Dagens känsla - bakfull

Ja det är så man kan beskriva dagens känsla, självklart så är jag inte bakfull men det är nästan så jag känner mig.
 
Hade svårt att komma till ro i natt så vid 2 tiden bäddade jag ner mig i soffan så sambon skulle slippa bli väckt utav mitt bökande. Stackaren fick astma känningar i går natt så tycke han behövde få försöka sova ut så gott han kunde. Och det är ju svårt när jag som är lika vig som en skallbagge på rygg ska upp och springa på toaletten 4-5 gånger per natt. 
 
Så jag förflyttade mig till soffan för att glo på lite teve samt hoppas på att somna till. På teven var det typ bara skit så då vart det en massa scrollande på mobilen. Lyckades somna 20 min i soffan sen när sambon väckarklocka ringde flyttade jag in till sängen. 
 
Höll på att frysa arslet utav mig så kallt det var på min sänghalv så medans han snoozade så passade jag på att stjäla lite värme utav honom då jag darrade som ett asplöv. 
 
Sov fram till kl 10, käkade lite frukost och åkte in till stan. Uträttade lite ärenen och passade på att köpa sushi till lunch. Hade hoppats på att jag skulle vakna till liv utav den friska luften men jag känner mig typ bakfull. Men det är väl lika bra att börja vänja sig vid att få lite sömn för det kommer nog bli ont om den varan sen när det lilla livet gör entré i vårt liv. 
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0