Timber

Det var skönt med en ledig dag igår som först spenderades med ett besök på gymmet. Tog sen tag i städningen samt tvätten som jag har skjutit på. 
 
Var skapligt väder i går så jag kunde hänga ut ena maskinen med tvätt för att torka utomhus. Jag älskar lukten av rentvättade kläder som har fått torka utomhus.
 
Var lite pysslande i trädgården, rensade orgäs mellan plattorna. Fy fansen vad träligt men det ska bli skönt när det är klar och om inte annat vad snyggt det kommer bli.
 
 
I dag var det många som var ledig men icke jag, fast jag jobbade bara 5 timmar i dag och det känns onödigt att slösa en hel semester dag för att va ledig. 
 
Efter jobbet möte jag upp sambon på sultans där det vart lunch innan vi gick ner på stan då han skulle köpa shorts. Kom där ifrån med 3 par shorts så nu klarar han sig hela sommaren.
 
Ringde och pratade med killen som ska ta ner våra granar och fick ett preliminär datum. Är vädret bra så blir det runt den 13-14 juni. Så jag hoppas att vädret är på vår sida så vi kan säga timbeeeeeer and goodbye till de där förbaskade träden. 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emelie

Tycker ni verkar ha så himla mysigt hus!

Sv: Tack fina du! Jag ska plugga journalistik i Sundsvall :)

2014-05-31 @ 19:01:24
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0