Ensamm

Vill ha någon att leva med, spendera tid och kärlek på som inte kommer såra och lämna mig. Är det så mkt att begära. De säger att man måste kyssa många grodor innan man hittar sig prins men jag vill inte leta och få mitt hjärta krossat ett antal gånger innan jag hittar rätt.

Om man nu ska hitta någon så måste man kasta sig ut i denna karusell av flörtande och dejtande men jag har inte energin och orken till det. Okej visst är det skönt att vara singel och bara behöva tänka på sig själv och inte behöva ta hänsynt till vad någon annan vill göra eller tycker. Men ibland så känns till och med det jobbigt, känns som att jag aldrig kommer hitta någon.

Och när jag sen säger att jag vill ha en pojkvän så säger mina kompisar att  ja men du säger ju alltid att det är så skönt att vara singel och att du inte har någon ork att flörta osv.

Men det kanske är så att jag är så rätt att få hjärtat krossat igen och att känna mig övergiven så det är därför jag jämt säger att det är så skönt att va singel och att jag inte orkar flörta med killar.

Jag säger det förmodligen för att övertyga mig själv om att det är bättre att vara själv så man inte kan bli sårad och lämnad medans jag igenligen längtar efter någon att bara va med, mysa och att älska.

Visst alla får sitt hjärta krossat en eller flera gånger, det här till när man letar efter prinsen bland grodorna. Men jag vill inte känna det igen, rädslan att bli lämnad och krossad har tagit över totals så jag vågar inte ge mig ut i karusellen igen även fast jag vill.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0