Mycket att göra

Jobbat i dag och varmt som tusan har det varit på jobbet men man ska inte klaga över denna värme. Där emot tänker jag klaga på den dåliga ventilationen vi har på jobbet för den suger verkligen.

Fick ett trevlig samtal idag från dahlströms som berättade att våra ringar hade kommit så efter jobbet så åkte jag raka vägen dit. Hämtade ringarna, tog en sväng in på bolaget och handlade lite öl till älsklingen samt några smirnoff till mig.

Väl hemma fixade jag ena smörgåstårtan som det skulle vara skinkfyllning i så linda också kan äta smörgåstårta, hon tycker nämligen inte om skaldjur. Älsklingen fixade middagen medans jag häll på med tårtan. Efter att jag hade tryckt i mig tacopaj och kollat på couger town så bakade jag negerbollar.

Efter att ha fixat dagens alla måsten så vart det duschen och nu sitter jag och tittar på kommissarie Lewis samt avnjuter en smirnoff. Hjärtat håller på ute i köket och lagar till sin smörgåstårta han har även varit så go och satt upp mina tavlor som jag köpte i går.

Åh just det kan berätta att ringarna passar nu efter att ha förminskat de 2 gånger =P Nej kolla klart på deckaren och sen blir det sängen för min del för i morrn är det inte vilken dag som helst utan det är min födelsedag =)

/M

Sthlm

Gårdagen bestod utav jobb, firade linda en dag i förväg. Gottade i oss en massa tårta, jordgubbar och kakor. På kvällen kollade vi på morden i midsommer.

Gick upp 6.40 i dag även fast jag var ledig, tänkte att det var lika bra att gå upp i skaplig tid då jag och min mor skulle ta kl 9 tåget till sthlm.

Har varit en väldigt varm dag i dag men det fläktade lite när vi gick på stan vilket var skönt. Vart dock inte så mkt shopping då jag inte hittade några kläder som föll mig i smaken. Det ända jag kom hem med var ett spel, servetter, bakformar samt ett par dr martens kängor som älsklingen hade skrivit upp på min shoppinglista.

Lunchen vart sushi buffé vilket passade bra i denna värme, åt så jag nästan fick matkoma. Satt på centralen en stund och fikade innan tåget skulle gå dock så vart det en lite försening på 1 timme.

Väl hemma så mötte jag upp hjärtat sen åkte vi och betalade tavlor som jag hade hittat på köp/sälj/byt sidan på fb. Sen vart det hem till mina föräldrar som bjöd på köttgryta till middag, efter maten satte vi oss på uteplatsen och jäste.

Nu är vi hemma och slöar, ska väl vi ihop lite tvätt ifall jag hittar någon energi. Sen blir det sängen och jag har en känsla av att jag kommer sova som en stock efter att ha sprungit runt i sthlm i dag.

/M

Första doppet för i år

Vart inget tandläkarbesök då min tandläkare var sjuk, gjorde inte mig så mkt utan då passade jag på att ta en lång sovmorgon. Väl uppe så bakade jag negerbollar och sen åkte jag en sväng till tippen där även 1/3 utav katrineholms befolkning befan sig idag.

Gick dock förvånansvärt fort ute på tippen vilket var skönt. Åkte ner på stan kollade igenom lite affärer innan det var dags att möta upp hjärtat utan för dahlströms guld. Lämnade in ringarna för att förminska de för 2:a gången, hoppas på att det blir bra den här gången. Fixade lindas pressent innan hjärtat åkte tillbaks till jobbet och jag åkte o mötte upp natha.

Vi handlade lite lunch och sen drog vi ner till djulö för att steka fläsket. Låg i solen, snackade lite skit och tittade på folk. Vi tog även vårat första dopp för åtet och jävlar vad svinkallt det var i vattnet.

Åkte hem och var hemma vid 16 tiden, slöade i soffan en stund innan jag tog tag i röran ute i köket. Fixade middag och glodde på teve sen. Hjärtat kom hem vid halv åtta tiden så jag skrev ihop en shoppinglista så drog vi upp till willys. Så nu har vi allt hemma så vi kan göra smörgåstårta tills fredag.

Roade mig för en stund sen med att betala räkningar, uuh säger jag bara. Passade även på att betala det sista på turkiet resan så nu är det bara att invänta biljetterna samt att det ska bli den 2 september.

/M


Utkasstad sambo

Det är inte så illa som man kan tro när man läser rubriken. Drog i gång och städade lägenheten vid lunchtid och då drog sambon på sig arbetskläderna och åkte ut till sköldinge.

Tycker det är skönt att vara hemma själv när jag ska städa lägenheten för då kan man lulla runt som man vill med dammtrasa och snabeldraken.

Har hunnit med nästan hela lägenheten på 3½ timme, bara köket som skall dammsugas sen är det rent o fint. 3:e maskinen tvätt är igång sen är det tomt i tvättkorgen.

Var bort till konsum nyss, slänge en jävla massa glasflaskor samt pantade lite flaskor. Köpte en kartong med jordgubbar och en flaska pärondricka (cider).

Hjärtat är hemma nu och han är så snäll och fixar middagen till oss. Sen ska vi åka ut till johan och linda, kolla hur mkt lilla theo har växt.

Åh filmen vi såg i går det var rena rama skiten, vi kollade inte änns på hela. Men hjärtat laddade ner en annan film som vi tittade på istället. Det heter Paul, bra var den och riktigt många skratt vart det till filmen innan den var slut.

Den handlar om 2 killar som är på semester i usa för att kolla in en serie mässa. Det är intresserade utav aliens så det ska åka runt i usa och kolla på platser där det ska ha funnits aliesn som area 51. Under sin road trip så möter de på paul som är just precis en alien.

/M

En liten sammanfattning utav vad jag har tittat på från i onsdags till idag

Var ledig i onsdags så då uträttade jag lite ärenden nere på stan, han även med att baka lite. Åkte även ut en sväng till sköldinge och pysslade nere i lokalen med min svärmor.

Torsdagen bestod utav jobb, stressig morgon men det lugnade ner sig på eftermiddagen. Efter jobbet åkte jag en sväng till mina föräldrar och kollade in hur deras badrum vart efter renoveringen. Det vart jätte snyggt, ser nästan ut som om badrummen är tagna från ett flott hotell. På kvällen var jag trött och en aningen grinig, varför vet jag inte.

Fredag vaknade jag och var inte det minsa grinig längre, behövde väl antagligen få sova av mig lite. Hjärtat och jag slappade sen fixade vi till oss. Gick över till mina föräldrar och firade midsommar med de och min farmor. Vart bjuda på räkcocktail, gös med potatis och sås, sen avslutade vi det med min cheesecake med jordgubbar på.

Var hemma vid 19 tiden, då vart det teve och mys i soffan. En lugn och skön midsommar, man behöver inte supa som ett svin bara för att det är en stor helg.

I dag har vi varit ute i sköldinge, jag pysslade lite med svärmor och kim hjälpte sin bror med att plocka ihop hans bil. Vart bjudan på middag där ute, biff med pommes och beasås vilket smakade kalas bra. Nu sitter jag nerbädda i soffan här hemma med datorn i knät och hjärtat spelar xbox spel.

Ska kolla på film sen, blir en skräckfilm som heter penance. Får se ifall det är nog att ha eller om det bara är skit.

/M


Trött mössa

Varit en lugn dag på jobbet, har mest städat, fixat med instrument och gått igenom röntgenbilder. Handlade lite små saker på vägen hem. Hjärtat fixade middagen som vart fisk och kokt potatis.

Vart så trött efter maten så jag var tvungen att vila en stund, vart en tupplur på 40 min. Efter att jag hade vaknat till liv hoppade jag in i duschen och nu sitter vi och glor på lite teve.

Blir sängen om en liten stund då det är mkt som står på schemat i morrn, är visserligen ledig men tiden ska utnyttjas väl.

Ser ur som om jag måste lämna in min ring igen då den fortfarande är lite för stor, skakar jag på handen flera gånger snabbt så glider den nästan av. Så det blir till att lämna in den på måndag så de kan förminska den. Skulle ju kunna lämna in den i morrn men jag har en stark kännsla utav att min farmor vill se ringarna då hon skall äta middag men mina föräldrar och oss på fredag.

/M

Hann faktisk med allt

Alla planer som jag hade för i dag har jag faktiskt hunnit med. Ringde till vårdcentralen som rekomenderade att jag skulle ta kontakt med en sjukgymnast. Ringde och fick en tid redan i dag och vilken skillnade det vart i axeln efter att han hade tryckt och masserat.

Skorna behövde jag inte lämna in på lagning då jag var så händig att jag kunde laga de själv. Käkade lunch nere på stan med hjärtat som var ledig i dag. Storhandlingen på willys gick riktigt smidigt då det inte var så mkt folk där uppe.

Vi han med en sväng ut till sköldinge, lagom innan vi åkte hem därifrån ringde de från guldsmeden och berättade att våra ringar hade kommit. Så nu sitter ringarna som ett smäck på våra fingrar, det har kännt bra tomt de här dagarna då vi har varit utan de.

Hjärtat lagade spaggeti o köttfärsås till middag och under tiden så passade jag på att tvätta och städa. Slöade i soffan en stund förut, lyssande på musik och njöt utav lite ben&jerrys. Nu ska jag se ifall jag hittar nått skoj att se på teven innan det är dags att krypa ner i sängen.

/M

Planer för i morgon

* Ringa till vårdcentralen angåenge smärtan i min axel

* Hoppas att dahlströms ringer och säger att vi kan hämta våra ringar

* Kolla in vad det finns för roligt nere hos britt maries pyssel och pynt

* Lämna in ett par skor på lagning (spännet som gått sönder)

* Lunch som förmodligen blir sushi

* Åka och storhandla då det börjar eka lite i kylskåpet

* Städa, tvätta och se till så lägenheten ser fräsch ut

Ja så lär morgondagen se ut för min del



17-19 juni

Fredag jobbade jag fram till lunch sen började min helg. Käkade wokat till lunch sen la jag mig på soffan och vilade några timmar då jag hade så himmla ont i axeln. Hjärtat kom hem vid 17 tiden, vi fixade lite mat och sen slöade vi resten utav kvällen.

Lördag åkte vi ut till sköldinge efter att vi hade vaknat. Kim hjälpte sin bror med bilen och jag satt nere hos svärmor i hennes lokal. Satt och pysslade i några timmar, gjorde en tavla med marilyn monroe som jag decoupaga. Vart middag hemma hos svärföräldrara, det serverades taccopaj.

Sen på kvällen när vi kom hem så tog älsklingen tag i disken då jag forrfarande hade ont i axeln. Vi tittade på film sen, någon action film med aliens/robotar i. Det var faktisk helt okej.

I dag är det söndag och det har regnat nästan hela tiden i dag. Åkte i vanlig ordning ut till sköldinge, kim till garaget och jag ner till svärmors lokal. I dag påbörjade jag en tavla som jag håller på att krackelera och decoupaga samt en liten ask som jag hade tänkt att min mor ska få sen när jag blir klar med den.

Åkte hem vid 17 tiden, fixade middag efter att vi hade slöat i soffan. Nu har jag nyss kommit ut ifrån duschen och vi skall strax sätta i gång en film. Denna gång ska vi se 127 timmar med james franco i huvudrollen.

/M

Torsdagen den 16 juni

Fortfarande ont i axeln som tusan, lyckades ialla fall att sova hela natten igenom. Dagen på jobbet gick långsammt och lika smidig som ett kylskåp kände jag mig med min paja axel.

Avslutade dagen med att ha 1 timmes akut pass, de hade verkligen tryckt in folk i tidboken. Ibland undrar jag ifall receptionisterna tror vi är robotar som kan jobba på akord. Vi fick ialla fall lite hjälp utav en utav de andra tandläkarna som hade några minuter till överst så hon tog en utav våra akutpatienter vilket vi tackade och bockade för.

Väl hemma fixade jag middag som vart biffwok, gick över till mina föräldrar en stund sen. Kollade in deras toa på nedervåningen som nästan är färdigrenoverat. De berättade hur de hade haft de i köpenhamn och så fick jag en jätte fin blånbok utav de då den jag har nu börjar gå sönder.

Ligger i soffan nu och glor på teve och hoppas hjärtat kommer hem snart, helst innan jag går och lägger mig. Han jobbar över ikväll igen då de har en massa panikarbeten på hans jobb som skall vara klara att skickas iväg i morrn vid 14 tiden.

/M

Känner mig nästan lite naken

Igår kväll när kim kom hem från jobbet vid 20 tiden (han jobbade över) så gick vi över till madde och chrille. Vi firade madde som fyllde år. Hon fick en söt vit lykta med ett ljus i från oss som hon vart glad över. Satt och fikade samt snackade skit i drygt 3 timmar innan vi tackade för oss och gick hem.

I dag är jag ledigt så jag tog en lång och skön sovmorgon. Mött upp hjärtat på stan då vi skulle till guldsmeden och lämna in våra ringar då de är lite förstora. Så i några dagar framöver kommer vi vara ringlösa och gud så naken jag känner mig utan ringen på fingret.

När ringarna var inlämnade gick vi och käkade lunch på hot basilikan innan hjärat åkte tillbaks till jobbet. Själv tog jag en runda på stan innan jag åkte upp till willys och handlade. När jag kom hem förut så letade jag upp en utav mina ringar i smyckeskrinet som nu får agera temporär förlovningsring till vi får tillbaka de.

Har precis satt igång en maskin tvätt och tänkte städa lägenheten med dock får jag nog hoppa över städandet då jag har jätte ont i höger axel. Kommer en stråladen smärta så fort jag rör högerarmen i sidled, förmodligen en när som ligger i klämm :S Ont som tusan gör det så ska bara ta det lungt, laga lite middag och sen ta det lugnt framför teven.

/M

Norrköping tur o retur

Drog iväg till norrköping i dag med mamma som sällskap :) Tittade i massa affärer, shoppade lagom med saker och så åt vi en jätte god sallad till lunch. Hittade en födelsedagspressent till madde som fyller år i morrn, håller tummarna för att hon tycker om pressenten.

Hemma i stan igen åkte jag och handlade lite ingredienser till tacopajen som var kvällens middag. Fixade även biljetter till ett evenemang som är om några veckor. Väl hemma tog jag tag i disken medans älsklingen åkte ut och lämnade lite plåt till sin bror.

När han kom hem sen så lagade vi till tacopaj som vi vart mätta och belåtna utav. Nu sitter vi och tittar på lite avsnitt utav futurama samtidigt som jag sitter här och uppdaterar er om min dag ;)

/M


Bakis lördag

Var hemma hela kvällen i går, hade tänkt gå ut med tjejerna men de hörde aldrig av sig när de skulle ner på krogen. Gick och la mig lite innan tolv snåret, älsklingen trillade in tjugo över tolv relativt packad.

Jag missunnar inte honom det och jag tänker inte klaga över det heller. För det händer kanske bara 2-3 gånger per år att han bli så full.

Älsklingen var så go så han la sig på soffan och sov så jag skulle slippa ha en full och jobbig karl i sängen. Det är sånna små gester som är guld värda i mina ögon.

Vaknade vid tio tiden i dag, kollade till älsklingen som var bakis och seg efter gårdagens firmafest. Vi har mest bara slappat, tittat på teve då det har varit för varmt och kvaft för att göra något.

Åkte ut till sköldinge, släppte av mina föräldrar hos min moster innan hjärtat och jag begav oss hem till hans föräldrar. Vi lämnade av bilsterion till bonnevillen, ska väl installera den i morrn hade vi tänkt. Var där ute en liten stund innan vi åkte hem och slappade.

Sophia kom över för 2 timmar sen med lily som vi ska vara hundvakt åt i kväll och i morgon. Åkte iväg och köpte thaimat sen som vi har tryckt i oss. Nu sitter vi i soffan med balkongdörren på vid gavel och njuter utav den svala luften.

/M


Bilder från nationaldagsfirandet i laxå




















Fredags shopping

Var snäll och körde hjärtat till jobbet i morse sen kröp jag faktiskt ner i sängen och slumrade en stund. Käkade frukost, fixade till mig innan jag mötte upp natha vid 11 tiden.

Vi tog en repa inne på hm där jag hittade en enkel tunn klänning, passar kalas bra i detta varma väder. Käkade lunch på CL och hittade på folk. Sprang runt i lite fler affärer innan vi gick hem till mig så jag kunde packa ihop lite bra ha saker till stranden.

Tog svängen förbi hemma hos natha så hon kunde byta om och jag passade på att inspektera lägenheten som var fin fin. Det inhandlades lite fika på willys innan jag, natha och hennes karl åkte ner till djulö. Dock vart vi inte långvariga då solen försvann och ersattes av mörka moln. Innan vi åkte hem så han vi dock doppa bena i vattnet och kallt som tusan var det.

Resten utav eftermiddagen har jag diskat samt plockat lite i lägenheten. Åkte ner på stan och köpte hem sushi till middag, mumma. Nu ska jag glo på teve och njuta utav att ha hela lägenheten för mig själv då hjärtat är på firma fest.

/M


Varm dag på jobbet

Det har varit riktigt kvavt, varmt och svettigt på jobbet idag. Luften innen i lokalen stod bokstavligt talat stilla även fast fönstret var öppet och bordsfläkten gick på högvarv.

Vi alla höll tummarna att det skulle falla lite regn då vi såg att det kom mörka moln på himmlen. Det kom några enstacka regndroppen sen kom det inte mer. Dock så vart luften kvavare och vi stackars själar som var kvar på eftermiddagen och jobbade höll på att smälta bort.

Jag kan ju säga att det var fruktansvärt skönt att hoppa in i bilen, dra på ac:n och brumma hem. Hjärtat fixade middagen som var pannkakor, smarrigt som alltid. Åkte ner till coop sen för att hämta ut sterion till bilen så nu håller vi tummarna för att denna funkar.

Resten utav kvällen har jag slö tittat på lite teve samt passera duschen. Nu väntar jag på att min kusin ska svänga förbi så jag kan få tillbaks min voffeltång.

Fredag i morrn och jag är ledig vilket inte är helt fel. Blir en vända på stan med natha och kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hjärtat ska på firma fest så jag får roa mig på egen hand, funderar på att ta en sväng på krogen.

/M

8 juni 2011

I dag har jag hunnit med en sväng hos tandläkaren, visade sig att jag hade 1 hål så jag ska få komma tillbaks. Vart en tur på stan, handlade solskyddskräm som lär gå åt nu när sommaren har kommit. Handlade även en pondus tidning och lite öl till hjärtat mitt så får hoppas han uppskattar det annars jävlar haha.

Käkade lunch när jag kom hem sen kastade jag in en maskin tvätt innan jag åkte upp till öb för att köpa lite städtrasor. Vart till att storstäda lägenheten, har dock tagit en liten paus då det är rätt så vart i lägenheten. Ska ta tag i städandet igen, bara köket och sovrummet kvar.


Haha du är bra lustig du...

/M


6/6 - 2011

1 år har gått sen vi vart tillsammans och jag ångrar mig inte en sekund.

Det var ingen självklarhet att vi skulle bli tillsammans. Vi hade tagit upp våran vänskap igen under vintern/våren och blivit bra vänner.

Sen en kväll i maj på öltältet så berättade kim att han tyckte om mig mer som bara än vän. Min reaktion var panik, jag mummlade något om att inte förstöra vänskapen och så gick jag.

Jag ville bara stoppa huvudet i sanden som en struts. Jag ville inte förstöra våran fina vänskap genom att se ifall vi skulle funka som ett par. Var rädd för att det skulle gå åt skogen då jag tidigare hade förstört två vänskaper genom att  ta det ett steg längre.

Men vi fortsatte att umgås som vänner. Kim gav väl inte upp hoppet om att jag skulle komma till insigt och ge oss en chans.

Vi firade nationaldagen ihop (en dag i förväg) med lite vänner ute hos honom. Det vart grillning, sing star och skit snack ända fram till midnatt. Jag skulle ha åkt hem med madde och chrille men fick för mig att spendera natten hos kim istället.

Dagen efter på nationaldagen åkte vi alla in till stadsparken för lite mat. Vi kollade på nationalfirandet och det var där och då allt föll på plats. Jag tog kims hand och bestämde mig för att det vart värt att sattsa på.

Så här i efterhand inser jag att jag tycke om honom långt innan händelsen på öltältet. För varje gång jag loggade in på msn och fick upp hans chattruta så pirrade det lite extra i magen. Vi messade och pratade med varandra på msn varje dag under mars-maj månad.

Jag ångrar inte en sekund att jag tog chansen att se hur det här skulle gå. Jag älskar kim av hela mitt hjärta och är otroligt glad över att han var så envis som inte gav upp chansen om oss i första taget. Tack madde som också promotade kims alla bra sidor och försökte få mig att inse att vi skulle passa bra ihop.

Som sagt 1 år har gått sen vi blev tillsammans och under tiden har vi hunnit med att bli sambos.
Denna nationaldag firades som förra året med vänner och grillning.
Vi firade dessutom min och kims 1 års dag samt att vi har
förlovat oss idag.




Nu drar vi

Lunchen ligger i magen, bilen är inhämtad till stan och tankad. Nu ska den bara packas och sen beger vi oss iväg på en roadtrip till goa vänner där eftermiddagen/kvällen kommer spenderas med grillning och förtidigt nationalfirande. Så bye bye k-holm nu tar vi bonnevillen och glider till laxå.

Det varma vädret fortsätter

Även i dag har det varit soligt och varmt ute, det är nu man kan säga att sommaren verkligen har kommit. Hjärtat och jag tog en sväng ner på stan och kollade in marknade de hade. Det var inte så mkt att hänga i julgrannen om vi säger så. Vi passade dock på att köpa ett gäng munkar där nere.

Tog volvon ut till sköldinge men en liten mellan landning ute hos häxorna för lite brunch. Väl ute i sköldinge sammlades vi alla nere i svärmors pyssel lokal för lite kaffe och munkar.

Var en tag ute i sköldinge och slappade innan vi åkte hem sen, gjorde ett litet stopp på ica maxi för att handla alla saker vi ska ha tills i morrn då det är grillning i laxå som står på schemat.

Resten utav kvällen har spenderats i soffan framför teven och datorn. Kollade på komissarie Lewis, engelska deckare är bland det besta som finns att se.

Nej nu blir det lite mer teve tittande innan jag bäddar ner mig i sängen, måste ju vara pigg tills i morrn då det är lite för tidigt nationlafirande som står på schemat.

/M


Härlig fredag

Det har varit en härligt fredag även fast jag har jobbat i dag. Dock så jobbade jag bara fram till lunch och de timmarna gick väldigt fort.

Åkte ut en sväng till sköldinge sen för att byta bil med hjärtat, halv vägs hem märkte jag att jag hade glömt mobilen i andra bilen. Jag struntade i att vända, åkte hem och käkade lunch och slöade en stund. Åkte tillbaks till sköldinge sen för att hämta mobilen, passade även på att ta med fika bröd ut så vi kunde fika lite.

Hjärtat och jag åkte hem sen vid halv 4 tiden, bytte bil igen och så körde jag ut TT till stora sundby då han skulle på grillfest hos en kollega.

När jag kom hem sen fixade vi mat sen somnade jag i soffan en stund, man blir lätt slö i denna härliga värme som har kommit. När jag jade vaknat till liv efter min lilla tupplur åkte vi hem till johan och linda för att kolla på lilla theo som deras son heter.

Satt på deras uteplats, njöt utav vädret och tog en fika. För min del vart det inte så mkt fikaande då jag hade lilla theo i famnen större delen utav tiden.

Nu sitter vi nerbäddade i soffan och glor på film, har nyss moffat i mig en massa jordgubbar och vattenmelon så nu är jag nöjd och glad.

/M

V8

I går vart det fika hemma hos bästaste grannarna på kvällen. Vi gick över dit vid 20 tiden och kom inte hem förens kl 01 på natten. Men va tusna har man kul så har man och dessutom så är vi alla lediga i dag.

I dag så var både hjärtat och jag trötta som vi komm inte ur sängen förens vid 11 snåret. Käkade frukost, fixade lite saker på hjärtats jobb innan vi åkte ut till garaget.

Skruvade dit högtalarna, tog en fika paus på johns alltan och snackade lite skit. Sen åkte vi en tur till väcken i bonnevillen. När vi kom fram dit så bytte vi så jag fick köra tillbaks och det gick riktigt bra för att vara första gången jag körde den. Och jävlar vad gött det var att köra V8.

Vi käkat vårullar med ris till middag och nu ligger vi och jäser i soffan. Ska se ifall jag orkar organisera om min garderob lite senare eller ifall det blir soffan hela kvällen.

/M



Halvägs igenom

Misslyckades med att komma upp tidigt i morse, rullade ur sängen kvart i 10. Jag har dock hunnit igenom halvägs på min to do lista i dag och då är kl bara lite över 13. Och det är ju rätt så bra tycker jag.

Jag skall strax torka rent ugnen som jag har sprayat med rengöringsmedel sen skall det vikas tvätt, diska samt städa av lägenheten. Sen vid 15 tiden ska jag över till mina föräldrar och sen ikväll blir det fika hemma hos våra underbara grannar.

Nä dags att sätta lite fram så man får allt gjort.

/M