Startat vårat projekt

Medans jag låg utslagen i helgen så började älsklingen lite smått på vårat bilprojekt. Vi äger då en pontiac bonneville årsmodell 66. För tillfället ser den inte ut som någon stjärna då lacken har sätt sin bättre dagar liksom skuffgolvet. Det finns lite att bättra på när det kommer till intrejören också men vi har ialla fall kunna åkt runt och njutit i den under sommaren.

Fast nu har den ialla fall rulla slut för detta år, den enda rullandet den kommer göra är när vi ska rulla in den i garaget sen. Men ialla fall så började mitt hjärtat slita ut inredningen i bilen i helgen som var. Båda sofforna monterades ur, de ska senare fram stoppas om och så ska vi se ifall vi kan sy igen ena reva på sitsen eller om man blir tvunden att klä om den helt.

Skuffmattan sletsbort samt mattan som låg inne i bilen så nu är den plåtren invändigt. I skuffen finns det mkt rost så ett nytt skuffgolv skall beställas, dock så var det bara lite ytrost invändigt i kupen vilket vi ger tummen upp för.

Det som är kvar att plockas ner i bilen är innertaket samt instrumentbrädan samt hatthyllan har jag för mig. Sen ska ju självklart resten utav bilen plockas ner i delar men en liten bit på vägen är vi ialla fall.

Och det jag ska hjälpa till och roa mig med genom detta projekt är att putsa och polera alla krom delar till bilen och det är ingen bristvara på denna bil så att säga. Men andra ord så kommer jag ha fullt upp att göra i vinter.

innan renovering

 

innan renovering

 

motor o motorrummet innan renovering

 

de fina rosthållen i skuffen

 

inredning utsliten, lite ytrost här och där men inget värre tack o lov

 

inredning utsliten



Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0