Smälter bort

Det är som en bastu på jobbet, sitter med ena fönstret på glänt för att inte smälta bort. Men man ska inte klaga, hellre lite för varmt än för kallt. Börjar bli en smula hungrig, undra ifall man skulle svänga förbi donken på vägen hem och köpa några cheesburgare. Åh det skulle ju inte sitta helt fel.

Lalala..

Ett härligt pass på gymmet har hunnit avverkas, vart crosstrainer och sen körde jag lite ben. Vart helt slut och genomsvettig när det var dags att åka hem men då vet man att man gjort något.
 
Vart en hemmagjort proteinbar innan jag orkade hoppa in i duschen för att sedan åka och handla. Nu är allt fixat, lika så disken så sambon slipper den sen.
 
Nu ska jag bara slappa, läsa bloggar, glo på teve och käka lunch innan det är dags att åka iväg och jobba. Åh har jag nämt det underbara vädret katrineholm bjuder på, regn! Jag hoppas det inte fryser på tills jag ska åka hem ikväll för då lär det va isgata hela vägen.

/M

Days like this

Det är gråa och ruggiga dagar som denna man är glad över att ha ett inomhus jobb.

Men vi börjar dagen med att åka till gymmet sen blir det jobb mellan 15-22 ikväll.

Dagens citat

 

Inspiration

 
 
 
 
 
 

Depp väder

Det gick bra att jobba, var rikigt sköt att bada i det varma vattnet. Det enda minuset är att jag är torr som ett russin nu. Får ta och smörja in mig så folk inte förväxlar mig en gammalt tant. 
 
Hunnit med att diska och hänga upp lite tvätt så nu är det dags för lunch. Magen skriker efter mat, kan inte förstå att man blir så hungrig utav att bada.
 
Vid halv 2 så är det dags att börja rulla ut mot jobbet i sköldinge då det vaknas möte kl 2. Sen blir det raka vägen hem och fixa middag. Hoppar nog över träningen i kväll och slappar i soffan, man måste ju ha några vilodagar också.
 
Vädret ute är inte det roligaste, grått och tråkigt. I morse så regnade det så nu har den mesta snön blivit till is istället. Hello bambie säger jag bara.
 
Vad har ni för er i dag?
/M
 

Morrn morrn!

Gick upp samtidigt som sambon och har nu fått i mig en stadig frukost. Jobbar mellan 8-11, ska med och bada med min brukare. Det är ju inte en fel start på dagen, ännu bättre är det att vatten är ca 36 grader varmt :)
 
Gjorde proteinbars i går och de varit rikigt bra, dock höll inte min mage och gallgångar med om det. Tror de reagerade på jordnötssmöret och kanske proteinpulvret då magen knorrade ilsket :/ Dumt nog tog jag ju en efter kvällsträning vilket resulterade i väldigt osamhängande sömn under natten.
 
Men vad tusan gör det om hundra år, det är bara att tuta och köa ändå haha. Resten av dagen händer det inte så mycket. Har möte kl 14 på andra jobbet sen har jag inget annat inbokat. Klurar på ifall jag ska träna i dag eller ta en vilodag. Det tåls att tänka på.
/M
 

Nytillskottet i garderoben

De här snygga blusen och den här fina toppen från hm damp äntligen ner i brevlådan i går. Allt satt perfekt och jag längtar verkligen efter sommaren så man kan matcha blusen med ett par snygga shorts till.
 
Här får ni två bilder på kläderna som jag fick hem.
/M
 

The beginning of a new friendship

Vart träning själv i morse med det gjorde inte så mycket. Jag och crosstrainern börjar komma riktigt bra överen, 17 min och 200 kalorier förbrända. Det är början på en bra vänskap, ska köra den i kväll igen hade jag tänkt. Lika bra att våra den nya vänskapen haha.
 
Efter crosstrainern vart det ca 5 kilometer cykling och 100 kalorier förbrända, fan känner mig riktigt duktig. Åkte direkt upp och handlade sen när jag ändå var ute och åkte. Svängde förbi hos mina föräldrar och hämtade upp en värmeborste till håret.
 
Hunnit med en sväng ner på stan och köpte en ny gaspatron till värmeborsten så nu är det bara att fixa håret för fullt. Nu ska schemat skrivas in i kalendern så jag har en överblick över hur jag jobbar och när jag kan hoppa in extra och jobb.
 
Men först ska jag nog läsa lite bloggar ;)
/M
 
My new bff

Dagens to do


Dagens citat

 

Bra start på veckan

Började måndagen med sovmorgon sen gick jag hem till mina föräldrar och lånade deras telefon. Satt i telefonkö i ca 35 min innan jag kom fram till mitt fack och fick svar på mina frågor.
 
Mötte upp grannen vid talltullen för lunch på det nya thai stället som hetter yum yum har jag för mig. Maten var jätte god och vad mätt man vart.
 
Sen var det dags för möte på nya jobbet, träffa alla kollegor och gå igenom allt som behövdes. Alla verkar jätte bra och trevliga så det känns kul. Mötet varade i drygt 1 timme sen åkte vi och tittade på våran brukares lägenhet sen fick jag skjus hem av madde.
 
Gick över en snabbis till mina föräldrar då kläderna som mamma och jag beställt från hm hade kommit. Allt satt perfekt, lägger upp bilder på de i morrn.
 
Resten av dagen/kvällen har varit lugnt, sambon var nöjd när han kom hem från jobbet då hans bil gått igenom besiktningen med blanka papper. Ska glo på CSI NY i kväll annars så händer det inte så mkt. Med andra ord så har det varit en bra start på veckan.
/M

Om jag får välja: Häst

 
Nordsvensk travare
 
Islandshäst
 
Svenskt halvblod

Skumma drömmar och snö

Har drömt jätte skumma drömmar i natt. Ena drömmen som jag minns så var jag på ica maxi och höll på att dammsuga hela affären inför stängning. Undra om det vart för mycket städande här hemma i går som sen smittade av sig på drömmarna.
 
Vaknade ialla fall upp i dag till att det har kommit en del snö under natten. Så går det tydligen när tempen bestämmer sig för att lägga sig vid nollan.
 
Ska över till min mor om en stun, låna telefonen och ringa lite samtal. Sen ska jag luncha med grannen innan det sen vankas möte på nya jobbet för oss. Det blir till att gå igenom schemat, rutiner och en hel del andra saker.
 
En rätt så lugn och behaglig måndag ser det ut att bli. Hur ser eran dag ut att bli?
/M
 
 

Cleaning out my..

Vi startade denna söndag med brunch i form av amerikanska pannkakor som jag bjöd sambon på. Det uppskattade så ska försöka skämma bort honom med det 2-3 gånger i månaden.
 
Körde igång en maskin tvätt och äntligen kom ena tjejen som skulle köpa stövlarna. Hon har uteblivit 2 gånger men vad är det de säger, 3 gången gillt.
 
Körde sambon till jobbet där hans bil stod men innan så stannade vi till på macken och skämde bort min bil med nya vindrutetorkare. Passade även på att tanka innan jag åkte hem och tog tag i stor städninge.
 
Har sorterat och röjt i div skåp så det är ordninge och reda. Tvättmaskinen går för fullt, sänkläder är bytta och snabeldraken har fått jobba. Skurat toan från golv till tak typ och nu kände jag att förtjänade en lite paus.
 
Med lite chokladpudding i magen så ska jag fortsätta med det som är kvar vilket är köket och disken. Varför är det så att man spar det tråkiga till sist?
/M
 

När pengarna rullar in sen

När pengarna börjar rulla in ordentligt sen vet jag precis vad jag ska göra med de.
Först ska jag boka in och unna mig en avslappnande helkroppsmassage
 
 
Sen ska jag fylla i ena tatueringen jag har som behöver fräschas upp
 
Sen ska det sparas pengar på hög, bunkra é ball

Dagens citat


Hittade lite

Det har blivit en hel del åkande i dag men kul har vi haft det. Vi började med att åka till norrköping och ingelsta shoppingcenter. Köpte två bas linnen inne på gina trico som kommer passa bra att ha på jobbet. Hittade en fin mugg inne på cervera med marilyn monroe som jag köpte.
 
Vart en sväng in på hm sen där jag hittade två super snygga behåar som fick följa med. Sambon hittade två snygga långärmade tröjor som han köpte, han var även så go och betalade mina behåar.
 
Käkade på max innan vi åkte hem vid halv 1 tiden. Kan säga att vi åkte hem lagom som alla shopping sugna människor vaknade till liv.
 
Åkte hem då samon skulle starta sin bil och köra upp den till sitt jobb. Var en sväng ut till sköldinge för fika och så lånade vi en batteriladdare till bilen. Vi avrundade våran tur med att storhandla på willys.
 
Nu är vi hemma och allt är uppackat så nu ska vi slöa i soffan. Sen ikväll blir det att brumma iväg till gymmet och göra lite nytta.
/M
 

Om jag får välja: Hund

 
Schäfer
 
Leonberger
 
Rottweiler
 
Fransk Bulldog

Shopping

Snart ska vi packa in oss i bilen och åka till Norrköping för lite shopping. Får se hu mkt/ lite man kommer hem med.

Här var det lugnt

Började dagen med att köra sambon till jobbet sen vart det frukost fika på sultans med grannen. Vi satt och snackade bort 1½ timme. Det var prat om allt från jobb, bilar till allmän flok vett.
 
Efter fikat packade jag in skräp i bilen, svängde förbi mina föräldrar och hämtade upp mer skräp innan dumpade allt på tippen. Mamma gjorde mig sällskap så vi åkte till ÖB sen, handlade lite bra ha saker. Införskaffade även en torrboll till bilen ihop om att slippa isen som blir på insidan av rutan.
 
När vi var i farten så åkte vi en snabb sväng ner på stan då mamma skulle ha en whitebord och jag skulle handla köttfärs från köttaffären. Så nu har vi ca 4 kiloköttfärs i frysen så det lär ju inte gå någon nöd på oss nu.
 
Fixade lunch, diskade och sen vart jag så trött så vilade en stund innan jag sen åkte och hämtade sambon som slutade kl 15 i dag. Svängde förbi pizzerian och köpte med oss kebabtallrik hem som fick bli dagens middag.
 
Bestämde oss för att vi storhandlar i morrn efter att vi varit i norrköping så istället la vi oss och slumrade en stund i soffan. Annars så har vi inte gjort och kommer inte göra många knop i kväll, blir lite teve tittande innan det är dags att sova.
/M

Rose tattoo

 
 

Dagens citat


Åh it's friday!

Haft super skumma drömmar i natt så jag var inte jätte pigg när sambons klocka ringde. Var en snäll flickvän och körde honom till jobbet då hans bil inte startar och jag behöver min under dagen.
 
Men man får ju se det positiva jag kommer ju upp i skaplig tid även fast det hade varit skönt att ligga kvar i sängen. I dag blir det frukost fika på sultans med grannen, sitta och snacka bort någon timme.
 
Sen blir det en sväng till tippen och kasta lite kartonger som har stått i lägenheten lite för länge enligt mig. Är lite annat små plock som skall kastas också.
 
Ikväll blir det att åka och storhandla men vi väntar nog tills närmar stängning så man slipper trängas med för mycket folk som ska handla till fredagsmyset.
/M
 

Klippet

 
Innan och efter att jag var hos frissan. Klippte bort de slitna topparna och vart med lugg :)

Vad som står på dagens schema

 

Zzz...

Uppe men inte speciellt vaken av mig. Kollade ut genom fönstret och känner för att gå i ide tills våren kommer. Fast istället så blir det en sväng till gymmet strax.

Mos i huvudet men haft en toppen dag

Förmiddagen hände det inte så mkt. Vid kvart i 12 packade jag ihop mig själv och knatade iväg till mitt nya jobb då jag skulle ha inskolning.
 
Det vart en uppfriskande promenad på ca 25 min innan jag kom fram till stället. Hade en jätte trevlig dag, mkt nya saker att ta in. Disskuterade lite saker som vi ska ta upp på mötet på måndag då vi ska träffas hela gruppen.
 
Eftermiddagen gick fort och helt plötsligt var det dags att röra sig hemåt. Älsklingen var snäll och hämtade mig då stället ligger på andra sidan stan.
 
Vi fixade med disken och middagen när vi kom hem, nu är det soffhäng som gäller. Men jag ska strax försöka vara lite duktig och dra ett varv med snabeldraken innan jag hoppar in i duschen.
 
I morrn är hela dagen fullspäckade känns det som men det blir nog bra. Btw så ser det ut som om jag förmodligen kommer ta upp ridninge inom en snar framtid :)
/M
 
 
 

20130123

Slog till på en liten sovmorgon, den satt inte helt fel. Vart frukost framför teven, varm choklad och rostade mackor. Idag har jag inte så mycket inplanerat förutom att jag ska ha inskolning på nya jobbet vid lunchtid.
 
Det ska bli himla roligt men måste erkänna att jag börjar bli lite nervös fast det är lite typiskt mig haha. Fast det är nog bättre att va lite nervös en att va för självsäker för då brukar det oftast gå åt pipan.
 
Tydligen så är det -19 grader ute, usch det är ju så man skulle vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Men det går ju inte så istället får understället åka på så jag inte fryser sen när jag ska iväg.
/M
 
Kan verkligen rekomendera craft underställ, de ser till så man håller sig varm

Dagens citat

 

Svar på frågestunden

Frågor från Nickolina

Vad är ditt drömjobb?
Oj vad svårt men det är nog tandsköterska eller möjligtvis sekreterare.

Vart vill du helst resa om du fick välja?
Har många ställen jag skulle vilja resa till men ska jag välja bara 1 ställe så blir det nog USA - Las Vegas.


Frågor från Doris

När är du född?
1987

Vad ser du mest fram emot detta året?
Live and jive som är sista helgen i februari och så mini semestern i Rättvik under Classic car weekend.

Har du några nyårslöften?
Japp, att fortsätta träna lika flitigt som jag gjort innan. Att ta bättre hand om mig själv, äta bättre. Dra ner på godis och läsk.

Om du fick en dotter, vad skulle hon heta?
Antingen saga eller freja.

Om du fick en son, vad skulle han heta?
Loke

Favoritfilm?
Det måste nog vara Cry baby
 
Drömbil?
En svart plymouth roadrunner 1968 eller 69

Drömjobbet när du var liten?
Vetrinär har jag för mig


Vem var din första kärlek?
Min sambo. Visst har jag tycket om många men aldrig varit kär i något utav de.

Vilken är din absoluta favoritlåt och varför?
Dropkick murphys med shipping up to boston för man blir så himla pepp och känner ett jävla anama när man hör den låten. Perfekt att lyssna på när man tränar.

Frågor från ida

Hund eller kattmänniska?
Tycker om katter men är definitivt mer än hundmänniska.

Har du något drömjobb?
Tandsökerska eller sekreterare

Vilken är din favorit hårfärg?
Det står mellan hel svart och hel rött hår.

 
Justin Bieber eller One Direction?
Ingen men måste jag välja så får det bli one direction.

Favorit serie på teve?
Oj har många men några är the big bang theory & rizzoli and isles

Frågor från Sara

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i 2 år och 7 månader.

Favorit färg?
Svårt men svart funkar alltid haha.

Fanta eller cola?
Fanta men förut var det cola som var favoriten.

Sommar eller vinter?
Definitivt sommar!

Frågor från Malin

Hur träffades du & Kim?
Vi träffades genom en gemensam vän men vi vart inte tillsammans förens flera år senare utav vi var bara vänner först.


Vad är din absolut största dröm eller ditt största mål här i livet?
Största drömmen/målet jag har är att få ett fast jobb som jag trivs med så jag sen kan köpa ett hus med min sambo där ungar, hund och bilar kommer att få samsas om platsen.  Med andra ord få en underbart familjeliv :)
 

Frågor från Sara

Har du husdjur?
Nej, men skulle gärna vilja ha en hund.

Drömresemål?
Las Vegas

Favoritbloggar?
Mina favoritbloggar hittar ni under läsvärt här på bloggen :)
 

Frågor från Cassie
 
Vad är största missuppfattningen/fördomen om dig som person?
Oj vet inte..kanske att jag kan vara lite bitchig. 

Vad har du för mål i livet? Hur ser du på dig själv om 20 år, vad har du uppnått och hur ser livet ut?
Att hitta ett jobb jag trivs med, skaffa hus, barn och resa. Om 20 år så hoppas jag på att jag är gift.
Har ett jobb jag älskar, bor i ett hus på landet men karln och 2 barn.

Finns det något du ångrar, som du skulle ha gjort/eller inte gjort om du fick en andra chans?
Nej alla val man gjort i livet har gjort att man blivit den personen man är i dag. Ingen idé att ångra något utan bättre att ta lärdom utav de misstag man har gjort.

Vilken är din största insikt om livet?
Om man vill något så måste man göra det själv. Man kan inte vänta på att andra sak göra saker åt än. 

Om du inte hade haft Kim vid din sida, hur hade livet varit då?
Då hade mitt liv nog varit betydligt tråkigare. Jag hade nog varit singel och bott i en 1:a.

Vilken är din sämsta/bästa egenskap?
Jag kan va envis fast det är nog på gott och ont. En fruktansvärd rutin människa.
Bästa egenskaperna är att jag bryr mig mycket om mina nära och kära. Generös och försöker alltid att finnas till hands.

Hur anser du att du själv har utvecklats, från tonåring till den du är idag?
Jag är säkrare i mig själv och bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker och tänker om mig.

Vart inte riktigt som jag tänkt mig

Planen var ju att jag skulle dra till gymmet efter frukosten men så vart det inte. Kände att orken om motivationen var som bortblåst så då var det onödigt att ta sig till gymmet för att träna halvhjärtat.
 
Vilade en stund på soffan och tog tag i disken istället. Ska plocka iordning lite här hemma, käka lunch samt vänta in en tjej som skulle kolla på ett par stövlar. Sen tänker jag åka till gymmet för nu har motivationen och orken kommit tillbaka :)
 
Håll utkik för lite senare i dag kommer frågor samt svaren upp från min fråge stund så missa inte det ;)
/M
 

Kylig tisdag

Sitter och värmer mig med en kopp varm choklad i soffan. Det är en aningen kyligt ute, rutorna på bilen behövdes skrapas innan jag kunde köra sambon till jobbet förut.
 
Ska vakna till ordentligt samt låta frukosten smällta lite innan jag åker iväg till gymmet. Efter det ska jag roa mig med det där enorma diskberget vi lyckades skapa när vi lagade mat i går.
 
Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda, har inget inplanerat.
/M
 

Trött i knoppen men inte kroppen

Arbetsdagen har gått bra även fast morgonen var seeeeeg. De första timmarna sniglade sig fram men som tur var hade jag lånat en bok utav min mor. Den är rikigt bra, han läsa ut nästan hela så ska läsa klar slutet om en lite stund.
 
Det var skönt att komma hem för jävlar vad trött i huvudet man blir av att typ inte göra något. Kroppen där emot är hur pigg som helst.
 
Resten av kvällen blir som sagt lugn, var förbi hemma hos mina föräldrar förut och hämtade mina böcker som hade kommit. Mamma och jag prata lite om resan till ullared som vi ska göra den 19 mars. Det är en bussresa, ska bli skoj även fast man måste gå upp i ottan haha.
/M
 
This is how I work ;)
 
 

Veckans mat


Dagens citat

 

Morgon pigg

Var riktigt pigg när klockan ringde 6 i morse. Det var dock inte så skönt väder ute men sen är jag ju en väldigt frusen människa utav mig. Sitter på jobbet nu och ska läsa en bok. Ska försöka att inte somna till katternas spinnand :)

En lugn söndag

Dagen började som jag nämnde tidigare med lite söndagslyx genom att vi käkade frukost på fiket vid oss. Räkmacka och varm choklad är en mycket bra start på en söndag enligt mig.
 
Min andra hälften åkte ut till garaget medans slängde igång en maskin tvätt innan jag gick hem till mina föräldrar. Mamma och jag tog en lite road tripp och kolla in ett ställe jag ska till senare i veckan sen vart det fika innan jag åkte hem.
 
Diska, hängde tvätt och läste igenom mappen jag fick från mitt nya jobb. Ska ta och läsa igenom den någon mer dag då det stod en hel del i den. Sambon fixade en grymt god köttfärssås med spagetti till middag. Hunnit med att handla lite saker uppe på ica under kvällen också.
 
Nu ska jag titta på teve och bara varva ner för i morrn ringer kl 6.00 då jag börjar jobba kl 7.00. Härligt när jobb och pengar rullar in.
 
Btw kom igen och ställ lite frågor i frågestunden, avslutar den i morrnkväll vid 19 tiden. Så till dess så tycker jag ni kan bombardera mig med frågor så blir jag glad :)
/M
 

Veckan i instagram bilder

 
 
redo för frukost fika/röda naglar/vakna upp till ännu mer snö/ego/träning -hulken/
raggisar & mjukisbyxor=/frukt mellis/ mys belysning/mer ego/fina sköldinge/paket, hälsosaker/
tatuerings sugen

Frågestund

Tänke köra på en frågestund så bombardera mig med frågor nu så blir jag glad. Men kom ihåg att dumma frågor kommer att få dumma svar!
 
 
 
 

Söndagslyx

Vaknade vid 9 men låg och drog oss en liten stund innan vi gick upp. Fixade till oss och gick ner till fiket för lite söndagslyx. Sambon bjöd på frukost och det blev varm choklad/kaffe med en varsin räkmacka.
 
Nu är vi hemma och jag ska strax plocka undan lite i lägenheten samt vänta in en dam som skulle komma och prova 2 par skor som jag lagt ut på en köp/sälj sida.
 
Efter det blir det en sväng hem till mina föräldrar, leta efter någon bra bok att ha på jobbet i morrn.
/M

Blankt papper!

Besöket på min gamla arbetsplats aka folktandvården gick bra, kom ut där ifrån med blanka pappa. Fattar in inte ett enda jävla hål!  Jag dansade nästa ut där ifrån utav lycka, jag lovar.
 
Det var trevlig att träffa mina kollegor, de få som jobbade denna lördag. Det hör ju inte till vanligheten att de gör det men de låg efter lite med patienterna. Så för att komma ifatt så fick jag och några andra komma dit i dag.
 
Stanna till hemma hos svärföräldrarna sen där sambon höll till. Det vart fika och lite skit snack innan vi sen åkte ner till garaget. Där delade vi på oss, karlarna till garagte och svärmor och jag gick ner till hennes lokal. Vi försökte skapa lite ordninge och reda där nere.
 
Åkte hem vid 16 tiden och jävlar vad kallt det hade blivit ute. Burr kommer ju frysa arslet utav mig när vi ska ut till bilen sen ikväll för att ta oss till gymmet. På tal om gym så kom våra saker från gymgrossisten men lite smått och gott som vi hade bestält.
 
Men nu vankas det snart mat, sambons goda risotto och till det så ska vi testa att ha stekt rödspätta.
/M
 
 
 

Bitch

 

Redo för tandläkaren

 

Vad man kan roa sig med på en lördag

Utvild till max, sitter nu i soffan mätt och belåten efter att ha ätit en skål med yogurt och färsk frukt. Ska snart fixa till mig samt borsta och flossa tänderna extra noggrant. För jag ska nämligen till tandläkaren i dag för en årlig undersökning.
 
Det är inte alla som som får gå dit på en lördag men det gör mig inte så mkt. Passar på att släppa av sambon i garaget innan jag åker vidare för att få min dom. Jag chansar på att jag säker har 3 hål i tänderna, sen kan man väl hoppas på att det inte är så illa.
 
Jag hatar och får lite smått ångest när jag ska laga hål, tycker det är så grymt obehagligt och bedövnings spruta är ett stort måste. Ändå så är jag utbildad tandsköterska men det hjälps inte. Nej fixa till sig så man är redo för bedömningen haha.
 
Vad ska ni hitta på denna lördag?
/M
 
 

Dagens citat

 

Waiting for the summer to come

 
 

Fredag den 18/1

Vart ett träningspass i går, körde igenom armarna så de var helt slut när jag kom hem. Natten som var har jag sovit somen stock. Så härligt att vakna pigg och utvilad, hoppas det här håller i sig nu.
 

Morgonen har varit lugn, käkade frukost framför teven och bara njutit. Ska strax börja med att vika ihop tvätten och köra en eller två maskiner. Såg nänligen att slarviga jag lyckats bygga upp en klädhög vi sängen.
 
Ska ner till frissan sen och se när hon har tid att fimpa min lugg, lika bra att göra det så fort som möjligt innan veliga jag ångrar mig. Nä men jag vet ju att jag rockar kort lugg men tar det för lång tid innan det genomförs så brkukar jag ha en förmåga att börja grubbla om beslutet.
/M
 
 

Ska man eller ska man inte..?

Ska till frissan om några veckor för att toppa håret men så börjar jag funderar på hur jag ska göra med luggen. Den börjar bli lite lång, den når ner till strax under ögonen. Så fråga är om man ska låta den vara eller klippa den kort igen. Fick beslutsångest när jag hittade det högra kortet i mobilen, ska man eller ska man inte.
                 <----- Nu                                                          Då ---->                     
    

Summer dreams in a old car with my love

 

20130117

Sovit dåligt, huvudet har legat och grubblat halva natten men om vad det kommer jag inte ihåg. Träningsvärken i armar/axlar är grym i dag. Men det bästa sättet att bli av med den är att träna så det får bli ett pass ikväll.
 
För närvarande sitter jag i telefonkö, har plats 48 men det rör på sig rätt fort. Började på plats 89 för 2 min sen så man kan ju inte klaga.
 
Idag ska jag få arslet ur vagnen och rensa min garderob, har haft planer på att göra det sen i måndags men inte kommit till skott. Det är den förbaskade tröttheten som tar över och sätter stopp för det, men inte i dag.
/M

Dagens citat


Bla bla bla..

Lugn kväll med sambon här hemma. Han har skippat garaget 3 dagar i rad dock inte för att han vill ha extra tid med mig utan för att han känner sig hängig. Fet dissad eller vad, haha nä så illa är det inte.
 
Mamma kom förbi en sväng och hjälpte mig bli mer klok på papprena jag hade fått med posten i dag. Snart trillar även mina böcker ner i brevlånad. Passar bra då jag fått ett arbetspass på måndag så jag hoppas de hinner komma innan dess.
 
Sambon och jag har hunnit med att klicka hem lite vitaminer till mig och träningspulver till honom. Dock kommer det bli en beställning till snart då en del av hans saker var slut på lager.
 
Är sugen på att utöka träningsgarderoben lite, skulle behöva ett till träningslinne. Nya byxor skulle behövas också då de jag har börjar bli förstora i midjan. En stor snygg väska vore inte fel heller, bra att ha till både gym och jobb. Mamma ifall du läser detta, du vet den där stora svarta skinväskan du har den vill din super snälla dotter låna :)
/M
 

Aj vad det känns

Aj vad det känns i kroppen efter dagens träningspass och det är inte magen som är död. Utan det är armarna och så bena från gårdagens träning. Testade en magmaskin på gymmet och efter den är armarna möra. Slänger in en bild på maskinen så ni förstår vad jag snackar om.
 
Mötet på af gick kalas, hon var jätte glad för min skulle att jag hade lyckats kirra ett deltids samt timmjobb. De borde jobba fler sådana trevliga människor på af.
 
Nu slöar jag i soffan men en kopp teé efter att ha fixat disken. Om en stund är det dags att dra igång med middagen som i dag är biffcurry. Ska krydda den lite extra så sambons förkylning kan bryta ut någon gång.
 
Stackaren går runt och känner sig små hängig, han har gjort det sen 3-4 månader tillbaka. Och det spelar ingen roll att alla i hans närhet vuxna som barn har blivit sjuka, det bryter inte ut på honom. Barnbaciller brukar ju vara elaka jävlar men inte ens de biter på honom.
/M
 
 
 

Får man vara så här trött?

Det känns som att hur mycket eller lite jag sover så känner jag mig inte pigg för fem öre. Undrar om det är avsaknaden utav solen och d-vitaminer som gör mig så trött?
 
Ute ligger det hur mycket snö som helst, ska ut och skotta fram min bil då jag tänkte åka till gymmet en sväng på förmiddagen. Kan medela att mina ben är jävligt möra sen gårdagens träning. I dag hade jag tänkt försöka mörda mina magmuskler lite.
 
Ska ner till af i dag på möte, blir nog en sväng in på åhléns sen och kolla ifall det har något skoj. Annars så tror jag inte det händer något speciellt i dag.
/M
 

Trött men nöjd tjej

Lugn tisdag då vädret har varit skit, snöat förjälva mycket åtminstonde för min smak. Dammsugit och städat av toaletten samt kört en maskin tvätt.
 
Svängde ihop lasange till middag och medans den stod i ugnen så gick jag ut och skottade fram min bil. Var tvungen så jag kunde flytta den till rätt gata så jag slipper få en p-bot i morrn.
 
Efter att ha käkat middag, vila och tittat på teve om poliser i england så fick jag arslet ur vagnen och drog på mig träningskläderna. Fick åka själv till gymmet då sambon känner sig lite vissen.
 
Det vart ett konditions och ben pass i dag, tror jag mördade mina ben då det var med trötta darriga ben jag tog mig ut till bilen. Vi ska inte prata om hur det kändes att gå upp för trapporna till lägenheten, thank you god för att vi bara bor på 2:a våningen.
 
Slö tittar på Zombieland på teve men ska strax hoppa in i duschen och sen blir det till att sova. Nu dag imorrn med nya tag på gymmet.
/M
 

Woop woop!

Yes jag är förjävla bra ifall jag får säga det själv. Rode i land det 2:a jobbet jag sökte så nu har man en deltids tjänst som personlig assisten i stan. Sen så är jag ju timmanställd som personlig assisten ute i sköldinge. Fan det går bra nu!
 

Jävla väder gud!

I natt var det jag som rullade runt, bökade i sängen innan jag efter mycket om och men lyckades somnad. Vaknade till en massa snö i dag och ville bara dra täcket över huvudet!
 
Jag tänker hålla mig inne i dag, tänke inte sätta min fot utanför dörren i onödan. Så efter som jag tänkte spendera hela dagen inne så tänke jag passa på att städa så har man det gjort.
 
Ska nog träna lite här hemma också, har ju hittat en del övningar man kan göra utan att behöva vara på ett gym eller ha en massa träningsredsakp till.
 
Hur ska ni spendera eran tisdagoch snöar det hos er också?
/M
 

Dagens citat


Dagen som varit

Som jag skrev i morse så hade jag en sambo som rullade runt och flaxade med armarna under natten. Så det var en trött tjej som klev upp i morse. Men jag piggnade till under den korta pormenaden till sultans där det vart frukost fika med grannen.
 
Vi pratade om allt från hus, träning, ammning, jobb och om folk som tror sig veta bättre än andra när det kommer till vissa saker. Efter 1½ timmes fika gick jag hem till mina föräldrar och lånade deras hemtelefon. Ringde till hotellet vi ska bo på i sommar för att dubbelkolla så jag skrivit in rätt datum.
 
Passade även på att beställa hem 3 deckar böcker, kan va bra att ha på jobbet då det är mycket tid då man bara sitter. Mamma och jag åkte sen upp till willys då vi både behövde handla lite saker att fylla ut kylskåpet med. Kom hem med bla typ 2 kg lök då jag hade tänkt göra lökpaj senare i veckan.
 
Resten av dagen har varit lugn, tagit hand om vardags sysslorna och så fick jag ett ryck och målade naglarna. De fick blir röda denna gången. Nu spelar sambon xbox och själv njuter jag av en kopp tée. Ska spana på lite jobb samt lite roliga aktivitera man ev skulle kunna tänka sig att hitta på som att rida islandshästar och bergsklättra inomhus.
/M

Veckans mat


Gäsp!

Trött tjej som strax ska kliva ur sängen. Sambon har snurrat runt i sängen halva natten och fäktats med armarna. Inte det lättaste att försöka sova då. Snart blir det frukost fika med grannen :)

Housewife

I dag tog jag på mig housewife rollen lite extra och gjorde amerikanska plättar till frukost. Det uppskattades riktigt mycket utav herrn i huset.
 
Så nu är vi både mätta och belåtna så vi orkar med våra sysslor i dag. Mina sysslor är att ta tag i disken och sen pyssla om mig själv. Sambons syssla för dagen är att ta hand om pärlan som står i garaget som väntar på att få komma ut i sommar.
/M
 
 
 
 

Dagens citat


Filmsmak

Folk måtte ha dålig filmsmak i denna stad för vi var väl inte mer än 15 pers i biosalongen som tittade på Gangster Squad. Trodde det skulle vara mer folk då den hade premiär igår men ack så fel man hade.
 
Men hur som så tycke jag det var helt fantastisk, bra filmat och en jävligt bra story. Sen ska vi ju inte prata om Emma Stone som såg ut som värsta filmstjärnan alá old hollywood. Den röda klänningen hon hade i filmen skulle jag då inte tacka nej till.
 
Så tycker du om 40-50 tals eran med gamla bilar, gangsters/maffia krig så tycker jag ni ska gå och se den här. Jag vet ialla fall att så fort den här filmen finns att köpa från cdon så kommer jag klicka hem den. Den är nästan ett måste att ha i sin dvd samling.
/M
 
Kolla bara på klänningen, den är ju to die for.

Go fika

Gick kanon även denna gången på inskolninge, var till och med själv en lite stund för att få känna på det lite extra. Så nu är all inskolning klar så nu är det bara att de bokar mig full med jobb :)
 
Åkte hem sen och slöade i soffan, fick sällskap av sambon en stund innan han drog ut till garaget. Själv lyckades jag slockna i soffan en stund då jag hade sovit dåligt natten tills i dag.
 
Min fina kusin kom förbi på en fika och med sig hade och söta bosse som hon var hundvakt åt i dag. Vi tjattrade väl bort ca 1½ timme. Han även med en lite sväng ner till coop då jag behövde sallad och bosse fick sig en lite kisspaus.
 
Nu ligger maten i magen och om några timmar så vankas det bio för mig och sambon. Vi ska kolla på Gangster Squad i kväll. Tror och hoppas på att de ska vara bra, trailen de har visat på teven är ju lovande.
/M
 
 

God morgon Sverige!

Morrn morrn, inte ofta jag går upp så här tidigt en lördag. Idag beror det på för att jag ska ha min sista inskolningsdag på jobbet. Nej få i sig lite frukost innan det är dags att åka. Ha en bra dag!

Update

Har precis kommit hem från anställningsintervjun som gick bra, eller jag tycke åtminstonde det haha. Men det visar sig inom någon vecka hur det gick.
 
Precis fått i mig lite lunch och tvättmaskinen är igång och gör sitt jobb. Nu ska jag ta och gör mitt igenom att ta tag i disken och sen damsuga av lägenheten.
/M

Fredan som bjuder på snö

Tog en lång sovmorgon vilket var skönt speciellt när man vet att det snöar utanför fönstret. I går vart det jobb mellan 14-21 sen när jag kom hem så drog jag och sambon direkt till gymmet. Körde igenom armarna så i dag är de lite möra.
 
Denna dagen ska spenderas med att städa och ta hand om det enorma diskberget. Hade ju hoppats på att det mirakulöst skulle försvinna av sig själv under natten men det hände tyvärr inte.
 
Ska även iväg på en arbetsintervju som personligassisten. Det är en uppföljnings intervju till den jag var på i december. De gillade mig så jag fick gå vidare till den 2:a intervjuen då man får träffa brukaren man ska jobba med och se ifall det klickar mellan oss. Det är viktigt att personkemin stämmer när man ska jobba så nära varandra.
 
Vad ska ni göra i dag, har ni några roliga planer för denna fredag?
/M
 
 

Dagens citat

 

Twist and shout

 
 

Om jag får välja: Walk in closet

 
 
 
 

I walk the line

 
 

Måste det komma mera?

Uppe, vaken men känner mig inte så där super pigg. Tittade ut och såg att det har kommit snö, måste det verkligen komma mera? Jag var jätte nöjd när det började tö.
 
Frukosten ligger i magen och jag ska strax hem til mamma. Vi ska uträtta lite ärenden nu på förmiddagen sen börjar jag jobba kl 14 :) Åh det ska bli så skoj, de ringde i går och frågade ifall jag kunde jobba i dag och det är ju klart jag ställer upp!
 
Nä läsa lite bloggar och sen få arlset ur vagnen så sakerna blir gjorda.
/M
 

Ordning och reda

2:a inskolningsdagen gick kanon bra, var hos en annan brukar i dag. Gick men en jätte trevlig personal och hennes hund var bedårande söt. Det var en korsning mellan boxer/rottis och han var super mysig. Hade lätt kunnat tänka mig att ta med honom hem!
 
Kom hem pussade på sambon som sen åkte ut till garaget, själv svänge jag ihop lite käk till mig. Gick hem till mina föräldrar sen och fira pappa. Vi tittade på teve och fikade.
 
Nu sitter jag i soffan, har hunnit med att duscha, druckit en kopp tée och mummsat i mig lite frukt. Har även styrt upp mitt liv i min kalender så nu är det ordning och reda.
 
Har haft en kanon onsdag :) Hoppas ni också har haft det.
/M
 
Kolla vad söt han är
 
 

Om jag får välja: Sovrum

 
 
 
 

Woop woop tickets to..

 

20130109

I går vart det en sväng till gymmet, var så jäkla skönt när jag satte foten innanför dörren där. Inte var det mycket folk heller men så var ju klockan ändå 21.30.
 
Grundformen finns fortfarande kvar efter att ha firat jul/nyår samt varit sjuk. Gick 1 km på 8,37 min vilket faktiskt är ett nytt rekord för mig. Körde sen igenom bena så de vara lagom möra innan vi åkte hem.
 
I dag är det onsdag och jag hade bara tänkt slappa nu på förmiddagen. Ska åka iväg och handla lite frukt och grönt att fylla på kylskåpet med. Sen i eftermiddag så ska jag iväg på min andra inskolning på jobbet.
 
Åh i dag fylle min älskade pappa år också, grattis pappa!
/M

Dagens citat

 

❤ ❤ ❤

Fick den här fina buketten & choklad av älsklingen för att det hade gått så bra för mig på inskolningen i dag ❤

Feels very good

Hade min första inskolningsdag på jobbet som personlig assisten och det gick bra. Var lite nervös i morse med det släppte när jag kom dit.
 
Det som var mindre roligt i morse var snöflingorna som föll ner från himlen. Men det gick bra att köra endå och skogsvägarna var inte så hala.
 
Nu är jag hemma och njuter av en kopp te, ska slö titta lite på teven innan disken ska få sig en omgång. Ikväll bär det av till gymmet, som jag har längtat. Får hoppas på att det inte är packat med folk där ikväll bara.
/M
 

Då kör vi

Börjar min inskolning på jobbet i dag, lite nervös men det ska nog gå bra. Sovit helt okej i natt och det var inga problem att gå upp när klockan ringde. Nej fixa det sista innan det är dags att åka.

Läste precis det här:

  • Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.)
 
  • Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!)
 
  • Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G)
 
  • En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.)
 
  • En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.)
 
  • Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.)
 
  • Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad i...?)
 
  • En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?)
 
  • Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
 
  • Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.)
 
  • Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.)
 
  • Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......)
 
  • Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?)
 
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.)
 
  • En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.)
 
  • En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.)
 
  • Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.)
 
  • Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.)
 
  • Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?)
 
  • Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare och skicka detta till dem som du vill få att le, kanske till och med skratta. Med andra ord, skicka det till alla! (Och Gud älska det där med grisar!)..

Veckans mat

 

Låt mig inte behöva göra om det här

Natten har varit lång och hostig, somnade någon gång efter kl 3 i soffan. Kände att det inte var någon idé att försöka lägga sig i sängen och sova. Sambons klocka ringde 6.20 så jag knatade upp då, han hade fått sova någorlunda bra.
 
Pussade honom hejdå och kröp sen ner i sängen, sov 2½ timme till. Nu försöker jag vakna till i soffan och ska ta tag i denna dagen. Ska ner en sväng på stan och köpa en kalender/filofax till mig, vilket är behövligt nu när jag ska börja jobba.
 
Hoppas ni har sovit gott i natt och att ni får en bra dag :)
/M
 

Dagens citat

 

Ofrivilligt vaken

Klockan har passerat midnatt och jag sitter i soffan ofrivilligt vaken. Kröp ner i sängen för drygt 2 timmar sen men lagom som jag skulle bludna så kom hostan från ingen stanns.
 
Så för att att sambon ska få åtminstonde några timmars sömn då han ska till jobbet i morrn så parkerade jag min rumpa i soffan med en stor kopp tée. Natten får utvisa om jag sover på soffan eller i sängen.
/M
 
 

Pysslat med en kalender

Har suttit halva kvällen och fixat med en ny pinup kalender att ha på ena väggen i köket. Letade först som en galning på näten men hittade typ ingen. Åtminstonde ingen som föll fröken i smaken.
 
Så vad gör man då? Jo man googlar fram en massa snygga bilder som man sen laddar upp och gör en egen kalender utav. Så nu är den uppladdad och iväg skickad för tryckning.
 
I morrn ska jag ner på stan och leta eftter en filofax/kalender, kan va bra att ha sen när jag börjar jobba som timvikarie. Ska se om det finns någon snygg prisvärd eller om det slutar med att man beställer en från nätet.
 
Snart ska vi se på sista avsnittet av 2:a säsonen av the walking dead sen ville sambon se någon dokumentär om flygplanskrascher. Dags att stänga ner och bli skrämd utav zombies
/M
 

Fröken Februari

Om jag får välja: Kök

 
 
 

Jag ger mig inte!

Sitter i soffan och kurerar mig med en stor kopp tée. Jag har gett mig tusan på att jag ska vinna över denna förkylning. Hoppas kunna vara kvitt hostan och snoret innan nästa vecka är slut.
 
Jag har gått med den här förkylningen sen innan julafton så nu får det banne mig vara nog. Jag vill ju kunna ta upp min träning igen. Det enda positiva med att va sjuk nu så man inte kan träna är att man slipper trängas med alla på gymmet som gett ett nyårslöften om att de ska bli hälsosammare i år.
 
De brukar säga att de 3 första veckorna efter nyår så är det fullt med människor på gymmet men sen försvinner 2/3 då de inte orkar full följa sitt nyårslöfte.
 
Men annars så tittar jag för tillfället på harry potter som visas på teve men ska snart städa av lägenheten. Skönt att ha en ren och fräsch lägenhet när en ny vecka är på ingång.
/M
 

Om jag får välja: Högklackade pumps

 

Tabletterna funkar lite

Lite effekt har tabletterna haft, visst jag har inte slutat hosta helt. Men nu hostar jag inte så mycket så jag fick faktiskt en hel natts sömn vilket var otroligt skönt.
 
Lördag i dag och jag har inga planer förutom att hoppa in i duchen och sen bara ta det lugnt. Ingen idé att röra allt för mycket på sig för då kommer jag väl aldrig bli frisk.
 
Ska ni hitta på något roligt i dag? :)
/M
 
 
 

Dagens citat


När bara tanken gör än trött

Veterinärbesökt gick bra och det är bebisar i magen. Exakt hur många gick inte att säga men 4-5 st såg det ut att vara på skärmen.  Zelma tyckte inte det var någon hitt att ligga på rygg, men ack så skönt det var att åka där ifrån.
 
Vart frukost när jag kom hem, skickade mail och sen somnade jag i soffan. Vakande när sambon kom upp, tittade på teve en stund. Var tvungen att ta mig ner på stan men bara tanken på gå ner dit gjorde mig matt i kroppen.
 
Men ner kom jag och alla ärenen uträttades. Vart en sväng in på apoteket igen för att fixa något mot rethostan jag dragit på mig. Kom ut med inte allt för billiga tabletter som förhoppningsvis ska kunna rå bot på hostan så jag kan få sova på nätterna.
 
Sambon drog ut till garaget och för min del vart det till att vila igen då tanken på att göra något fick mina ögon att stå i kors. Så man kan beskiva denna dagen med ett ord, sova.
/M
 
Blivande mamman
 
 

Om jag får välja: Badrum

 
 
 
 

Det enda jag vill är att sova

Få timmars sömn i natt pga hosta. En klocka som ringde förtidigt för min smak. Men är nu uppe och iordning fixad. Snart åka till vetrinären med sophias ena hund för att se ifall hon har bebisar i magen. Det enda jag längtar efter är att få sova.

Det ser ljust ut

Intervjun jag var på i dag gick bra, det var som personligassisten på timmar. Skulle ta dagen till att tänka över ifall det känns som det var något jag ville jobba med. Känner redan nu efter att ha fått en rundtur där ute och träffat några utav de boende att jag absolut kan tänka mig att jobba där.
 
Efter intervjun åkte jag förbi garaget för att heja på sambon, det slutade med att vi åkte hem till hans föräldrar och fikade. Det vart lite snack om div bilar de hade hittan som möjligtvis kunde vara intressanta att ev kolla på.
 
Innan vi åkte därifrån så fick jag ett positivt samtal. Hade ju sökt en tjänst som personligassisten till en tjej här i stan och det visade sig att jag gått vidare till en 2:a intervju. Det är visserligen också timmar men fan vad gött det skulle va om man kunde jobba på både ställena.
 
2013 har börjat väldigt ljust, får bara hoppas det fortsätter så. Nu ska jag slöa i soffan en stund och sen ska det vikas en massa tvätt innan det ska börjas med middagen.
/M
 
 

Hade inte vart fel med sovmorgon

Men istället så vaknar jag 6.50 och hostar som en tok. Provade att ta en halstablett och försöka sova sittandes i sängen. Gav dock upp efter 30 min och gick upp, har ingen lust att förstöra sömnen för sambon.
 
Så nu sitter jag i soffan men en kopp teé och hoppas det ska lidra hostan lite. Hade ju inte varit helt fel att få sova 1½ timme till. Vill ju känna mig ordentligt utvilad och pigg då jag ska iväg på anställningsintervju i dag.
/M

Dagens citat

 

Vad som är påväg och vad jag har fått

När jag var hemma hos mamma i går så gick vi in på hm:s sida och klickade hem lite saker till oss. Så om några veckor kommer dessa plagg hem till mig.            
                                                                    

 
Och de här fina örhängena damp ner i min brevlåda i dag. Fick de från deathly cute då jag vann en tävling de hade på Fb har jag för mig. Vart storm förtjust i den men sen så har de ju dö snygga smycken där.
 
 

Färdig!

Nu är julen bortplockade och det är färdig städat. Det har dammats, dammsugits, sängkläder är bytta och golven är torkade. Fyllt på en massa torrvaror så som ris och pasta i div brukar.
 
Näst sista maskinen tvätt är igång sen är tvätthögen nästan obefintlig. Mitt i städningen så hann jag även med att ringa lite samtal, tur man är duktigt på multitasking ;)
 
Var ju en sväng nere på apoteket förut, jag var inte ensammen om att försöka kurera mig mot förkylningar. Tittade på de där näsplåstrena som ska göra att man kan andas bättre när man är förkyld. Men det slutade dock med att jag kom ut där ifrån med saltvattens nässpray som är skonsam mot slemhinnorna i nästan. Strepsil halstabletter och flux munskölj.
/M
 
 
 
 

Back to reality

Okej det vart en lång sovmorgon igen då vi lyckats vänt lite på dygnet. Men nu är det dags att ändra på det, visserligen är sambon ledig hela vecka ut. Men det är ingen ursäkt till att låta tvätthögen bli ett mount everest eller sammla på dammråttor.
 
Tvättmaskin är igång och så fort sambon har flytt fälltet till garaget så är det jag som plockar fram städsakerna och städar undan julen. Men innan det sker ska jag ner till apoteket och handla på mig halstabletter, ska se ifall de där näst stripsen som de gjort reklam för på teve är något att ha.
 
Nu är jag ruggit less de denna förkylning, har ingen lust att gå rut och snora och hosta. Så nu jäklar ska de bort.
/M
 

Dagens citat

 

Godmorgon 2013

Kom i säng vid 2 tiden i natt, det var ett bra tag sen man var uppe så länge. Vaknade vid halv 8 i morse av halsbränna. Men efter ett glas samarin kunde jag krypa ner i sängen och sova några timmar till.
 
Nu sitter vi i soffan med varsin kopp te och tittar på macgyver som man tyckte var världs cool när man var liten. Ska hem en sväng till mina föräldrar, mamma och jag ska ut på en lite road trip.
 
Hoppas ni alla hade en bra kväll i går och att ni inte mår allt för dåligt i dag.
/M