Underbart vackert

Ellen och robbans bröllop var så otroligt vackert. Vigseln skedde i sköldinge kyrka, den är inte så jätte stor men otroligt vacker. Ellen såg helt bedårande ut i sin jätte fina brudklänning, tärnerna var otroligt vackra i sina mörk röda klänningar och robban och hans bestmen var riktigt stiliga i sina frack.

Efter vigseln åkte vi in till stan, lämnade av mamma hemma sen begav sig jag, barbro, dessi och anna till olympos. Bänkade oss på deras uteservering och njöt utav en god måltid innan vi gick upp till barbro.

Åkte ut till sköldinge sen till åtta för då började bröllopsfesten. Ellens syster hade smyckat lokalen jätte fint, de hade till och med en lite choklad fontän där man kunde doppa jordgubbar och bannaner som de hade skurit upp i skålar. Kan ju säga att det var djävulskt gott. De hade ett live band som spelade en massa bra musik, vart mkt dans och skratt.

Vart present öppning på kvällen och sen vid elva tiden vart det fyverkerier utomhus innan ellen och robban begav sig till sin bröllopssvite. Bröllopsfesten fortsatte till drygt ett, han med att äta lite ostbricka samt att dansa järnet innan det var dags att åka till stan.

När vi skulle åka sen så kom jenny och jag på den briljanta iden att dra på harrys så det var platan i mattan ungefär. När vi väl kom till harrys så var det fullt så det blev statt i stället där vi dansade järnet. Fy fan vad svettig jag var när jag kom ut  där ifrån efter att ha dansat som en tok. Körde hem anna, jenny och barbro och sen vart det sängen för min del.

I dag har jag bara chillat, klev inte ur sängen förens vid halv ett men det är man värd efter att ha dansat nästan en hel natt som en tok.

Grattis än en gång till robban och ellen!

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0