Ett annorlunda avslut

Ja det vart ett litet annorlunda avslut på denna dagen än vad jag hade tänkt mig. Gick hem till mina föräldrar vid 17 tiden för att hämta mitt hm paket.
 
Utemöblerna mamma hade beställt från jysk hade kommit så vi började skruva ihop de. Enligt beskrivningen skulle det ta 20 min, yeah right! Det tog oss över 1 timme och skulle vi göra det igen så skulle vi nog lyckas på ca 40 min. Men hur man ska få ihop det på 20 min det fattar jag inte.
 
När mamma skulle rätta till bordskivan på utebordet så slutade med att hon stod dubbelvikt och kunde inte röra på sig. Hon hade åkt på ryggskott stackaren så jag ringde sjukvårdsrådgivningen sonm skickade en ambulans.
 
När de kom skulle de ge henne en spruta med smärtlindring i armvecket men efter att ha stuckit henne 6 gånger i både armvecket och på handen så fick det sätta en spruta muskulärt i stället.
 
Usch stackars mamma, hon skickade hem pappa och mig från akuten vid 22 tiden( kom dit vid 21). Läkaren hade ännu inte varit inne då så hon skulle ringa när hon fick åka hem sen.
 
Ja det vart ju ett litet annorlunda slut på denna onsdag, ett slut som vi lätt hade kunna tänka oss att hoppa över.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Bettan

Usch då hoppas hon blit bättre, ont i ryggen är absolut ingen höjdare:/

2013-04-18 @ 17:54:25
URL: http://veronicaaagesen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0