Trevlig fika

Vi flyttade fram fikat några timmar så istället för att fika på eftermiddagen så körde natha och jag på en lunch fika på sultans. Det var mkt trevlig då vi inte har träffats på ett tag.
 
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, kom in på det här med tjejer som har för mkt smink på sig.Har sett många bilder när man surfar runt på nätet på tjejer som har kladdat på 10 lager med foundation.
 
Det är så man blir mörkrädd för det  ser ut som de har en kaka i ansiktet. Och då också i fel färg, gärna en färg som är 2 gånger för mörk till sin egen hudfärg. Det ser inte alls smikrande ute och det gör att de ser minst 10 år äldre ut på ett negativt sätt.
 
Jag tycker att ska man använda foundation så är det viktigt att man hittar än som är så nära ens egen hudton som möjligt. Visst kan man gå ett setg lite mörkare än vad man själv är i ansiktet men inte så mycket så att det ser ut som att man bär en mask.
 
Tycker man det är svårt att hitta rätt färg så fråga i affären för oftast så är personalen utbildade och kan hjälpa dig att välja rätt fäg och märke. Sen finns det ju foundations med olika egenskaper, vissa bilr som puder, andra är heltäckande och andra inte. Be om hjälp för att hitta just den som passar bäst för din hy.
 
För att den ska sitta bättre så kan du använda en primer, vilket kommer göra att resultatet blir snyggare och håller hela dagen.
 
Nej nu är det färdigt prata om smink för i dag ;) Ska kasta ett öga på teven nu innan det är dags att diska.
/M
 


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0