Mmm varm choklad

Sovit som en prinsessa i natt så i morse var jag pigg och utvilad.

Arbetsdagen har flytit på i bra takt, var dock en aningen segt i morse då vi hade uteblivade på första patienten. Hade friskvård i dag så jag passade på att åka till macken för att köpa spolarvättska då den tog slut i morse påväg till jobbet.

Efter att ha fyllt på spolarvätska och kört tillbaks till jobbet tog jag en rask promenad på 30 min medans jag lyssnade på lite musik. Det var riktigt skönt väder ute, det enda negativa var att det var lite halt fläckvis så man fick se upp så man inte druttade på ändan.

Svängde förbi mina föräldrar efter jobbet, lämnade av lite påsar med kläder då vi ska lämna ner de på en loppis framöver. Får hoppas man får lite sålt så man får in lite exta cash, vore ju inte helt fel.

Mötte älsklingen i porten då han var på g för att åka ut till sköldinge. Pussade lite på honom innan vi skildes åt, han hade varit så go och fixat middag så den var precis lagom varm när jag skulle äta.

Har nyss kommit ut från duschen, sitter nu och avnjuter en kopp varm chocklad och en kaka. Ska kolla på ams hemsida ifall det finns några tänkbara jobb att söka. Sen blir det nog att läsa lite bloggar innan det är dags för sitcom night på kanal 5.
/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0