Alla klappar klara

Var nere på stan en sväng förut efter att jag hade slutat skolan. Usch vilket ruggigt väder det var och naturligtvis så hade jag glömt vantarna hemma så händerna var som isbitar innan jag kom in på åhlens.

Gick runt i en massa affärer ihop om att hitta något att köpa till min far i julklapp så efter mkt vandrande så hittade jag en bra julklapp åt honom. Så nu är äntligen alla julklappar handlade så nu kan man strycka det från listan över saker som skall göra.

När jag gick runt på stan i jakt efter julklapp så hittade jag ett snyggt nattlinne på hm som jag funderar på att köpa men det tåls att tänka på ett tag. Hitta även en hel del andra saker som jag är rätt så sugen på att köpa men det är nog bäst att hålla hårt i pengarna ett tag till. Är ju inte precis miljonär så jag kan strö pengar runt om kring mig.

Ska strax ta tag i och plocka ur diskmaskinen och när det är gjort så är det lagom att börja med maten sen. Blir kokt potatis, stekt fläsk och löksås till middag. Det passar kalas bra till middag en sådann här ruggig dag/kväll.


//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0