Hatar trädgårdsarbetare

Lagom efter att älsklingen åkte iväg till jobbet lite innan kl 7 i morse så började det oväsnas utanför fönstret. Det var några trädgårdsmästare som höll på med röjmaskiner.
 
Urk jag som hade tänkt ta bara en lite sovmorgon fick istället ligga och lyssna till det där jävla ljudet. Envis som jag var låg jag kvar i sängen i 1 timme bara för att.
 
När jag skulle kliva upp ur sängen förut i morse kände jag vilken träningsvärk jag har i rumpa och ben. Wee det innebär att powerwalken gjorde någon nytta i går :)
 
I dag ska det experimenteras i köket, armarna ska tränas så de ser schyssta ut. Lägenheten ska dammsugas av, disken ska fixas i vanlig ordning och så ska jag nog fota lite.
 
Hur ser eran torsdag ut?
/M

Ditt ord
Postat av: Joss

sv; Tacktack! & Desamma :) Förhoppningsvis kommer pojkvännen hit :) Har du några planer?

2012-08-16 @ 10:26:39
URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se
Postat av: Joss

Låter som en härlig och lagom ansträngande dag! :))

2012-08-16 @ 10:36:00
URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se
Postat av: K O K O S

Skönt med träningsvärk :D

2012-08-16 @ 10:59:53
URL: http://kokos.webblogg.se
Postat av: malin

vad spännande, varför ska det fixas? nu är jag nyfiken ;) hehe man vänjer sig fort att komma upp i tid.. klart det är tyngre vissa dagar men oftast har jag svårare att somna om än kliva upp ^^ idag började jag med städning och knatade till gymmet, gick oväntat bra efter sjukhusvistelsen och strax ska jag fortsätta dona här hemma innan det blir gym igen xD :D

2012-08-16 @ 11:20:22
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

jo men det är skönt att ha ordning och reda :) man vill ha koll på saker liksom.. jag borstar alltid efteråt, känns som om massa skräp sitter där annars ^^ vissa tvångstankar eller rutiner är nästan lite jobbiga xD

2012-08-16 @ 11:26:00
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0