Försöker bli människa

Försöker bli människa och få i mig lite frukost samt vakna till liv men det går segt. Det var en lång dag igår även fast vi gick och la oss vid samma tid som alltid.
 
Gårdagen bestod i stora drag av att springa upp och ner för trappor med kartonger. Vart 3 vändor till huset/garaget för att ställa in en massa kartonger.
 
Sista vändan ut stannade vi till hos svärföräldrarna för att spika en tid angående lördag då hela flyttkalaset drar igång. Drack lite kaffe och tjattrade lite också innan vi åkte hem lite innan kl 21.
 
Var bara att varva ner en stund i soffan innan det var dags att sova. Har drömt en massa skumma drömmar och sovit lite sisodär men det har väl att göra med flytten.
 
Nej sminka på sig ett ansikte innan det är dags att dra iväg till jobbet. Slår nästan vad om att jag måste skrapa rutan på bilen i dag igen :/
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Johannas Rockabilly

Har ni långt till huset från lägenheten?
Fick skrapa rutorna idag jag också :/

Var gärna med i tävlingen på min Facebook sida, du har chansen att vinna en Hibiskus hårblomma! :)

2013-09-26 @ 08:39:20
URL: http://johannasrockabilly.com/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Att du sover dåligt kan nog ha med flytten att göra, det skapar ju lite ett inre kaos innan allt är klart och sådär. Kram

2013-09-26 @ 11:06:23
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: malin

burr, visst har det blivit kyligt snabbt nu?! en massa vändor blev det hör jag ^^ skönt att ni kan ställa sakerna där så länge och sedan bara börja i det nya. det är nära nu :D har ni fått nycklar o så eller får nu de närmare?

2013-09-26 @ 14:09:18
URL: http://fitnessmalin.blogspot.se/
Postat av: Hot Rod Hellcats

Tack så mycket, behöver verkligen en lägenhet nu :) det ska du får, jag fixar det imorgon så alla hinner se att jag skaffar det så får du ett mejl på fb imorgon :)

2013-09-26 @ 20:50:21
URL: http://hotrodgirl.blogg.se/
Postat av: linah brown

redan frost?:O

2013-09-27 @ 03:38:49
URL: http://broownskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0