Om någon

Om någon hade berättat för mig för 4 år sen att när jag skulle bli 20 så skulle jag ha 4 st piercingar och  5 st tatueringar så skulle jag bara ha skrattat åt den personen. Visst jag var redan då farsinerad och intresserad utav dessa ting och trodde väl att jag kanske högst skulle ha hål i naveln och näsan och kanske ha någon liten tatuering. Men så idag 4 år senare och fyllda 20 så har man då 2 piercingar och 4 tatueringar mer än vad jag hade trott. Alla dessa inskaffade jag innan jag fyllde 20 och vem vet det kanske blir flera.

Om någon hade berättat fär mig för 4 år sen att 5 st utav mina vänner i dagens läge skulle hålla på med droger skulle jag tycka att den personen var sjuk i huvudet för jag skulle aldrig umgås med sånt folk. Men man ska aldrig säga aldrig för 5 st utav mina vänner håller i dagens läge på och röker på. Jag bryr mig inte om att de röker på för det är deras val och så länge de sköter det snyggt och det inte går ut över någon annan så är det väl okej.

Hade någon berättat för mig att när jag skulle vara 17 så  skulle jag förlora min oskuld på en fest i en soffa med en utav mina killkompisar så skulle jag bara ha skakat på huvudet. Jag skulle ha svarat att när jag skulle förlora min oskuld skulle det  inte vara på en fest i en soffa och det skulle vara med någon som jag var tillsamman med och älskade. Men nejdå så vart det inte men jag ångrar absolut inte sättet jag förlorade oskulden på för det var bra sex för att var första gången och jag kände mig trygg med honom. 


Om någon hade berättat för 4 år sen allt jag har varit med om fram tills idag så hade jag tycke att hade låtit som en dåligt teve såpa eller nått men när jag ändå tänker tillbaka på allt jag var varit med om och har upplevt, bra som dåligt  saker så är jag nöjd med alla upplevelser och erfarenheter. För alla händelser och erfarenheter har format mig till den jag är idag och för hoppningsvis så är jag en trevligt och bra människa.  

Måndag - skitväder

I dag så har det regnat större delen utav dagen vilket hag inte tycker om för jag vill ha sol o värme. Men tyvärr så får man ju inte allt man vill ha. Det enda posetiva med det här skitvädret var att jag fick min insändningsuppgift färdigskriven o iväg skickad till min lärare så det var ju bra. Annars så har jag mest sutit framför datorn o nördat o sen legat i soffan o slappat.

Detta är min sista sommarlovs veckan innan det är dags att dra igång med praktiken o pluggandet igen. Usch jag vill inte samtidigt som jag vill bli klar med pluggandet så jag kan söka jobb o sen kunna flytta till eget. Men men det är bara 1 månads praktik kvar och 1½ månads pluggade kvar så det kommer nog gå fort, vem vet kanske lite för fort.

Nä kanske dags att sova snart men jag känner mig inte speciellt trött men det vore nog en bra idé att förska vända tillbaks lite på dygnet så det blir lättare att siga upp tidigt sen nästa måndag.

24 timmars kryssning, fest ons, fred o lördag

Förra veckan på fredagen så bara det av på 24 timmars kryssning med dansken o victor. Tog morgon tåget  som gick 5.57 upp till sthlm sen vart det taxi ut till värtahamnen där båten skulle av gå kl 8. Victor hade fått gratis biljetter för att han är medlem i en klubb som heter kaka för de som är bi och homosexuella så då bjöd han med dansken o mig. Det var ju då inte någon lite båt utan det var bara 12 däck på båten och vi hamnade på 2:a däck. Handlade lite drick och ätbart i taxfreen, gick runt o kollade lite vad som fanns på båten sen gick vi ner till våran hytt o slappade. Vilade några timmar sen vart det lite mat sen var det dags att dra igång festandet med resten utav sällskapet från klubben kaka. Sen fram mot halv 1 tiden på kvällen var det full fart på dansgolvet på cluben som fanns på båten. Det var full fart hela natten lång...dansken gick o la sig nån gång vid 1 tiden o victor o jag kom i säng vid 2 tiden. Det värsta av allt var ju att vi skulle upp kl 6.20 för båten skulle komma tillbaka till hamnen i sthlm kl 7 så vi var skapligt trötta när vi klev av båten så när vi satt på tåge hem sen så somnade vi som stockar. Men fan så skoj vi hade. O danske har nu blivit efter frågad utav 3 bögar o det är inte illa :P



I onsdags så gick victor och jag ner till san marino vid elva tiden för att kolla läget, träffade på dansken o chrill, sara o någon mer tjej så vi gjorde de sällskap. Sen så kom natha o glenn in på san marino så de gjorde oss oxå sällskap o sen kom robban och sen 2 kompisar till natha o glenn så det vart fullt vid bordet vi satt vid. Hade riktigt trevligt där, glenn var uppe o sjöng kareoke samt dansken. Sen vart det efter fest hemma hos glenn o natha. Fick se deras nya lägenhet som var super fin! Satt o lyssnade på musik o babblade lite, kom hem sen typ vid 3 tiden tror jag det var.



I fredags så gick victor o jag hem till natha o glenn o förfestade lite med de o två kompisar till dem. Fick träffa deras nya kattunge som de hade hämtat hem samma dag, det var jätte söt. Alla satt o gosade med denna lilla söta o luddiga kattunge o tycket den var helt underbara förutom glenns o nathas andra katt nemie som satt o stirrade elakt på den. Sen så gick victor o jag ner till san marino vid elva tiden o sen kom sofie o annelie o gjorde oss sällskap där inne o efter en stund så gjorde natha o linus oss sällskap. Hade skit kul hela kvällen, träffade på råbin o conny sen när vi skulle dra till vinezia och äta sen vart det hem och sova trodde jag. Mobilen ringde precis lagom när jag hade somnat, det var p som frågade om han fick sova över så han kom förbi sen o sov över.



Lördagen var jag seg o trött efter kvällen så jag låg mest i soffan o slappade halva dagen. Fixa iordning mig för det var meningen att jag skulle hem till tiina vid 7 tiden o förfesta lite innan vi skulle på statt men så vart det inte. När jag hade gått över till knasen för att slå ihjäl lite dötid o satt där o pratade med han, kerstin, h-a, hans tjej o jennie så skickar hon ett mess o säger att hon tänker strunta i att festa o gå på statt i kväll för att hon inte hade sovit så mkt under natten... Gaah det var ju hon som typ hade proppsat på att vi skulle gå på statt  men jaja så vart det ju inte. Så jag stannade kvar o festade med knasen o compani o sen så kom sofie över o gjorde oss sällskap. Sen vid halv 9 så drog jag o jennie hem till nathalie o festa där. Vi gick ner till statt vid 22 o tog stämpel sen gick vi tillbaks hem till henne sen satt vi flera styckna o babblade i vardagsrummet o ute på balkongen så när vi sen kollade på klockan så var hon halv 2 så vi struntade i att gå ner till statt, men vi hade skit kul endå. Kom hem vid 2 tiden o gick o la mig o klev inte upp förens vid halv 2 i dag. Med andra ord så har det varit en jävligt lyckade o trevlig helg.




Mkt som har hänt...

Förra helgen så var det förfest hemma hos victor och så passade mina underbara vänner som var där på att fira min 20-års dag i förskott. Hade jätte trevligt där uppe, lyssnade på bra musik o drack en hel del. Sen bara det ner till san marino där det vart ännu mer alkohol så dagen efter så mådde jag pyton.

Jag var bakis hela lördagen och som om det inte räckte så skulle vi ha grill kväll här hemma med min moster, hennes sambo och min kusin. Men det gick bra på något vänster även fast jag var bra seg hela kvällen. Sen på söndagen så vart man ju då 20 och vuxen. Min farmor kom över så vi åt tårta sen så kom annelie i tobbe över o fikade med mig o så fick jag en jätte gullig bok utav dem.

Veckan som var har varit lugn, vart en sväng ner till krogen i onsdags. Träffade sanna så vi bestämde att jag skulle åka med henne till power meet på fredagen. Och det var en upplevelse med massa snygga bilar o karla. Fattar inte varför jag inte har åkt på det tidigare för. Åkte cadillac upp till västerås med sanna och john och sen när vi kom till campingen så träffade vi på resten utav gänget o de var inte så speciellt nyktra med är det power meet så är det.

Sanna o jag gick runt på campingen o dreglade över alla snygga bilar o så såg vi ett tiotal snygga karlar. Sen satt vi o drack o snackade lite skit vid husvagnen som buren och kompani sov i. Träffade en utav deras tältgrannar som var supertrevlig o snygg, danne hette han o kom från jönköping. Sen på fredagskvällen så krusade jag runt med honom o hans kompisar i deras bil. På lördagskvällen så började det regna en massa så sanna, jag, glenn, john o en annan kille krusade runt stan med cadillacen o passade på att titta på alla snygga bilar som åkte runt. Helgen gick riktigt snabbt för det var full fart hela tiden men fan så skoj man hade. Sanna o jag har bestämt att vi ska åka ner nästa år oxå men då ska vi försöka åka ner redan på onsdagen.

I veckan så händer det inte så jätte mkt, ska försöka dra ihop lite folk o gå ner till san marino på onsdag o äta tacosbuffe o sen på fredags ska victor, tomas, dansken o jag på kryssning.