Äppelpaj nom nom

Det lukar nybakat i hela lägenheten :) Älsklingen och jag har nyss ätit äppelpaj som jag gjorde i små formar. Vi moffade i oss 2 st var. I stället för att ha marsán sås till så körde vi med skyr vanilj yoghurt som är från island. Det vart en super bra kombination :)

Nu är det topgear för hela slanten på teve, det är banne mig ett utav de bästa bilprogramen som visas på teve. Det gör helt galna saker i det programet. Och programledarna är helt jävla awesome.

På tal om bilar så har vi ändrat planerna för våran bil. Vi hade ju tänkt renovera klart den till sommaren och lacka den i en tillfällig färg men insåg att det skulle vara att kasta pengarna i sjön då vi sen måste slipa ner färgen för att sen lägga på den färg vi ska ha.

Så istället så gör vi allt ordentligt vilket innebär att den tyvärr inte kommer att rulla i sommar men det är smällar som man får ta. Dock så kommer vi nog inte vara jänkar lösa när vi ska till rättvik utan vi kommer förmodligen få låna en utav svärfars bilar :)
/M


Lånad bild från google


Ditt ord
Postat av: Erik

Tack! :D det är sjukt roligt!

2012-04-17 @ 22:47:24
URL: http://imhtbs.blogg.se/
Postat av: Jennie & FrökenFlis

nu blev jag bannemej sugen på äpplepaj.. det är bland det godaste som finns !! :)



Ja visst är det lika bra att lacka direkt i den färg man ska ha, då får ni se fram emot att åka i den nästa år istället :)

2012-04-17 @ 23:15:09
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: malin

ååååh äppelpaj :D så himla gott.. snart påväg till jobbet igen, ska ta ledigt på fredag i think, pallar inte att jobba då när jag ska hämta karln min. får bli en vitlögnt helt enkelt. så mycket man ska hinna med innan liksom. får bli gymmet och sola 2dagar i rad nu sen fredag blir en sådan riktig städdag o fixardag. ååååh tack snälla du :D

2012-04-18 @ 06:34:13
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0