Helgen som var

I lördags så var det sveriges nationaldag och det firades. Vi är några vänner som har en tradition att vare år fira den ihop. Vi samlas hemma hos en utav oss och så grillar vi och har en allmänt trevlig dag/kväll. 
 
I år så vart dock 1/3 av sällskapet sjuka men vi andra grillande, sköt luftgevär, tittade på teve och hade en trevlig kväll ihop. Synd att vi inte vart alla men ska försöka hitta en dag sen under semestern då vi kan samlas allesammans. 
 
I lördags firade även sambon och jag 5 år tillsammans Shit vad tiden går fort när man har kul ihop.  
 
Söndagen vart lugn då vi kom hem sent på lördagskvällen. Åkte iväg och storhandlade men annars så hängde vi mest framför teven.
 
Måndag och jag var äntligen tillbaka på jobbet efter att ha varit hemma sjuk en vecka. Skönt att komma in i sina vanliga rutiner och dagen gick i rasande fart. Trodde den skulle gå långsamt då jag sovit illa under natten och var allt annat än pigg när jag klev upp.
 
Håller tummarna för att tisdagen gå lika fort men magkänsla säger att den inte kommer göra det bara för att jag tycker det är den jobbigaste dagen i veckan. Vilken arbetsdag tycker du är jobbigast i veckan?
 
 

Ditt ord
Postat av: Johanna

För mig är onsdagen veckans jobbigaste arbetsdag, då ska jag laga massor med mat och hinna registrera alla kaninlappar för torsdag & fredag.
Nu är det inte långt kvar tills att ungdomarna går på sommarlov, tror hela köket behöver sommarlov efter den här terminen.

2015-06-08 @ 22:05:57
URL: http://mrsbelair.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0