En lampskärm rikare

Har precis kommit hem från laxå där vi spenderade nästan hela våran lördag. Träffade våra fina vänner som hade en liten utflyttningsfest.
 
Vi var ett tiotal personer som grillade och snackade skit långt in på kvällen. Dock var inte vädret med oss då det större delen av kvällen regnade. Men som tur var så hade de en stor altan där vi alla fick plats.
 
Gubben och jag vaknade pigga då vi nästan inte drack något i går. Värdparet där emot var lite segare men efter brunch så städade vi upp det sista efter festen.
 
Åkte och hämtade ett matsalsbord plus stolar som vi hade köpt av de. A:s föräldrars möbelaffär skulle stänga så de hade rea på lite möbler. Så vi passade på att köpa ett nytt soffbord, sänggavel och en lampskärm.
 
Men soffbordet och sänggavel får ta och hämta en annan dag då vi inte fick plats med det i min bil. Så nu är det inte så mkt mer vi behöver köpa i möbelväg till vårt hus.
 
Innan vi åkte hem så käkade vi lite lunch på Burger King och det var vi inte ensamma om. Tror mer än halva laxå var där och käkade bakismat.
/M
 

Ditt ord
Postat av: malin

vad roligt med nya möbler :D sådant brukar oftast kosta multum tyvärr men finns ju så oerhört mycket fina saker! Det kommer gå fort sedan har ni flyttat in o tänk vad roligt att bara få inreda :D kanske man får plats att hälsa på någon gång framöver :D hihi! ^^

2013-07-01 @ 07:52:58
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0