Som en duracellkanin

Jobbat i dag samt haft miljöutbildning i 2 timmar, satt och läste igenom en massa text och fyllde i frågor på datorn. Väl hemma fixade hjärtat och jag middag, lövbiffs wok. Efter det så vart det soffhäng innan jag hoppade in i duschen.

När jag kom ut ur duschen förut så fick jag ett tyck om satte ugnen på 250 grader för att baka en rulltårta. I väntan på att ugnen skulle bli varm så passade jag på att diska, vika tvätt samt dammsuga av lägenheten. Sen satte jag igång med rulltårtan som nu ligger i kylen och svalanar av.

Fan jag känner mig som en speedad duracellkanin. Ja nästan i alla fall,  har en grym träningsvärk sen träningen i går. Den är så grym så att jag tror jag ska dö varje gång jag ska böja mig ner för att sätta mig på toan. Så fort jag går, böjer eller ska sätta mig ner så värker lår musklerna samt musklerna i arslet men det är ju bara ett bevis på att träningen tog.

Hjärtat var så snäll som skrattade åt mig förut när jag beklagade mig över det. Han sa: jag ser att din mun rör på sig med det ända jag hör är oträääääääääänad! Är han inte för gullig mitt lilla monster till karl.


Åh läste igenom lite gammla kommentarer förut i dag, vissa utav de kan jag inte annat än skratta åt. Det som är skrivet i vissa av kommentarerna är bara ren bull shit som jag kan så hål på hur lätt som helst för att jag vet att det inte stämmer. Sen finns det de kommentarer som verkligen värmer i änns hjärta och sånnan kan man inte få för många utav.

/M

30 mars 2011

Onsdag och jag är ledig i dag så därför kom jag inte upp ur sängen förens halv 10. Men även fast det vart en lång sovmorgon så har jag hunnit med alla måsten för dagen.

Åkte ner till badhuset och kollade på mitt träningskort verkligen var uppsagt och det var det. Inte kul att sitta och betala för ett kort man inte använder. Sen åkte jag hem lämnade bilen och gick bort till sultans för att möta upp henke där.

Påvägen dit så passade jag på att hoppa in hos min frissa och beställa klipptid till älsklingen då han börja likna den 5:e beatles medlemen. Fikade och snackade bort 1½ med henke på sultans, moffade i mig en bakpotatis till lunch. Måste tusan sätta upp det på matlistan någon vecka för det var sjukt länge sen jag åt det.

Efter fikat gick jag hem och körde igenom träningspasset på active sports 2, fy fan det kändes i låren att jag inte har tränat på 1½ månad. Sen efter att jag passerde duschen gick jag bort till coop för att panta burkar och handla lite.

Väl hemma slängde jag igång ett maskin tvätt och tog tag i disken. Älsklingen kom hem för en stund sen och vi fixader iordning middagen. Nu sitter vi båda och jäser i soffan, skall gå bort till coop sen för att köpa lite gott till kvällen. Men innan dess skall tvätten hängas upp och maskin 3 sättas i gång sen är tvättkorgen åter tom.

/M

Smörgåstårta

Kom hem från johan och linda för en liten stund sen mätta och belåtna. Vi tryckte i oss smörgåstårta och sen bjöd de på bullar och kakor. Johan fick en whisky utav oss om kim hade svetsat ihop en bur till så johan inte får ut flaskan ifall han inte använder vinkelslip :P

Kollade mailen nyss och plusen jag hade beställt var slut :( men t-shiretn ska ialla fall komma i slutet utav veckan så det är ju alltid nått :)

Älsklingen tittar på teve och jag nörda lite här framför datorn innan det är dags att krypa ner i sängen. I morrn vankas det jobb, skall bli skönt att göra något vettig under dagen.
/M

Energi tjuvar

Det slog mig för ett tag sen att de vännerna/bekanta jag umgicks med förr, många av de var riktiga energi tjuvar som sök musten ur en.

Det ända de i stort sätt gjorde var att klaga över sina problem de hade. Misstolka mig inte nu, alla vi människor har problem som vi ibland behöver klaga lite över. Även jag klagar över mina problem ibalnd. Men skillnaden var att de gjorde aldrig något åt sina problem, de klagade bara över de.

Vissa hade problem med att pengarna inte räckte hela månaden. Men istället för att göra något åt saken så fortsatte de bara klaga över det. Det är väl bättre då att se över ifall man kan spara in pengar på något.

Man kan ex fika hemma hos varandra istället för ute på fik. Sluta göra onödiga inpuls köp, inte gå ut på krogen och supa så ofta samt göra matlistor. Alla dessa saker gör att man kan spara in lite pengar och sen kanske unna sig något man verkligen vill ha.

Och för att få in lite extra pengar kan man sälja saker man inte använder längre. Rensa ut garderoben och sälj de kläderna du inte längre använder eller kan ha.


Andra hade problemet att de inte hittade något jobb (vissa ville nog inte jobba heller). Visst det var/är tufft att hitta jobb då det många sökanden till få jobb. Men bara för det så ska man inte ge upp. Skriv jobbansökningar till jobb även fast det de söker kanske bara stämmer in 1/3 av vad du kan. Det är bättre att chansa, föör vem vet man kanske får jobbet.

Sen de andra som jag inte umgås med längre, de kunde bara ses när det passade de. Och det skulle alltid vara på deras villkor. I längden blir det jobbit och träligt, så tillslut orkar man inte höra av sig till de. I en vänner relation så måste man kunna både kompromissa samt kunna ge och ta.

Det fanns också de som nästa bara hörde av sig när de ville ha skjus något stanns. Visst kan jag vara snäll och ställa upp och köra mina vänner ibland. Men någon måtta får det vara på det. Bara för att jag har körkort och bil betyder det inte att jag är någon gratis taxi.

Men de jätte fina vännerna som jag har kvar och umgås med i dagens läge, de är inga energi tjuvar. Istället så tillfär de lite extra energi, samt att vi försöker se till att peppa varandra och det är så det ska vara.

/M

Fake with make up

I dag har jag mest bara tag det lugnt, var ner en sväng till af på förmiddagen. Det gick snabbt och smidigt där nere vilket är skönt. Sen åkte jag hem till mina föräldrar och lånade deras hemtelefon då jag skulle ringa till a-kassan angående om hur jag ska fylla i kassakortet för nästa period. Även där gick det smidigt och snabbt.

Efter lunch så tog jag tag i disken och sen hade jag tänkt träna till activ sports skivan men det var några konstiga uppdateringar så får vänta med det tills älsklingen kommer hem. Tog istället en tur ner på stan, köpte 2 snygga hårspännen inne på hm och sen ett frimärke så jag kunde kasta ena a-kassekorte på brevlådan.

Nu slö tittar jag på teve och ska strax ta och vika ihop lite tvätt. När älsklingen kommer hem sen så ska vi åka ut till forssjö och fira hans bror som fyller 30 år i dag. Det bjuds på smörgåstårta och det är ju inte fy skam.

Åh när jag var ute förut och var inne i lite affärer så så jag jätte många tjejer som såg ut som spackel dockor. Det var tonvis med både fondation, ögonskugga, läppglans, kajal, eyeliner, maskara och läppglans. Är det så himmla farligt att gå ner på stan eller till konsum affären på hörnet osminkad?

Jag gick ner på stan osminkad i dag och inte fan dog jag för det. Visst jag sminkar mig också ibland men inte med de mängderna smink. Jag brukar kleta på lite ögonskugga och maskara när jag ska till jobbet så man ser lite pigg och fräsch ut. Sen när jag ska bort på fest ibland så brukar jag sminka mig lite mer men aldrig så att jag ser ut som en spackel docka i fejan.

Det är så man börjar funderar på ifall dessa spackel dockor någonsin har visat sig utan smink för ex sina pojkvänner och vänner. Vem vet de kanske har så dåligt självförtroende att det inte kan visa sig utan smink, det är synd för oftast ser de nästan bättre ut utan allt där spacklet i ansiktet. Nä våga vara naturlig säger jag bara!

/M


Gotte kväll

Skall strax kolla på morden i midsommer som börjar kl 20 men tills dess så ska hjärtat får spela klart homefront (tevespel) eller jag så långt han hinner.

Sen ska vi eller förmodligen mest jag trycka i mig marängsvich (hur fan stavas det?), choklad och så några sura kryptoniter till programmet.

Ibland får man faktisk ta och gotta till sig lite, längtar dock tills i morrn då man ska få trycka i sig smörgåstårta. Kims bror johan fyller ju år i morrn så han ska bjuda på det, smarrigt värre.

Nä nu börjar teveprogrammet snart. Ha en trevlig kväll allesammans.

/M


Klickat hem

Klickade nyss hem en blus och t-shirt från sweet poison så jag hoppas de kommer till slutet utav veckan.

Annars så är det soffhäng på hög nivå men ska nog röra på mig in i badrummet och ta en lång dusch. Får se ifall jag orkar lägga en ansiktsmask samt göra hårinpackning med färginpackningen jag har.

Så här ser ialla fall blusen ut som jag beställde hem, bild på t-shirten får ni någon annan dag.

/M


Söndag

Tog en lång och behövlig sovmorgon i morse då vi var skapligt trötta efter våran road trip på 70 mil i går. Älsklingen åkte iväg en sväng till jobbet då han skulle fixa något. Själv parkerade jag mig i soffan en stund och latade mig innan jag tog tag och skrev en matlista för 2 veckor framåt.

När matlistan samt inköpslistan var klar så tog jag ett varv med dammsugaren och plockade undan lite så nu ser lägenheten genast mycket bättre ut.

Ska glo på teve en liten stund innan älsklinge och jag ska ta en tur upp till willys för att storhandla. Vad resten utav dagen/eftermiddagen har att erbjuda vet jag inte.

/M

70 mil i dag

Gick upp halv 7 i morse och vid 7 tiden bara det av ut till sköldinge. Fixade mackor, bytte bil och sen åkte kim, jag, hans far och bror i väg till trollhättan. Hade hittat en bonneville 66 som verkade intressant. Bilresan gick bra även fast vägen dit var tråkigt.

Kollade på bilen och det var lite små fix ppå den men körduglig var den. Så efter lite diskussion om priset så var det klar, älklingen hade blivit ägare till en bonneville. Eller ja rättaresagt han betalade bilen och jag står på ägarpapprena då vi igår var ner på länsförsäkringar och fixade en försäkring till bilen ifall vi skulle köpa den. Det var bara jag som kunde ta veteranförsäkring där då jag är kund där så det innebär att jag är tvungen att stå på papprena på bilen.

Men ialla fall resan hem gick bra, kim och john åkte bonnevillen och jag åke med peder i x-trailen. Stannade kvar ute i sköldinge då vi hade lovat john att vi skulle köra honom till spånga då han skulle på fest. Så vi kom inte hem förens vid 22 tiden, gjorde ett stopp på pizzeria norr för lite mat.

Nu blir det till att slöa är skapligt seg efter denna resa vi har gjort i dag. Här kommer 2 bilder på vad det var älsklingen köpte.




Tacos och en massa efterrätt

Jobbade fram till lunch i dag sen hem och hämta fikabröd innan jag åkte hem till mina föräldrar. Fikade och bjöd de på rulltårta som jag hade bakat i går. Provade sen blusen min mor håller på och syr till mig, spikade sen att kim och jag kommer till de nästa fredag och äter middag.

Traskade hem sen och mötte kim lagom utanför porten, väl inne i lägenheten damp vi ner i soffan båda två. Surfade runt lite på nätet se vart det ner på stan och fixa en sak inna vi åkte hem igen. Fixade till oss och åkte sen ut till sköldinge för att fira kims pappa som fyllde år. Johan, linda och john var också där ute så det var fullt hus.

Vi alla käkade middag sen där ute och det bjöds på tacos i stora lass sen till efterrätt vart det brylepudding, citronfromage samt rulltårta som jag hade tagit med mig ut. Jag behöver väl inte nämna att vi vart mer än proppmätta, är fortfarande mätt och det är nästan 2-3 timmar sen vi trycke i oss allt.

Har ialla fall haft en jätte trevlig kväll ute hos svärföräldrarna och tiden gick fort, kom ut vid 17 tiden och vi kom inte hem förens vid 22. Nästan så man undrar var kvällen tog vägen, den bara rusade iväg.

Blir snart sängen för min del då mina ögonlock börjar bli tunga som bly. Ingen idé att försöka envisas med att sitta uppe och hålla ögonen öppna, bättre att bädda ner sig i sängen och låta john blund ta över.

/M

Har varit grymt duktig i dag

Var jobb som stod på dagens schema dock var det jävlig segt på eftermiddagen efter fikat. Klockat tickade jäte långsamt fram men det berode väl antalgien på att jag var i sterilen och plokcade disk. Var dock inte så mkt disk då det inte var så många tandläkare som jobbade på eftermiddagen.

Väl hemma så tog jag tag i disken, fick ett sug på att baka rulltårta men hade ingen sylt hemma. Messade hjärtat som skulle fixa det påvägen hem, han är bara för underbar Fixade middagen medans han hoppade in i duschen sen vart det middag framför teven i vanlig ordning.

När maten hade sjunkit ner så fixade jag rulltårtan sen fick jag ett ryck och tog disken vi hade lyckats skapa efter att vi hade ätit middag. Skönt att ha det gjort så behöver jag inte göra det i morrn. När det väl var klar så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och slöar sen 1 timmme tillbaks. Känner mig grymt duktig som orkade med 2 diskberg på en dag.

Älsklingen spelar edet nya xbox spelet som han hade skickat efter, tror det heter homefront men är inte rikigt hundra. Själv ska jag ialla fall bege mig mot kylskåpet nu och provsmaka rulltårtan .

Mamma ifall du läser det här innan jag kommer över i morrn så tar jag med en varsin bit till dig och pappa.

/M

Sköna fötter

Har nyss kommit ut från duschen och känner mig som en ny människa. Pysslade jag om mig själv lite exra eller rättaresagt mina fötter.

Jag filade de före och efter duschen, smörjde sen in de med olivolja. Efter det drog jag på en plastpåse på varje fot samt strumpor så det blir varm så oljan tränger in bättre i huden. Det här lilla oljeinpackningen ska få mina fötter att bli mjuka och sköna. Får se ifall jag sover med denna inpackning under natten eller ifall jag tar bort plastpåsarna innan det är sängdags.

Nu ska vi ialla fall mummsa i oss lite fröding schwarzwaldtårta och se ifall det finns nått bra att glo på teven.

/M


Kör en liten lista igen bara för att ;)

Senaste:

Låt du hörde: Ultima thule - Alexandra

Film du såg: The italian job

Mat du åt: Kycklingfilé och sallad

Kram: Älslingen

Puss: Älsklingen igen

Känslan: Glad!

Resa: Räknas resta till Flen när jag åker till jobbet?

Glädje: Mess från älsklingen med positiva nyheter

Dröm: Drömmde att jag lagade mat åt 15 pers

Person du träffade: Natha

Personen du pratade i telefon med: Tanten på blodbanken när jag ringede och avbokade en tid i går

Personen du fick sms av: Natha

Gången du åt 7-eleven korv: Oj, tror det är 3 månader sen

Gången du var utomhus: En två timmar sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Öhm..kommer inte ihåg

Saken du köpte: Cola och en fryst swartzwaldtårta


Disk, bank och fika

Vaknade 6.20 i morse men somnade om efter att karln åkte iväg till jobbet. Är ju ledigt i dag så tänkte ta en liten sovmorgon men den vart jätte lång. Kl 10 klev jag ur sängen, fan vad dålig jag är på det där med att ta en lite sovmorga.

Ska ifall äta lunch strax innan jag sen tar tag i disken samt väntar på att älsklingen ska messa mig. Kl 13 har jag tid på banken då jag ska kolla igenom mina fonder och allt vad det nu är jag har =P Jag ska även ta ut lite pengar, de går till att betala det sista på resan samt till fikpengar då.

Innan banken ska jag svänga förbi min frissa och hämta färgschampoot som ingick i priset när jag köpte inpackningen. När allt det är avklarat ska jag möta upp natha vi ska uträtta lite ärenden och sen ta en fika här hemma.

Ja det är väl på ett ungefär så min dag kommer att se ute, hoppas även på lite sol men det ser inte så jätte lovande ut.

/M

Tisdag

Det har varit full fart på jobbet i dag, var skönt med ett litet break för friskvård. Tog en långpromenad och det var riktigt skönt förutom när det blåste. Den mesta snön har försvunnit och man känner verkligen hur vårkänslorna spritter i kroppen på än.

Väl hemma så gjorde jag en hårinpackning med färginpackningen jag köpte då jag råkade missa lite vid luggen igår. Jag kan konstatera att utväxten syns inte lika tydligt så den där färg hårinpackningen kommer bli min ny bästa vän.

Började med maten sen medans karln stod i duschen, det var kycklingfilér i ugn med sallad och bröd till. Jäklar vad gott det smakade. Efter maten så bäddade på jag och älsklingen ner oss i soffan och jag lyckades slumra till en stund då jag var sjukt trött.

Nu tittar vi på teve men blir nog sängen om en liten stund för min del då ögonlocken börjar bli tunga. I morrn så är jag ledigt så då ska jag en sväng till banken och sen fika med natha. Annars händer det inte så mkt mer roligt.

/M

Ännu en sån där jävla lista

1. Hur gammal är du om fem år? 29 år
2. Vem var den sista du träffade? Förutom min sambo så var det alexx
3. Hur lång är du? 171 cm långa
4. Vilken var den senaste film du sett? The italian job
5. Vem ringde du senast? Telefonbanken
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ”Hej glöm inte att skicka ett mess till alex och påmin henne om att hon ska till oss i dag. Pussar” Till älsklingen.
7. Var är kvällenss planer? Titta på teve och sen sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms men ringer ifall det verkligen behövs.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? I fredags
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa.
12. När vaknade du idag? 6.20
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej.
14. Vilken är din favoritplats? Sängen eller på en gräsmatta i solen
15. Vilken plats föredrar du minst? Utomhus med en massa snö
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis så har jag fast jobb, bor i hus med sambon och har barn.
17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar, små kryp, broar (höjdrädd).
18. Vem fick dig att skratta senast? Älsklingen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej men äger ändå inga
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 st ibland 4 st
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, sörmland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nä inte vad jag kan komma på
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja, för det mesta.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&jerry´s chocolate macadamion
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett hus och spara lite
29. Tycker du om Kinamat? Det är gott
30. Tycker du om kaffe? Inte min dryck
31. Vad dricker du till frukost? Oboy ibland
32. Sover du på någon särskild sida? Höger sida oftast
33. Kan du spela poker? Ja men är inte så jätte bra på det
34. Tycker du om att mysa? Ja.
35. Är du en beroendemänniska? Mja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor och inredningsprylar
42. Äger du dyra smycken? Några få
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mackaroner och köttbullar.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj bra fråga..
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inga förutom de från vattkopporna
47. Vad har du för ringsignal? Volbeat med maybellene
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Nix men min sambo kan det ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Kommer inte ihåg
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit rock
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Sänkning på ett avtal inom jobbet
59. När var du i kyrkan senast? För 2 sommrar sen
60. Vilka personer utmanar du? Go for it dom som vill.

En till lista

Är du kär? Ja.
Är du en sportfåne? Nä det skulle jag inte kunna påstå.
Är du likgiltig? Nej.
Är du röksugen? Aldrig.
Är du rik? Nä men jag har så jag klarar mig varje månad.
Är du fattig? Nä det kan jag inte påstå.
Är du trött? Jag börjar bli.
Är du shoppingsugen? Ja lite.
Är du töntig? Haha lite kanske.
Är du ressugen? JA, hur sugen som helst. Bara 6 månader kvar till turkiet resan.
Är du skolsugen? Åh nej, skolan är avklarad för flera år sen.
Är du irriterad? Nej.
Är du festivalsugen? Nej inte direkt.
Är du alkholsugen? Nä, smuttade på en breezer förut.
Är du saknad av nån? Vet inte, hoppas det.
Smeknamn? Maddiie, blondie.
Bästa åldern? 23 är väl helt okej ålder.
Bästa tidningen? Hänt bild.
Hur sminkar du dig? Mascara, ögonskugga och ibland läppstift.
Vårens accessoar? Scarf, och converse skor
När stal du senast något? Har inte stulit något.
Hur många timmar sov du inatt? Det blev väl 6 timmar.
Vilken film såg du senast? Kommer inte ihåg.
Vilken internetsida besökte du senast?
sweetpoison.se
Vad sa du senast till vem? Åh sweet poison till min sambo
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från sambon, han skrev Oki. Gör det om en stund. Pussar
Vad gjorde du i förrgår? Tog det lugnt och hade mys söndag.
Vad har du gjort idag? Jobbat, bakat och fikat.
Vad ska du göra idag? Det är kväll nu så ska glo på teve sen blir det till att sova.
Hur många msn-kontaktetr har du? Typ 20 kanske.
Vilket land besökte du senast? Turkiet.
Hur många snälla känner du? Oj, väldigt många!
Vad såg du senast på tv? 2½ män.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Eeh, vet inte, orkar inte gå och kolla.
Senaste köp? Färginpackning till håret och stolsdynor.
Vad har du dåligt samvete för? Ingen för tillfället
Vad har du för skor? Har inga på mig just nu.
Vad har du på dig nu? Linne och ett par mjukisbyxor
Vilken musik har du lyssnat på idag? Ultima thule.
Skulle du säga nej till sex idag? Nej.
Är du vegitarian? Nej, kött ska det vara.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Ja, till min sambo.
Vad heter dina kusiner? Sandra, lilith och dyveke.
Är du feminist? Nej.
Vad drack du senast? En mango breezer.
Gillar du att laga mat? Ja fast det är roligare att baka.
När sjöng du senast? I duschen förut.
Håller du det städat? Japp, tycker det är roligt att städa.
Vad gör dig lycklig? Oj min familj, min älskade sambo och mina vänner

Lista


OM DIG

1. Namn - Madelene
2. Bor - Katrineholm
3. Syskon - Har inga
4. Ålder - 23 år
5. Född - 1 Juli 1987
6. Ögonfärg - Blåa
7. Längd - 171
8. Sko storlek - 40
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Kräfta
11. Hårfärg - Brunett (blondin igentligen)


DAGENS..

1. Låt - Volbeat - maybellene
2. Saknad - Mormor
3. Kläder - Mörka jeans, randig topp och en svart kofta
4. TVprogram - 2½ män

SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - Nej
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Haha bra fråga men bena skulle jag tro.
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - Jadå. De flesta dagar i alla fall.
4. Du ger mycket komplimanger till andra - Jag försöker
5. Är du nöjd med ditt förnamn - Ja
6. Du tycker att du själv är smart - Ibland så
7. Vad är det sämsta hos dig - Jag överanalyserar saker.
8. Vad är det bästa hos dig - Bra tålamod
9. Har du bra självförtroende - Klar jag har, jag är ju bäst ;-)
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Det är olika
11. Känner du dina grannar - Nej
12. Svär du ofta - Lagom ofta.
13. Gillar du skolan - Går inte i skolan men den var helt okej när jag pluggade.
14. Har du någon gång skolkat - Det har hänt någon enstaka gång
15. Spelar du något instrument - Nej.
16. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Ridning
17. Har du några tatueringar - 9 st, spånar på den 10:e
18. Kollar du dig ofta i speglar? - Nä.
19. Tycker du om djur - Ja, de flesta djur i alla fall.


NÄR..

1. Åt du senast - Vid 20 tiden.
2. När läste du en bok senast - För några månader sen
3. Köpte du något senast - Idag, färg hårinpackning och stolsdynor till köket
4. Svor du senast - Idag när datorn på jobbet muppade sig.
5. Sjöng du senast - Förut i dag när jag stod och diskade
6. Klagade du senast - I dag på jobbet
7. Klantade du dig senast - Vid lunch när jag lyckades riva mig själv på rivjärnet



BRUKAR DU..

1. Sova - Ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej.
3. Röka - Nej
4. Snusa - Nej
5. Dricka - Ja ibland
6. Skada dig - Nej
7. Klä dig i svart - Ja vissa plagg.
8. Hata folk - Nä bara lite lätt irriterad på vissa
9. Lita på folk - Några få
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - Händer väldigt sällan
12. Gå i skolan - Nej, har gått klart skolan och jobbar nu.
13. Gå i kyrkan - Nej.
14. Ljuga - Vita lögner.
15. Vilja dö - Nej.



HAR DU..

1. För många vänner - Nej.
2. Förföljelsemani - Nej.
3. Någon sjukdom - Inte vad jag vet.
4. Skadat någon - Inte vad jag vet
5. Färgat håret - Japp, brunt/svart
6. Några piercningar - Japp, 8 st med de i örona
7. Några tatueringar - Japp, 9 st
8. Egen dator - Ja
9. Gjort bort dig rejält - Har hänt
10. Haft sex - Ja.

ÄR DU..

1. Snäll - Ja men inte mot de som inte förtjänar det.
2. Snygg - Ja
3. Söt - Ja.
4. Lång - Ja, lagom lång
5. Kort - Nej.
6. Klantig - Ibland
7. Tönt - Nej.
8. Tjock - Nä.

Äppelpaj och stolsdynor

Hoppade in och jobbade extra på jobbet i dag, slutade vid lunch tid vilket inte är helt fel. Men vi låg inte på latsidan i dag på förmiddagen utav vi körde ett undersökningspass med ca 16 patienter på 3 timmar.

När jag kom hem från jobbet så svänge jag förbi min frissa och köpte en färginpacking till håret. Det förstärker färgen, döljer utväxten lite så man skall slippa beöva färga det så ofta. Efter att jag hade inhandlat det så åkte jag hem och käkade lunch, diskade och bakade sen en äppelpaj.

Fick ett ryck och åkte upp till jysk och köpte nya stolsdynor då de gammla såg så skabbiga ut. Vart ett bar beiga då det passar bäst till det ljusa bordet, stolarna och köket.

När kim kom hem så slöade vi i soffan en stund sen kom alexx över på en fika då jag hade lova henne att få rota igenom en påse med kläder som jag skall göra mig av med. Hon gick lägenhets syn innan vi sen fikade och tryckte i oss äppelpajen med vaniljsås.

Efter att alexx hade åkt sen så nördade kim lite tevespel och jag hoppade in i duschen, passade på att prova hårinpackningen jag köpte. Efter det vart det lite middag, kan dock inte säga ifall resultatet vart bra utav hårinpackningen då jag fortfarande har håret i en turban. Får berätta i morrn ifall det vart någon skillnad.

/M


Godbitar från sweet poison

De här godbitarna kommer inom en framtid att förgylla min garderob



Söt blus med körsbär



Läcker t-shirt med bl. a svalor



Söt t-shirt med turkosa svalor på

Lördag & söndag

Fick ett ryck i går och städade av lägenheten på eftermiddagen så den vart skinande ren. Var till och med så duktig så jag torkade av alla lister i lägenheten och de var ju inte lite dammiga.

Efter middagen så slöade vi i soffan en stund inna vi fixade till oss och begav oss hem till idag som hade fest. Var lite folk där redan när vi kom, ett trevlig gäng. Vi lyssnade på musik och snackade lite, efter någon timme trillade det in lite mer folk. De flesta var idas jobbarkompisar och de var väl helt okej dock lyssnade de på kass musik, bara en massa elektronisk musik.

Det var inte riktigt min och kims smak på musik och sen fattar jag inte heller varför man skruvar upp volymen så högt att man inte kan prata med varandra utan att skrika. Älsklingen och jag vart inte så långvariga där ute vi åkte hem vid 22 tiden, lyckades få huvudvärk utav den dåliga musiken.

Väl hemma så lyssnade vi på lite bättre musik än den där elektroniska skiten nämligen ultima thule. Kollade på the italian job som gick på teve innan vi gick och la oss.

I dag har vi inte gjort så speciellt mkt, var iväg och handlade lite mat samt tankade upp min volvo. Sen har vi mest bara hängt i soffan och slöa tittat på teve och pillat på datorerna. Kim tog tag i disken och jag fixade maten som vart rårakor och bacon.

Nu i kväll har vi kollat på en ny serie som kim tagit ner på datorn, titus heter den. En riktigt rolig serie som man sitter och skrattar åt. För tillfället så spelar kim något bilspel på teven och jag sitter här vid datorn och pillar. Kollade runt på sweet poisons hemsida och hittade 3 plagg jag förmodligen ska utöka min garderob med inom en framtid. Ska slänga upp bilder på de i ett inlägg senare så får ni se vad det är för gobitar jag tänkte skaffa.

/M

Det går bra nu

I går fick jag ett samtal från folktandvården här i stan, det ser ut som att jag kanske ska få ett vik hos de på 50 %. Allt beror helt på ifall man kan pussla ihop ett bra schema då jag även jobbar 50 % på folktandvården i flen. Får de ihop ett bra schema för alla 3 parter så kommer jag börja jobba heltid från och med 1 april. Helt jävla underbart och går det vägen så slipper jag a-kassan oxå =)

Älsklingen har letat bil ett tag nu (jänkare så klart) och det ser ut som att det äntligen börjar gå åt rätt håll. Det skulle vara så härligt ifall vi kan hitta någon innan sommaren så vi har nått snyggt att glida i under sommaren.


Nä snart dags att fixa middag, blir hemma gjorda hamburgare. Sen ikväll bär det av hem till ida på fest. Btw var duktigt och städade lägenheten skinande ren efter lunch =)

/M

Klänningen från sweet poison

Fick min efterlängtade klänning från sweet poison i dag och den satt som ett smäck.






BADHUSET






































Badhuset

Åkte ner till badhuste efter lunch med madde och charlie, lillskrutten storm trivdes i vatten. Vi plaskade väl runt i poolen i nästan en timme innan vi tycke det räckte för i dag. Hade med kameran så det vart en hel del bilder, ska försöka lägga upp i morrn eller på fredag.

Påvägen hem från badhuste åkte vi igenom mc driven och köpte varsin mjukglass, gud så gott det var. Väl hemma sen så tog jag tag i disken sen vart det lite sappande på teven.

Kim fixade till middagen när han kom hem och resten utav kvällen har vi tagit det lungt och glott på teve. I morrn är det jobb som står på schema och sen på fredag ska jag fixa lite i lägenehten. Lite saker som skall flyttas upp på vinden så jag får lite mer garderobsplats för mina kläder ^^

/M

16 mars

Ska strax hoppa in i duschen för att sen bege mig ner till banken och sen vidare upp till willys. När det är avklarat ska jag rulla hem, käka lunch och packa väskan. Halv 1 bär det av mot badhuset med madde och charlie.

/M

Haha

Hittade de här två roliga bilderna i min mobil. De är från i vintras när natha, kim, jag och tobbe var ute på krogen. Natha och jag provar att poesa i tobbes björnfitta till mössa :P

 


Whoops

Jag kunde inte hålla mig....klickade för en liten stund sen hem denna klänning


Åh är bra sugen

Åh jag är bra sugen på att införskaffa dessa tre saker.


Påslakanset från hm, tror de skulle passa bra i vårat sovrum


Läckra hårband från hm. Skulle passa finfin att piffa upp håret med i sommar



Denna yber läckra klänning från sweetpoisen, passar perfekt att ha i vår/sommar

Fan vad jag är duktig

I dag så har jag varit duktigt och hunnit med att städa och diska undan kaoste i köket. Det såg verkligen ut som ett bombnerslag men disk till både höger och vänster. Har hunnit städa av hela lägenheten, skulle behöva tvätta golven men det får bli på onsdag. Skrubbade ialla fall rent inte på toan och allt kakel i köket.

Har även hunnit med att tvätta 4 maskiner tvätt så nu ser jag äntligen botten på tvättkorgen. Vart en tur till willys och storhandla lite så nu är frysen och kylen påfyllda. Har hunnit med att ta en fika med underbara natha här hemma. Drack lite té och snackade en massa strunt, spånade på att gå ut någon fredag och ha tjejkväll.

Ja allt detta har jag hunnit med i dag och endå så tog jag en lång sovmorgon och klev inte upp ur sängen förens kvart i 10. Ja jag vet jag är en riktigt sjusovare men jag tycker jag har varit jävligt duktigt som har hunnit med så mkt.

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem från jobbet så kan vi börja med middagen som i dag består utav pyttipanna med ägg.

/M

Vargar

Här kommer en bildboom med en massa bilder som vi tog på vargarna när vi var där i lördags och klappade de. Klicka på bilderna för att de ska bli större. /M


Helgen som har varit

I går lördags så åke kim och jag iväg till kolmården då vi skulle klappa vargar. Det var en helt otrolig upplevelse att få gå in till vargarna och klappa de. De var jätte glada över att vi kom in och lät oss klappa och ta kort på de. Kim och jag fick även en och annan puss utav de.

När vi kom hem på eftermiddag var vi helt slut efter all frisk luft så det vart en power nap innan vi började med middagen. Senare på kvällen kom chrille över så han och kim spelade lite tevespel. Själv gick jag över till madde och charlie, lillkillen sov och vi snackade skit och tittade på melodifestivalen. Vart inte så jätte sen kväll då både madde och jag var trötta.

I dag söndag så var jag över till mina föräldrar och visade de korten som vi hade tagit på vargarna. Sen när jag kom hem så åkte vi ut till sköldinge. Kim ringde på en bil som verkade intressant och den fanns kvar så jag, kim, hans föräldrar samt bror åkte iväg och kollade på den. Vart en liten biltur på ca 1½ timme då den stog i askersund. Tyvärr var det ingen ting att ha men som man säger det går fler tåg.

Vart ialla fall en heldags utflykt och trevligt hade vi även fast det inte vart någon bil. När vi åkte hem sen så stannade vi vid willys och små handlade lite. Sen fixade jag middagen medans älsklingne hoppade in i duschen. Nu slappar vi båda i soffan och sappar lite på teven. Så mkt roligare än så blir det inte ikväll.

/M

Freeeeeeeeeeedag

Förmiddagen bestod utav jobb, hade mest undersökningar i dag. Tiden gick fort på jobbet och helt plötsligt var min jobbdag över.

Svidade om och åkte hem, mötte upp madde och charlie ute på gården. Vi tog en promenad ner på stan, inhandlade nya fotoramar till sovrummet inne på eurostore. Fortsatte sen våran promenad runt stan. vi var väl ute och traksade i ca 2 timmar.

Kan ju säga att det kändes i kroppen när jag kom hem, det är farligt med för mkt frisk luft :P Väl hemma så fick jag för mig att baka en kladdkaka. Medans den stod i ugnen så satte jag in nya kort i fotoramarna och resultatet vart jätte bra.

När älsklingen kom hem så åkte vi ut till hans föräldrar då han skulle lägga ut sina däck i deras föråd. Tog med kladdkakan ut så vi fikade och moffade i oss den. Åkte hem och var hemma vid 19 tiden, fixade lite mat och sen har vi bara slappat framför teven.

Tittar nu på filmen Léon som går på kanal 5, en rikigt bra film får dock se ifall jag orkar sitta uppe och kolla på hela. Ska ju upp skapligt i morrn då vi ska iväg och göra en roligt sak ;)

/M

Jaha

Dagen i dag har varit bra, allt flöt på som det skulle på jobbet. De sista 2 timmarna var lugna men det är inget vi klagar över :P
Fick reda på i dag att jag inte fick tjänsten som jag sökte på folktandvården i stan, tråkigt men livet går vidare. Lite halv surt var det dock att de frågade ifall jag kunde hoppa in och jobba extra hos de på måndag då det tydligen fattades folk. Får se hur det blir med det, ska kolla med a-kassan ifall man får säga nej till att jobba extra.
På ett sätt vill jag jobba extra där men endå inte, det är ju bra att få i en fot där samt tjäna lite extra. Men det känns samtidigt surt att jobba extra på ett ställe där man man sökt jobb och sen inte fått tjänsten.
Annars så var både jag och hjärtat lata när det kom till matlagningen i dag så det vart pizzeria norr och kebab till middag. Men vad tusan i bland måste man få unna sig ett trösta sig med att äta någon snabb mat.
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi väl glo på film innan det blir sängen. Ny arbetsdag i morrn så det är bäst att se till att man är pigg. Visserligen jobbar jag bara fram till lunch men det kan vara bra om man har lite energi när man kommer hem sen.
/M

Känns som vår

Det var ljust och +2 grader när jag knallade bort till bilen i morse och fåglarna sjöng. Det känndes som om våren var på gång. En perfekt morgon om det inte hade vart för att jag sovit som en kratta natten tills i dag. Kissnöding stup i kvarten, låg och verd och vände på mig som ett annat mongo. Var vaken till och från kl 3 i morse, lyckades somna gått 20 min innan klockan ringde vilket är så typiskt.

Men arbetsdagen har gått bra, hade ju friskvård i dag så det vart en promenad i det fina vädret. Solen har varit framme hela dagen så det är formodligen därför jag inte känt mig så trött även fast det vart få samman hängande sovtimmar.

Är ju fetis dagen i dag så på vägen hem från jobbet stannade jag till på ica maxi och köpte en varsin vaniljsemla till mig och sambon. Skippade att köpa de vanliga semlorna då jag inte är ett big fan av mandelmassa. Påvägen hem från jobbet så lyste solen rakt i ögonen så jag skulle ha behövt ett par solbrillor på mig för att inte bli bländad. Men man ska inte klaga på solen det är så varmt välkommen.

En utav alla saker att göra i morrn är att leta upp mina solbrillor för jag vet inte vart någon stanns i lägenheten jag har lagt de. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska det ätas semla, föresten så är det kvinnodagen idag. Och så var det jag som åkte på att laga middagen men jag ska inte klaga för karln var så snäll och tog diskberget.

/M

Måndag 7/3

Måndag och en ny jobbveckan, normalt sätt så brukar jag vara ledig i dag men inte denna måndag. Ska hoppa in och jobba extra i dag vilket ger lite extra klir i kassan. Ännu skönare är att jag börjar inte förens efter lunch och jobbar fram till 17, härligt som tusan.

Sitter nu och lyssnar på mtv, spelar volbeat med fallen för tillfället. Riktigt bra låt och sångarens röst får mig nästan att rysa. Ska fixa lite lunch snart så man får något i magen sen ska jag åka iväg och tanka bilen samt upp en snabb sväng till ö&b. Såg att de hade bra priser på tvättmedel och sköljmedel och det är ju sånt som alltid går åt.

Ja det är väl i stort sett så här min måndag kommer att se ut, hoppas ni får en trevlig måndag ni också.
Btw grattis till anje som fyller år i dag!
/M

Finns ingen återvändo

Karl är ute i sköldige och hjälper sin far med att montera fast ballanserings maskiner till däck ifall jag förstod det hela rätt. Själv valde jag att vara kvar hemma och ta tag i lägenheten, tänkte städa, diska och dammsuga.

En maskin tvätt är i gång så jag anntar att det inte finns något återvändo än att ta tag i disken. Det är väl bara att vrida på musiken på max och sen köra så skall det vara snabbt överstökat eller vad säger ni.

/M

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jag har hittat någon som ge mig fjärilar i magen
Någon som får mitt hjärta att slå volter
Jag har hittat någon som tycker jag är snygg
även då jag är som tröttast och håret står på ändan
Jag har hittat någon som älskar mig för den jag är

9 månader tillsammans med dig, tiden har gått så fort
men endå känns det som vi varit tillsammans en evighet
Och just en evighet är det jag vill ha tillsammans med dig
Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Lördag 5/3

Vart en lång sovmorgon även fast vi gick och la oss redan vid 23 tiden i går. Väl uppe så vart det lite frukost/lunch innan jag gick över till min mor. Hon skulle ta lite mått på mig så hon kunde börja sy på min blus.

När jag var klar där så hämtade kim upp mig och vi åkte ut till sköldinge och hans föräldrar. Snackade lite skit och fikade. Sen när han mor kom hem så vart vi bjuda på middag, det blev biff, pommes och bea sås. Åkte inte där ifrån förens halv 7, gjorde ett stopp på willys då jag vart så sugen på godis.

Har slöat i soffan resten utav kvällen och nu väntar vi på att pizzan i ugnen ska bli klar så vi kan mummsa i oss den då vi börjar bli lite hungriga igen.

/M

En fullspäckad och trevlig fredag

Var ju som sagt uppe på blodcentralen i dag och lämnade blod. Det gick jätte bra och jag gick därifrån med 2 st ölglas som en lite belöning för att jag har delat med mig utav mitt blod.

När jag kom hem sen vart det soffan en stund innan jag tog tag i disken. Han med halva diskberget innan min kusin kom förbi på en kopp kaffe. Vi snackade lite skit och käkade lite mackor innan hon begav sig iväg. Jag fortsatte med resten utav disken.

Mötte upp madde och charlie utanför porten sen vid 13 tiden då jag skulle följa med upp till mekonomen då hon skulle lämna in bilen. Medans de fixade audin så gick vi till mixit där det var utförsäljning, kom därifrån med en vargstaty och 2 st prydnas hjärtan. Sen vart det en tur till jysk och sen in på ica maxi där vi tog en fika.

Efter fikat kollade vi utbudet på skor på skokanonen sen gick vi en runda inne på team sportia innan vi tillslut gick tillbaks till mekonomen. Behövde bara vänta där 5 min innan de var klara med bilen så vi kunde åka hem.

Vid 16 tiden så åkte jag över till mina föräldrar och hämtade upp min mor då vi skulle ner till syaffären och hämta hem hennes provdocka. Mamma passade även på att köpa mönster, knappar och tyg till blusen hon ska sy till mig sen. Efter att jag hade kört hem henne och mellan landat hemma en stund så åkte älsklingen och jag till willys för att handla.

Väl hemma sen så fixade vi middag, lövbiff med pommes och bea sås. Sen har vi tittat på teve, kollade på det sista avsnittet utav the walking dead. Så nu får vi vänta enda tills oktober förmodligen innan vi kan börja kolla på 2:a säsonen.

/M

En nål i armen och blodet rinner

Vaken och fått i mig frukost och om en liten stund ska jag till sjukhuste och blodcentralen. Ska donera lite blod i dag och jag ser inte direkt fram emot det men det är för en bra sak.

Åh föresten så hämtade vi ut paketet i går och fixade ett datum. Det vart lite tidigare än vi hade tänke, det blir redan nästa lördag :) Jag längtar redan ihjäl mig och jag tänker va lite taskig och inte berätta än vad det är vi ska göra ;)

/M

Så vad har du roat dig med denna vecka..?

Tisdag: Jobbade hela dagen och det är alltid lika underbart att komma dit och få slita lite. Tisdagar på jobbet innebär att vi har 1 timmes friskvård så jag pluggade in headsetet, lyssnade på lite skön musik och tog en power walk.

När jag kom hem på kvällen så fixade kim tacopaj så jag passade på att hoppa in i duschen. Efter middagen åkte vi ut till forssjö till johan och linda. Fikade och så vart det en massa snack om bebisar, hus och bilar. Inte långt kvar nu innan deras bebbe kommer.

Onsdag: Var ledig så gick över en sväng till mamma då jag behövde lite hjälp med a-kasse papprena. Fan jag blir tokig på den där jävla skiten! Sen fick man ju det trevliga beskedet att man inte får några a-kasse pengar utbetalda förens den sista denna månaden. Men jag ska inte klaga då vi har pengar så vi klarar oss hela månaden.

Resten utav dagen så städade och diskade jag. Vi kollade på paranormal activity 2 i går kväll och jag hoppade till bra många gånger lättskrämd som jag är. Till och med älsklingen hoppade till några gånger och han är inte den som blir rädd/skrämde i första taget.

Torsdag: I dag så var det jobb igen, var rätt så lugn dag då vi hade klinikmöte i 2 timmar. Vi avslutade våran arbetsdag med att ha akutpass i 1 h 45 min. Det är mkt som skall hinnas under den kort tid och man vet aldrig riktigt vad det är man ska åtgärna och hur lång tid det kommer att ta. Plockade upp älsklingen utanför lägenheten och så åkte vi ner på stan för att hämta ut vårat paket. Medans vi stod i kön så började vi prata mat och kom in på sibyllas hamburgare så när vi hade fått paketet styrde vi bilen mot sväng in. Jävlar vad gott det satt med en stor hamburgare och pommes i magen.

När vi kom hem förut vart det lite datande och sen hoppade jag in i duschen, kände att håret behöve få sig en omgång. Nu halv ligger jag i soffan och väntar på att panodilen ska börja verka för jag har en grym huvudvärk. Det beror inte på att jag inte har använt glasögonen för de har suttit på näsan hela dagen och vatten har jag druckit så vet inte rikigt vad denna gryma värk beror på. Men en sak är säker och det är att jag vill att den ska försvinna pronto!

/M