Riktigt flitig i dag

Har varit så flitig så det har blivit två konditionspass på gymmet i dag. Drog ju dit i morse och sen var jag iväg en sväng i kväll med madde. Vi gick på löpbanden och tjattrade bort 45 min, dock var det mer folk nu på kvällen än vad det var i morse men det dög.
 
Annars så har jag varit iväg en sväng till flen då jag skulle möta upp emma en tjej som är hårfrissa. Hade bestämde en tid med henne så hon kunde toppa mitt hår som behövde få sig en omgång. Håret vart kanon så nu känns det fräscht igen och hon var super gullig och trevlig :)
 
Kan verkligen rekomendera er att ta kontakt med henne ifall ni vill fixa till håret. Ni kommer till hennes blogg ifall ni klickar HÄR 
 

Har precis ätit en god hallonsmoothie och ska nu bara ta det lugnt resten utav kvällen. Klcokan piper super tidigt i morrn då sambon ska börja jobba tidigare i morrn. Får se ifall man kanske går upp sammtidigt som honom.
/M
 

 
 

Ditt ord
Postat av: Verra

SV:Absolut, drygt att man inte har tid med nå morron pass så ofta när man går i skolan. För på eftermiddagen är man oftast helt slut i huvve! :/

2012-10-22 @ 19:54:09
URL: http://veronicaaagesen.devote.se
Postat av: simona

så gott med smoothie !

2012-10-22 @ 20:28:05
URL: http://www.nattstad.se/beautysim
Postat av: louise

jag hade en bra tack du :), hoppas du hade en trevligt dag :)

2012-10-22 @ 22:19:16
URL: http://mamaciita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0