Haha vilka sköningar vi är

Tog en skogspromenad med sophia, tanken var att vi bara skulle ta en kort tur på drygt 2 km. Vi åkte ut till vallmotorp där det finns en lite skogs stig som vi brukar gå.

När vi hade kommit fram till slutet på den vägen fick vi för oss att följa en annan stig in i skogen istället för att vända och gå tillbaks till bilen. Vi trodde att vi skulle komma ut en lite bit ifrån där vi började men så var ju naturligtvis inte fallet.

Efter många om och men så kom vi ut på en asfaltsväg och då viste vi inte rikigt vart vi var. Men längre bort på den vägen låg det lite hus och en äldre herre var ute och fixade i trädgården så vi frågade honom vart vi var någon stanns^^

Det visade sig vi var mitt i strängstorp som då ligger ca 3-4 km från där vi hade parkerat bilen ^^  Så det var ju bara att gå till stora vägen för att sen svänga ut på den och knata bort till infarten till vallmotorp.

Vi suckade och skrattade åt att vi hade hamnat så jävla långt bort åt helvete. Dock så kom vi på att jävlar vi hade ju inga koppel då det från börjar bara var meningen att vi skulle gå den lilla snutten i skogen. Så vad göra man, jo man använder skosnörena som koppel :P

Den lilla promenaden slutade med en lång promenad på dryga milen, det var riktigt skönt när vi kom tillbaks till bilen sen.

Väl hemma så vart det till att byta om snabbt som tusan för att sen möta upp natha på en trevlig fika på sultans. Efter att ha suttit och skvallrat i 1½ timme så begav vi oss hem.

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan, resten utav kvällen blir lugnt. Hade ju tänkt att baka i dag men det får banne mig bli i morrn.
/M


Ditt ord
Postat av: 40-50's Pinup-fotograf - Miss Emelie '

sv; Taack ska du ha! :)

2012-06-11 @ 17:28:10
URL: http://emelieyoung.blogg.se/
Postat av: anna

oja, de är så det är :) men vissa är mer mogna å sanna än andra :D tur de är så genomskinliga så man ser de direkt :P

2012-06-11 @ 17:28:19
URL: http://awielito.blogg.se/
Postat av: anna

jag ser på serien popular :) en av de bästa serier som någonsin har gjorts. sett den? med leslie bibb? :) se den annars, för snacka om att de väcker upp tusen känslor och tankar, minnen från skola o hur verkligheten ser ut..fortfarande idag. å ändå gjordes denna på typ 90 talet liksom :O de har fan inte förändrats ett fucking jävla dugg haha. va gör du då babe?? <3

2012-06-11 @ 17:45:10
URL: http://awielito.blogg.se/
Postat av: elin

sv; tack så himla mycket! ;)

jadå allt är jätte bra med mig! med dig då? :)

2012-06-11 @ 18:07:52
URL: http://elinbergsman.myshowroom.se
Postat av: sara

fin blogg!<3

2012-06-11 @ 20:31:32
URL: http://saraholmessonj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0