Varmt väder + dåligt med vatten= Huvudvärk

Lite mindre än halva arbetspasset är avverkat. Det har varit full fart i stort sätt hela tiden.

Jobbat, städat, handlat, duschat och tvättat en massa tvätt har vi hunnit med. Nu blir det att släppa framför teven och kolla in let's dance finalen.

Här varit riktigt varmt i dag och jag har varit dålig på att dricka vatten så känner av lite huvudvärk nu. Ska hälla i mig vatten och hoppas på att slippa värken sen.

Dagens citat


The last day of may

Fredag och det är sista dagen i maj innan vi går in i juni månad. Det är sjukt vad fort den här månaden har gått! Känns som det inte var så länge sen maj månad stod runt husknuten.
 
Nu tycker jag tiden kan gå lite saktare, vädret kan bli lite bättre så vi hinner njuta av sommaren innan det är dag för ett halvår i mörker och kyla igen.
 

I dag har jag ett 24 timmars arbetspass att se fram emot, större delen utav dagen är fullspäckad så tiden kommer nog gå snabbt. Finalen utav let´s dance går ikväll på teve så det ska vi kolla på, se om det blir oscar eller markoolio som tar hem vinsten.
 

Nu ska jag fixa till mig och packa jobbväskan så jag är start klar. Önskar er alla en trevlig fredag!
/M
 
 

Sleeping beauty

Unnade mig en sovmorgon i morse då det har blivit många tidiga mornar den senaste veckan. Det var riktigt skönt att ligga kvar i sängen och lyssna på regnet som härjade utanför fönstret.
 
Dåligt väder i dag igen så då passar jag på att städa lite till. Hann inte rikigt med allt i går då orken började tryta efter att jag hade tagit tag i disken.
 
Ska över en sväng till mamma sen och tjattra lite med henne. Funderar på ifall jag skulle köra på lite hemma spa effter att jag är klar med städningen i dag.
/M


1,5 mil och en ond nagel

Onsdag och denna dagen har hittils bjudit på en mass regn, tråkigt men gräsmattorna blir ju gröna. Hunnit med ett träningspass på morgonen men fokus på armar och bröst.
 
Rundande av med att cykla 6½ min på spinningcykel, det var en ändå lång plåga då jag verkligen avskyr de cyklarna. Cyklade sen 1,5 mil på den vanliga trampcykeln där man sitter lite bekvämare.
 
Lyckats slå i ena tummnageln i hantelstället i dag  så bara man tittar på nagel så värker det. Men den har inte blivit blå och det har inte samlat något blod under nagel så det är jag glad för.
 
Tvättmaskinen är i gång för fullt, ska städa av lägenheten lite i dag. Blir en sväng ner på stan också för en fika/lunch med en utav mina killkompisar.
 
Vad har ni för planer för denna onsdag?
/M
 

Dagens citat

 

Lite nytt

Ser ut att förmodligen bli en tripp till linköping på lördag då biltema behöver besökas. Då ser jag naturligtvis min chans att ta en sväng in på ikanohuset.
 
Funderar på att inskaffa lite nytt till garderoben. Det som står högst på listan för tillfället är några svala långbyxor, typ linne byxor. Tränings strumpor och någon löst sittande träningslinne. Sen lär jag ju med all säkerhet komma på fler saker när vi är där :P
 

Usch och blä

Mitt 19 h arbetspass gick kanon. Det var typ full fart från att jag klev på passet tills det var dags att kliva av.

Natten var lugn, sov som stockar båda två. Denna gången vaknade jag inte kl 5 på morgonen utan halv 5 istället och kunde inte somna om.

Sköt kul eller inte men men jag är faktiskt pigg så nu ska jag svettas vidare på gymmet :-)

Fucked up

Testade sambons fucked up som är en prestationshöjare i dag och jag kände verkligen vilken energi jag fick. Var nästan som en speedad ekorre på gymmet haha.
 
Så den kommer jag med all säkerhet ta fler gånger, dock inte varje dag men någon gång i veckan ifall jag känner att jag behöver prestera lite extra.
 
Annars så har jag käkat vattenmelon till mellis och ska om en liten stund bege mig till jobbet. Längtar tills i morgonbitti då det blir en nytt svettigt gympass.
/M
 
 
 
 
 

The lucky number is 5, like 5 o´clock in the morning

Ännu en morgon som jag vaknar kl 5 utav mig själv, böjar bli lite smått less på det här. När klockan ringde halv 7 var jag som en zombie.
 
Men jag drog på mig träningskläderna, käkade lite frukost och drog till gymmet. Körde ben/rumpa och kondition så svetten sprutade om mig. Ökade lite vikter på benpressen till 86 kg, tungt men det gick kanon. Cyklade 2 mil som avslutning på dagens pass.
 
Sitter nu och pustar ut innan det är dags att hoppa in i duschen och sen ska lite ärenden uträttas. Ska fixa disken och ta ett varv med snabeldraken också.
 
I eftermiddag/kväll så väntas det ett arbetspass och går av kl 8 i morrn. Men andra ord så är det full fart här i dag men jag gillart.
/M
 

Dagens citat


Jag kan skatta mig lycklig

Dagens arbetspass gick bra även fast jag vaknade kl 5 i morse och hade svårt att somna om. Full rulle har det varit i dag på jobbet men det är skönt för då blir det inte så mycket dö tid.
 
Handlade efter jobbet och när jag kom hem möttes jag av doften av nytvättade kläder. Min underbara sambo hade vikt ihop den rena tvätten och tvättat en ny maskin med tvätt.
 
Som om det inte räckte så hade han fixat disken, plockat iordning i lägenheten och så fixade han middagen. Vilken underbar karl jag har, jag kan verkligen skatta mig lycklig.
 
Kvällen har varit lugn, tittat på teve och myst. Blivit lite bortskämd av sambon då jag har fått fötterna masserade och blivit kliad på ryggen. Mycket glad och lycklig tjej som strax ska krypa ner i sängen efter en lång dag.
/M
 

Morsdag

Grattis på morsdag mamma, älskar dig!

Vakna klockan 5 på morgonen

Inbillade mig själv att jag skulle sova bra natten tills i dag då jag var skapligt trött när jag gick och la mig. Men icke då, vaknade första gången kl 2 och trodde att det inte var många minuter kvar innan larmet skulle ringa.
 
Lyckades somna om men vaknade sen pigg som en lärka kl 5 inbillandes att det åter bara var några minuter innan larmet skulle ring. Har legat och rävsovit i drygt 1½ timme tills larmet ringde då jag kände för att dö lite smått.
 
Förstår inte varför jag ska börja vakna kl 5 om morgnarna då jag ska upp och jobba förmiddagspassen för. Men men solen är ju framme så det är ju alltid något positivt.
 
Har nyss käkat frukost och tittat på tecknade scooby doo, jag blir nog aldrig för gammal för att titta på det haha. Nej nu ska jag borsta tänderna och sen blir det att styra bilen mot jobbet.
 
Trevlig söndag på er!
/M

It burns

Oj vad den här dagen har flygit fram och snart är det dags att krya ner i sängen för lite skönhetssömn. Men vi har hunnit med två gympass i dag, ett på morgonen och ett nu på kvällen.
 
Körde mage och rumpa nu i kväll, gjorde situps på en halvpilatesboll. Det brändes riktigt ordentligt i magmusklerna kan jag säga. Sen körde jag planka också, klarade bara 30 sek men ska jobba på att kunna stå längre.
 
Vi har hunnit med att fira sambons brorson ute i forssjö, det var full fart på honom. Det bjöds på bullar, kakor och en jätte fin tårta med blixten macqueen på.
 
Åkte och storhandlade uppe på willys efter middagen så nu är det fullt i både kyl/frys och skafferiet så vi klarar oss månaden ut. Passade på att köpa färska hallon och vattenmelon när vi var där uppe.
 
De smaskade jag i mig med lite kvarg efter att vi kom hem efter kvällens gympass. Det var inte många själar på gymmet men oandra sidan så är det ju löningshelg så det är väl många som väljer att gå ut på krogen och svira.
 
Nej snart dags för sängen för i morrn väntar ett 8 h arbetspass, får hoppas på bra väder så vi kan vara ute lite.
/M
 

Sunny day

Solen skiner och det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag i dag :) I går käkade vi middag ute i sköldinge, det blev grillade hemma gjorda hamburgare. Till efterrätt vart det äppelpaj med marsansås mumms, vi åt så vi nästan rullade fram.
 
Vi började denna lediga lördag med ett gympass i vanlig ordning. Körde lite mage, bröst och armar innan vi gav oss för dagen. När vi kom hem förut så skrev vi ihop en matlista för de närmast 4 veckorna så ikväll ska vi roa oss med att åka och storhandla.
 
Men innan dess så ska jag försöka hinna med en fika med min kusin och så ska vi ut till forssjö för lite födelsedagsfirande. Så jag hoppas verkligen vädret är med oss i dag så vi kan vara ute och fira theo.
 
Har ni något roligt inplanerat för i dag, eller kommer ni ta dagen som den kommer?
/M
 

Dagens citat


Uppe med tuppen

Här varit vaken sen kl 5 i morse. Fattar inte varför jag ska vakna så tidigt för när jag jobbar ett kombinerat natt/dag pass.

Slutar kl 14 i dag så det är ju skönt. Blir raka vägen till affären för att handla lite saker till middagen. Sen om jag känner mig själv rätt så blir det nog en powernap på soffan.

Ser ut som att det kommer bli middag ute hos svärföräldrarna i sköldinge ikväll. Får hoppas det tråkiga vädret vänder under dagen så man kan grilla ikväll :-)

Energi depåerna är låga

Mina energi depåer är låga och känner mig allmänt nere. Det mesta känns som blä hä i dag men jag tror det är vädret som spökar. Igen bliv väl direkt uppåt utav regnväder.
 
Var hemma hos min mor förut och lånade telefone. Inte fick jag skälla heller och jag som hade laddat upp för det. Utan killen jag pratade med var trevlig men lät en aningen nervös så jag försökte låta så trevlig som möjligt även fast jag var grymt irriteraden. Men det ser ut som allt kommer lösa sig smidigt annars så kommer jag få ett minder utbrott.
 
Ska strax ta tag i disken innan jag ska sätta mig ner i soffan och njuta utav lite goda jordgubbar som jag köpte när jag var uppe på willys :) Sen ska jobbväskan packas inför mitt 22 timmars pass.
/M
 
 
 

Zombie varning

Ja i morse var det nästan zombie varning på mig och sambon. Vi hade båda god lust att bara dra täcket över huvudet och strunta i att gå upp när alarmet ringde.
 
Men upp kom vi och jag körde iväg honom till jobbet men i dag åkte jag inte till gymmet utan det var raka vägen hem för att lägga sig i soffan.
 
Har powernapat en stund på soffan, ska strax hem till mamma och låna telefonen. Ringa lite samtal och skälla lite och sen prata lite skit med mamma.
 
Sen ska jag bara ladda in för mitt arbetspass som börjar kl 16 i eftermiddag och jag går inte av förens kl 14 på fredag men det ska nog gå bra :)
/M

Dagens citat

 

Städning & manikyr

Efter gymmet fick jag ett ryck och städade hela lägenheten. Skurat toan, plockat, dammat och dammsugit så nu är lägenheten ren och fin.
 
Hoppade in i duschen förut, slänge i en hårbomb i håret så den röda färgen ska hålla sig fräsch. Det är nästan ett heltidsjobb att få röd hårfärg att hålla och se bra ut.
 
Ska slänga ut lite kläder och skärp på fb köp/sälj sida sen, ska bara få arslet ur vagnen och ta kort på sakerna. Annars så händer det inte så mycket här, ska skriva ihop en ny matlista då det inte är många dagar kvar på den vi har nu.
 
Ska bara komma på lite maträtter vilket inte alltid är det lättaste. Fast nu när det börjar bli varmare så kan man ju göra en massa goda med ändå matiga sallader :)
/M
 
 

"The man cave"

Det var svårt att ta sig upp ur sängen i morse när man såg att det regnade ute. Men upp kom vi och jag körde sambon till jobbet, sen drog jag iväg till jobbet.
 
Tränade igenom armar och bröst, höll mest till i " the man cave" aka grottan. Det är oftas bara killar som håller till där inne, lyfter fria vikter och kör med de "gamla" maskiner. Fast det är en och annan tjej som brukar hålla till den inne också, som jag ;)
 
Rundande av min 2 timmars träning med lite konditionsträning på både cykel och löpbandet. När svetten rinner längst ned för kinderna vet man att man hartränat hårt.
 
Nej nu ska jag sluta babbal och dra igång med städningen av lägenheten istället. Är ju inget bra väder ute så då kan man ju lika bra städa.
/M
 
 
 

Dåligt väder

Vaknade kl 5 i morse och det är ju inget man hurrar över. Gick av mitt arbetspass kl 8 i morse och drog raka vägen till gymmet.
 
Nu sitter jag hemma och slappar, har ingen direkt ork till något. Vädret är inte det bästa heller, grå trista moln som ser ut att kunna släppa ut regn vilken sekund som helst. Luften är ingen höjdare heller, kvaft nästan så det skulle behöva åska för att luften ska kunna bli bättre.
 
Annars då, ska försöka hitta lite ork till att ta tag i disken samt åka och handla lite. Tror det får bli en dag i soffan sen och läsa någon bra deckare :)
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M
 

Dagens citat

 

Sprallig

Jag känner mig nästan som en ko som ska ut på grönbete. Helt sprallig och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen någon stanns haha.
 
Har nog med grönskan att göra och alla endorfiner som kroppen frigör när man tränar, endorfinerna gör att känner en känsla av välbefinnande. Det är därför man mår så himla bra efter ett träningspass.
 
Har röjt lite här hemma och fixat så allt är klart tills jag ska dra iväg till jobbet. Är dock några timmar kvar tills jag börjar så det får bli att slappa lite framför teve och läsa lite bloggar.
 
Vad har ni för planer för dagen och har ni några roliga planer för veckan?
/M
 
 
 

Börjar nya veckan

Börjar nya veckan med att hoppa upp kl 6 på morognen för att bege sig till gymmet. Fick bli 75 min ben/rumpa och konditionsträning som avrundning.
 
Har fixat till mig och ska strax iväg för att uträtta lite ärenden. Sen blir det hem och plocka iordning hemmet lite, packa jobbväska och sen ladda in för eftermiddags/kvällspasset som jag har i dag.
/M
 
 
 

Laxå

Hade en kanon trevlig dag/kväll i Laxå. Grillade gott kött till middag och så dracks det cider/vin/mjöd.

Sätt och snackade en massa skit och spelade en massa roliga spel. Tror inte vi kom i säng förens tolv tiden.

Nu har vi käkat frukost och tittar på Pippi Långstrump på teve.

Dagens citat

 

Nu kör vi så det ryker

Klev av ett 18 timmars jobbpass kl 8 i morse och det inte många timmars sömn jag fick. Sovit som en kratta, tog lång tid innan jag kom till ro och vips så var det dags att gå upp kändes det som.
 
Sambon och jag drog till gymmet när jagkom hem från jobbet. Det var väl vi och 4 till som kände sig hurtiga i morse. Var inne i "grottan" och tränade bröstmusklerna med fria vikter och så vart det lite armövningar också.
 
Nu har vi fixat till oss, sambon har även fixat klart sitt snus. Jobbväskan är ompackad för en övernattning i laxå hos vänner.
 
Vi ska bege oss ner till fiket och käka lite lunch innan vi sen styr bilen mot laxå och våra fina vänner. Hoppas på att det är bättre väder där är här. Här är det nämligen molning och kvav luft.

/M
 
Träningen börjar ge resultat

Få sommar fina fötter

Nu när våren/sommaren är på intåg så slänger vi glatt av oss vinterskorna och skor om oss med bla sandaler, högklackat och ballerina. Men vi får inte glömma bort våra kära fötter som ska orka bära oss fram i dessa skor.
 
Här kommer några enkla tips för att få snygga fräscha sommar fötter att kunna visa upp i den där snygga öppna skorna eller på stranden.
 
* Smörj in fötterna regelbundet och gärna med en fet salva då huden på fötterna är upp till 20 gånger tjockar än på andra ställen på kroppen. Jag brukar använda helosan till mina fötter.
 
* Fila fötterna men helst inte mer än 1 gång i veckan och fila med en sandfil eller pimpsten. När du filar så se till att antingen fötterna eller filen är fuktig.
 
* När du klipper naglarna ska du klippa de rakt av och inte klippa de för kort heller. Sen kan du runda av kanterna försiktigt med en fil. En glasnagelfil är att rekomendera för den kan man fila fram och tillbaka med utan att nageln flisar sig. Filar du med en annan fil ska du fila åt ett och samma håll för att nageln inte ska flisa sig.
 
*  Massera fötterna lite då och då. Gör det själv eller fråga din partner ifall de kan skämma bort er lite.
 
* Lacka tånaglara i någon fin färg eller är du riktigt pysslig utav dig kan du alltid måla en fransk pedikyr
 
 
 

Noll motivation

Känner att jag har noll motivation i dag, undrar om det beror på att jag inte har tränat något i dag. Har ialla fall fått arslet ur vagen och vikt all tvätt. Plockat lite här hemma, fixat disken samt förberett sambons middag.
 
Ska bara packa min jobbväska och fixa till mig lite så är jag redo sen när det är dags att åka iväg till jobbet. Har en känsla av att denna eftermiddag/kväll kommer gå fort.
 
Har ni några roliga planer för kvällen?
/M
 

När kroppen vill ha sovmorgon

I dag när klockan ringde halv 7 så kände jag att kroppen inte alls var pigg. Så jag pussade sambon hejdå och sov vidare till 8.20.
 
Kände mig mkt piggare då så kroppen var nog sugen på en lite sovmorgon och efter som jag inte börjar jobba förens i eftermiddag så tänkte jag varför inte.
 
Frukosten är intagen och en maskin med tvätt är i full gång. Ska om en lite stund vika och lägga in tvätten som hängt på tork.
/M

Dagens citat

 

Pretty pretty flamingo and leopard ring

 
 
 
De här fina ringarna damp ner i min brevlåda i dag som jag beställde från fina emma :) Vill du också ha sådana fina ringar eller kanske en ankar ring så tycker jag du ska gå in på --->
Emmas blogg <--- och kolla in henes ringar samt örhängen hon gör :)

Snart helg som jag längtar

Gympasset i går då jag körde armar och bröst det känns idag. Mina triceps är sjukt möra i dag men jag gillart. Har hängt på gymmet nu i morse som vanligt.
 
I dag vart det ett mag och ryggpass, får se hur pass möra de musklerna är i morrn. Rundade av det hela med med att cykla lite.
 
Frukosten ligger i magen, duschen ska strax besöka sen har jag inget speciellt inplanerat för denna torsdag. Ja om man inte räknar med den obligatoriska disken.
 
Snart helg och jag längtar som bara den. Kör ett arbetspass i morrn kväll/natt och sen när jag går av på lördag morgon så blir det hem och slöa en stund. Sen ska vi handla lite gott kött att grilla för att sen bege oss till laxå för att umgås med våra fina vänner. 
 
Får hoppas vädret är med oss i helgen så man kan sitta ute och äta samt busa med barnen. Har ni några speciella planer för helgen som kommer?
/M
 
 
 

Am I crazy

Ledig i dag och jag gick upp klockan 6 i morse för att åka iväg till gymmet. Undra om jag gått och blivit galen haha. Men jag var riktigt pigg när jag vaknade i morse och passet på gymmet gick kanon, vart bröst och armar.
 
Vid halv 9 mötte jag upp grannen utanför våra portar och så gick vi till sultans för en frukost fika. Vi satt och skvallrade bort över 1½ timme. Det var lika trevligt som alltid :)
 
Knatade hem och hängde upp maskinen med tvätt och gick hem till min mamma sen. Vi kollade datorn och sen for vi ner på stan och uträttade lite ärenden. Åkte sen iväg och handlade innan jag släppte av henne på vägen hem.
 
Nu har jag precis fått lite sen lunch i magen och ska strax börja vika lite tvätt samt ta tag i disken. Tänkte sen avrunda denna onsdag men ett till träningspass.
/M
 

Dagens citat

 

Bjuder på dessa

Medans jag är på jobbet och roar mig så bjuder jag på dessa roliga ego bilder. Har lekt lite med ena funktionen på mobil kameran.
 
 

Några timmar till

Det hade ju inte skadat att få sova några timmar till men så blir det inte. Var motigt att gå upp i dag, vet inte ifall det beror på att man vaknade till ett grå trist väder.
 
Tycker man blir så mycket mer pigg och fylld med energi när man får vakna till en stor sol på morgonen. Jag får försöka försetälla mig solen så kanske jag blir pigg.
 
I dag är det jobb mellan 8-17 sen tror jag det blir en sväng till gymmet ikväll. Ja det var väl på ett ungefär så min tisdag ser ut.
/M
 
 

Gosat bebis

Det har varit full fart sen jag steg upp i morse men allt på dagens to to lista har hunnits med.Hann även med att pyssla lite. Cykel tur vart inte så lång då jag inte cyklat på säkert 2 år.
 
Det var lite ostadigt i början men jag kom snabbt in i det. Lite läskigt var det dock då sambon inte har någon fotbroms på sin cykel utan enbart handbroms men inga missöden hände så det är ju bra.
 
Fick samtal angående jobbet jag ahde sökt som tandsköterska och det var ett nej :( men men ingen idé att hänga läpp utan det är bara att ta nya tag.
 
Har varit ute i forssjö under kvällen, tagit en fika och hälsat på nytillskottet i familjen jensen/persson. Han var så liten och söt. Och i vanlig ordning så var det jag som åkte på att få bära runt på det lilla knytet men det gjorde mig inget.
 
Man blir ju inte lite bebis sjuk när man får en några dagar gammal bebis i famnen men barn får faktisk ta och vänta ett tag till för oss. Är så mkt annat vi vill göra innan det är dags.
 
Ska glo på lite teve innan det är dags att få några timmars sömn för i morrn är det jobb som står på schemat.
/M
 
En burk med lappar med drömmar & mål
 
lekte lite med mobil kameran

Hey ho let's go

Gick upp samtidigt med sambon. Käkade frulle och körde igång en maskin tvätt. Hänger nu på gymmet, ovanligt va haha. Ska åka och handla när jag är klar med träningen sen ska jag beta av resten av dagens to do lista. Ha en fin dag.

Dagens citat

 

Morgondagens to do list


Lägger i en högre växel

Arbetsdagen har gått bra, dock gick klockan segt de sista 2 timmarna. Men vi har hunnit med att vara ute en sväng och fixat lite ordning bland kläderna i garderoben. Var skapligt seg i huvudet när jag gick av mitt arbetspass.
 
Efter jobbet vart det raka vägen till affären och sen hem. La i en högre växel och körde igång en maskin tvätt, bytte sängkläder och skurade toaletten.
 
Sambon var så gullig och fixade middagen i dag, mozzarellabiffar med potatismos och rödvinssås. Nu blir det att hänga tvätt och köra igång en till maskin innan det är dags att varva ner lite.
/M
 

Zzzz...

I går efter jobbet åktejag direkt ut till sköldinge och svärföräldrarna. Vi grillade hamburgare och korv till middag, det smakade super gott med grillade hamburgare.
 
Tittade på teve en stund när vi kom hem men vid 22 tiden så kröp jag ner i sängen då ögonen stod i kors efter en hel dag med fullt upp. 
 
I dag känner jag mig inte så super pigg även fast jag gick och la mig tidigt i går. Vädret ser inte heller så roligt ut, grå blåa moln på himlen.
 
Hoppas denna dagen går snabbt för den ända jag vill göra är att krypa ner i sängen gäsp.
/M
 
 

summer inspo


Dagens citat

 

Lördag och sol

I dag är det jobb som står på schemat och till denna tidiga lördag vaknade jag till sol. Det kan ju inte bli bättre eller jo ifall man hade varit ledig men jag gillar mitt jobb.
 
Hoppas på att det blir en sväng ner på stan så man får njuta lite utav det fina vädret. Annars så blir det nog en lugn arbetsdag.
 
När jag slutat jobbet så får jag se ifall det blir att åka ut till sköldinge och äta middag eller ifall det blir hemma. Det Får jag reda på under dagen.
 
Har ni några skojiga planer inplanerat för denna dag? :)
/M

Telefon nördar

Arbetsdagen gick fort och de dåliga vädret sprack upp och lät solen titta fram. Så härligt för man får så mycket mer energi när solen är framme.
 
Sambon och jag ner en sväng på stan när jag kom hem från jobbet. Var in till bokaffären och köpte lite färgat papper till ett litet projekt jag har.
 
Var en sväng in på bolaget sen där köpte jag lite cider, vikbo röd rabarber. Vart hem och fixa middag och sen dog jag i soffan i drygt 2 timmar.
 
Har varit en sväng upp till ica för att handla lite gott gott samt något ätbart till lunch i morrn. Sen har sambon och jag suttit med våra mobiler och kört quizkampen samt songpop mot varandra. Vad då telefon nördar haha
/M
 

Garter tattoo inspo

 

Är ju inte det minsta pepp

Vaknade kl 3 i natt och kände mig utsövd och det är inte riktigt okej. Som tur var kunde jag somna om och vaknade inte förens klockan ringde.
 
Ute är det mörka moln och det dugg regnar ute, man blir ju inte speciellt pepp på att behöva kliva ut genom dörren. Har bara ett kort arbetspass i dag så ska väl inte klaga och dessutom så jobbar jag ju inomhus.
 
Har ni några speciella planer för denna fredag?
/M

Vibrerande bröst

Vi unnade oss lite sovmorgon i morse vilket var skönt men ack så segt det var att ta sig ur sängen. Men vid halv 9 så knatade vi in på gymmet .
 
Vart ett kort men effektivt pass där mesta fokusen låg på rygg och bröst muskler idag. Mina bröstmuskler är verkligen otränade så de vibrierade en hel del när jag låg på bänke och gjorde mina övningar.
 
Ska strax hoppa in i duschen sen bär det var ut till sköldinge i dag. Får se ifall vi ska lägga på sambons däck på fälg i dag.
 
Har ni några planer för i dag?
/M
 

Dagens citat


Tävling - smycken

Är just du sugen på att vinna super fina örhängen samt ring tycker jag du ska kicka in på Emmas blogg där hon just nu håller en tävling. Du kan vinna en valfri ring samt ett par örhängen och det är hon själv som har gjort de fina smyckena! Så gör som jag och var med och tävla!
 
 
 

inspiration

 
 

Snäll flickvän

Var en sväng ner på stan förut och uträttat lite ärenden åt min sambo. Fixat skin till instrumentbrädan och lite andra saker som stod på to do listan.
 
Har kommit halvvägs med städningen, hunnit tagit hand om disken och plockat iordning lite. Har även varit en snäll flickvän och åkt och hämtat ut sambons däck som kom med posten i dag.
 
Det om något borde ju ge plus poäng eller hur ;) Nä nu ska jag vila 10 min till innan det är dags att börja med middagen som i dag blir tacopaj.
/M
 

God morgon solen

Vaknade av att solen tittade fram redan vid halv 7 i morse. Helt underbart ifall ni frågar mig. Hänger på gymmet för tillfället sen bär det av hem till mamma och gå en PW med henne. Ska ner på stan sen idag och uträtta en massa ärenden åt sambon. Hoppas ni får en solig och fin dag :)

Recept - Krabbfish paj

Till pajskalet behöver du: 125 gram smör, lite mer än 3 dl vetemjöl, ½ kryddmått salt & 2 msk kallt vatten.
 

Skär smöret i små bitar och blanda ihop med mjölet i en bunke. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Låt stå i kylen 15-20 min innan du trycker ut den i en form. Nagga med en gaffel innan du ställer in pajen mitt i ugnen på 200 g i ca 15-20 min.
 
Till fyllningen behöver du: 5-6 pak crabfish, 5 ägg hårdkokta & hackade, purjolök eller charlottenlök hackad, 3-5 msk majonäs, creme fraiche 1½ burk (de små burkarna) , 2-3 msk senap & en stänk av lite lime. 
 
 
Hacka crabfish, ägg och purjolök/charlottenlök och blanda samman i en bunke med övriga ingredienser. Smaka av med lite salt och peppar. Fyll pajskalet som har fått svalnat och sen är det bara att hugga in.
 

Hoppat över våren

Gick av mitt arbetspass kl 8 i morse och åkte raka vägen till gymmet. Tränade ben och rumpa i dag, det känns nu kan jag säga.
 
Åkte sen hem till mina föräldrar och lånade deras telefon. Ringde ett samtal och skällde lite angående ett beställning som blivit tokig. Det är konstigt att man nästan måste bli fly förbannad och otrevlig för att det ska ta tag i saker och lösa det.
 
Mamma och jag tog en power walk i det fina vädret och vi var genom svettiga när vi kom hem. Drog hem och hoppade in i duschen och fräschade till mig.
 
Mötte sen upp mamma igen och så tog vi en sväng på stan. Hittade en jätte fin kjol inne på lindex som jag slog till på. Vi gick sen upp en sväng till min farmor och tog en fika samt hjälpte henne med tvättstugan.
 
Har precis kommit hem efter att ha varit på willys och handlat. Ska strax sätta mig på balkongen och njuta av det fina vädret. Det känns nästan som vi hoppade över våren och gick rakt på sommaren men det gör mig inget. Hoppas bara att detta fina väder håller i sig bra länge!
/M
 
 

Det här med att komma på vad man vill ha när man fyller år


Dagens citat

 
 

PW i det fina vädret

Det var så himla skönt att ta en PW i det fina vädret, vart en runda på ca 40 min. Var genom svett när jag kom hem men drog raka vägen till gymmet. Körde lite mage och cyklade några kilometer innan det fick vara nog för i dag.
 
Har fixat ihop en krabbfishpaj till middag ikväll dock så får sambon äta middag själv då jag jobbar ikväll/natt. Fick ett extra pass på 19 timmar och det tackar man inte nej till. Blir ju extra tllskott i plånboken vilket aldrig är fel.
 
Nej nu ska jag packa klart min jobbväska och sen slappa fram tills det är dags att åka iväg och tjäna lite pengar.
/M
 

Run bitch run

Unnade mig lite sovmorgon och klev upp kvart i 8. Vaknade till en stor sol och blå himel och det är ju inte en fel start på den nya veckan.
 
Frukosten ligger i magen och nu tänkte jag snöra på skorna och ta en power walk. Får se ifall jag rör mig bort till gymmet sen eller om jag nöjer mig med promenaden.
 
Blir ev ett jobbpass ikväll på 19 timmar, får besked under dagen om hur det blir. Annars så händer det inte så mkt.
Har ni några planer för dagen?
/M

True


Teknik

Sambon och jag tittade på film i går, Silver Linings Playbook(du gör mig galen). En riktigt rolig och bra film med bla Bradley Cooper, Jennifer Lawrence och Robert De Niro.
 
I dag vart det en sväng till gymmet på morgonen, vi körde ett lugnt pass sambon och jag då vi inte kände oss helt på topp. Hämtade ut våra nya mobiler påvägen hem.
 
Sen har jag suttit större delen av förmiddagen och lagt in kontakter, bilder och musik i telefonen. Har fått fråga sambon stup i kvart om hur gör jag nu och vad ska jag nu välja osv. Är inte speciellt teknisk för fem öre men telefonen är igång och funkar som den ska.
 
Bytte ut min gamla HTC Wildfire S mot en HTC One S som har bla en bättre kamera vilket var en utav orsakerna varför jag bytte mobil.
 
Ska strax röja lite här hemma innan sambon och jag rör oss ut till sköldinge för lite lantluft och skitsnack.
/M
Nya leksaken ;)

Dagens citat

 

Tyst här inne

Här inne har det varit lite tyst men var så förbaskat trött och sliten när jag kom hem efter kl 8 i morse. Mitt 24 timmars arbetspass gick kanon och det vart en tidigt natt för både mig och E.
 
Sov dock inte så jätte bra då jag låg och lyssnade på ljudet utav slangen från köksfläkten som typ brummade då de håller på och renoverar köket.
 
När jag kom hem käkade sambon och jag frukost sen låg jag i soffan i x antal timmar och vilade. Tog mig ner en sväng på stan sen och kollade in hm. Men det gick fort då de inte hade några kläder där inne som lockade mig. 
 
Åkte upp till ica för lite handling sen när jag kom hem garnerade jag smörgåstårtan och tog sen hand om disken. Nu sitter både jag och gubben mätta och nöjda efter att ha käkat smörgåstårta till middag.
 
Resten av kvällen blir nog lugnt, har inga direkta planer utan tar det som det kommer :)
/M
 
 
 

Annoying things

Några saker som jag tycker är super irriterande och verkligen kan få mig att nästan tappa humöret är:
 
Folk som inte kan köra bil ex inte hålla hastighet osv.
 
Lastbilschaufförer som ligger i arslet på än, dock så är de flesta svenska
chaufförerna helt okej.
 
När folk inte kan ge ett rakt besked.
Ex ifall man ska åka någn stanns & de ska följa med eller inte.
 

 

Vad är det som irriterar er så ni nästan tappar humöret? 

Dagens citat

 

Inte alls så pepp

Fint väder ute med en stor sol på en klarblå himel. Dock känner jag mig inte så pepp på att jobba ett 24 timmars pass i dag.
 
Skulle hellre vilja ligga kvar i sängen i dag och sova då kroppen känns lite vissen. Men får ta och göra det i morrn istället när jag kommer hem. Får bli vila från träningen några dagar så kroppen hinner vila och ladda upp sig.
 
I går var vi hemma och firade mamma som fyllde år, hon vart jätte glad för örterna vi hade köpt till henne. Tog även med mig lite utav kakorna jag hade bakat.
 
Nej nu ska jag sluta skriva och istället fixa till mig så jag kan åka till jobbet. Ha en fin fredag!
/M
 

Lite utav min dag i en bild

 
Bakat och planterat örter

Fullt ös

Vaknade pigg och utvilad kl 6 i morse med låg var och drog mig till halv 7 när klockan ringde. Efter att sambon drog till jobbet så åkte jag till gymmet.
 
Tränade mage samt cyklade 1,5 mil och det känns i bena kan jag säga haha. Åkte sen och uträttade lite ärenden, köpt en födelsedagspresent till mamma som fyller år i dag. Grattis mamma!
 
Varit hemma hos mina föräldrar och lånat deras telefon, beställt nya sim kort till våra nya mobiltelefoner som vi beställde igår.
 
Har precis fått i mig lite lunch och ska nu ta tag i disken och sen baka lite kakor. Resten av dagen blir lugn, sak hem till mina föräldrar sen ikväll och fira mamma så ska hon få sin present också.
/M

Shoes are a girl´s best friend

Haft en trevlig dag på ikea och marieberg igen, var ju inte länge sen vi var där ;) Sambon köpte en ny kudde då han inte var riktigt nöjd med den ena han köpte sist.
 
Inne på marieberg så tittade vi på mobiltelefoner, klämde och kände men ingen föll i smaken. Blir till att kolla på nätet sen och se ifall han hittar någon. Funderar på ifall jag skulle ta och byta upp mig till en ny med bättre kamera i.
 
Det är ju sällan man har kameran med sig ifall man skulle springa på någon man vill ta kort på men mobilen har man ju nästan alltid med sig. Men vi får se hur det blir, får suga lite på den karamellen.
 
Jag kom ialla fall hem med 2 par skor, en kvinnas bästa vän. Det vart ett par blåa ballerina skor och ett par gympadojor att ha till att powerwalka i. Köpte anteckningsblock som man kan sätta upp på kylen med magnet samt bakformar.
 
Väl hemma vart det en tur ut till sköldinge där det var tänkt att sambon skulle hålla på i garagte och jag ta en långpromenad. Men vi fastnade hemma hos svärföräldrarna där det bjöds på kaffe och smörgåstårta.
 
Nu är vi nyss hemkomna, har fixat matlåda till sambon och nu blir det slappa i soffan. Ska dra iväg till gymmet om någon timme och svettas lite.
/M

I'm engaged with the devil

Hoppas ni alla har haft en bra valborg. Själv tog vi det lugnt här hemma och myste i soffan. Vi är inga party djur längre, undra ifall det har med ålder att göra haha.
 
Det var vi och 4 andra hurtbullar som tränade hårt på gymmet i morse vid 8 tiden. Både jag och sambon körde armar i dag, tränade mest med fria vikter i dag. Ska bli spännande och se om det ger mer träningsvärk än när man nästan bara tränar med maskiner.
 
Sambon ställde sig på vågen i morse på gymmet och jag kunde bara konstatera att jag är förlovad med jävulen ;) Ni fattar nog vad jag menar när ni kolla på bilden här nedanför sen.
 
Annars så ska vi strax röra oss mot marieberg för lite shopping och eventuellt inhandling av en ny mobil till sambon. Hans börjar nämlige sjunga på sista versen så vi får se ifall han hittar någon ny som faller honom i smaken.
/M

Dagens citat