Födelsedag

I går så fyllde jag år och vart ett helt år äldre men kanske inte så speciellt klokare men shit happens :P

Fikade med min farmor och fixade lite ärenden med min mor under förmiddagen sen drog jag och madde till norrköping för att jag skulle gadda mig. Vi han även med lite shopping på vägen hem.

Väl hemma vart det mat och sen kom min kusin över på fika, snackade skit och uppdaterade oss om våra liv. Sen drog kim, jag och natha hem till åsa där becca var. Fick pressent utav de två och det var en massa baksaker i rosa, undra ifall de försöker pika mig med att de vill att jag ska baka åt de :P

Sen var det en tur till harrys där vi hade jätte kul, humorn vart rätt så låg ibland men vad fan det bjuder vi på. Sötnosen och jag traskade hem vid tolv tiden då jag började bli skapligt trött och han skulle upp och jobba i dag.

Är jätte nöjde med min födelsedag och jag fick jätte fina och bra saker i pressent. Mina föräldrar och min farmor sponsrade mig med lite pengar till nya sommar däck vilket uppskattas mkt och så fick jag en parfym utav de oxå. Och utav sötnosen så fick jag en jätte fin james dean tavla som jag vart jätte glad över :)

Tack till alla som grattade mig i går och tack till er som var med på harrys i går :)

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0