Så var det roliga slut

I morse vid 3 tiden landade min mor och jag på norrköpings flygplats. När vi åkte från turkiet i går så spöregnade och åskade det men flygturen gick bra. 
 
Halv 5 i morse klev jag innanför dörren här hemma och kunde krya ner i sängen tätt in till min underbara karl. Vi låg och myste en stund innan vi somnade. 
 
Klev upp vid 9 i morse för att inte förstöra dyngsrytmen efter som det är dags att börja jobba i morrn. Har betalat en massa räkningar, skrivit matlista för 1 månad och storhandlat i dag, Välkommen tillbaka till vardagen. 
 
Sambon bjöd på lunch på sultans sen har vi fixat lite i mitt dressingroom, skurvat upp en hylla i köket samt hängt i garaget. Storhandlade nu ikväll och så fick det bli burger king till middag. 
 
Ska slösurfa en stund innan det blir sängen för min del. Lägger upp lite bilder från semester under veckan som kommer.
 
 
Det börjar ta form, skohyllan har min fina karl snickrat ihop.

Om jag får välja: från chilli

De här sakerna skulle jag mer än gärna vilja ha från Chilli
 
 
 
 
 

So true

 

Love

 

Sand mellan tårna

Det är 3:e dagen här nere i turkiet och jag njuter för fullt.

Soligt med runt 31 grader varmt och havet är ljummet. Kan inte bli så mkt bättre eller jo jag saknar min andra hälften som är hemma i Sverige.

Hittills så har min mor och jag varit på turkiskt bad (hamam) där de skrubbar än ren. Sen vart det ansiktsmask och så avslutades det med massage.

Man fick babyleen hud och vilken jämn solbränna man får sen.

I går var vi till frissan och fixade ögonbrynen. Hon formade till mina med tråd och sen färgade hon de. Älskar resultatet så när jag kommer hem sen så måste jag leta upp någon som plockar ögonbryn med tråd.

Nej nu ska jag ner till stranden för att bättra på solbrännan.



Dagen har kommit

Så har äntligen dagen kommit då det är dags att åka till turkiet. Sambon kör in mig till mina föräldrar vid halv 3 tiden. Sen kör min pappa mig och mamma till flygplatsen i norrköping där vi ska flyga ifrån. 
 
Det känns fortfarande lite overkligt att vi i morrn kommer ligga vid stranden i alanya. Men jävla var skönt det ska bli med sol, värme och sand mellan tårna. 
 
Ses och hörs om en vecka! 

To do

 

Halloj!

Här har det återigen varit tyst i några dagar men det har inte hänt så mycket. Jobbat på dagarna och sen bara tagit det lugnt på kvällarna. 
 
Tog en skön kvällspromenad i måndags efter middagen, var super fint och skönt väder ute. I går så började jag packa resväskan för på lördag är det äntligen dags. Som jag har längtat!
 
I dag så har jag varit i Eskilstuna på mälarsjukhuset för en kurs i hur man tar panoramaröntgen(stor översiktsbild på alla tänder). Hade en jätte bra kursledare och dagen flöt på snabbt. 
 
Har myst ner mig i soffan nu med en kopp tee efter att ha tagit en lång varmdusch. 
 
 

Gjort min medborgerliga plikt

Ja i dag så vart det dags att rösta, både sambon och jag har varit iväg och gjort våran medborgerliga plikt. Jag hoppas att du också har gjort det, spelar ingen roll hur du väljer att rösta bara man gör det. 
 
Annars så har dagen vigts åt att att städa och få ordning på röran i mitt dressingroom. Byrån som jag skruvade ihop igår står nu på sin plats full med saker. Tror det kommer bli kanon bra när allt är klart. 
 
Det har dammsugits, toaletterna är städade och allt är iordningplockat. Så nu luktar det fräsch och rent utav grumme grönsåpa i huset.
 
Har varit över hos mina svärföräldrar på en fika och nu har jag plaserat rumpan i soffan. 
 
 
 

Skruva skruva

Lördag men ingen sovmorgon här vart det utan klev upp vid 8. Snabb frukost, fixade till mig, åkte in till stan och tankade bilen sen hämtade jag upp min mor.
 
Vi styrde bilen mot örebro eller närmare bestämt ikea då jag hade inte lite shoppinglista med saker som skulle innhandlas till min mini renovering av dressingroomet. 
 
Kom lagom som de öppnade så det var inte så jätte mkt folk där vilket är skönt. Hittade även allt som stod på min lista plus lite till men det är ju sånt som hör till. 
 
Vart en stopp på media market för att införskaffa en lite kamera som jag kan ha med mig till turkiet. 
 
Ikväll har jag skruvat, skruvat och skruvat lite till men jag lyckades få ihop byrån helt själv. Sen kommer ju det allra roligast att möblera och plasera ut saker på sin plats. 
 
Tar tagit en paus från det nu, får bli att fortsätta i morrn när man har lite mer energi. Helt klart kommer inte dressinrommet bli förens om några veckor. Sambon ska platsbygga en hylla men prio ett är förtillfället hans bil. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
 
 

Alla kvinnor borde ha detta

 

Tips på bra rumpövning

Hittade den här bra rump övningen på hannis blogg. Den är verkligen grym och tar riktigt bra om man vågar lassa på några kilo. 
 
utgångs position 
 
 
 
 

I feel good nananana...

Vila, te och en massa c-vitamine har gjort så jag mår mkt bättre nu. Så i morrn är det jag som återgår till de dagliga rutinerna med allt vad det nu innebär. 
 
Efter som jag mår bättre i dag så har jag roat mig med att dammsuga och tvätta golven så det är rent och fint här hemma. Ska glo på lite teven innan jag tar mig ner till tvättstugan för att vika ihop tvätten jag tog mig ann i går. 
 
Får nog även bli en hemmaspa dag/kväll och bara ta hand om mig själv med ansiktsmask, färgbomb, fixa ögonbryn, naglar jag hela kittet.
 
 

Boostar mig med C-vitamin

Sambon var ju hemma och var sjuk förra veckan och nu så vart det min tur. Genomförkyld och ett huvud som väger bly så vart det jag som fick ringa och sjukanmäla mig idag. 
 
Jag har inte riktigt tid med det här men bättre att bli sjuk nu än nästa veckan för nästa helg så åker mammi och jag till turkiet. Så nu håller jag på att boosta kroppen men en massa c-vitaminer och tee med honung i.
 
Något som inte bryr sig om man är sjuk eller inte är tvätthögen som växer och frodas. Så den ska jag sakta men säkert ta tag i under dagen. 
 
Annars så är planen att försöka vila ut förkylningen samt planera inför minin renoveringen utav mitt dressingroom.
 
kiwi, smoothie och citrus tee med honung 

Dressingroom

Jag är så sugen på att göra om mitt dressingroom så det kliar i fingrarna på mig! Skulle vilja börja nu på en gång helst redan i går.
 
Låg halva natten och klurade på hur jag ska kunna få in mer förvaring i rummet utan att det känns för instängt då rummet inte är så stort. Och jag tror jag har kommit fram till den ultimata lösningen utan att det kommer kosta allt för mkt. 
 
Så helgen som kommer är det jag som beger mig till ikea för att köpa en likadan byrå som jag redan har i dressinroomet.
 
Sen ska min älskade sambo få bygga två höga skåp åt mig samt att en gardinstång ska sättas upp så jag kan ha kläder hängandes framme. 
 
Eventuellt så ska jag försöka hitta en snygg bänk att kunna sitta och lägga kläder på. 
 
 
 
 

Shopping tur igår

I går tog vi en shopping tur till både norrköping och linköping. Vi startade ute i ingelsta där jag handlade lite kläder och jakten efter jeans till sambon startade. 
 
Hittade inga där så vi åkte in till centrum och kollade då jag ändå skulle växla pengar på forex inför turkiet resan. Vart en nit lott på jeans fronten men jag hittade en bikini överdel så jag kunde inte klaga.
 
Åkte sen till linköping för att bla köpa ett runt litet teve bord som vi ska ha som avlastningsbord bredvid soffan. Passade på att kolla in carlings inne i shopping centret och där vart det full pott! Sambon hittade två par skit snygga diesel jeans som han slog till på.
 
Burger King fick stå för lunchen sen var det två nöja men trötta människor som begav sig hem efter att varit på shopping äventyr i 7 timmar.
 
 
Nya under kläder, kostymbyxor, guldig tröja från hm och bikini överdel från new yorker 
skor från skopunkten, dekorationsblommor från ikea och jeans från carlings

Skriva en rad eller två

Det är glest mellan inläggen här men har inte haft någon större motivation till att skriva här varje dag. 
 
Helgen som var tog vi det bara lungt, vart ett besök på gymmet annars gjorde vi inget speciellt. Kan nog påstå att det var den lugnaste helgen vi hade på bra länge. 
 
I går gick vi in i september månad och jag hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka lite så vi får en fin höst så inte vintern blir så lång. Men oandra sidan så förlänger jag ju sommaren lite genom att åka till turkiet snart, bara 18 dagar kvar. 
 
Det flyter på bra på jobbet, vi har fullt upp att göra på dagarna. Riktigt skönt för det gör att dagarna går fort, synd bara att helgerna går lika fort. 
 
Har varit iväg och tränan nu i kväll, fick bli mage/rygg och som avslutning lite intervall på löpbandet. Tänkte att jag skulle försöka få in lite mer konditionsträning. 
 
Slänger upp två bilder från igår när jag följde med sambon till garaget för att lämna av saker till pärlan som snart börjar bli klar.