Inte lång tid kvar

Har för tillfälligt lunch i skolan nu och sen är det bara drygt 2 timmar kvar innan jag ska säga hej då till det här stället för i dag. Ska bli skönt att få komma hem där det inte är lika mkt liv och rörelse som här.

Ikväll är det rårakor med fläsk som står på menyn och det ska blir så gott så. Det är så jag längtar till middagen redan nu även fast jag är mätt sen jag trycke i mig lunchen.

Åh på fredag ska jag på bio igen, den här gången ska jag gå med karlström släktet och se luftslottet som sprängdes som är sista delen ur mileniumtrilogin.

Shit det är inte långt kvar till jul, i morrn är det exakt 1 månad till julafton  och jag har inte köpt några julklappar än. Visserligen ska jag bara köpa till min mor och far men jag har änns inte kommit på något att köpa till de för de vet inte vad de önskar sig. Eller jo min far önskar sig en corvett men jag är då fan mig inte miljonär.

Själv vet jag inte heller vad jag önskar mig i julklapp, hittade dock ett påslakanset samt några badhanddukar från hm som jag ska önska mig. Men jag kommer inte på något mer, det var 10 gånger lättare när man var mindre för då var önskelistan flera meter lång. 

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0