En måndag i norrköping

Denna måndag spenderades i norrköping och som resesällskap hade jag natha med mig. Hon var villig att göra stan osäker med mig.

Första stoppet vart max för lite lunch, går ju inte att gå på stan med en kurrande mage. Sen åkte vi till parkeringshuset där bilen fick så och vila sig. Tog sikte på forex för att växla in pengarna som vart kvar efter semestern sen attackerade vi shoppingcentrena.

Tog en varv inne på new yorker där vi inte hittade något vettigt, kom ut med ett par svarta legging från gina trico. En tur inne på hm resulterade i att jag kom där ifrån med en ny topp, lösögonfransar, behå och ett par tjocka strumpbyxor.

Jag handlade även på mig ett par skor dock inga högklackade utan ett par svarta gympaskor då mina andra sjunger på sista versen. Handlade även en vit skjorta till hjärtat då vi ska på dop på lördag.

När allt detta var klar var det dags att bege sig ner till roger som skulle få kladda dit lite mer bläck på mitt ben. Denna gången vart det en gammal mickrofon med texten cash is king, han fyllde även i min älva på högra benet som hade blivit lite blekt.

Vid 15 tiden rullade natha och jag hem till k-holm, gjorde ett litet stopp på max för en varsin lyx shake. Väl hemma i stan vart det handling på willys innan jag sen hämtade upp sophias hundar som jag skulle ha under kvällen.

Hjärtat fixade middag och när den var uppäten åkte vi ut till john i sköldinge så hundarna kunde busa av sig på hans gräsmatta med krossdäcket. När hundarna var trötta och belåtna åkte vi hem, slöade i soffan innan sophia kom vid 21 tiden och hämtade hem sina damer.

Nu är det snart säng dags då det är jobb som står på i morrn och resten utav denna veckan.

/M

Zelma var så snäll och gjorde ett fint tassavtryck i lera på mitt ben

 

Nya tatueringen

 

Passar bra ihop med svalan och körsbären


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0