17-19 juni

Fredag jobbade jag fram till lunch sen började min helg. Käkade wokat till lunch sen la jag mig på soffan och vilade några timmar då jag hade så himmla ont i axeln. Hjärtat kom hem vid 17 tiden, vi fixade lite mat och sen slöade vi resten utav kvällen.

Lördag åkte vi ut till sköldinge efter att vi hade vaknat. Kim hjälpte sin bror med bilen och jag satt nere hos svärmor i hennes lokal. Satt och pysslade i några timmar, gjorde en tavla med marilyn monroe som jag decoupaga. Vart middag hemma hos svärföräldrara, det serverades taccopaj.

Sen på kvällen när vi kom hem så tog älsklingen tag i disken då jag forrfarande hade ont i axeln. Vi tittade på film sen, någon action film med aliens/robotar i. Det var faktisk helt okej.

I dag är det söndag och det har regnat nästan hela tiden i dag. Åkte i vanlig ordning ut till sköldinge, kim till garaget och jag ner till svärmors lokal. I dag påbörjade jag en tavla som jag håller på att krackelera och decoupaga samt en liten ask som jag hade tänkt att min mor ska få sen när jag blir klar med den.

Åkte hem vid 17 tiden, fixade middag efter att vi hade slöat i soffan. Nu har jag nyss kommit ut ifrån duschen och vi skall strax sätta i gång en film. Denna gång ska vi se 127 timmar med james franco i huvudrollen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0