Vecka 4 är nu slut

Så var vecka 4 slut och veckan 5 börjar i morrn och på torsdag är vi inne i februari månad. Det har inte hänt så jätte mkt från måndag - torsdag för utom att jag har haft praktik och att det var krogen på onsdagen för att jag var ledig från skolan på torsdagen. Det var meningen att det skulle ha varit skola och prov på torsdagen men lärarens dotter hade fått astma anfall dagen innan så hon ställe in våra lektioner på torsdagen så då vart det krogen med victor och annelie.

Fredagen var det inte planerat att gå ut men sen får jag ett mess tjugo över tio på kvällen från victor som frågar om jag ska med ner på krogen för han och sofie skulle gå ner dit om 6 min. Klart att man inte bangar så det var bara att hoppa ur pyamasen och hoppa i några vettiga kläder, sminka, fixa håret, plocka ihop alla grejor man skulle ha med sig och på med ytterkläderna på bara 6 minuter och jag klarade det med typ 1 min till godo, dame I´m good.

Nere på san marino så träffar man på tiina, emme, gudrun och en massa annat folk man kännde. Hade en super trevlig kväll och även denna gång så var jag nykter. Sen så kom dansken in så han lovade att jag skulle få mina pengar utav honom sen vilket jag fick när vi alla drog hem från korgen. Fick 600 så nu är han bara skyldig mig 400. Träffade på wearner sen när man kom till tunneln så victor och jag fasnade där ett tag innan vi kom hem.

Lördag var det fest hemma hos tiina med det vanliga underbara gängen plus att danne, carlo och pär tittade upp. Spelade en massa roliga spel och tiina rakade av danskens hår, har var så dum så han sa jag till att hon fick göra det i tron om att det bara skulle bli 6 mm kort med hell no att det var det. Det vart så kort det kunnde bli så det vart lite kallt om hans huvud sen när vi drog ner på krogen. 

Det var inte så jätte mkt folk nere på san marino även fast det var löning och allt men alla var väl ute och söp som svin på fredagen så de orkade väl inte ut på lördagen. Victor och jag körde starkt på våran cola hela kvällen. Sen vart det maistro och kebbabpizza vilket var super gott.

Så nu är det söndag och den har jag spenderat med att mesta delens suttit inomhus framför teven och slappat. Var ute en snabbis i kylan när jag gick till konsum och köpte en tidning så jag hade nått bra att läsa. Funderar starkt på att tatuera mig igen, har hittat ett motiv som jag gillar men vet inte riktigt vart på kroppen jag ska göra den, åh för övrigt så är det en döskalle för er som undrar. Bild visas här nedaför samt bilder på hur dansken såg ut när tiina klippte honom. Nä snart dags att sova för i morrn är det måndag och dags för praktik igen, ska bara ladda mp3 med lite sköna låtar först.

Åh btw grattis chrille och madde till förlovningen, sötare par i stan får man leta efter.

 
                                                                 
Från luggsliten till halft flintis till renrakat. Vi har nog aldrig skrattat så mkt som under tiden tiina rakade av danskens hår.


Ska bli min nya tatuering med vart på kroppen den ska sitta det vette fan

Ensamm

Vill ha någon att leva med, spendera tid och kärlek på som inte kommer såra och lämna mig. Är det så mkt att begära. De säger att man måste kyssa många grodor innan man hittar sig prins men jag vill inte leta och få mitt hjärta krossat ett antal gånger innan jag hittar rätt.

Om man nu ska hitta någon så måste man kasta sig ut i denna karusell av flörtande och dejtande men jag har inte energin och orken till det. Okej visst är det skönt att vara singel och bara behöva tänka på sig själv och inte behöva ta hänsynt till vad någon annan vill göra eller tycker. Men ibland så känns till och med det jobbigt, känns som att jag aldrig kommer hitta någon.

Och när jag sen säger att jag vill ha en pojkvän så säger mina kompisar att  ja men du säger ju alltid att det är så skönt att vara singel och att du inte har någon ork att flörta osv.

Men det kanske är så att jag är så rätt att få hjärtat krossat igen och att känna mig övergiven så det är därför jag jämt säger att det är så skönt att va singel och att jag inte orkar flörta med killar.

Jag säger det förmodligen för att övertyga mig själv om att det är bättre att vara själv så man inte kan bli sårad och lämnad medans jag igenligen längtar efter någon att bara va med, mysa och att älska.

Visst alla får sitt hjärta krossat en eller flera gånger, det här till när man letar efter prinsen bland grodorna. Men jag vill inte känna det igen, rädslan att bli lämnad och krossad har tagit över totals så jag vågar inte ge mig ut i karusellen igen även fast jag vill.

Helgen

Har haft en jätte trevlig helg även fast det har varit kallt och mkt snö. Fredagen var jag hemma hos nathalie på förfest med tiina, victor, annelie, sofie, lillen, hälge, gudrun och  agnes. Vi hade jätte roligt där uppe, satt och pratade skit, lyssnade på bra musik och drack vin och öl. Själv höll jag mig till coca cola och chips hela kvällen, kännde inte för att dricka nått med alkohol i. 

Senare på kvällen så bar det ner till san maino, tog ett tag inna vi kom ner dit för det var jävligt halt på gatorna. Vilket jag inte uppskattar så jätte mkt för jag blir bambi på hal is vilket roar alla andra förutom mig. Väl nere på san marino träffar man på franken och två utav hans kompisar, det var fullt med folk där nere. Jag och annelie var uppe och sjöng kareoke ett flertal gånger och vi hade lika skoj varje gång.

Lördagen så åkte victor, annelie och jag till badhuset där vi slappade i bubbelpoolen vilket var jätte skönt. Var där nere i några timmar innan vi tog bussen ner mot stan, var helt slut när jag kom hem så efter att jag hade ätit middag så somade jag i soffan en stund vilket var skönt.

I dag söndag har jag inte gjort så mkt, har blivit lite pluggande och teve tittande. Ska plugga lite mer sen efter middagen och kanske försöka hinna med att städa lite på rummet eller åtminstonde plocka upp lite kläder och så där inne.


 

hall of fame


baksidan utav snuskfarfars tröja
snuskfarfar

Tröjan dansken fick utav oss där det står snuskfarfar den 25/12 -06, smeknamnet han har fått utav killarna i lumpen.

the ganginne på babban

Bilden överst: Gudrun, jag, dansken, annelie, madde, wearner och emelie inne på barbros på juldagen när dansken fick sin tröja.  Bilden unders: Översta raden: Victor, gudrun, madde, chrille, dansken, wearner och emelie. Nedre raden: Tomas, jag, annelie, tiina och chrill hemma hos emelie på förfest den 12/1.

Trevlig vecka

I måndags och tisdags hade jag praktig på folktandvården vilket är jätte roligt. Har fått varit med och assisterat när min tandläkare har gjort en massa rotfylningar och diversa andra saker, jag trivs jätte bra där även fast dagarna är rätt så långa. Är helt slut när jag kommer hem därifrån efter som det är så mkt nytt som man ska lära sig.

I onsdags satt jag hemma nästan hela dagen och läste på till ett prov i arbetsmiljö och säkerhet som jag skulle ha dagen efter. Det gick väl rätt så bra att läsa igenom allt men det är så himmla tråkigt, måste va ett utav de tråkigaste ämnene jag hitils har läst. Sen på eftermiddagen så gick jag ner på stan och fikade med madde vilket var riktigt trevligt. Pratade lite skit, planerade att vi borde försöka fixa fest snart så man skulle kunna festa med hela gänget efter som det var ett bra tag sen sist. Sen började vi spåna på om man skulle fixa filmkväll och om man skulle dra ihop hela gänget och åka på kryssning sen  efter sommaren.


Torsdagen så var jag i skolan och skrev provet i arbetsmiljö och säkerhet, det gick faktiskt riktigt bra. Sen efter lunchen så fick vi borsta tänderna på varandra. Det var en hel del flummande och skratt när vi skulle genomföra det. Sen på kvällen så tog jag det bra lugnt och slappade framflr teven.

Fredagen så händer det inte så mkt på dagen, min morbror var förbi och instalerade lite saker på våra datorer sen åkte jag och handlade mat och vin men min far. Sen på kvällen var det dags att göra sig iordning innan man skulle hem till emelie på förfest med gänget. Hade jätte trevligt uppe hos henne, vi satt och drack vin, öl och pratade skit och tog kort.

Sen vart det ner mot san marino där det vart lite kareoke sjungande för en del utav oss. Sen träffade man på jarri, jimmy och råbin där inne. Sen drog nästan alla utav oss till barbros och dansade röven utav oss. Hade en kanon rolig fredagskväll och mkt beror nog på det underbara sällskapet man hade utav sina vänner.

I går var det tjejkväll hemma hos tiina, vi pratade en massa skit och kollade på film och moffade chips och godis. Vi hade skit roligt  vi tjejer, vi gick inte där ifrån förens kl var kvart i 1.

I dag så blir det att slappa för det är sånt tråkigt och blåsigt väder ute. Kanske ska ta och försöka plugga lite om man orkar.