Dags att skämma bort sig lite

Härligt pass på gymmet är avklarta, inte var det mycket folk heller. De flesta ligger väl säkert bakis hemma haha. Drog upp till willys sen och köpte hem lite mjölk, potais och grönsaker.
 
Har nämligen tänkt lägga om min kost och äta mer grönsaker, lax och kyckling. De två sistnämnda sakerna kommer jag få äta själv så sambon avskyr det. Jag har blivit tillsammans med en riktigt grottman som lätt skulle kunna äta enbart kött med kött haha.
 
Ska slappa några minuter i soffan innan jag ska hoppa in i duschen. Tänkte skämma bort min kropp lite extra idag genom att lägga en ansiktsmask, färga ögonbrynen, peela kroppen, smörja in den samt göra en hårinpackning.
 
Men man kanske skulle ta tag i disken först så man har det gjort...
/M
 

Ditt ord
Postat av: Malin

lax & kyckling kommer göra susen ska du se :) det är kalorisnålt och mycket bra fett i laxen :D låter skönt med lite hemma-spa :) själv ska vi över till sambons päron på middag snart :D

2013-02-10 @ 16:17:33
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: BelleBoo

Sv; Aha jag förståår :). Smart att göra eget, lär ju bli mycket billigare.

2013-02-10 @ 16:22:16
URL: http://belleboo.blogg.se
Postat av: Betty Bones

Min pojkvän äter i alla fall kyckling, haha men lax vägrar han stoppa i munnen mer eller mindre. Ingen höjdare med fisk. Förstår inte hur människor inte kan gilla fisk? Det är ju SUPERGOTT!

Sv: Ja visst :D Dom har jääääättefina bh:ar också, men inget i min storlek, så jag länkade inte till något sånt, men det är värt att kika på :D

2013-02-10 @ 17:31:42
URL: http://bettybones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0