Gjort ett klipp

Halva lägenheten är städad, är bara dammsugningen kvar och den där förbannade tråkiga disken. Var duktig och tog handlingen direkt efter gymmet, lika bra när jag ändå var ute och for med bilen.
 
Gjorde ett klipp inne på ica maxi, köpte två hårfärgs förpackningar av det nya hårfärgen garnier olia för 99 kr styck. De var mycket billigare där än på åhléns där de kostar runt 150 kr så tycke det var dumt att inte slå till. Behöver dock inte färga mitt hår än då jag gjorde det förra veckan men det kan alltid vara bra att ha hemma.
 
Har hunnit med att söka lite jobb, inte för att det finns så mkt att söka men det är bara att hoppas det går bra på de man sökt. Nej nu ska jag sluta babba och ta tag i det jag har kvar att göra.
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Rockabilly Lady

Hehe okej vad gjorde han för gått då eftersom det blev ett sånt diskberg? ^^ okej vad skönt, jag ska också skaffa gym kort nu :)

2013-03-05 @ 13:59:26
URL: http://hotrodgirl.blogg.se
Postat av: Malin

låter som en fartfylld dag :) hoppas städandet går bra! vilket klipp med hårfärgen, såg också att den var dyr inne på Åhléns.. dock har de flesta hårfärger blivit dyrare. sommarjobb lär väl kommit ut en hel del nu? fast iofs är inte just sommarjobb sådär speciellt lockande..

2013-03-05 @ 15:02:58
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

jo det är ju helt sant! du har ju så du ligger ganska stabilt nu då. får se vilket av jobben jag väljer sedan, ska iväg på möten både på torsdag o måndag ^^ vilket jag ska välja är svårare :P men får helt enkelt se efteråt :P

2013-03-05 @ 15:26:50
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

nä kanske inte rik men att kunna betala hyra osv :D jo jag hoppas det iallafall :) båda två är väldigt intresserade så jag lär välja ganska snart.. :P

2013-03-05 @ 17:03:47
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

- Tack så jättemycket:)

2013-03-05 @ 18:06:19
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Meela

Gu så gott när man får avverkat så mycket! Trivsamt verkar som ett bra färgmedel. Vad blir det för kul?
Kram

2013-03-06 @ 10:16:25
URL: http://cherriegirl.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0