Bull shit!

Det har varit rolig helg och en intressant vecka. I fredag så var jag hemma hos tiina en stund på kvällen och gjorde henne sällskap och åt räkmacka innan jag gick ner på krogen. Tiina skulle oxå ha följt med men hon var trött så hon struntade i det. Mötte upp sofie och hälge vid korsningen utan för hos mig, sen gick vi ner mot krogen och så mötte vi madde och wearner i tunneln. När vi kom in på san marino var det fullt med folk men så var det ju oxå löningshelg.

Hade jätte trevligt där inne, träffade mkt folk som man kännde. Sen ringe persson vid tolvtiden fuller som alltid och frågade vad som hände. Stod och pratade lite skit ett tag, han var ute och söp med dansken i västerås.

Lördag var det meningen att vi skulle ha förfest hemma hos victor men hans bror var sjuk så det vart här hemma igen. Vi vart ca 13 pers här hemma, jag fattar inte att mina föräldrar står ut med oss men tydligen så gör de det. Tror fan inte att man kan ha bättre föräldrar en dom. Det vart barbros för hela kvällen var ju bara 40 kr i inträde så va fan. Hade rätt så skoj där inne, gick över till san marino en sväng men där var det inte så jätte mkt folk. Träffade råbin utan för maiestro när jag var påväg till babban och han var ju inte lite fuller han. Stod och pratade och skämtade lite innan jag drog in och dansade igen. Hade en bra kväll men mina underbara vänner.


Ja på tal om överskriften som jag har så är det så jävla mkt skitsnack i den här stan och det börjar bli jävligt jobbigt nu. Först får man höra en sak och så tycker man att ja det var ju inte så bra eller vidare smart gjrot eller sagt utav personen/personerna det gäller sen när man börjar fråga den personen i fråga eller de så visar det sig att det man har hört innan inte stämmer. Då står man där och funderar på vem man ska lita på, man litar ju naturligtvis på den som är ens vän men om båda nu är det hur gör man då...?

Sen så tycker jag inte om när folk säger till mig vad jag känner eller inte känner. Inte blir det bättre när man försöker säga till personen att det inte stämmer och den bara fortsätter att säga att nä men gumman jag vet att du känner så här och inte som du säger. Vad fan vet han/hon om hur jag känner mig, oki om man sägar att jag känner inte så här om just den saken eller personen men att man beter sig och att allt vissar mot det motsatta ja då kan jag acceptera att folk säger men du jag vet att du inte känner som du säger. Men när det inte är så blir jag så jävla förbannad, visst man har rätt att tycka vad man vill men man behöver inte alltid öppna käften och säga det eller så behöver man inte tjata sig till att personen i fråga till slut erkänner att han/hon har rätt även fast det inte stämmer bara för att få personen att sluta tjata om det och hålla käften!

Den enda som verkligen vet vad man  känner är en själv och är man ärligt mot sig själv och sina vänner jag då kan man säga sanningen om hur man känner sig och om inte jag då är det bara en själv som mår dåligt utav det i slutendan.

Nä ska snart gå ner på stan med tiina och köpa julklappar, ska se om jag hittar nått till mamma och pappa. Vad fan sak man köpa till folk som har nästan allt och när man frågar vad de önskar sig så kommer de inte på nått. Jaja jag kanske inte ska klaga för när de frågar vad jag önskar mig så kommer inte jag heller på något jag vill ha förutom det jag alltid brukar önska mig en hund och en häst men det får vänta tills jag har flyttat hemifrån.
 


Fredag - lördag - söndag

Fredagen började med att mina päron åkte upp till sthlm för att spendera helgen där vilket innebar hela huset för mig själv vilket då innebar förfest här! 

Hade bestämt med victor att han och jag skulle fixa käk till oss två plus natha, sofie, david, dansken och wearner. Och lättaste maten att göra som de flesta tycker om är spagetti och köttfärsås viket det oxå vart. Var riktigt trevligt att sitta och käka mat med alla de för annars så skulla jag ha suttit själv och käkat middag och det brukar oftast sluta med att jag struntar i att äta.


Efter maten vart det teve tittande och pokerspelande innan resten utav folket kom vid 20 tiden. Fick guidea (tror det stavas typ så) agnes hem till mig över telefon vilket var en utmaning även fast det är hur lätt som helst att hitta hit. Tillslut så var vi 12 pers här hemma och det var jag, victor, sofie, wearner, dansken, madde, david, gudrun, annelie, tiina, chrill och martin. Det vart nergång på krogen sen vid halv elva tiden.

I vanlig ordning så vart det vårat stammisställe san marino, där inne så träffade man på knasen, robban m.fl. Var en hel del kareokesjungadne för en hel del utav oss och så självklart en massa alkoholhalltiga drycker.

Var hemma runt kl 1 och då var jag superhungrig så då vart det spagetti och köttfärsås som vart över till fyllemat. 

Lördagen bestod utav att städa upp i huste och plocka bort tomburkar och diska glas. På kvällen vart det bio med piff, puff och chrill. Vi såg borat som var en helkul film och efter filmen så vart det en promenad på stan innan jag gick hem. Men först vart det ett stop vid konsum och in handla chips, dipp och cola. Sen vart det till att moffa i sig allt det och titta på teve.

Söndag var en slapp dag, pärona kom hem från sthlm och var glada att huset stod kvar och såg ut precis som de hade lämnat det.

yber skoj

Förra fredagen hade jag hur roligt som helst med mitt underbara gäng. Vi hade bestämt oss för att dra ut på korgen men först så vill man ju förfesta och vi kom inte på någon stanns att va förutom hemma hos mig. Så efter att ha kollat med pärona att det var lungt att vi höll till på nedervåningen så var det bara att sprida ut till alla i gänget att vi skulle va hemma hos mig först.

Hade hur jävla skoj som helst nere i vardagsrummet, vi var väl ca 10 pers som höll till där nere. Det vart en hel del kacklande och drickande innan vi begav oss ner på krogen. Men innan alla kläder skulle på och allt i glasen skulle drickas upp så vart det ett gruppkort som minne utav kvällen. Vart ett bra kort på oss alla och framför oss på bordet så visar det hur mkt vi hade druckit under de 2½ timmarna vi hade varit där.

Det vart in på barbros och ta stämpel sen vart det en sväng över till san marino i vanlig ordning där det vart till att sjunga lite kareoke. Wearner och dansken hoppade upp och sjöng we are the champions (tror det stavas nått sånt) och det lät rätt så bra.

Sen vart det vidare till babban igen för att dansa loss som en tok. Lördagen var man bakis, gick hem till annelie sen gick vi ner och åt frukost på hembagarens sen vart det fotografering i skogen. Vi skulle ha åkt ut till b-vik med sanna på kvällen men vi var för trötta så jag och victor drog ner på krogen. Nere på stan möter vi dansken och wearner så vi drar till babban med de. Sen trallade victor och jag över en snabbis till san marino och hälsade på lite folk.

Söndagen vart lugn, det vart till att vila upp sig hela den dagen efter allt festande. Hade tänkt åka och träna men insåg att det inte skulle orkas med.

gänget hos mig
Gänget hemma hos mig. Översta raden: david, jag, wearner och victor.
Nedre raden: gudrun, dansken, annelie, madde och sofie.

wearner och dansken
Wearner och dansken sjunger kareoke inne på san marino