Helgen

I fredags kom jag hem från norrköping efter att ha varit på kurs i två dagar med jobbet ( skriver i ett annat inlägg hur jag hade det på kursen). Käkade middag och sen vart det soffan och bara ta det lugnt. Vart en sväng ner på krogen vid elva tiden med natha, franken o linus.

Lördagen vart det lång sovmorgon gick upp kvart i tolv o fixade till mig för natha och jag skulle ner en sväng på stan. Var underbart väder ute så det var en hel drös med folk som var nere på stan. Shoppade lite på hm och sen vart det lunch på donkan innan vi åkte upp till willys då jag skulle inhandla groggvirke.

På kvällen kom kim och hämtade upp mig, natha och franken och sen begav vi oss hem till ida som hade födelsedagsfest. Hade skit trevligt där, drcka, lyssnade på musik och snackade en massa skit. Sen bort mot elva tiden åkte vi ner på korgen. Gick runt på alla krogar innan vi bestämde oss för att det fick bli lilla krog för restenh utav kvällen.

Kim körde hem mig vid halv 2 tiden då tröttheten tog över, var himmla skönt att slippa gå hem för en gång skull. I dag är jag seg efter i går kväll då jag drack en halv flaska jäger. Sitter hemma hos sophia och är hundvvakt åt hennes söta lily. Lily pilli ligger mest och sover då hon är dräktig, sötsaken ska ha valpar om precis 1 vecka.

Nu blir det teve och soffhäng för min del.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0