Crows MC

Efter att jag hade varit hundvakt i dag så vart det hem och äta middag. Sen messade jag med barbro för att kolla vad som skulle hända under kvällen. Tog en power napp medans jag väntade på svar, sen kom vi fram till att vi nog allt ville dra till vingåker och crows mc.

Sagt och gjort så drog vi först hem till cai och jenny i vingåker för lite skit snacka med de, nisse, marina, dessi och kim. Sen bart det av ner till mc klubben för lite öl dock inte för min del då det var jag som körde.

Cai den fulingen satten en massa klistermärken där det stod särimner mc på oss. Sen fick han tag i gräddflaska som någon hade tagit med sig ner och sprutade grädde i uringningen på mig men jag gav igen och smetade ner hela hans feja med grädde. Sen hällde jag lite chilinötter innan för tröjan på honom också för att riktigt jävlas.

Åkte hem mot stan vid 1 efter att vi hade släppt av cai och jenny hemma hos de. Efter att jag dumpat av barbro hemma hos henne så tog jag mc driven och tryckte i mig två cheesburgare. Fast det tyckte inte min magen om så nu har jag magknip utav de där skäp burgarna. Ska bädda ner mig i sängen nu och får lite mer än 3½ timmars sömn som jag fick förra natten.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0