Trevlig helg

Helgen har gått fort i vanlig ordning men det har varit en mycket trevlig helg. 
 
Vi började gårdagen med att åka in till stan för att uträtta lite ärenden på stan. Hittade en fin klänning på kappahl som jag slog till på. Det är banne mig inte lätt att hitta snygga kläder till en växande mage i den här stan. 
 
Tog en fika på stan innan vi sen åkte hem för att förbereda oss för kvällens bröllopsfest som vi var bjuda på. Festen var för min svåger/svägerska som gifte sig tidigt i våras. 
 
Festen var hemma hos de och det bjöds på välkomstdrink, tipspromenad, jätte god mat med efterrätt och musikquiz. En jätte trevlig kväll och vid 1 tiden så tackade vi för oss. 
 
I dag har vi båda varit seg med vid 11 tiden åkte vi in till stan. Det var lunch på burger king innan vi åkte till mina föräldrar. De kom hem från grekland i går så vi tog en fika och så fick vi lite saker som de köpt åt oss. Fick bl.a en jätte fin väska utav de som passar perfekt till sommaren. 
 
Vi har även hunnit med att handla mat, städat och tvättat. Men nu tänker vi inte göra så många mer knop utan det blir teve soffan och bara ta det lugnt. 
Redo för bröllopsfest 
 
klänningen jag hittade på kappahl samt väskan jag fick utav mina föräldrar

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0