Lugn helg

I fredag vart det en sväng upp till sjukhuste sen till valla o kolla däck till bilen och sen hem och tvätta samt städa. Sen vid halv tolv tiden möte jag upp madde och chrille inne på kvarnen och så vart det lite lunch inne på fiket där. Satt och snackade bort 1½ timme och planerade lite när vi ska åka till de galna folket i laxå :)

Efter lunchen vart det hem och tvätta lite mera och kolla till hur min mor mådde som hade fått komma hem från sjukuste den morgonen. Hon fick med sig stenarna hem som de hade plockat bort från hennes gallblåsa och det var enorma.

Kvällen spenderades hemma framför teven och med en bok, sen vid elva tiden kom sötnosen hit efter att ha varit på firmafest. Vart sängdags rätt så tidigt då vi båda var trötta.

Lördag var det lite mer tvättande, fan så mkt kläder man har men när man ska ut någon stanns och kollar i garderoben så känns det som att man inte har ett skit :P Vid lunchtid åkte vi ut till kims föräldrar då han skulle tvätta sina jobbkläder hos de.

Sen vart det hem till honom och tvätta samt städa innan vi åkte till flen och köpte kebabtallrik. Efter maten åkte vi hem och tittade på film och myste.

I dag (söndag) vaknade jag fem i fem tack vare att solen lyste in genom fönstret då kim inte har några jävla persiener. Ja det är väl en himmla tur att man har lätt för att somna om :P När vi hade vaknat till liv och suttit framför teven och segat en stund så åkte vi in till stan.

Slöade framför teven hör och sen vart det middag och hänga lite tvätt. Sötnosen åkte hem för några timmar sen och jag sitter i soffan och ska strax gå och lägga mig. I morrn är det sista veckan på jobbet innan semestern :D

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0