Fått mkt gjort ikväll

Var riktigt seg på jobbet i dag och tycke inte klocka rörde sig något alls. För att orka med dagen så power napade jag 5 min på frukosfikat och sen 15 min på lunchen. Det resulterade i att jag vart lite piggare, dock så drog ju det träliga vädret ner humöret.

När jag körde hem från jobbet så öppnade himmlen sig fler agånger och det kom stört skurar så man var tvungen att köra vindrutetorkarna på max för att kunna se något. Väl hemma så kastade jag in en maskin tvätt, dammsög och sen beslutade älskligen och jag för att det fick bli thai mat till middag.

Åkte iväg och fixade käk och när vi sen hade avnjutit middagen så la jag en ansiktsmaks och medans den värkade vek jag ihop tvätten och hängde upp den blöta. Sen hoppade jag in i en varm dusch, under tiden så tog hjärtat tag i diskberget.

Satt förut och klistrade in en massa kort i albumen, bara bildtext som skall fixas men det får bli en annan dag. Nu ska jag bara varva ner innan det är dags att gå och lägga sig.

I morrn jobbar jag bara fram till lunch sen blir det hem till madde för fika med henne och charlie. Sen blir det en åktur med min far och sen när hjärtat har slutat skall vi ta en runda på stan.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0