Trädgårdsarbete

Åkte en sväng till pysselaffären och införskaffade lite mer roliga saker. Svängde förbi mina föräldrar och lämnade av en jacka som min snälla mor skulle tvätta åt mig.

Sen begav vi oss ut till sköldinge, bytte bil hos john och tog bonnevillen hem till kims föräldrar. Efter lite kaffe så hjälpte vi de att rensa och höst städa deras trädgård. Han inte hålla på så länge innan vi fick kasta trädgårdsprylarna åt sidan då det började välla rök ur våran bil.

Det var bara att slänga upp dörrarna och kim slet ut sterion som hade börjat ryka då den hade blivit kortslutet i den tackvare att det läcker in lite i bilen. Det lukta ju inte gott i bilen, la våta trasor under soffan för att det inte skulle kunna börja brinna.

Kim och hans far åkte sen bort till john och skruvade bort soffan fram så nu blir det inget mer åkande i bonnevillen utan det får bli vinter vila för den nu.

Efter det lilla äventyret så fortsatte vi att rensa i trädgården, hittade en lite söt kopparorm i en nerklippt buske. När vi var klara med trädgårdsarbetet åkte vi till kastrullhäxorna där kims far bjöd oss på middag. När vi var klara där så åkte vi hem och resten utav kvällen har vi slöat.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0