Varit på språng hela dagen

Timmarna på jobbet sprang fram idag och helt plötsligt var kl 12.30 och arbetsdagen var över för min del. Åkte hem och lämnade bilen för att sen möta upp madde och hjärat vid sultans. Vart lunch där inne som min karl var så snäll och bjöd på.

Efter 1 timmes skit snack gick vi ner på stan, hjärtat till bolaget och madde och jag begav oss till syaffären samt till pyssel och pynt. Beställde lite grejer i pysselaffären som jag ska hämta ut nästa veckan, sen är det bara att låta fantasin flöda.

När vi var klara och kom tillbaka till den norra sidan begav jag min hem till mina föräldrar, skulle hjälpa min far att skicka iväg ett mail. Farsgubben är nämligen inte så super haj på datorer men jag gick igenom med honom hur han skulle göra samt att jag skrev ner en lathund åt honom.

Snackade lite skit inna jag sen gick hem och myste ner mig i soffan men hjärtat. Var så slut i kroppen efter att ha varit på språng hela dagen så jag somnade till en stund.

När jag vaknade till förut så åkte vi iväg och köpte mat från hot basilikan och nu har vi myst ner oss i soffan. Ska se ifall vi ska kolla på någon film sen ikväll.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0