Snart bär det av...

Nu är allt nerpackat som ska med på resan, så nu finns det inte så mkt mer än att vänta på att klockan ska bli 2 då tåget går. Destinationen är sthlm för att sen åka vidare till arlanda och vänta på att klockan ska bli 7 då planet mot turkiet lyfter.

Det värsta med att åka så här sen på eftermiddagen är väntandet, det kan få en att bli så himmla rastlös. Man hinner ju inte direkt göra något ting heller som att ta en fika nere på stan för då skulle jag sitta och kolla på klockan stup i kvarten och bli nojig över att man kanske missar tåget. Nä då är det bättre att gå hemma och vanka fram och tillbaka.

Nä zappa lite på teven och se om man hittar något att vila ögonen på 1 timmer eller så. Ni får ha det så bra allesammans medans jag är borta i turkiet och njuter.

//en rastlös M


Färdig!

Sådär nu är allt nerpackat förutom nesisären som jag packar ner i morrn innan det är dags att åka. Funderar på vad man ska sysselsätta sig med nu så tiden går lite fortare så väntan inte känns så fruktansvärt lång. Ska ju inte åka förens kl 14 till sthlm och arlanda imorgon.

Nä gå bort till coop och köpa lite glass och sen bädda ner sig i soffan och titta på teve. Tycker det låter som en rätt så bra plan. Skriver nog några rader i morrn innan jag åker och om inte så hoppas jag att ni alla får en kanon bra helg samt vecka. Lovar också att mess till några utav er och berätta hur skönt jag har det i turkiet.

//M

I morrn gäller det

Tog en lång sovmorgon efter en trevlig kväll i går.  När jag väl kom upp ur sängen så bänkade jag mig framför datorn och laddade hem lite musik. Sen började jag radera alla bilder från kameran så det finns plats för alla semesterbilder och sen det viktigaste att lägga batteriet på laddning!

Har börjat sortera vilka kläder jag ska ha med mig, ska försöka packa så lätt som möjligt så man kan shoppa med sig så mkt som möjligt ifall man vill. Ska strax lägga in en massa nya låtar på mp3 så man har något att lyssna på medans man sitter på planet.  Ska även förska leta upp en till bra bok att ha med mig då jag kommer att läsa ut svenskmaffia rätt så fort.

Nä dags att sluta skriva och fortsätta med packningen så man får med sig allt man ska ha.

//M

Prinsarna/huliganerna

Var hundvakt i dag åt lily och prinsarna/huliganerna, de har blivit så stora och bitter mer och mer för varje dag. De är små huliganer när de är vakna men de är små prinsar när de ligger och sover.

Jenny kom över en sväng och gjorde mig sällskap när jag var hundvakt, satt och snackade skit och tittade på teve. Vädret har varit växlande i dag, har regnat en massa nu men nu lyser solen förfult vilket inte är helt fel.

Kom nyss ur dusch och ska strax fixa lite käk innan det är dags att dra bort till jenny för lite vin drikande med henne och emmy. Själv tänkte jag skippa vinet och löra på alkoläsk, måste ju variera sig lite.

//M

Och så återstår bara väntan...

Antagningsintervjun är nu äntligen avklarad, det var jävligt nervöst kan jag säga. Men jag tror det gick bra, jag hoppas verkligen att jag får komma in. Nu ska man då bara gå och vänta tills det blir veckan 26 då man får veta ifall man blev antagen. Det är ju sketa lång tid kvar tills dess!

Gick en sväng på stan med jenny då vi ventilerade oss lite efter intervjun vi båda var på efter det tog jag en fika med natha. Vi åkte även upp till willys för hon skulle storhandla och nu sitter jag här framför datorn och väntar på middagen.

Jag är konstigt nog inte trött även fast jag bara sovit 2½ timme i natt, tröttheten kanske kommer smygandes sen efter middagen.

//M


NERVÖS!!!

Är uppe och iordning fixad inför antagningsintervjun. Har varit så nervös i natt att jag inte lyckades somna förens bort mot 4 tiden. Vaknade väl 5-6 gånger så det vart ca 2½ timmes sömn totalt. Känner mig som ett vandrande jävla lik, tur att det finns smink. Frukosten är avklarad, nu sitter jag bara och väntar på att få gå dit. Känns som om jag kommer att spy utav nervositet.

//en mkt nervös M

Vad gör man när det regnar?

Har regnat större delen utav dagen i dag vilket på ett sätt är bra men det är ju så himmla tråkigt. Så vad gör man när det regnar, jo man städar. Städade rent på mitt rum och sen flyttade jag ut kistan jag hade där inne till ena garderoben. Efter att ha flyttat runt på lite möbler så städade jag vid teven och fixade dvd skivorna i prydliga högar.

Åkte iväg och handlade lite förut så vi hade alla saker till middagen och efter att ha fixat middag så vart det soffan och slöa en stund. Emelie kom över med ljusen som jag och jenny hade köpt, tack så mkt gumman.

Nu sitter jag med en kopp teé och förbereder mig inför intervjun jag ska ha på iuc i morrn, det är sista steget innan man får veta om man kommer in på skolan eller inte. Fjärilarna börjar redan sammla sig i magen, hur fan ska jag kunna sova i natt.

Nä fixa lite dipp att ha till tacco chipsen och försöka varva ner lite. Wish med luck tomorrow!

//M

Måndag

Söndagen intogs i liggande läget hela dagen i soffan.
I dag är frukosten avklarad. OBS ej vanlign när det kommer till mig.
Surfa en lite stund till sen blir det städning för hela slanten.
Hämta ljusen sen hos emelie ifall hon är hemma.

//M

Vad hände?

Folk tog fel på dag/fattade inte att man skulle tycka upp på en avtalad tid.
Sexpary gick kalas bra, kicki gjorde en strålande första visning.
Fick i oss mkt gorilla, gick inte ner till krogen förens kvart i tolv.
San marino, lilla och sen port 26, jag o jenny fick inträdet betalat.
Port 26 lite dans och mkt alkohol som vi fick betalat.
Jag hamnade på efter fest, har bara ett ord för den festen: annorlunda.
Hemgång kl 6 på morgonen, sov 4 timmar.
Var vaken 5 timmar sov 5 timmar är nu vaken igen.
Stompers senare i kväll är det planerat.

//M



Paus

Har äntligen landat här hemma nu efter att ha snurrat runt på stan och fixat en massa ärenden. Men tyvärr så varade inte pausen så länge då jag ska hjälpa mamma att fixa det hon beöver inför deras personal fest i kväll.
Sen när alla måsten när klara så ska jag äta middag och sen bär det av hem till barbro för sexparty och efter det blir det nog krogen.

Nu ropar mamma på mig så det är bäst jag rör på mig nu.

//M

Fredag fredag fredag!!!!!!!!

Gick segt att komma upp ur sängen men efter att ha snoozat 5 gånger så tvingade jag mig upp. Har nu fixat till mig och ska bara sammla ihop saker jag ska ha med mig sen. Ska ner på stan och ta kort med jenny och barbro, Jenny och jag behöver det för våran intervju och barbro för att hon ska förnya sitt leg.

Sen blir det en tur upp till lövåsen för de sak handla, sen blir det macken för jag ska posta våran trasiga dikoder. Efter det blir det att köra hem de och gå ner på bolaget åt min far.

Sen i kväll då jävlar är det sexparty för hela slanten, ska blir så jävla kul.

//M

Please kill me!

I går vart det en runda på stan med jenny, vart en pizza på maistro och lite skit snack. Sen vart det hem och dö i soffan innan det var dags för middag.Drog hem till barbro vid tjugo över fem för att dricka lite vin md henne, jenny och emmy. Dock så vart det då inte så lite utan det vart rätt så mkt vin plus x antal groggar. Vi var verkligen i vårat ess i går, men det blir lätt så när 4 tjejer sitter och snackar en massa skit ihop.

Drog ner till lilla vid elva halv tolv och fick en chock då vu upptäckte att det var helt totm där. Det visade sig att allt folk var på harrys så vid drog dit och mkt riktigt allt folk var där. Jag träffande glenn och natha som jag inte har träffat på jätte länge så det var skit kul.

Sen drog vi till port 26 där de äntligen hade öppnat bakfickan  och mathias har gjort ett kanon jobb där nere för det var skit fint. Kom inte där ifrån förnens det stängde kl 2, gjorde sällskap med glenn och natha hem men det slutade med lite efterfest hemma hos de med molle. Jag kom hem kl 4 i morse och dog som en klubbad säl i sängen.

Larmet ringde 4 gånger mellan kl 9-10 och efter många om och men så kom jag upp ur sängen och fixade till mig så man såg någorlunda respektabel ut. Gick ner till arbetsförmedlingen och trodde jag skulle dö under mötet då jag hade en huvudvärk från helvetet. Med andra ord jag var ordentligt bakis och kände mig verkligen ynklig.

Traskade hem sen efter mötet och dog i soffan tills jenny messade och villa ha ner mig på stan. Mötte upp henne och barbro inne på marino där de käkade pizza, jag nöjde mig med en loka. Sen vart det en runda på stan då jag och jenny ojade oss då båda var lika bakis medans barbro tycket det var skit roligt för hon mådde kanon bra. Den hurrt människan hade ju varit ute på en promenad tidigare under dagen.  

Nu ligger jag åter igen i soffan och tänker snart plugga in mp3 i öronen med svag musik och dö en stund till. Bäst att vila upp sig ordentligt för i morrn ska man på det igen då det vankas sexparty på kvällen.

//en äckligt bakis M

Cheesecake

I dag så åkte mamma och jag först upp till willys och handlade lite mat sen bar det av till först byggintrejör och sen coop bygg för att kolla på en brevlåda med lås.
Varför vi kollade på en sånn brevlåda är för att några utav våra grannar har blivt bestula på sin post ur sina brevlåder. Det låter helt jävla sjukt med det är sant. Så inom en snar framtid så kommer vi att köpa en ny säkrare brevlåda.
Efter det så åkte vi ner på stan för mamma skulle beställa klipptid samt handla på bolaget och jag passade på att hoppa in på åhlens och köpa ett nytt nagelack.
Nä vi kom hem fixade vi pastasallad till lunch innan jag kastade mig över boken jag höll på med. Gjorde dock ett avbrott vid 1 tiden för att baka en cheesecake, efter lite svärande så gick allt bra. Vet dock inte hur resultatet blev, det visar sig i kväll när vi ska fika.
Efter det så kastade jag mig återigen över boken och har tråkigt nog läst ut den. Ska nu försöka plöja mig igenom svensk maffia som jag började med för ett tag sen men som jag tog en paus ifrån.

//M

Huliganer!

Var hundvakt i dag åt lily och hennes prinsar eller snarare huliganvalpar som biter på precis allt som kommer i deras väg. Fast de är fortfarande så söta så man har lust att stoppa ner de i väskan och ta med de hem. Okej kanske inte lika söta när de sätter sina små vassa mjölktänder i än.

Jag passade på att läsa ur boken Luftslottet som sprängdes medans lily och huliganerna sov vilket de gjorde 85% utav tiden så jag var hundvakt. Han väl avverka ca 200 sidor medans de låg och sussande så söt.

I kväll har det varit årsmöte hemma hos oss vilket har inneburit att nästan alla grannar i längan har varit hemma hos oss. Jag hade kunnat ståt ut om dekodern till teven hade funkat men den har då pajat, jävla tele2 säger jag bara!

Så jag försköte försjunka mig i min bok med det gick ju åt helvete så jag messade lite med jenny och beklagade mig. Hon tyckte jag skulle komma över till hennes mor så jag kastade på mig skorna och tog bilen bort dit snackade lite skit.

Åkte hem när klockan var 20 för då trodde jag att mötet borde vara klart, snacka om att jag hade så jävla fel. Mötet tog inte slut förens tio i 21 men under den tiden så hade jag lyckats försjunka mig i boken tack och lov.

Nä nu ska jag sluta skriva och återuppta läsandet.

//M

Lördag/Söndag

Större delen utav lördagen bestod utav att bara slöa och lyssna på musik. Käkade middag vid 4 och sen var det bara att fixa till sig för det vankades födelsedags fest i norrköping för sandrah. Hämtade upp jenny och kristian innan vi styrde iväg till norrpan, efter att ha åkt lite kors och tvärs i stan hittade vi dit vi skulle.

Förfesten var jätte kul som hölls hemma hos sandrahs killkompis danne. Var mkt trevligt folk och sen vart det så klart lite toakort, de får man ju inte glömma. Planen var att dra ner på korgen med sandrah och emil skulle inte ut pga att emil var lite dålig under kvällen ( det berode inte på fylla!). Istället så åkte jag, jenny, kristian, sandrah och emil för att käka mat men det tog ett tag innan vi hittade något som hade öppet. Dock så rekomenderar jag inte det stället för pizzasalladen smakade vitlök och vitlökssåsen smakade inte alls vitlök och pizzadegen gick att dela till två bottnar!

Efter att ha kört hem sandrah och emil så bar det hem till kattne, lämnade av jenny och kristian vid 1 tiden sen vart det hem och sova. Det var ialla fall vad jag hade planerat men så vart det inte, slutade istället med att jag hade huvudet nere i toaletstolen större delen utav natten och spyde upp maten jag hade ätit i norrpan samt middagen jag hade ätit hemma.

Kom i säng vid 5 tiden i morse och sov till halv 1. Resten utav dagen har spenderats framför datorn samt teven, har även börjat läsa den tredje boken som är uppföljar till flickan som lekte med elden som i sin tur är uppföljare till
män som hatar kvinnor.

//M

Fredag - flen - bok

I går så körde jag barbro till flen för hon skulle på anställningsintervju och det såg mkt lovande ut för henne. Skriver inte mer om det förens allt är klart.

Var halvseg i huvudet när jag kom hem så det var en tupplur i soffan innan det var dags för att fixa middag, passade även på att dricka två glas vin då jag inte kan dricka i morrn kväll ( läst som i dag). Efter maten vart det lite teve tittande och så hjälpte jag mamma att beställa det vi skulle ha från taxfreen när vi åkter till turkiet.

Sen kl 22 så återupptog jag min läsning utav Stieg Larssons bok Flickan som lekte med elden, det är uppföljaren till män som hatar kvinnor. Satt och sträck läste från 22 till 01.40 då jag hade läst ut de ca 240 siderna jag hade haft kvar utav boken. Jag var bra trött när det bara återstod 40 sidor men det gick ju inte att lägga ifrån sig boken då den var för spännande.

//M

Ny städad bil

Har inte gjort något vettigt i dag, har mest bara legat i soffan och läst ur boken jag håller på med. Sen vart det ju kanske en power napp på drygt 1 timme men man blir ju så trött ibland när man läser.

Vart  hemmagjord moussaka till middag vilket smakade jätte gott. Efter middagen vart det till att slöa en stund i soffan innan jag fick ett ryck och började städa bilen. Så nu är bilen ren och fin invändigt, passade även på att spola av bilen då det låg en massa pollen på den.

Nu sitter jag i soffan och slöar, har precis tittat klart på 2½ men och nu ska mamma titta på sjukhuset. Själv ska jag surfa en lite stund till innan jag återupptar läsningen.

I morrn bär det av till flen för jag ska köra barbro som ska på anställningsintervju, håller tummarna för att hon får jobbet!

//M


Nyköping tur och retur

Åkte till nyköping i går med min moster och mamma och jag fick den stora äran att köra dit. Körde min mosters volvo combi med atomat, det var jävligt nice att bara behöva gasa och bromsa och inte behöva bekymra sig om att växla. Dock så skulle jag nog inte vilja köra atomat hela tiden då jag tycker halva körkänslan och glädjen sitter i att växla.

Det gick snabbt hos tandläkaren för min moster så sen vart det en tur på stan. Hittade ett par linne byxor inne på hm som jag köpte, blir perffekt att ha med sig till turkiet sen köpte jag inte så mkt mer. Till lunch så vart det pizza på en liten resturang och efter det så begav vi oss hem till stan igen.

När vi hade kommit hem åkte mamma och jag iväg för att handla små saker som hon behövde när de ska ha fest nästa fredag på hennes jobb. Efter det vart det en tur til olympos samt parken för att köpa mat att ta med sig hem.

Senare på kvällen gick jag över till barbro för "film kväll" med henne och jenny. Vart några glas vin samt mkt skitsnack, drog hem vid tolv tiden då ingen utav oss var sugna på att gå ner på krogen. Tycker det är mkt skönare och roligare att sitta hemma hos någon och dricka ett eller två glas vin och bara snacka skit.

//M


Regn och mörka moln

Klev upp sen ur sängen i dag men det kan vara skönt med lite sovmorgon. Vädret har ju inte varit det roligaste med en massa regn och mörka moln. Fixade iallfall till mig och gick över till barbro och jenny en stund och snackade skit innan jag skulle ner till af på möte.

Mötet på af varade i ca 20 min och de babblade om sånnt jag redan vet så mötet gav mig ingen ting. Gick hem till barbro sen och snackade lite mer skit och väntade på att werran skulle höra av sig.

Vart en fika på sultans i stället för kastrullhäxorna med werran. Vi babblade om allt mellan himmel och jord. Efter fikat trallade jag hem och käkade middag och sen tittade jag igenom posten.

Hade fått papper från IUC angående hur dags jag ska ha min intervju, så 
kl 9.00 tisdag den 19/5 är det som gäller! Håll tummarna för mig samt jenny som har intervjutid 10.30 då.

Sitter nu och försöker komma på låtar att lägga till på min playlist på spotify, det går väl sådär. I morrn halv 11 bär det av till nyköping med min moster och mamma. Min moster ska till tandläkaren och ville ha lite sällskap så det är ju klart att vi ställer upp.

//M

Norrköping

Vart lunch på max i vanligt ordning och det smakar alltid lika gott. Efter att jag hade proppat i mig hamburgaren vart det en tur på stan. Hittade lite smått och gott som fick följa med mig hem, det vart en tröja, kjol samt hårspännen.

Efter shoppingturen så begav jag mig till rogers studio för att hans lärling skulle fylla i dragen. Denna gång gjorde det inte lika ont som första gången vilket var skönt, tog bara 40 min den här gången.

När jag kom hem så hämtade jag upp mamma och vi åkte ner till blic och hämtade mina glasögon som hade kommit. Är super nöjd, glad och trivs kanon i de. Sen efter maten fick jag ett ryck och åkte upp till jysk och köpte en skohylla samt ett par panelgardiner.

Fixade ordning lilla garderoben på nedervåningen där mina skor som jag inte använder för tillfället står. Vart kanon bra med den nya skohyllan så nu är det ordning och reda bland alla skor.

Nä nu ska jag fortsätta att läsa ur boken flickan som lekte med elden. Den är uppföljaren till boken samt filmen män som hatar kvinnor.



//M

Morrn morrn

Har klivit upp ur sängen ovanligt tidigt i dag för att vara mig, kom upp redan kvart i 8. Men det fanns en anledning till det också, var nämligen tvungen att ringa till vårdcentralen då jag ska ha en havrex spruta innan jag åker till turkiet. För att komma fram till vårdcentralen på telefon så måste man ringa prick kl 8 då de öppnar växeln. En läkare ska iallafall ringa upp mig på torsdag så ska vi prata lite så sak jag få en tid sen.

Nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra, kanske borde gå ner och fixa lite frukost. Sen ska jag packa ihop alla grejor jag ska ha med min när jag åker till norrköping. Tror jag åker vid 10 då är jag där vid 11 tiden och då blir det nog max för lite lunch.

//M

God natt

Om en liten stund ska jag bädda ner mig i sängen och krama kudden så jag orkar upp i morrn. Måste komma upp i skaplig tid i morrn då jag måste ringa till vårdcentralen för att få tid för att ha gulsots spruta innan jag åker till turkiet.

Ska se om jag hinner samt orkar ta en promenad innan jag åker till norrköping för att dels fylla i draken samt gå i lite affärer. Sen kanske det blir en sväng upp till jysk när jag kommer hem från norrköping med det beror på hur mkt klockan hinner bli när jag kommer hem.

//M

Olympos

Hade bokat bord nere på olympos för att fira mamma i efterskott för hon jobbade hela kvällen i går när hon fyllde. Det vart fläskfilé oscar som smakade gudomligt gott. Mamma och pappa tog irish coffee til efterrätt och själv valde jag en cheesecake med varm hallonsylt till.

Nu sitter vi hemma mätta och belåtna och bäst utav allt är att mamma vart super glad. Hon är guld värd så mkt som hon ställer upp och fixar och donar. Jag längtar verkligen tills hon och jag ska dra till turiket 1 veckan och bara njuta utav allt.

I morrn så bär det av till norrköping för att fylla i draken och sen kanske det blir en lite runda på stan oxå. Sen hoppas jag på att de ringer från optikern i morrn och säger att jag kan hämta mina nya glasögon.

//M


Sol, gräsmatta och bikini

Gårdagen spenderade jag större dele utav dagen med att ligga på gräsmattan och sola i bikini. Vart lite brun vilket är bra fördå har jag grunden så jag inte bränner mig sen när jag åker till turkiet om 3 veckor.

Pappa och jag gjorde hemmagjorda pizzer till middag vilket slank ner hur lätt som helst. Resten utav kvällen var jag bara hemma och slöad. Surfade lite på datorn och snackde skit med folk på msn.

I dag har jag varit ute och power walkat i 35 min med morsan. Även fast solen inte lyser så mkt och det inte är lika varmt ute som i går så vart vi bra svettiga. Ska strax börja plocka lite på mitt rum innan det är dags för en dusch.

//M

Norrköping

Vid elva tiden i går så drog jag och barbro ner till norrköping för att titta på mc kortegen. Vi parkerade oss på en filt i ena slänten efter att man kört förbi andra rondellen när man ska in till norrköping. Det var inte så mkt folk när vi kom ner vid kvart i 12 men sen halv 1 så vart det fullt med folk överallt. Kortegen startade kl 1 och det var hur många fina hojar som helst som åkte i kortegen, visste inte riktigt vart man skulle hålla ögonen.

jag hade tänkt att fota hojarna med insåg snabbt att det inte skulle bli några bra bilder så jag filmade lite utav korteget istället. Sen när det var slut åkte vi till max för lite mat då det kurrade lite i magen. Lagom tills vi hade ätit upp så började raggarkorteget och vi hade sådann tur att de körde vägen förbi max. Det var hur många snygga bilar som helst som man skullevilja ha. Tog en hel del kort tills min kamera fick för sig att dö då snodde jag till mig barbros kamera och fortsatte att fotta med hennes.

En skit kul grej hände i kortegen, en utav de stora chevva bilarna fick motorstopp så korteget stog stilla ett bra tag. Då var det tydligen en förare som fick för sig att lämna bilen mitt i vägen och gå in till max och köpa mat. När korteget väl kom igång igen så hade inte han kommit ut så ena motorcykel polisen fick gå in och hämta honom.

Vi åkte hem tio i 4 och åkte direkt ner til duveholmshallen då det var gymnastikuppvisning och jenny var ledare för ena gruppen. Efter att det var slut åkte jag hem och dog i soffan för jag var helt slut efter att ha suttit och stått i solen en hel dag.

//M

En aningen full

Vart till att grilla och dricka lite lite hemma hos jenny och krille i kväll men de samt barbro, sandrah och emil.  Var skit trevligt sen efter att vi hade grillat klart  så förflyttade vi oss upp till deras längenhet och satte oss på balkongn och drack Sen kom anders över och gjorde oss sällskap i drckander, sen bar det av ner mot krogen.

Vart inte så jätte lång varig utan jenny, jag och kristian drog till pizzwerian brevid starlight. Sen gick jag hem., träffade madde och chrille i tunneln och gjore sällis en bit hem med dem.

Har haft en klas dag som hundavkt samt en kalsa tevlig valborgs kväll med underbart folk. Ett stor grattis till sandrah och emil som har förlovat sig.! Sen tycker jag der är jävligt gtråkigt och sydn att kristians bil var stulen natten tills i dag, så jävla onödigt.

Nu känner jag att jag är bra jävla onykter så ber om ursäkt för atta stavfel, blir så när man drucikt  lite mer än vanligt. I morrn bör det av till norrköping med barbro för att titta på motorcykel korterterset, Men nu är det tack och god natt för min del!

//en aningen full M