Härligt

Hade en kanon bra dag på jobbet, allt flöt på bra med de nya röntgenapparaterna.Slutade kl 3 i dag och sen vart det raka vägen till gymmet. Ökade på lite vikter och efter träningen så vart det till att sola lite solarium och sen bada bastu.

Var så där lagom mjuk och mör i kroppen när jag kom hem sen. Fixade till middag och när den var uppäten så knallade jag bort till sultans och snackade lite skit med gudrun och kim. Tror vi satt där borta i lite mer än 2 timmar men tiden går fort när man har trevligt.

Nu sitter jag i soffan och tittar på fuskbyggarna, ska strax föna håret för sen vid halv elva tiden blir det en lite sväng ut och kolla läget.

//M


Måndag/tisdag

I går så var det en lugn dag på jobbet, hade lite sovmorgon och började inte förens kl 8. Dagen gick fort även fast det inte fanns så mkt att göra förutom att glida runt och bara va.

Drog iväg till gymmet sen med franken efter jobbet, tränade armar och mage. Sen vart det hem, äta middag och sen glo på teve.

Idag hade vi digitalröntgen kurs på jobbet och det var intressant och kul. Det bjöds på en massa gott godis till fikat vilket man inte säger nej till. Efter jobbet vart det en sväng till badhuset och simma lite längder, bubbla bubbelpool samt bada bastu.

Nu är jag hemma och har nyss käkat lite middag, resten utav kvällen blir lung. Ska titta på NCIS sen kl 20 och efter det så blir det nog sängen för min del.


Btw så har jag fått en ny bloggdesign tack vare natha. Tack så mkt gumman!

//M

....

Har man inget vettigt att säga så behöver man inte stirra heller.

Spelkväll

I går bar det av hem till madde och chrille för lite spelkväll med de och kim. Vi spelade rock band och vi kom åter igen fram till att spela trummor inte riktigt är min grej. Dock så var jag betydligt bättre på att spela bas.

Det vart lite öl för grabbarna, smirnoff för min del samt cola/fanta för maddes del och sen kaka och chips på det. Vid halv tolv tiden så la vi ner spelandet och drog ner en sväng på stan. Vi kollade läget på san marino, picasso och lilla krog.

Bestämde oss för att stanna kvar en stund inne på lilla för grabbarna ville dricka en öl. Träffade på jonas och lee där inne vilket var trevligt. Var en massa snacka om bilar, djuor och lite annat skit. Träffade även på henke, jesper och ulrik där inne som var ute och gjorde stan osäker.

Vi drog hem till madde och chrille sen vid 1 tiden, dock orkade vi inte fortsätta spela några spel så det vart till att kolla på film. Vi satt och slö tittade på pakten och när den var slut så drog jag hem och somnade som en stock.

I dag klev jag inte upp förens kl 12 men mådde riktigt bra vilket var skönt. Drog upp till willys med morsan då vi skulle storhandla, det gick relativit fort då det enda som tog tid var att stå i kön till kassan.

Sen vid 3 tiden drog jag över till chrille, madde och kim som satt och kollade på taxi (film). Vi beställde mat, det vart pizza och kebabtallrik och fortsatte att titta på film. Vart taxi 2 samt 3 sen när kl nästan var 7 så drog jag mig hem.

Vart ett bad och nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik. Blir väl snart sängen för min del då det är en ny arbetsveckan i morrn.

Vill bara tacka mina underbara vänner för en trevliga lördagkväll samt söndag, ni är guld värda ♥

//M


Lördag

I dag har det varit en massa fikande för min del. Gick ner på stan vid 10 tiden och möte upp kim för att först handla lite på systemet och sen vart det en fika på hembagarens.

Sen vid tolvtiden så tog jag en fika med henke och snackade lite skit med honom. Var smakråd och hjälpte honom välja två skitsnygga t-shirts som han köpte.

Sen vart det hem och baka en smarrig sockerkaka som jag ska ta med mig hem till madde och chrille i kväll. De, jag o kim ska nämlige ha spelkväll i kväll och spela rock band, lips och dricka lite.

Nu ska jag glo på lite teve innan det är dags att gå över till madde o chrille.

//M


För bra för att vara sant

Fredag igår och hela dagen var kanon bra. Allt flöt på jätte bra på jobbet, solen lyste o det var riktigt härligt ute. Jobbade fram till lunch sen slutade jag och då vart det att hämta upp franken och dra till gymmet. Vart så där härligt slut i musklerna efter gympasset.

Var ner en sväng på stan sen och shoppa en kofta då jag kända att jag var värd att unna mig själv någon då lönen vart betydligt bättre än vad jag hade trott.

Fick ett trevligt samtal när jag kom hem sen som verkligen förgyllde min dag, berättar mer om samtalet någon annan dag.

Vart filmkväll hemma hos franken på kvällen, vi glode på the dark night. Hela dagen var kanon och jag trodde kvällen skulle bli det också men det var ju bara för bra för att vara sant.

Vart en sväng ner på lilla sen efter att vi glott klart på filmen och det var ju ett stort misstag för där inne så träffade jag på J. Vi slog oss ner vid J:s bord för det satt en massa gemensamma vänner där. Pratade lite med de och försökte ha det trevligt med det var svårt då en viss person satt och glodde på en hela tiden.

Om du har något att säga till mig så säg det då för tusan istället för att stirra på mig!

Drog hem vid 1 tiden då jag var trött och ville vara pigg tills i morrn (läs idag). Fick sms utav sophia vid 3 tiden i natt då hon informerade mig om att lily hitills hade fått 3 valpar. Messande hennne sen i morse o grattade henne till valparna o då berättade hon att lilly hade fått 3 till så sammanlagt fick hon 6 st små knoddar ♥

//M


Fredag

Har nyss ätit frukost o pratat med sophia över fb och det ser ut som om lily kommer få valpar i dag ♥ Jag hoppas för lilys skull att hon ploppar ut de i dag då det är himmla tungt för henne att gå runt med den där stora magen.

Annars så ska jag strax åka iväg till jobbet sen när jag har slutat blir det gymet med franken. Tror även jag ska ta en tur in på hm och kolla efter en kofta, tänkte unna mig det. Jag har ju endå betalat alla roliga räkningar för denna månad och lönen var bättre än jag hade förväntat mig :D

Nä åka till jobbet var det nu som stod på schemat.

//M


Smörgåstårta

Hade sovmorgon och gick upp tjugo i nio och rivstartade dagen med att städa, slänga en massa skräp samt baka en smörgåstårta. Fick bara ett sådant sug efter smörgåstårta och morsan var inte sen på att haka på min idé så vi moffande i oss smörgåstårat till lunch.

Åkte iväg till jobbet sen där tiden rusade fram. Jag och min tandläkare hade värsta tempot så vi vart klara tidigt med alla våra patienter eller kunder som vi nummera ska säga om de.

Väl hemma sen efter jobbet så vart det att fixa mat innan det var dags att möta upp madde på sultans för en kvällsfika. Vi fikade och pratade bort lite mer än 2 timmar, jag fattar inte hur vi lyckas :P

Nu sitter jag i teve soffan och kollar på lyxfällan samt snackar skit med kim på msn. Känner att det snart är dags för sängen för min del då ögonlocken börjar bli tunga.

Lägger upp en bild på smörgåstårtan samt en bild på hur het jag var på jobbet idag.

//M


Onsdag

I går så var det onsdga vilket innebär att halva jobbarevckan är gjort. Jag var lika trött i går som jag har varit resten utav veckan. Dock så piggande jag till lite på eftermidagen viket var skönt.

Allt flöt på i bra fart på jobbet, var i sterilen på eftermiddagen och fixade disken. Kan ju säga att det var ett redigt diskbärg då det hade blivit många rensningar utav tänder under dagen.

Efter jobbet så åkte jag o hämtade upp franken för att sen dra ner till badhuste. Vart till att simma lite längder innan det var dags för bubbelpoolen och sen vart det bastun. Var så där härligt trött i kroppen när jag kom hem sen och skulle äta middag.

Var till att glo på lite teve sen under kvällen samt snacka skit med kim på msn innan det var dags för sängen.

//M


Måndag/tisdag

Gårdagen bestod utav jobb fram till lunch, onoff o köpte en ny mp3 spelare, käkade lunch, åke o träna med franken, hem till sophia o lily på kvällsfika sen vart det teve innan det var dags att sova.

I dag har det varit pissväder ute och lika så mitt humör. Var grymt trött  i morse och lyckades då inte piggna till något uuner dagen som förövrigt har gått jävligt långsamt.

Sitter nu i teve soffan och glor på NCIS, ska strax börja rensa ur min garderob på kläder jag inte använder. Men innan dess så ska jag betala några räkningar bara för att det är så jävla kul eller inte.

//M


Men alltså

Haha men snälla skaffa dig ett liv. Sluta hålla koll på sånt du inte har att göra med, det är bara patetiskt! Get a fucking life!


Tandvårdsdagar

Var ju på konferans eller tandvårdsdagar som vi kallar det för i torsdags och fredags. Det började med att vi tog tåget vid 8 tiden till norrköping för att sen knata upp till flygeln vid louis de geer. Där inne skulle vi ca 400 pers sitta och lyssna på en massa föreläsningar i två dagar.

Men som sagt när vi kom dit så vart det först fika innan föreläsningarna drog i gång, de handlande bl. a om kropps språk, hur man ska lära sig att tänka positivt.

Föreläsningarna slutade vid fyra tiden på torsdagen och sen vart det att leta upp hotellet och cheka in. Fick ett jätte fint enkelrum som var lagom stort och hotellet låg bara 2 min från de gerr hallen. Efter att ha installerat mig på hotellet vart det en snabb shopping runda och sen tillbaks till hotellet för att fixa till sig inför middagen.

Vi han med lite förfest på ena hotellrummet innan det var dags att be ge sig till flygeln där vi skulle äta middag. När vi kom dit fick vi först en välkomstdrink för att sen slå oss ner vid de jätte fint dukade borden.

Vi fick vitt vin, parmaskinka med sallade till förrätt sen vart det några fina biffar med potatispurre till varmrätt och efterrätten vart glasstårta. Allt smakade kalas gott och medans vi åt hade vi underhållning utav en kille som spelade gitarr och sjöng.

Sen å kvällen så öppnade de baren och de fixade ett dansgolv och dj. Kan ju säga att det var full fart på alla tandläkare, tandsköterskor samt hyginister.

Jag tackade för mig vid tolv tidne medans de andra fortsatte dansa fram till kl 1 då kvällen avslutades.

Fredagsmorgonen vart det först en jätte god hotellfrukost sen vart det till att packa ihop och cheka ut för att sen vara i flygeln prick klockan halv 9. Alla lyckades komma i tid men att hålla sig vaken under föreläsningarna var desto svårare. Själv lyckades jag med nöd och näppe hålla mig vaken.

Klockan fyra avslutade vi dagen och traskade ner till tågstationen och jag o mina kollegor tog tåget hem till kattne samt flen lite trött och slite efter två jätte roliga dagar.

//M


Helgen

I fredags kom jag hem från norrköping efter att ha varit på kurs i två dagar med jobbet ( skriver i ett annat inlägg hur jag hade det på kursen). Käkade middag och sen vart det soffan och bara ta det lugnt. Vart en sväng ner på krogen vid elva tiden med natha, franken o linus.

Lördagen vart det lång sovmorgon gick upp kvart i tolv o fixade till mig för natha och jag skulle ner en sväng på stan. Var underbart väder ute så det var en hel drös med folk som var nere på stan. Shoppade lite på hm och sen vart det lunch på donkan innan vi åkte upp till willys då jag skulle inhandla groggvirke.

På kvällen kom kim och hämtade upp mig, natha och franken och sen begav vi oss hem till ida som hade födelsedagsfest. Hade skit trevligt där, drcka, lyssnade på musik och snackade en massa skit. Sen bort mot elva tiden åkte vi ner på korgen. Gick runt på alla krogar innan vi bestämde oss för att det fick bli lilla krog för restenh utav kvällen.

Kim körde hem mig vid halv 2 tiden då tröttheten tog över, var himmla skönt att slippa gå hem för en gång skull. I dag är jag seg efter i går kväll då jag drack en halv flaska jäger. Sitter hemma hos sophia och är hundvvakt åt hennes söta lily. Lily pilli ligger mest och sover då hon är dräktig, sötsaken ska ha valpar om precis 1 vecka.

Nu blir det teve och soffhäng för min del.

//M


Torsdag

Om drygt 1 timme sitter jag på tåget till norrköping med mina arbetskamrater för vi ska nämligen på tandvårdsdagar. Vi är borta i dag tills i morrn så under de här två dagarna så ska vi lyssna på en massa olika föreläsare, äta gott samt festa lite.

Allt är nerpackat och frukosten är i magen så nu är det bara att vänta på att klockan ska bli så mkt så man kan knalla bort till tågstationen.

Men ni får ha det så bra allesammans så hörs vi på fredag för jag kommer inte ha någon tillgång till varken dator eller internet så vill ni mig något så finns jag på mobilen.

//M


Full fart

Var helt mör i kroppen efter träningen i morse, det känndes verkligen att man inte tränat på jätte länge. Efter träningen drog jag ner på stan för att inhandla lite gott att dricka tills i morrn kväll. Kändes som det tog en evighet att hitta en parkeringsplats i den här stan men efter mkt om och men så hittade jag tillslut än.

Efter att ha varit på bolaget och inhandlat jäger så åkte jag upp till willys och köpte redbull. Sen vart det hem och slöa en lite stund i soffan innan jag gick bort till sultans och mötte upp madde. Vi tog en fika och snackade en massa skit och planerade lite saker. Vi lyckades prata bort lite mer än 2 timmar men har man kul så går tiden fort.

Åkte iväg sen vid 3 tiden och tränade med franken och efter det vart det en sväng upp till kvantum där det inhandlades ben & jerrys ice crem. Kom lagom hem tills middagen var klar så efter maten så tog jag tag i packandet då jag ska åka iväg på kurs i morrn och inte kommer hem förens fredagkväll.

Här även skickat iväg en ansökan till ett jobb så vi får väl se om några veckor hur det blir med det. Nu ska jag ialla fall slöa i soffan en stund innan jag ska fixa till håret då jag inte orkar hålla på med det i morrn.

//M


Tro det eller ej

Men snart drar jag väg till gymmet och tränar. Skriver mer senare i dag men hoppas ni alla får en bra dag.

//M


Franskmanikyr och silver

Var lite halvsegt på jobbet i dag men som tur var så jobbade jag bara 4 timmar. När jag slutade jobbet så vart det raka vägen hem för att fixa mat då jag var utsvulten.

Efter middagen så fick jag för mig att jag skulle fixa mina naglar så det har jag roat mig med större delen utav kvällen. Fixade franskmanikyr på tånaglarna och målade fingernaglarna i silver, lägger upp bilder i morrn så ni får se resultatet.

I morrn är jag ledig men har nästan fullt upp hela dagen men en massa saker. Men nu så blir det snart sängen för min del så jag orkar upp skapligt i morrn.

//M


Tisdag

Har precis ätit lunch och väntar nu på att kl ska bli så mkt så jag kan åka iväg till jobbet. Men tills dess så fördriver jag tiden med att titta på våra bästa år.

Det är underbart väder ute i dag igen och så har det varit i snart en veckan, innebär det att våren har kommit nu eller?! Jag hoppas verkligen det för jag är verkligen less på vintern nu.

//M


....

Skriver några snabbar rader här medans jag väntar på att nästa patient ska komma. Min tandläkare jobbar så fort som om han skulle ha eld i baken. Har hunnit med en rens samt en lagning redan och har vi hunnit slöa 20 min imellan de två patienterna.

Solen lyser och det är nästan så man vill vara ledig istället så man kan gå ut på en långpromenad och bara njuta utav vädret. Men jag får hålla mig tills på onsdag för då är jag ledig så du blir det promenix med madde :)

Nä nu ska jag se ifall nästa patient har kommit och efter det så blir det frukost fika.

//M


Underbart väder

I går var jag hemma hos franken med chrisse och tittade på film. Jag lyckades trycka i mig ett helt paket ben and jerrys och jag har aldrig ätit godare glass än det. Lite surt att det kostar 50 kr men ibland så får man faktiskt ta och unna sig lite.

Vart en liten tur ner till lilla krog sen vid halv 1 och där träffade man en drös med folk. Det slutade med att jag vart fyllechaffis åt jocke. Körde hem honom vid halv 3 tiden, satt och snackade lite skit hemma hos honom innan jag åkte hem.

Vart lång sovmorgon då jag inte klev ur sängen förens kvart i elva men så kom jag ju inte i säng förens vid fyra tiden. Var jätte fint väder ute i dag så jag tog en långpromenad och bara njöt utav solen. Passade även på att använda de nya solbrillorna jag köpte igår.

Annars har det inte hänt så mkt mer i dag förutom att jag har städat lite samt laddat upp lite bilder på fejjan sen sandra var här på besök.

Nu ska jag glo på lite teve och sen blir det sängen för imorrn börjar en ny härlig arbetsvecka.

//M


Shopping och filmkväll

Var strålande fint väder i dag så jag tog en promenad ner på stan och kollade lite i affärer. Det slutade med att jag kom hem med en ny topp från hm och ett par solglajjor från åhlens.

Annars idag så har jag inte gjort många knop, vart pommes o lövbiff till middag. Sen har jag vikt lite tvätt och slöat i soffan.

Nu glorjag på teve. just nu är det the hills som visas på mtv. Ska strax åka hem till franken, vi ska glo på film och så blir det väl att moffa onyttigheter.

Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll.

//M


What the fuck?!

I går vart det hemmagjord pizza till middag som smakade toppen. Sen vart det teve, bad, teve och sen sängen vid tio tiden.

I är det fredag och vad är det för väder ute, jo det SNÖAR!! You got to be joking whit me! Detkändes ju verkligen som att våren hade kommit under den här veckan men nej då. När ska det här jävla vädret ge med sig igentligen?!

Men men har ialla fall fin fint frukostsällskap i form utav lily. Mamma ska va hundvakt åt henne idag medans sophia jobbar. Grisen har blivit jätte tjock om magen nu men så är det ju bara drygt 2 veckor kvar innan hon ska ha valpar :)

Nä snart dags att bege sig ut i detta "underbara" väder.

//M


Torsdag

Jävlar vad veckan går fort men det är sammtidigt skönt. I dag börjar jag inte förens kvart i 1 så det är jävligt nice. 

Nu så sitter jag och försöker komma på vad jag ska äta till lunch, fattar inte varför det ska ska va så svårt att komma på något. Det blir väl en vända upp till willys och se ifall man kan komma på något gått att göra.

Annars så händer det inte så mkt ska börja klura ut vad jag ska packa med mig sen när jag åker iväg på kurs i slutet utav nästa vecka. Ska försöka hitta något gått vin att ta med mig då vi ska ha lite "fest" på hotelrummet sen ena kvällen.

//M


Negativt

Var strålande fint väder när jag åkte till jobbet i morse och det fina vädet har hållt i sig hela dagen. Har ju haft problem med halsen ett tag så jag fick en tid på vårdcentralen i flen i dag. 

Fick träffa en sköterska och ta prover och de var negativa för halsfluss så det var ju skönt. Nu ska jag bara vänta på att förkylnings halsontet ska gå över. 

Ja har inte så mkt mer att skriva förutom att jag snart ska gå ner till frysen och ta en isglass som skall svalka min stackars hals.

//M


Måndag

Skulle inte ha börjat jobba förens kvart i ett i dag men jobbet ringde vid åtta tiden och frågade ifall jag kunde komma in tidigare. Så efter att ha kasta i mig frukos så bar det iväg och kl nio var jag på jobbet.

Det har flytit på lugnt och fint på jobbet, vi hade dock mkt rotfyllningar i dag så det vart mkt disk. Fick även kaffebröd till morgon fikat då vi firade kvinnodagen.

När jag åkte hem från jobbet så lyste solen så mkt så solglajjorna fick åka på så jag kunde se vägen. Passade även på att tvätta bilen när jag kom hem till stan. Bilskrället var ju så skitig utav allt vägsalt så tänkte att det var dags att spola och tvätta av den när det endå var plusgrader och så fint väder ute.

I kväll har jag mest pimplat té då min hals krånglar och sen tittat på svenska hollywoodfruar. I morrn blir det till att ringa till vårdcentralen i flen och hoppas på att man kan få en tid hos de, skulle vara kalas då de bara ligger en våning övanför mitt jobb.

Men nu gott folk så blir det sängen för min del. Hoppas ni sover gott i natt för det har jag planerat att jag ska göra.

//M


Tyst ett tag

Ja har inte orkat eller hunnit skriva här på ett tag men det har inte hänt så jätte mkt. Var ledig i fredags så det vart först fika på förmiddagen hemma hos sophia och lily. Efter det vart det en sväng ner på stan med natha, vart lunch och lite shopping.

På kvällen var det förfest hemma hos tobbe och sen vart det lilla krog. Sandra var på besök här i stan och det var jätte roligt att träffa den bruden igen, var typ 1½ år sen vi sågs sist. Det vart mkt dansande och drickande på lilla krogen men kul som tusan hade vi.

Lördag vart lugn då jag kände av att min hals började krångla igen. Och vart det upp och storhandla med min mor och sen vart det hem och vila.

Vart en tur till kolsva oxå då min mosters sambo skulle kolla på en bil och om han skulle köpa den så behövde han någon som kunde köra hem den andra bilen. Klart man ställer upp för jag hade ju endå ingen bättre för mig.
Det var en volv v70 (tror det var den modellen) och den fick följa med hem då han var i stort behov utav en bil då han krockade med 2 rådjur i början utav veckan.

Jag har då kommit fram till att när det väl är dags för mig att köpa bil så blir det nog banne mig volvo för min del. De må dra soppa men de är banne mig säkra ifall olyckan skulle vara framme och man krockar med ex ett rådjur.

Nu blir det soffhäng och glo på teve innan det är dags att krama kudden.

//M


Bio

I dag har det varit lugnt på jobbet allt har flytit på som det ska. Solen har även varit framme och lyst nästan större delen utav dagen vilket har varit härligt.

Vid 17 tiden var det dags att bege sig hem för att fixa middag och efter det begav jag mig till bion där jag mötte upp rebecka. Vi skulle kolla på premiären utav alice i underlandet i 3D.

Jag tycker filmen var kalas bra dessutom var det första gången jag såg en film i 3D. Dock så var det väl kanske inte en film jag kommer att se om men den var ändå värd pengarna.

Nu sitter jag nerbäddat i teve soffan och funderar på ifall jag skulle gå och lägga mig eller inte. Börjar ju inte förens halv 1 i morrn men tröttheten börjar ändå smyga sig på mig, men jag får se hur jag gör.

//M


Somna i badkar

Tog ett varmt bad efter middagen och i nästan vanlig ordning så lyckades jag somna till i sisodär 15 min. Jag vet inte riktigt vad de är med mig och somna när jag lägger mig i ett bad.

Men men nu ska jag titta på NCIS och sen blir det sängen för min del. Hoppas jag somnar lika fort när jag lägger mig i sängen som jag gör när jag lägger mig i ett bad.

//M


Sovmorgon o sol

Hade sovmorgon i morse så jag klev inte upp ur sängen förrens kl 9. När jag slog upp ögonen så lyste solen och det gör det fortfarande, helt underbart.

Käkade nyss lunch och nu sitter jag i soffan och glor på teve. Ska åka iväg till jobbet om drygt 1 timme och hoppas på att det inte är allt för halt på vägen.

//M


Måndag

Så var det återigen en ny dag på en ny veckan samt ny månad. Jobbade heldag i dag vilket var rikigt skönt, hade dock några återbud under dagen. Det är ingen höjdare specielt inte är de är långa tiden som de lämnar återbud till och ibland så kan de änns inte medela att de inte kommer. Det är dålig stil för hade de medelat att de inte kunde komma hade man kunnat gett tiden till någon annan patien som hade behövt komma akut i dag.

Har snöat hela dagen lång så när jag skulle åka hem från jobbet så var det bara till att börja borsta fram bilen under ett stort lager med snö. Var lite spårigt och moddigt på vägen men hem kom jag i ett helt stycke och det är huudsaken.

Nu ligger jag i soffan och ögonen börjar gå lite smått i kors så jag ska kolla klart på CSI miami på teven och sen blir det sängen för min del. Hade ju tänkt försöka vara uppe lite längre och glo på teve ikväll då jag inte börjar förens kl 13 i morrn men det blir inte alltid som man har tänkt sig.

//M