Dåligt

Mamma gjorde i ordninge en fransyska (tror det stavas så) i går efter konstens alla regler som vi skulle äta idag. Har för mig att hon stekte köttet i 1 timme sen stallde vi in den i kylen och tog fram den i dag och den fick värmas upp i grytan i 20 minuter. Så långt så var allt bra tills mamma skulle skära upp köttet då var det helt blodigt rakt igenom ( var bara stekt runt om kanerna) så det var bara ner i grytan i 40 minuter. När hon tog upp den sen för att skiva upp hela så var den fortfarande helt blodig inuti.

Min mor var allt annat än glad och vi kommer då aldrig med att köpa kött uppe på nya coop vid lövåsen det är en sak som är klar. Och vi kom även fram till att det inte kan ha varit fransyska som det stod på förpackningen, förövrigt så var den inte ljupfryst för hade den varit det så brukar det ta lite längre tid att till laga köttet men när det inte blir igenom på samanlagt  2 timmar jag då är det nått som inte stämmer.

Så mkt för den trevliga söndags middagen, mamma hade ju tänkt bjuda på en jätte god middag när det var fars dag  i dag. Jaja det är sånt som händer men fan vad förbannad man blir.

Glad fars dag, puss och kram på er!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0