Jävla pissväder

Efter den mysiga frukost fikan på sultans med madde så åkte jag hem till min mor. Hon höll på att baka några nogatkakor så jag fick den stora äran att hjälpa henne riva en massa nogat.
 
Sen hjälpte jag henne att beställa nya soffor från ikea, fick fixa och trixa lite med det hela med det löste sig till slut. Hjälpte henne även med att skicka ett mail på engelska till hotellet de bodde på i höstan för de ska tillbaks dit nästa år och vill ha samma rum.
 
När allt det var fixat åkte vi ner på stan och fixade lite ärenden. Åkte sen till jysk då mamma skulle köpa en nya matta. Hoppade sen in på macken där hon köpte en jätte mysig fårskinspläd till mig att ha i bilen då stolsvärmen inte funkar i förarstolen. Och jag är en sådan där frusen person utav mig men nu behöver jag inte frysa om rumpan i vinter :) Passade även på att köka en kokot med bröd, så jävla gott det var!
 
Hemma och jag tänker inte sätta min fot utanför dörren något mer i dag i detta pissväder! Jag ska roa mig med att slå in älsklingens födelsedagspresent och sen diska. Roligare kanske man kan ha men ibland måste man ju göra sådana där tråkiga nödvändiga vardagssysslor.
/M
 


Ditt ord
Postat av: alva

sv: tack detsamma!

2012-11-05 @ 14:25:32
URL: http://aalvaglad.blogg.se
Postat av: Adela Dimerius

Hej, super fin blogg du har!

Har du lust med ett bloglovin byte? I såna fall lägg till mig och skriv vilket nummer du blev så lägger jag till dig så fort jag har sett din kommentar :)

Kram Adela

2012-11-05 @ 19:05:05
URL: http://lifeinamsterdamm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0