Första dagen

Första dagen i skolan är avklarade och det verkar vara en trevlig klass jag har hamnat i. Var mkt information vi fick i dag så huvudet var nästan som skummgummi när vi slutade efter lunch. I morrn drar det igång ordentligt, ingen smekmånads vecka här inte. Första lektionen i morrn är ialla fall matte C.

Efter att jag hade slutat skolan så åkte jenny och jag till coop för att hämta bannankartonger men de had einga så vi åkte till coop vid lövåsen men de hade inte heller. Tänkte att vi willys borde ju ha men nej då så vi provade på ica kvantum. De hade ialla fall 5 bannankartonger som vi fick ta men vi fick fan mig åka över halva stan för de.

Sen efter ett tag så åker jag hem och la mig i soffan och slöa och där har jag legat större delen utav kvällen. Snart dags för sängen men ska kolla på lite film först.

//M

Snart dags för sängen

Ska snart gå och lägga mig o lyssna på lite musik innan det är dags att nanna kudden. Börjar skolan i morrn dock så har jag sovmorgon och börjar inte förens kl 9 vilket är skönt :) Ska bli trevligt att träffa alla nya klasskompisar.

//M

Vad har jag gjort i dag då?

Har mest bara legat i soffan och försökt ladda batterierna. Fick dock ett ryck och städade hela rummet så nu finns det inte en endå dammråtta kvar.

Satte mig framför dator sen och lekte lite med office powepoint och det var rikigt kul. Tyckte inte om det när vi hade det i skolan men nu var det kul när man fick sitta själv och pilla med det.

Tog ett varmt bad för en stund sen och det var mkt skönt. Sen tog jag tag i tvätten och strök den så nu är det bara att vraka och välja på vad jag ska ha på mig i morrn till skolan.

Ska väl ta en titt i matte boken om en stund oxå men kan ju inte påstå att det lockar så jätte mkt. Kanske ska ta och zappa lite på teven först och se ifall det finns något skoj att titta på.

//M

Helg - sjuk - slappa

I går åkte jag ner till arbetsförmedlingen och fixade lite papper för sista gången. Börjar ju skolan på måndag så då behöver jag inte ha något att göra med de längre. Fixade en almanacka så jag kan hålla reda på allt när jag börja plugga sen. Kan ju säga att jag var helt slut när jag kom hem sen och att svetten lackade om mig, vadå sjuk.
 
Kvällen vart lugn, tittade lite på sagan om ringen som visades på teve 3 och käkade choklad glass. Kröp i säng vid tolv tiden tror jag. Är faktisk inte säker på hur dag jag kom i säng med det var inte senare en kl 00.

I dag har det mest varit soffhäng och tittat på teve. Hyrde filmen män som hatar kvinnor som vi tittade på nu i kväll då det inte var så mkt roligt att se på teve. Har tryckt i mig en massa godis och glass också med det får man göra när man är sjuk.

Ska strax gå och lägga mig o lyssna på lite musik. I morrn händer det nog inte så mkt, ska plugga lite matte och sen packa ner allt jag behöver på måndag i väskan då skolan drar igång. Ska bli trevligt att träffa resten utav alla som ska gå i min klass. Har ju redan träffat 7 stycka utav min klasskompisar som jag läste in matte b med.

//M




!!!!

Jag är glad även fast jag har åkt på en dunder förkylning för jag har nämligen klarat min matte tenta! Woho! Nu ska jag lägga mig i soofan och slöa samt titta på filmen the italian jobb.

//En förkyld men glad M

....


Nu sover du så sött vännen.

Gaah

Det går inget bra. Helvetes jävla skit matte! Ska titta på NCIS sen ska jag köpa cola och sen jävlar ska jag attackera matte boken igen!

Sjuk!

Snorig och ont i halsen samt hostar japp då har man gått och blivit förkyld. Jävla skit säger jag bara, hur fan ska jag kunna komma ihåg något utav matten nu som jag håller på att plugga.

De senaste dagarna har jag startat dagen med två alvedon bara för att känna mig någorlunda frisk så man åtminstonde kan palla sig iväg till skolan. Sen när jag kommer hem från skolan så däckar jag i soffan 1 timme innan jag känner mig något levande.

Tycker förkylningen kan ge sig för jag har inte dit med sånt härnt då skolan drar igång på allvar på måndag. Får ta och kyrera mig under helgen men det är ju bara 4 dagar kvar tills dess :/

Över allt och ingen stanns

Kräftskiva hemma i går med farmor.
Det funkade, dock rök tydligen far o farmor ihop under kvällen efter att jag dragit.
Drog til vingåker med jenny.
Fest hemma hos hannes och emelie.
Vart lite femkamp och skratt.
Drog och hälsade på sofie sen.
Mötte upp dessi sen och åkte hem till henne i byle.
Sen vidare till igelfors för sprit och upphämtning av marcus o henka.
Mot norrköping och hugos.
Mkt folk, dans, alkohol, cola för min del.
Åkte runt halv 3 till leons för mat.
Henka var så snäll o bjöd laget runt på nästan allt hela kvällen.
Åka till igelfors för att lämna av folket samt få bilen tankad.
Jenny och jag begav oss hem till stan.
Klockan han bli kvart över 5 när vi hade kommit till stan.
Hemma och i säng halv 6.
Jävlar vilken lång kväll.
Men kul var det.


x+2x+5x

Japp det är sånt som tillhör min vardag nu då jag började skolan i måndags. Ska plugga in matte B i två veckor innan skolan drar igång på riktigt. Vi är 8 st sammanlagt som läser matte b och jag är ensamm tjej i gruppen men sen när vi drar igång ordentligt så är det en tjej till i klassen förutom jag plus 20grabbar  utöver de 7 som pluggar matte nu.

Det går faktisk riktigt bra att räkna, visst ibland förstår jag inget och sen går det helt plötsligt upp ett ljus och man förstår allt. Vi har ialla fall en jätte bra lärare vilket är guld värt när man ska lära sig matte.

Slutade halv 1 i dag och drog till maistro där jenny och jag käkade lunch. Sen var det hem och ringa banken och boka om ett möte. Ringde även min frissa och bokade tid för jag måste färga håret då det börjar se ut som om jag är gråhårig i hårbotten. Måste även klippa topparna då det var ett bra tag sen sist. Hade sådann ut att hon hade en ledig tid nu på torsdag vilket passar perfekt då vi pluggar hemifrån för våran lärare skulle på kurs.

Nä nu ska jag titta på NCIS innan det är dags för sängen.

//M


Helgen

Var hemma hos jenny i fredags och intog hennes balkong med alkohol då vi firade att hon fyllde 23. Efter lite förfest vart det taxi ner till harrys där vi intog dansgolvet större delen utav kvällen. jenny och dessi begav sig hemmåt vid 1 tiden då de kännde att de var lite väl rund aunder fötterna.

Zandra och jag fortsatta att erövra dansgolvet sen drog vi på efterfest hemma hos nicklas med några utav hans killkompisar. Zandra och jag fick för oss att bada badkar hemma hos nicklas så det gjorde och se efterfestade vi lite.

Kom i säng vid 4 tiden och larmet ringer halv 10 för morsan och jag skulle beställa böcker. Känner att jag har huvudvärk inte lite utan väldigt mkt, med andra ord jag var dyng bakis. Vart ju en jävla blandning utav alkohol kvällen innan vilket resulterar i att jag mådde piss. Vart soffläge hela dagen, vaknar till liv vid 5 tiden och snackar med jenny på msn. Kommer fram till att vi ska köra lite balkonghäng hemma hos henne och dricka lite.

Drog dit vi d8 tiden och så kom natha, nina och patric över och gjorde oss sällskpa. Vart inget balkonghäng då det regnade utan det var soffhäng istället. Drog till harrrys sen med det sög så drog in på statt i stället. Det var helt okej men tröttheten slog till så jenny och jag drog iväg vid 1 tiden och käkade pizza. Sen vart det hem och dö i sängen.

I dag känner jag mig som en normal människa, ska sätta mig med matte boken en stund sen och räkna lite. För i morrn så börjar jag skolan och ska läsa matte b i 2 veckor. Men det ska nog gå bra eller nått.

//M


Grattis!



I dag fyller den här goa bruden 23 år. Grattis gumman!

//M

Så där ja...

Efter att ha sammlat tankarna och lite utav paniken hade försvunnit åkte jag ner på stan för att fixa några papper på af så jag får pengar. Sen köpte jag lunch och åkte hem. Ringde tt för jag behövde hjälp med datorn och sen ringde jag till min mor och ventilerade mig lite.

Gick ner på stan sen igen och shoppade lite kläder på lindex, vart 650 kr fattigare men då kom jag hem med två par jeans leggings, en skjort tunkia samt strumpbyxor. Träffade natha på vägen hem så bytte några ord med henne.

Ringde sen till IUC och tackade ja till platsen som hon ringde och frågade om i morse ifall jag ville ha. Det är det jag har haft lite panik, okej rätt så mkt panik över idag. Men jag kom fram till att jag tänkter sattsa på det här, det får bära eller brista. Börjar ialla fall på måndag kl 9 med att läsa in matte B, sen börjar skolan på riktigt om 2 veckor.

Det ska faktisk bli skönt att ha något att göra om dagarna även fast det kommer att bli tufft. Tror jag kommer att må mkt bättre nu när jag kommer att ha något att syselsätta min hjärna med.

//M

SHIT SHIT SHIT!

Jag vet inte hur jag ska göra. Helt plötsligt är min värld upp och ner. Måste ha bestämt mig till kl 3 i dag, shit hur ska jag göra!? Det borde vara enkelt men det känns inte som det. Fan mamma varför var du tvungen att jobba i dag för o varför till kl 16.!Behöver dig, måste sammla tankarna innan jag ringer och stör dig på jobbet!

//M

Grattis!!!!

Ett stort grattis till Zandra som fyller 20 år i dag! Grattis gumman! I kväll blir det in i dimman och klackarna i taket!

//M

Blogg torka

Har inte orkat bloggat på ett tag med kryssningen var jätte rolig. Bilder finns på fb, jag får se ifall jag lägger upp de på bdb. Det vart öltältet på lördagen då vi kom hem från kryssningen, firade även marcus som fyllde 23 år då.

Annars har det inte hänt mkt, dagarna flyter på som vanligt. Åkte dock till norrköping o shoppade i tisdags, var meningen att jag skulle försöka hitta ett par gympaskor men så vart det inte. Kom i stället hem med en ny kläning, lite smink samt ett par högklackade skor. Sen vart det öltältet på kvällen med sandra där vi träffade på nicklas.

I dag har jag varit hundvakt åt lily, vi har mest bara slöat i vanlig ordning. Åkte ner till djulö sen när sophia hade slutat jobba. Lily hoppade runt och plaskade i vattnet och letade etfer stenar som vi kastat i åt henne. Ska snart i väg på lite förfest och sen blir det öltältet för att kolla läget.


Jag vet att jag inte är den bästa på att höra av mig och vissa vänskaper har jag förlorat pga av det. Men jag försöker höra av mig till dig men det känns som om att du inte bryr dig när jag frågar ifall vi ska ses o ta en fika. Tycker det vore tråkigt ifall vi tappade våran vänskap. Jag vet att jag inte är speciellt social gent emot dig med det är inget personligt utan det är mig det är fel på då jag har varit rätt så mkt off den senaste tiden. Men men tiden får väl utvisa....