I feel like superwomen

Vart ett konditions pass på gymmet och det känns i bena nu kan jag säga. Det var segt att ta sig dit men när jag väl var där så flöt tiden på.
 
Franken ringde och störde mig men det gjorde inte så mkt för vi bestämde att vi skulle köra ett träningspass i morrn. Efter gymmet åkte jag till ica där jag handlade på mig lite frukt, juice och torkad kött.
 
Han lagom hem och hänga upp nästan all tvätt då telefonen ringde. Doltnummer men för engång skull svarade jag och det är jag glad för. För nästa fredag ska jag åka till Nyköping och snurra rund då jag ska på anställningsintervju. De ringde nämligen från ena folktandvården där och tycke om mitt ansökan jag skickat till de så de ville träffa mig personligen :)
 
Fatta hur jävla gött det känns att man är med på banan igen efter att det känns som allt bara har stått stilla. Nu betyder det ju inte att jag är garanterad jobbet men det innebär att jag är med i matchen och bara det är toppen.
 
Kom dock på att jag inte hittar så där superbra i Nyköping så jag ringde franken så han och jag ska slå ihop våra blonda huvudet (japp det döljer sig en blondin under det svarta barr) och försöka leta oss fram till dit jag ska.
 
Hoppade in i duschen sen efter att jag hängt upp den sista tvätten och nu sitter jag och frossar i lite frukt. Är super glad och taggat efter att ha varit på gymmet samt fått detta positiva samtal, fan jag känner mig nästan som superwomen!
 
Ska bara slappa framför teven och sen mysa med sambon när han kommer hem från garaget. Trevlig kväll på er alla :)
/M
 

 

Ditt ord
Postat av: Hanna

Sv: härligt!
jo min dag har bara varit bra :)

2012-10-03 @ 19:29:36
URL: http://hannaisberg.blogg.se
Postat av: Kleo

Åh lycka till, hoppas du får jobbet!

2012-10-03 @ 19:55:36
URL: http://goldenzipper.blogg.se/
Postat av: felicia

hejsan! jag har gått vidare i två fototävlingar och du skulle vara guld värd om du röstar på mig! jag vill jättegärna vinna dessa!:)
den ena hävlingen finns här: http://beattriicee.blogg.se/2012/september/fototavling-dags-att-rosta.html och jag tävlar med bild nummer tre. den andra tävlingen är här: http://linneaphoto.blogg.se/2012/october/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment och där tävlar jag med bild nummer 6.

jag är verkligen jättetacksam om du röstar på mig.:)

2012-10-03 @ 21:40:28
URL: http://feliciaknutsson.webblogg.se
Postat av: felicia

sv: tack så himla mycket!:D

2012-10-03 @ 22:11:01
URL: http://feliciaknutsson.webblogg.se
Postat av: Lisa

Tack! Ha en fin morgondag:)

2012-10-03 @ 22:45:46
URL: http://lisamax.blogg.se
Postat av: Madde

Åh va kul och lycka till :) Vill du låna gps? ;)

2012-10-04 @ 09:26:42
URL: http://shabo.blogg.se
Postat av: louise

Ååh, så roligt! Lycka till! :D

2012-10-05 @ 11:35:40
URL: http://louiisea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0