Få in rutiner

Ja det är väl typ det mina dagar består utav att försöka få in någon sorts rutin. Vi har väl lyckats rätt så bra med det men det är ju lilleman som styr lite hur dagarna blir. 
 
Vi/jag försöker gå upp i skaplig tid på morgonen samt gå och lägga oss i skaplig tid, det sistnämde burkar gå sisådär med.
 
Har lyckats få in en daglig power walk 3 dagar i rad nu vilket känns skönt då frisk luft är bra för oss båda. Sen beror det ju lite på hur vädret ser ut och om vi har någon möte/besök inbokat men tanken är ialla fall att komma ut en liten sväng varje dag. Hur ska morsan annars få tillbaka konditionen och flåset, haha. 
 
I dag var mina föräldrar ute en sväng, de hade köpt med sig lite bra ha saker till Loke så som blöjer och handdukar. Det går åt en hel del handdukar då lilleman brukar lägga en lite spya när vi rapar honom efter måltiderna. 
 
Nu ikväll så har jag fixat med lite julklappar, de flesta julklapparna är klara. Har dock några stycken kvar som skall inhandlas. Men nu ska jag gå ner och fixa mackor till mig och sambon samt en flaska med ersättning till Loke. 
 
 

Ditt ord
Postat av: Angelica Jönsson Malmberg

Åh mys och njut de där med rutiner kommer inte så viktigt i början <3

Men som du skriver så skönt med lite frisk luft var dag.
Kram

2015-11-17 @ 22:19:48
URL: http://malmbergangelica.se/
Postat av: Cisis

Mysig bild. Och vad skönt att ni börjar få in rutin med power walk ;)

2015-11-22 @ 15:06:51
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0