och vila på 40 min så bestämde vi att det var bättre att jag åkte hem för dagen och kryade på mig. Så när jag kom hem så bäddade jag ner mig i soffan med min migrän och slockande nästan på en gång.

Min far var så snäll och köpte thai mat åt mig så jag skulle få någon lunch i mig, han kom hem med maten vid 1 tiden och då hade änligen migränen börjat släppa.

Annars i dag så har jag inte gjort mkt förutom att ligga i soffan och ta det lungt. Vid 4 tiden så hade min migrän släppt vilket är skönt men tyvärr var jag tvungen att ställa in träningen i dag men kanske lika bra det.

I morrn blir det banne mig att åka till jobbet och sen iväg och träna.

/M

Helgen

Fredag: Möte upp emmy, rebecka och linnea inne på hot basilikan. Satt och snackade lite skit med de medans de käkade mat sen bar det av hem till emmy. Där vart det färgning utav hår och en massa tjejsnack vilket var trevligt. Drog hem till franken sen vid halv tio tiden med kim, vart inte så långvariga där. Drog sen ner till lilla krog där vi träffade chrisse och hans flickvän. Linnea, emmy, jerry och kristian kom till lilla efter ett tag och sen så avslutade vi kvällen inne på picasso.

Lördag: Drog till norrköping med kim för lite shopping. Jag lyckades inte göra av med så mkt pengar vilket är bra dock så kom jag hem med ett nytt par skor men de var sååååååå snygga. Kim där emot shoppade loss ordentligt, lite skjortor, t-shirts och ett par jeans. Avslutade dagen i norrköping med lunch på max, nästan ett måste att äta där när man är i norrpan. Senare på kvällen kom kim över och sen vart det en sväng ner lilla där vi mötte upp chrisse och nina. Vi träffade även på danne, molle, jocke och en massa annat folk vi kände. Vart hemgång sen vid 1 tiden då gäspningarna började ta över.

Söndag: Vart en lång och skön sovmorgon sen vart det en tur upp till jysk. Jag skulle köpa lite örngott och morsan hittade en kontors stol som fick följa med hem. Jag hittade en byrå som jag vart sugen på att köpa. * läs mer om det i det tidigare inlägget. Nu har jag precis ätit middag och resten utav eftermiddagen/kvällen blir lung.

/M


Beslutsångest

Åkte upp en sväng till jysk i dag med min mor för jag skulle köpa lite nya örngott. Morsan hittade en ny kontorsstol som fick följa med hem. Jag fick naturligtvis den stora äran att skruva ihop stolen vilket inte var allt för svårt.

Jag hittade en jätte fin byrå där uppe som jag vart sugen på att köpa men så började jag kolla runt på ikeas hemsida för en lite stund sen och hittade en liknande byrå. Det skiljer ungefär drygt 200 kr imellan de två byråarna och sen så har den från jysk fler lådor. Den från jysk kostar 1699 och ikeas byrå kostar 1495 kr.

Tänkte att jag lägger upp två bilder på byråarna så får ni berätta vilken ni tycker är snyggast. Att det ska va så svårt att kunna välja i bland.

/M

                                         
Byrå från Ikea.                                                         Byrå  från jysk.


9 Mars

I går så drog jag till gymmet efter jobbe och sen var jag lite onyttig och lyxade till det med ben & jerry ice cream till efterrätt. Den glassen är farligt god, tur att det är dyr så man inte köper den så ofta.

I dag fredag så jobbade jag och min tandläkare en kortis dag. Vi skulle ha slutat halv 1 men vi jobbade snabbt och effektivt så vi var klara redan tjugo i tolv så klockan 12 tog jag bilen hem till stan.

Väl hemma vart det lunch och sen städade jag lite, när det var klart så vart det ett varmt och skönt bad. Nu ikväll så ska jag först titta över hos emmy då hon har tjejkväll.

Sen ska jag vidare hem till franken där det är lite fest och sen blir det väl en lite runda på krogen. Dock så blir det nykter för min del då det bär av till norrköping i skaplig tid i morrn.

Men innan kvällen börjar och jag ska svischa runt så blir det soffhäng och lite glass.

/M

Nöjd med tillvaron

Jag är riktigt nöjd med min tillvaro. Det rullar in pengar i slutet utav varje månad, jag har ett jobb som jag trivs med. Har underbara vänner som får mig att skratta samt finns där när man behöver en uppmuntrande kram.

Visst skulle det vara skönt med 4 egna väggar samt en egen bil och någon att dela mitt liv med men man ska inte klaga över det man inte har utan vara nöjd med det man har. Allt kommer i sinom tid, det gäller bara att ha lite is i magen och vara glad för det man har.

Visst det är tråkigt att några vänner har kommit och gått men jag är oerhört tacksamm för de som finns kvar i mitt liv för det är de jag verkligen kan lita på och vet vart jag. Ni vet vilka i är och ni är guld värda ska ni veta ♥

/M

Sultans

Jag däckade i soffan när jag kom hem vid halv 1 från jobbet. Min huvudvärk vägrade att ge med sig även fast jag hade proppat i mig en massa alvedon.

Fixade middag vid halv 5 tiden sen vid 6 tiden gick jag hem till madde. Vi skulle byta lite bilder sen vi var på elmia, sen gick vi ner till sultans och tog en fika.

Snackade väl bort 1½ timme om allt mellan himmel och jord. Tittade på lite snygga bilar som gled förbi ute på gatan.

Resten utav kvällen har jag slöat i soffan, laddat upp bilder på bdb samt snackat med folk på msn.



Hmm..det är kostigt att man ska få en massa skit när man änns inte har gjort något men varsegod skyll på mig bara ifall det känns bättre. Mig kvittar det, det gör varken till eller från.

//M


Usch

Jag är trött, små grinig och har mensvärk men som tur är så slutar jag vid lunch tid i dag. Nä åka och tanka bilen och sen dra till jobbet.

//M

Pumpa på gymmet

Vart en sväng till gymmet och köra igenom hela kroppen. Var som gelé efter tränings passet med det var gudomligt skönt.

Annars då så har jag en grym mensvärk, det måste fan mig vara jävulens påfund. Man känner sig som en uppblåst flodko och det är ingen härlig känsla kan jag lova.

Nä glo lite till på teve innan det är dags för sängen.

//M

Hejsan hoppsan

Lite mer än halva dagen har redan gått på jobbet och det känns skönt. Det är bara en fika rast och sen två timmars jobb kvar innan det är dags att rulla hem till k-holm för att byta väska och sen dra till gymmet.

Känner mig grymt seg och känner att jag har en karusell inombords men det är sånt man får stå ut med. Tror karusellen kommer bytas ut mot fritt fall senare i dag men ska man falla ska man väl falla ordenliget eller?

Nä ladda kaffebryggarna så damerna får något kaffe till eftermiddags fikat annars ligger man nog pyrt till :P

//M


Tisdag

Yes så drar äntligen jobbveckan igång efter all påskledighet. Frukosten är avklarad och nu skall bara gym samt jobbväskan packas sen är det dags att dra iväg till jobbet.

Det är dystert väder ute men så är vi ju bara i början utav april dock så var det jävligt skönt att det var fint väder när vi drog till elmia i lördags.

I går var jag som sagt hemma hos sophia och kollade på lilys små valpar och tusan så söta de små liven var. Sex stycken små knoddar var det som låg och sov.

Nä packa väskorna var det jag skulle göra nu. Ha en bra dag allesammans!

//M

Trevlig kväll

Hade filmkväll hemma hos tobbe i går med han och natha, käkade kina mat och tjockade oss. Vi tittade på The ugly truth som var kanon bra. Jag tror inte jag har garvat så mkt till en film. Den ska jag banne mig köpa och ha i min dvd sammling.

Kim kom över sen och gjorde oss sällskap lagom tills vi skulle kolla på Underworld 3. Den var helt okej och efter den så tittade vi på Trubbel i paradiset. Den var lite seg i början men blev bättre ju längre in i filmen man kom.
När kl var tolv sen så gav vi upp och kim var snäll och körde hem mig. Väl hemma så somnade jag som en stock i sängen.

När jag vakande vid halv nio i morse och kollade ut så låg det snö på taket. Fy tusan det var ingen vacker syn så jag drog täcket över huvudet och sov till halv ett. Fick ett mess utav emmy sen som undrade ifall vi skulle gå på en promenad så det var bara att fixa till sig så man var redo.

Vart en promenix runt på norr och snackade en massa skit innan det vart ett stopp på coop för lite dricka. Sen knatade jag hem och laddade upp bilderna från emia på fejjan.

Nu skall jag strax gå hem till sophia och kolla på lilys söta små valpar.

//M


Pieces

Ska strax massa mig in i duschen och se ifall man kan känna sig lite fräschare. Sen ska jag plocka ihop bitarna utav mig själv och pussla ihop de till en fungerande människa.

Ska möta upp natha kvart i fem för vi ska hem till tobbe och kolla på film ikväll vilket ska bli trevligt. Nej nu är det banne mig dags att förflytta röven in i badrummet så man slipper att stressa.

//M

Elmia

Madde, jag, chrille och kim drog till elmia igår vid 9 tiden. Bilresan dit gick kalas bra, vi räknade nysningar, döda grävligar på vägen och lite andra saker.

Det var en hel del kö innan vi kom in till mässhallarna men sen flöt allt på bra. Fanns hur mkt ögongodis som helst i form utan snygga bilar, hojar och fälgar. Det fanns så mkt att se på så man vart nästan lite yr i huvudet och kameran gick varm.

Vi drog hem från elmia vid 18 tiden och gjorde ett stopp i norrköping inne på max för lite mat i magen. Sen vart det hem till stan där grabbarna dumpade av madde o mig hemma hos henne och chrille. Grabbarna fortsatte hem till kim för att hämta öl och jäger då vi hade fått för oss att vi skulle dricka lite och sen dra på krogen.

Vid 12 så drog jag och grabbarna ut för madde var trött efterdagen och det förstår jag med den vildingen hon har i magen. Vi kollade runt på krogarna och till sist bestämde vi oss för lilla, där inne träffade vi på conny, johan, natha och tobbe.

Jag hade inga planer på att dricka nere på krogen men som alla vet blir det inte alltid som man har tänkt sig så det vart väl åtminstonde 3 smirnoff ice jag fick i mig. Kvällen var helt okej men sen så var jag ju ute med 2 utav mina bästa killkompisar.

I dag är kroppen och huvudet segt och det gör lite ont i mig. Jag hatar den där splitrande känslan som gör ont inom än. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om sms som damp in lite efter kl 3 i natt. Fylle babbel eller ren och skär ärlighet ja det vet jag inte hade varit bättre face to face.

//M

God natt

Nu kryper jag ner i säng för att få några timmars sömn, larmet på klockan står på 7.30 God natt gott folk, vem vet vi kanske ses på emlia i morrn.

//M

Planerar

Lyssnar på lite skön musik, äter vaniljglass med kolasås samt kollar runt på en massa internet sidor. Planerar lite inför nästa lördag då det bär av till norrköping för lite shopping.

Är lite sugen på att köpa lite nya snygga underkläder så jag kollar runt på hm och gina tricots sidor för att se ifall de har något snyggt. Kan ju säga att jag har hittat en hel del snygga underkläder så risken finns väl att det kommer bli ett litet hål i plånboken.

//M

Påsk





Jag önskar er alla en glad påsk!


Ger upp

Nu ger jag fan mig upp med den där lösenords skyddade bloggen jag hade ett tag för det funkar fan mig inte. Så det blir nog till att återgå till det hedliga penna och papper skrivandet.

//M

Fixa och dona

Fredag och det vart enlång sovmorgon då jag inte klev upp förens kl 11 men det är ju så förbaskat skönt att sova.

Idag ska jag rensa kameran på en massa gammla bilder och sen ladda batteriet för imorrn blir det en hel dag på elmia med madde, chrille och kim. Man måste ju kunna ta en massa bilder på alla fina bilar som de kommer att ställa ut där.

Jag ska även ta tag i och städa bort de där dammråttorna som har blivit lite många nu på mitt rum. Sen ska jag kolla med mamma ifall jag kan låna med hennes kamera oxå till elmia då det kan vara bra med en backup kamera ifall mina batterier skulle dö mot förmodan. Jag skall även hämta ut lite pengar så man slipper stå i kö i morrn till bankomaten där nere, mkt smidigare med lösa pengar vid sånna härna tillställningar.

Annars så ser dagen ut att bli rätt så lugn och så får det bli till att lägga sig tidigt så man är pigg tills i morrn för vi ska åka iväg vid halv 9. Visst vi åker inte iväg så värst tidigt på morgonen men vi ska vara där hela dagen o större delen utav kvällen så då gäller det att ha bra med energi.

//M




Resultatet

  

Håret innan jag varit hos frissan och så här vart resultatet




Åh så skrattar vi lite till

V<rt ingen utgång i onsdags då tröttheten slog till och teve soffan vann. Tittade på scrubs och sen vart det sängen för att få lite sömn.

Klockan ringde vid kvart i åtta och sen snoozade jag fram till halv nio då jag klev upp ur sängen. Fixade till mig och gick sen ner till min frissan då hon skulle klippa/färga mitt hår. Hon kastade i lite olika färger i håret och sen när det var ursköljt så toppade hon håret pyttepytte lite.

Jag vart jätte nöjd med resultatet och jag ska lägga upp en bild sen så ni får se hur mitt hår ser ut nu för er som är nyfikna.

vart en sväng på stan med madde och fika på det nya fiket i kvarnen. Vi beställde in varsin natchotallrik och det var gott och starkt. Sen när vi var mätta och belåtna så gick vi till bibblan och kollade på gammla kort över katrineholm. Vi hade nämligen kommit in på det samtalet om hru stan såg ut för i tiden när vi satt och fikade.

När vi var klara på bibblan då vart det donkan för lite mjukglass med kolasås samt lite dricka. Satte oss vid ett bord och njöt utav det fina vädret och man kände verkligen hur vårkänslorna hade kommit.

På kvällen vart det hem till tobbe med natha för lite förfest innan vi gick ner till krogen. Kollade läget på alla krogarna innan vi bestämde oss för att stanna kvar på lilla resten utav kvällen. Kim kom in till stan och gjorde oss sällskap samt franken.

Hade skit kul när vi satt på lilla, tror fan inte jag har skrattat så mkt på en och samma kväll som igår. Efter krogen så vart det maistro då natha skulle ha mat. Sen så var kim så snäll och körde hem oss, tack gubben.

//M