Bokat tid

Vart en till promenad förut men denna gången så vart det med sophia och hundarna. Det gick inte så jätte fort då sista valpen som hon har kvar fick följa med.

Han tycke det var super roligt och sprang på tvären den lilla rackaren :) Han var jätte duktig att gå i koppel med, sista biten hem bar jag honom då han började bli trött.

När jag kom hem fixade jag lite lunch, hängde upp tvätten, tog en snabb dusch och körde igång en ny maskin. Åkte sen ner på stan och bokade en tid hos min frissa.

Så på måndag så kommer jag färga håret...nä jag tänker inte berätta vad det blir för färg utan det får ni se när det är klart ;)

Nu har jag precis landat i soffan efter att tagit ett varv med snabeldraken. Men jag blir inte långvarig då tvätten skall hängas upp och sen ska jag hämta ut ett paket.

Glad valborg på er :)
/M

Träna, tvätta och städa dag

Måndag och valborgsmässoafton i dag =) Älsklingen är ledig så han var så snäll och tog hand om disken medans jag tog en powerwalk på morgonen.

Har plockat lite i lägenheten, vikt tvätt och laddat en ny maskin. Vi kör på en riktigt tvätt och städ dag idag. Ska klämma in lite mer träning under dagen också.

Hjärtat skulle ut till sin bror och hjälpa honom med altanbygge, medans han är borta så kan jag städa i lugn och ro.
Annars så händer det inte så mkt i dag.

Ska över till grannarna ikväll och fira valborg genom att äta god mat, dricka och snacka lite skit :) Kommer att bli en kalas bra kväll.

Vad ska ni fira valborg ikväll?
/M

Dagens citat





Hängt i bilen större delen av dagen

Den här dagen har vi mest hängt i bilen. Vi åkte ut till sköldinge i morse till älsklingens föräldrar. Där bytte vi bil och åkte med svärfar in till stan där vi hämtade upp john.

Sen styrde vi bilen mot askersund där vi skulle kolla på en mustang. Allt såg bra ut så det vart till att skriva papper, ta en fika och sen åka hemåt.

Åkte ut till sköldinge och visade upp bilen för svärmor, åkte in till stan med bilen sen. Fixade lite mat då det kurrade något förjävligt i magen på oss. Efter lite mat i magen åkte vi förbi mina föräldrar så de fick se vad det var för vrål åk vi har fått låna utav svärfar.

Pappa vart grymt avundsjuk då mustang är hans favvobil, mamma tycket det var en riktigt fin bil. Vart dock inte lika glad när vi sa att vi inte kommer att köra med bältet då det inte behövs i den bilen då det inte är lag på det.

Nästa stopp vart nere hos maddes föräldrar där hon o chrille var. Stod och snackade lite skit med de o visade upp ponnyn :) Åkte sen vidare ut till kims brorsa som också vart grymt avundsjuk då även han har mustangen som favorit bil :p

Men han vart lite nöjd när han fick ta den på en åktur, han försökte dock intala sig själv att han inte ville ha en sådan men det gick inte så bra. När vi hade sagt tack och hej där så åkte vi ut till svärföräldrarna igen.

Parkerade bilen och tog en fika innan vi körde in mig bil. Gjord ett stopp på willys och handlade lite frukt samt lite annat gott till kvällen. Nu har vi äntligen slagit ner våra arslen i soffan och tänker bara ta det lugnt resten utav kvällen.

Det var prat om att vi skulle kolla på film lite senare, tror det blir the adams family :)

Vad har ni hittat på i dag då?
/M

Ponny med V8


Svärfars nya som vi hämtade i dag som vi så snällt ska få låna i sommar att glida runt i :)
En mörkblå mustan 65.
/M

Jävligt nöjd tjej, vädret är kalas. Men bä...

Jävligt nöjd tjej, vädret är kalas. Men bästa av allt är att man just nu åker V8 :) Det är fan mig balsam för själen!


Road trip med älsklingen, svärfar och svåg...

Road trip med älsklingen, svärfar och svåger. Destinationen är askersund, skit trälig väg men vädret är bra. I dag känns det verkligen som att våren har kommit. Inte en dag försent ifall ni frågar mig :D /M


Dagens citat






Bra sugen

Jag är bra sugen på att unna mig denna coola pryl som man kan köpa från coolstuff. En polaroid fotoskrivare som man kan skriva ut bildern från mobilen, datorn och kameran.

Är det någon som har en sådan eller som känner någon som har en? Vad tycker ni om den, bra eller dålig?
/M



Har landat här hemma

Vi var nere en sväng på stan på förmiddagen och jävlar i havet vad mkt folk det var där nere. Det var både modevisning och så var det ju marknade som har hållit på sen i torsdags. Roligt är det ialla fall att det är lite liv och rörelse i stan :)

När vi var klara på stan åkte vi ut till svärföräldrarna men det var icke hemma så vi åkte iväg och handlade. Vi mötte upp de utanför hos oss sen. Tog en fika på balkongen och njöt utav det fina vädret.

Vart sugna på att grilla så vi bjöd hem oss till de vilket gick så bra så. Så då vart det en tur ner på stan igen för att inhandla fin kött på köttaffäerne sen ville svärmor gå runt och kolla på markande.

Tog ica maxi påvägen ut till sköldinge då vi behövde lite goda tillbehör till kötten. Middagen vart super god, åt så jag vart propp mätt :D

Nu har vi landat hemma och sitter i soffan och bara tar det lugnt. Ska strax ge mig på och göra knapriga äppelringar som vi ska ha som snacks i kväll. Jag hoppas det blir gott för det så himmla mumsigt ut på bilden som jag hittade hos en tjejs blogg.
/M


Mm.. det ska bli gott med grillat. Sitter ...

Mm.. det ska bli gott med grillat. Sitter ute i sköldinge hos svärföräldrarna då det vankas middag. Grillat kött och rotfrukter i ugn, det ska bli smaskigt./M


Lördag!

Himmlen är blå, solen är framme och det blåser bara pytte lite. Härligt som fan! Älsklingen håller på och fixar det sista med snuset. När det är klart ska vi ner på stan, jag ska till frissan och herrn ska till glasbanken.

Vad som händer mer i dag vet jag inte, har inget inplanerat utan tar dagen som den kommer :)
/M

Dagens citat





Nej fy fan!

Vi kollade ca 50 min på filmen the hills have eyes innan jag sa ifrån. Vidrig jävla film med inavlade människor! Nej det var verkligen ingen film för mig. Älsklingen får se klart på den en annan dag utan att jag är i närheten.

Zappa lite på teven innan det är dags att krypa ner i sängen med hjärtat. I morrn är det en ny dag med nya äventyr och möjligheter.
/M

Dags för en förändring

Känner att det är dags för en förändring, är nämligen sugen på att färga håret. Vad det blir för färg det får ni se när det väl är gjort. Har inte riktigt bestämt mig för vilket färg jag ska köra på.

Ska ner i morrn och prata med min frissa så får vi se vad vi kommer fram till. Vad tycker ni läsare att jag skulle köra på för hårfärg ifall ni fick bestämma? :D
/M


Ritat

Satt och ritade lite tidigare i dag då jag kände mig lite kreativ. Motiven vart my little pony då jag älskade att titta på den serien när jag var lite. Jag var helt tokig i de och hästar över lag, tror jag ska ha några my little pony hästar uppe på vinden hos mina föräldrar.
/M


Någon som har sett filmen?

Är det någon som har sett filmen The hills have eyes? I så fall vad tycke ni om filmen? Jag och sambon funderar på att titta på den ikväll. Om ni har några tips på bra ryssare eller skräckfilmer så tar jag mer än gärna emot tips :)
/M


Teé & rita

Disken är avklarad, hunnit med och handlat och snuset i ugnen har jag kollat till så det är rätt temperatur. Min sambo håller nämligen på att göra eget snus så nu står 2 lådor snuset i ugnen och gottar till sig.

Så för tillfället så luktar det snus i lägenheten, dock inte så jätte starkt men jag börjar vänja mig vid lukten. Nästan så jag börjar tycka om den doften :P Dock så avskyr jag lukten av portions snus, det luktar förjävligt.

Just nu så sitter jag och njuter av en kopp teé och ska strax hugga tag i tuschpennorna och rita lite. Kännde mig helt plötsligt lite kreativ :D
/M



Fixat naglarna

Hade lite tråkigt så jag fick för mig att fixa till naglarna så de ser lite roligare ut. Så här vart resultatet :)
/M




Sovit som en kratta

I natt har jag sovit som en kratta, kom inte riktigt till ro även fast jag var helt slut i kroppen. Tror dock jag vet varför. Jag bytte nämligen täcke till ett litet tjockare och jag tror det vart för varmt för att jag skulle kunna sova bra.
Så i dag blir det till att byta tillbaka till det andra.

Tidigare i dag så jag har jag kollat igenom ams hemsida ifall det finns några jobb att söka. Jag kan ju inte påstå att man vart så speciellt munter men det är bara att kämpa vidare.

Har direkt ingen motivation till något idag, hade tänkt gå ut och gå men vänster knä känns inte okej. Jag tror jag har stretchat det benet för mkt, hoppas på att lite vila ska göra det bättre.

Nej få i sig lite lunch så kanske humöret går uppåt det är ju endå fredag idag :)
/M

Dagens citat





Lista

1. Mitt namn? - Madelene Maria Karlström
2. Exakt ålder? - 25 år om 66 dagar
3. Vart bor du? - Katrineholm
4. Syskon? - Nix
5. Husdjur? - Nix
6. Färg på ditt hus? - Haha bra fråga, har lixom inte tänkt på det ^^
7. När är du född? - 1 Juli 87
8. Klass? - Ingen
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2006
10. Har du något jobb? - Nopp, tillfälligt arbetslös :(
11. När ska du sova ikväll? - Vid 23 tiden typ
12. Mitt största intresse? - Bilar, mode & djur
13. Duschat idag? - Yes box
14. Kramat någon idag? - Jadå
15. Pussat någon idag? - Självklart!
16. Vad har du ätit? - Crepes
17. Dagens klädsel? - Svarta träningsbyxor, mörkgrått linne och svart kofta
19. Dagens sötnos? - Älsklingen
20. Dagens roligaste? - Marknaden på stan
21. Har du många vänner?Lagom många
22. Vad ska du göra idag/ kväll? - Titta på teve, mysa med älsklingen & sova
23. Vem kramade du senast? - Min älskling
24. Hur många vill du ha sex med? - eeh vaah?
26. Hur många har varit otrogna mot dig som du vet? - Ingen vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? - Fästman <3
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Min massör
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "Älsklingen" Ja det kan vi väl göra :) Pussar


Favorit
31. Film? - The notebook & The boondock saints 1&2
32. Låt? - The american wake - The quay
33. Mat? - Thai
34. Dryck? - Vatten & Schweppes ginger ale
37. Stad? - Köpenhamn & Norrköping
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? - Bild & syslöjd
40. År? - 1987, jävligt bra år för då föddes jag ;)

Senaste
41. Personen du tänkte på? - Min mormor
42. Personen du kysste? - Min sambo
43. Gången du spydde? - 4½ månad sen
44. Gången du grät? - Kommer inte ihåg
45. Pizzan du åt? - Ca 3 veckor sen.
46. Gången du var i göteborg? - Oj det måste vara 9 år sen sist
47. Gången du var i stockholm? - Förra sommare
48. Gången du var full? - I februari på live and jive
49. Gången du var hög? - Aldrig och det kommer inte hända heller
50. Personen som såg dig gråta? - Älsklingen & sjuksystern


Antingen eller
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund såklart!
53. Ute på disco eller hemma och mysa? - Hemma & mysa
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
55. Singel eller upptagen? - Förlovad
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Inget!
60. Svart hår eller blont? - Brunt
61. Blåa ögon eller bruna? - Bruna
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Fanta
66. Pizza eller kebab? - Kebabsallad
67. Randigt eller prickigt? - Prickigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

Antal
70. Personer du älskar? - Många <3
71. Personer du hatar? - Det finns en del som jag inte gillar
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Några stycken
73. Personer du strulat med inom en 24-timmars-period? - 1 person, min sambo
74. Glassar du ätit på en dag? - Oj, 7 st tror jag (var dock några år sen)
75. Antal festivaler du ska på/har varit på iår? - Inga
76. Gånger du haft minnesluckor? - Typ 2
77. Piercingar har du? - 3 stycken
78. Personer du saknar just nu? - Min mormor
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 3 gånger

Vem
80. Vill du kyssa nu? - Min sambo
81. Ska du träffa imorgon? - Ingen speciell
82. Sjöng du senast för? - Mig själv
83. Hade du senast en msn konversation med? - Anna
84. Spelade du tv-spel med senast? - Sambon
85. Vill du ta med på en resa nu? - Min sambo
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Finns ett par stycken
87. Förtjänar att dö? - Mördare & våldtäktsmän
89. Vill du sova brevid inatt? - Min sambo

Vad
90. Gör dig glad? - Älsklingen, mina vänner
91. Gör dig ledsen? - De som sårar mig eller mina närmaste
92. Vad vill du helst göra nu? - Åka jänkare
93. Önskar du att du slapp göra? - Betala räkningar
94. Vill du ha nu? - S-märken ( en sorts godis)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent?- En ring ;) annars så kan jag inte komma på någon speciellt jag önskar mig
96.Längtar du till? - Sommaren

97. Tycker du om dina betyg? - De var mkt bra
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget som jag kan komma på för tillfället
99. Är det bästa som har hänt dig?När jag vart tillsammans med min sambo

Grymt sugen

Jag är inte sugen på något godis alls förutom dessa s-märken som jag hade tänkt unna mig 2-3 st utav. Men tror ni jag hittar några i den här jävla stan? Svar NEJ!

Om det är någon som vet var dessa godbitar säljs någon stanns i denna stad så kan ni väl lämna en kommentar så vore det super snällt :)
/M


Sovrums nytt

Hämtade ut mitt paket från jotex i dag som hade kommit. Hade ju beställt en vit sängkappa och ett nytt påslakanset. Så här ser resultatet ut, ljust och fräscht.
/M




Just nu


Sitter men en varm ansiktsmask och tittar på teve

Avslappnad kropp

Det var gudomligt skönt med 1 timmes helkroppsmassage. Hon som masserade mig var elev men jävlar vad duktig hon var och super trevlig :)

Efter massagen så gick jag förbi glassbaren och köpte en bägare med italiensglass som jag njöt utav. Tog ett varv nere på stan då det är marknad där idag. Det fanns en hel del stånd som sålde ostar, korvar, nötter och en massa annat gott. Det sålde även hamburgare gjorda på kängeru och krododil!

Så är du i stan i dag eller i morrn så tycker jag ni ska ta er ner på stan och kolla in marknaden! Vem vet ni kanske kommer hem med lite nötter eller en god ostbit :)

Nu ska jag äta lite lunch innan jag pysslar om mig själv lite till.
/M

Inte ens det grå trista...

Inte ens det grå trista vädret utanför kan dra ner mig humör idag. Har suttit i soffan, ätit frukost och vaknat till liv i min egen takt. Om drygt 40 min ska jag bege mig ner på stan för idag står det helkroppsmassag på schemat.

Det passar ju perfekt en sån här dag att få kroppen igenom knådag och känna hur energin kommer tillbaks till än. Resten utav dagen blir nog en pyssla om och ta hand om dig själv dag.

Fixa ögonbrynen, slänga in en färgbomb i håret, fixa babylena fötter, lägga en ansiktsmask och måla naglarna. Helt enkelt göra en massa tjejiga saker.

Kankse ska toppa det hela med att se twilight filmerna :D

Vad ska ni hitta på denna torsdag? :)
/M


Dagens citat




Regnet står som spön i backen

Regnet står som spön i backen och jag ska bädda ner mig i soffan då jag är frusen. Har laddat upp med en stor kopp te för att få upp värmen. Till det så sak jag mumsa i mig lite physalis och en bit mörk choklad.

Längtar tills i morrn för då ska jag på helkroppsmassage. Det är älsklingen min som är så snäll och skämmer bort mig med det ♥ Efter massagen så ska jag unna mig lite italiengsglass och sen bara pyssla om mig själv när jag kommer hem.
/M


Tips

Tänke ge er tips på två sidor där man kan hitta jätte mkt snygga och roliga prylar. Båda sidorna är lite 50-tals inspirerade. Första sidan är www.missjuniversum.se den andra sidan är www.misssmith.se.

Jag vart tipsad om dessa sidor av denna snälla och söta tjej eembla. Kolla in hennes blogg vettja :)
/M


Ett litet axplock av vad man kan hitta på de två sidorna jag tipsar om :)

Glad tjej!

Vart en powerwalk på 30 min och jag var helt slutoch genom svettig när jag kom hem. Har varvat ner nu och precis fått lite lunch i magen. Vart fiskgratängen som vart över från gårdagens middag och den smakade lika bra som i går.

Ska sätta mig och söka lite jobb nu och sen ta tag i disken som vägrar försvinna utav sig själv :P Jag hoppas på att mitt paket från jotex kommer då jag är sugen på att bädda rent sängen med de nya påslakana.

Åh jag var över en sväng hos mina föräldrar igår och lämnade av lite fikabröd som jag hade bakat. Passade då på att ställa mig på deras våg. Har inte stått på en våg sen 3 veckor innan operationen då vi inte äger någon våg här hemma vilket inte gör mig något.

Hur som haver så visade vågen på 79 kg vilket innebär att jag har gått ner 5½ kg. Jag vart super glad då jag inte har legat under 80 kg på bra lääääänge. Det är inget jag eftersträvar att gå ner i vikt utan jag är ute efter att shapea upp kroppen men att gå ner någora kilo är alltid ett plus :)
/M


Ingen motivation

Har legat i sängen och läste en bok och bara slöat på morgonen. Motivationen är som bort blåst i dag men nu är ialla fall träningskläderna på. Ska strax gå ut på en powerwalk, vädret är helt okej så det finns ingen ursäkt till att inte gå ut och gå.

Vad ska ni hitta på denna onsdag?
/M

Dagens citat





Skapar ett habegär hos mig!

Dessa jeans skapar ett stort habegär hos mig! De kommer från shock.se men jag har ingen lust att beställa de på nätet då jag inte riktigt vet vilken storlek jag behöver. Så istället får det nog bli en tripp till stockholm i sommar och prova jeansen i affären.
/M


Klick klick

Har letat efter en långklänning länge men inte hittat någon som jag riktigt har fasnat för. Och om jag mot för modan har hittat något har prislappen varit men än vad jag är berädd att betala.

Men sen så lästa jag nettans blogg där hon tipsande om
www.gomdajuveler.se där hon hade hittat två jätte fina långklänningar för bra pris.

Så nu klickade jag hem den ena efter att ha sett bild på nettans klänning som hon fick hem idag. Bildernapå hemsidan motsvarar verkligen verkligheten så det är ju alltid ett plus.
/M


Den här tänker jag glida runt i nu i sommar

Fiskgratäng

Provade på att göra hemmagjort fiskgratäng i dag och resultatet var super bra. Både älsklingen och jag tryckte i oss 2 st portioner var. Så det var inte sista gången vi gjorde det här hemma. Findus fiskgratäng kan slänga sig i väggen :P
/M


Tänkvärt!


Papper papper papper

Phu nu har jag fyllt i alla förbaksade papper till a-kassan då jag är tvungen att göra en ny årsanmälan då de uppgifter jag har lämnat bara gäller till juni månad detta år.

Som tur var så var karl nere på arbetsförmedlingen snäll och gick igenom hur jag skulle fylla igenom anmälan. Ibland är det banne mig rena rama grekiskan att försöka förstå sig på hur man ska fylla ialla dessa blanketter.

Ska ialla fall skicka in den i dag och så hoppas jag på att a-kassan är nöjd med uppgifterna och inte skickar ut fler papper som måste fyllas i.


Annars i dag så ska jag hjälpa min mor att köra hennes cykel till cykelaffären då den ska på reparation sen blir det upp till willys. Måste ha potatis och lite annat smått och gott då jag hade tänkt föra hemmagjord fiskgratäng idag.

Sen ska lägenheten städas och om orken finns blir det nog en promenad för det är ju riktigt fint väder ute. Hoppas att den här ryssvärmen kommer till helgen som de har prata om. För kommer den då ska jag banne mig springa ner på stan och köpa en fin köttbit som vi sen ska slänga på grillen :D
/M


Dagens citat





Tips på ett alternativ till pasta

Tänkter tipsa om ett gott alternativ till pasta vilket är zucchini. Jag var lite tveksam till det då jag verkligen älskar pasta men hade tänke göra ett försök att dra ner på det. Men jag vart glatt överaska över att det smakad gott att byta ut pastan mot strimlad zucchini.

Jag gjorde så att jag skalade zucchinin så man får bort skalet sen använde jag en osthyvel och hyvlade tunna remsor. Hyvla inte hela zucchinin, utan hyvla den runt om för längst in finns det ett kärnhus. Det man kan göra är att dela zucchinin på längden och sen använda en sked att gröpa ur kärnorna med innan man sen hyvlar skivor.

När jag hade hyvlat klart så la jag remsorna på varnadra och delde de längst med så de blir smalare remsor. Koka sen upp vatten med lite salt i, jag hade även en grönskasbuljon tärning i för att ge lite smak till det hela. När vattnet kokar lägger du ner zucchini remsorna och låter de koka i ca 30 sek, det ska gärna vara lite motstånd kvar i de.

Häll av i ett durksalg och sen är det klart servera till korvstroganoffen eller vad det nu är du ska äta :)
/M


Utomhus bus

Efter att sophia och jag hade tagit en promend med zelma & lily så tog vi ut valparna så de skulle få busa av sig utomhus. Nu är det bara 3 valpar kvar hemma, 3 st åkte hem i helgen till sina nya hem.

De 3 som är kvar nu åker om någon vecka, kommer kännas lite tomt sen när man besöker sophia och inte höra en massa valpar som bråkar som tokar. Men det kommer nog bli skönt för lily & zelma att få lugn och ro igen.
/M










Resultatet av bakningen

Så här ser resultatet ut av bakningen, tycker det ser helt okej ut. Sen är det ju en helt annan fråga hur det smakar. Älsklingen får vara försökskanin sen när han kommer hem  ;)
/M


Full fart med att baka

Det var kanon skönt väder ute när jag gick promend med sophia och hundarna. De hade fnatt som vanligt, nästan som kosser som kommer ut på gränbete för första gången under sommaren :P

Älsklingen glömde sin lunch här hemma så jag var snäll och åkte upp med den åt honom. Passade sen på att ta svängen förbi Ö&B och handlade på mig lite tandkräm, tvättmedel, sköljmedel och lite annat smått och gott.

Lunchen är avklarade sen någon timme tillbaka, lika så disken. Nu sitter jag och väntar på att kakan skall bli klar i ugnen. Håller nämligen på att baka kärleksmums, så det sista att göra sen är att bre på glasyren och strö kokos över.

Det luktar grymt gott och jag hoppas det kommer smaka lika bra som det luktar :D
/M

God morgon gott folk!

Både hjärtat och jag har sovit som krattor i natt. Hade tänkt att jag skulle ha gått upp samtidigt som honom men så vart det inte. Vart att ligga och dra sig 1½ timme till innan jag klev upp.

Nu sitter jag i soffan rätt så pigg och vaken, ska möta upp sophia halv 10 så ska vi ta en långpromenad med hundarna. Sen blir det hem, träna armarna och om jag orkar så blir det lite benövningar också.

Funderar på ifall jag skulle baka lite idag, vi ska ju åka ut till sköldinge i kväll och det är ju alltid gott med lite fikabröd till kaffet. Inte för att jag dricker kaffe och är så jätte förtjust i fikabröd men de andra är det :P

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M


Redo för träning :D


Dagens citat




Detta gråtrista väder

Detta gråtrista väder gör mig skapligt seg och man blir inte sugen på att göra något förutom att sova. Ska ialla fall se ifall det finns något bra på teve att se sen ikväll, annars får det bli till att rota fram en bra film att slå på.


Tänkte gotta mig med att dippa lite morötter ikväll, köpte en knipper färska morötter när vi var uppe på ica maxi och handlade förut. Passade även på att köpa lite olika salladsmixer så man kan göra lite goda sallade under veckan.

Från det ena till det andra så vart jag sugen på att dra iväg på någon weekend resa efter sommaren. Typ åka någon gång i septemeber. Vet dock inte riktigt vart jag vill åka men london låter rätt så lockande, de har många vintage butiker :) Sen har de många sevärdheter också som skulle vara roligt att se som big ben och att ta en tur inne på madame tussauds vaxkabinett.

Ja vi får väl se vad det blir av det hela, jag tror inte det ska vara så svårt att övertala min älskling om att följa med. Han är rätt så öppen och på på det mesta, jag fick ju med honom på en veckas solsemester i turiket så :)
/M





Rolig kväll

Madde kom över vid 20 tiden i går då vi skulle ha tjejkväll, tanken var att fler skulle komma men vissa kunde inte och några vart tyvärr sjuka :( Men det är inte sista gången vi ska ha tjejkväll så.

Men iallafall så satt madde och jag här och drack vin, mummsade på lite frukt som jag hade skurit upp. Det var färsk ananas, vindruvor, kiwi och plommon. Det var mkt uppskattat och smakade mkt bättre än ifall man hade suttit och mummsat på chips.

Vid halv tolv rörde vi oss ner mot krogarna på stan men det var ingen höjdare. Gick bort till banken och hämtade ut pengar sen styrde vi våra fötter mot harrys. Hade lite beslutsångest om vi skulle gå in på harrys eller statt men till slut så var det harrys som vann.

Det var lagom mkt folk där inne tyvärr så kände vi nästan ingen kotte där men vi hade kul endå :) De hade ett live band som spelade under kvällen, SNSB - sveriges näst snyggaste band. Det var ett coverband och de var riktigt bra men så speciellt snygga var de inte :P

Vi gick hem lite efter halv 2 och det var skönt att få komma hem. Värmde på en pirog då jag var så hungrig och jävlar vad gott det smakade :P Älsklingen kom hem sen efter sin spelkväll, vi tittade klar på eurotrip på teve innan vi gick och la oss.

I dag är jag lite seg men ingen baksmälla :) Det blir en lugn dag för oss båda, ska åka iväg till affären senare. å mkt mer kommer inte att hända i dag.
/M



Dagens citat





Sovdags

Skit kul kväll med bästa madde. Harrys med en massa dans, hemma lite efter halv 2. Nyss käkat en pirog och nu blir det sängen. Skriver mer i morrn :)
/M

Tjejkväll

Sådär nu är jag iordning fixad, håret ligger jävligt bra för en gång skull :D Kör på svart från topp till tå ikväll, det kan aldrig gå fel med svart.

Har skurit upp en massa god frukt som vi kan sitta och tugga på till det vi ska dricka. För min del så blir det vitt vin i dag.

Utgång sen ikväll och vart vi hamnar det vette tusan, vi tar kvällen som den kommer. Älsklingen min står i duschen och ska strax över till grannen så han slipper en massa kacklande fruntimmer :P De ska väl säkerligen spela xbox och knäcka någon öl.

Nej nu ska jag fixa det sista men ni får ha en riktigt trevlig lördagskväll!
/M




Mkt folk nere på stan

Det vart den lång sovmorgon, låg och myste med älsklingen. Det är skönt att bara ligga i sänge och bara vara.  När jag väl om upp sen så vart det en tur ner på stan. Och jävlar vad mkt folk det var ute men sen så kom jag på att barnbidraget kom ju igår.

Köpte ett par nya träningsbyxor inne på hm efter som de jag har börjar bli lite föörstora. Passade även på att köpa ett nytt läppglans.

Nu sitter jag hemma och käkar lunch, hjärtat mitt ska strax åka ut till garaget. Om en litenstund så kommer natha över och skagå igenom mina garderober ihop om att hitta något att ha på sig till tjejkvällen ikväll.
/M

Dagens citat




Ett glas rött och dödligt vapen

Sitter i soffan och provdricker det nya vinet som jag hämtade ut i dag, självklart så dricks det ur ett utav de nygamla vinglasen jag hämtade hos min mor.

Har tagit några smuttar och som jag känner du så var det inget vin i min smak. Men sen så är jag ju ingen rödvinsmännsika förutom när det kommer till Motörhead vinet för det slank ner i strupen :)

Men vi får se, vinet kanske smakar bättre när det har fått stått och luftat sig en liten stund. Vissa viner burkar ju smaka bättre då så jag får återkomma med en uppdatering om hur jag uppfattade vinet då. Fast jag hänger inte läpp för ifall jag inte skulle gilla vinet för jag kommer ju åtminstonde ha en snygg flaska som prynad :D

Sitter nu och tittar på dödligt vapen som går på kanal 5. Det är första filmen och den är nog banne mig bästa,  jävlar vad ung Mel Gibson var men oandra sidan så är ju filmen från 1987. Ett förjävla bra år om jag får säga det själv ;)

Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll :)
/M


Kvällens vin, Barbera Da Vine


De här fina glasen som är efter min faster hämtade jag hemma hos mina föräldrar.
Glaste med grön fot är ett vitvinsglas och de andra två är rödvinsglas.
Kvällen till ära så dricks det rödvin ur glaset som stor i mitten.

Oops!

Hoppsan jag råkade visst klicka hem ett nytt påslakanset samt en sängkappa från jotex. Men till mitt försvar ifall jag nu behöver något :P så var det 40% rabatt på 1 vara och sen 20% rabatt på resten utav beställningen :)

Och jag har länge gått och funderart på att köpa en sängkappa men jag har varit lite snål och kännt att det kan vänta. Men nu tycke jag att priset vart överkommligt lika så med påslakansetet så då är det ju lika bra att slå till :D

Nej om jag skulle få arslet ur vagnen och ta tag i dammsugningen. Man blir ju inte lite dyster och trött utav det här skit vädret.
/M


Påslakansetet som är på väg hem :)

Veterinärbesök, stan och fika

Körde sophia och valpisarna till veterinären i morse. De var så duktiga så när de fick sina sprutor och chipmärkningar. Inte ett ljud gav de i från sig, stor guldstjärna till de :)




Efter att ha släppt av sophia åkte jag ner på stan och hämtade ut mitt vin som äntligen hade kommit. Så ikväll ska älsklingen och jag korka upp den flaska och prova hur det rödvinet smakar. Efter bolaget vart det upp till willys för att handla lite frukt som jag tänkte bjuda på som tilltugg till tjejkvällen i morgon kväll.


Detta vin ska vi testa ikväll

Han vara hemma i 10 min innan det var dags att möta upp nettan och madde för en trevlig fika/lunch på sultans. Snackade en massa skit och firade nettan som fyller år i dag, hon fick en lite pressent utav oss i form av en massa ramband.

Följde med henne bort till tatueraren sen, kollade för skoj skull va hans skulle ha för en tatuering jag funderar på. Det var väl inte så jätte dyrt pris han skulle ha för den men jag kommer göra den nere hos roger istället.

Delvis för att han skulle ta hälften så mkt för den som den andra tatueraren. Och sen så har jag fullt förtroende för roger, alla andra tatueringar har ju blivit så bra som jag har gjort hos honom så.

Nu ska jag slöa en liten stund innan jag sen ska ta ett varv med dammsugaren och plocka iordning det sista i lägenheten.
/M

Effektiv så här på morgonen

Klev upp samtidigt som hjärtat nu i morse och vädret som mötte mig var inte det roligaste. Det är snöblandat regn som faller ner från himmlen.

Nu på morgonen så har jag varit effektiv på hög nivå, har plockat iordning lägenheten och tagit hand om disken. Är lite sugen på att dammsuga men det är inte schysst mot grannarna att göra det så här tidigt på morgonen.

Ska strax åka iväg och tanka bilen för att sen hämtas upp sophia och alla hundarna då vi ska åka till vetrinären. Hoppas inte valparna kommer att skrika för mkt när det ska vaccineras, det kommer ju skära i hjärtat på mig då.

Men ialla fall ni får ha en bra fredag och jag hoppas att ni har bättre väder än vad jag har :)
/M

Dagens citat





Älsklingen leker med valparna








Torsdagkväll

Det har varit full rulle nu under kvällen. När älsklingen kom hem från frissan så käkade vi middag och sen begav vi oss hem till sophia för fika och valpmys.

Hjälpte henne att fixa valp påsarna som de lyckliga valpköparna ska få när de hämtar hem sina små ögonstenar. Snackade lite skit och betsämde hur dags jag skulle komma över till henne i morgonbiti då jag ska köra henne till vetrinären.

Efter fikat åkte vi ut till sköldinge för mer fika och lite skitsnack. Spanade runt lite på nätet och filurade lite innan vi åkte hem.

Nu sitter vi i soffan och väntar på att fråga olle ska börja på teven. När det är slut så blir det att krypa ner i sängen så man orkar upp tidigt i morrn. Ska va hos sophia 8.10 i morrn och innan dess så måste jag tanka bilen, vill ju inte få soppatorsk för det vore ju lite B :P
/M


Så här snygg vart älsklingen efter ett besök hos frissan

Italiensk glass

Var nere på stan förut i dag med madde och fixade ett lite ärende sen avslutade vi våran runda med att prova glassen i den nya glassaffären här i stan. De gör egen italiensk glass och gud så god den var, där kommer jag hänga mkt i sommar :D

Resten utan dagen har jag bara tagit det lungt, tittat på teve och målat naglarna. Nu är de silver glittriga och får fingrarna att se mkt längre och smalare ut :P

Var över hos mina föräldrar en sväng förut och rotade lite i deras föråd. Nu när vi har börjat dricka lite mer vin här hemma så tycke jag att vinglasen vi har från ikea är lite tråkiga.

Så då kom jag på att att mina föräldrar har en massa glas som står ståendes i en massa låder i förådet efter min faster. Så jag gick hem till de och rotade fram lite glas. Hittade jätte fina glas till både rött och vitt vin som fick följa med hem.

Ska ta och diska de i morrn och så tänke jag lägga upp kort på de så ni får se hur de ser ut :)
/M



Grymt god glass


Glitternaglar


Tråkig morgon

Har vikt en massa tvätt nu på morgonen, kankse inte det roligaste men skönt att ha det gjort. Ska strax ner på stan med madde. Vi ska leta efter något litet till en person, får se ifall vi lyckas.

Annars så ser denna torsdag ut att bli rätt så lugnt. Ska hem till sophia en sväng ikväll på fika och så ska hjärtat få träffa valparna. Han har ju inte sätt de på flera veckor, hoppas de ger honom några tjuvnyp :P

Efter fikat blir det att åka ut till sköldinge för fika och så skulle vi tydligen disskutera lite saker.

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M

Dagens citat




Paj och hårfärg

I kväll har jag roat mig med att kolla på lite teve, fixade till crabfishpajen som älsklingen och jag ska äta till middag i morrn.

Med lite engergi kvar i kroppen och inte roligt på teven så färgade jag utväxten så nu är håret nattsvart igen. Första gången jag färgar håret själv och det vart jävligt bra. Ännu bättre är att badrummet ser lika dant ut nu som innan jag färgade håret. Tummen upp för det :D

Drack ett halft glas cola, har inte druckit det på över 1 månad och fan vad illa det smakde nu. Nej det blir vatten, ramlösa eller ginger ale för min del.

Nu ska jag titta på body of proof sen blir det att krypa ner i sängen för några timmars sömn.
/M


Färgning pågår


Och så här vart resultatet, nattsvart :D

Skog, hund och valpar

Så här fin är skogen vid vallmotorp där vi släppte hundarna

 

Zelma spanar efter kottar

 

Lily tycker jag ska ge henne kotten jag håller i handen

 

Massa bus ute i valphagen

 

Roligast är det att gnaga på stängslet

 

Vi vill ut från valphagen


Full fart

Oj äntligen kan jag slå ner arslet i soffan och bara vara en stund. Det har varit full rulle hela dagen fram tills nu. Jag startade dagen men det besök på sjukhuset, sen vart det tippen med sophia.

När vi var klara där åkte vi ut till skogen vid vallmotorp och släppte lily och zelma lösa i skogen. De sprang som tokar fram och tillbaka samt jagade kottar som vi kastade till de.

Körde hem sophia och så plockade vi ut hennes valpar så de fick springa av sig utomhus i sin valphage. När vi plockade in de efter 45 minuters frisk luft så tvärslocknade de.

Sophia och jag gick ner på stan, hon bjöd på lunch på hot basilikan. Var ett tag sen jag käkade thai mat, mätt som bara den vart jag. Vi sprang runt i en massa affärer sen, köpte en hårfärg så jag kan fixautväxten som har blivit.

Vinet hade inte kommer in, kommer dock senare under dagen men jag köpte iall fall det andra vinet jag skulle ha. Köpte köttfärs och sophia slog till på och köpte märgben till sina hundar.

Nu är jag hemma och ska bara slappa en stund innan jag tar tag i disken, får se ifall jag gör crabfishpajen nu eller senare ikväll. Just nu känner jag mig helt slut i kroppen :P
/M

Seg som bara den

Tidigt morgon och jag var ju inte den piggaste kan jag säga. Har hunnit med ett besök på sjukhuset för omläggning av älsklingens sår. Det ser så bra ut så vi behöver inte komma dit förens om 2 veckor.

Sitter nu i soffan och försöker vakna till liv, har fått i mig lite frukost som fick bli rostade mackor. Blir att åka till tippen om drygt 1 timme med sophia sen ska vi släppa hundarna i skogen och ta en promenad.

Är grymt sugen på en powernap med har en känsla av att jag bara kommer att bli tröttare då så vi skit i det.

Vad har ni för planer för dagen?
/M

Dagens citat




Vad denna onsdag har att erbjuda





Äppelpaj nom nom

Det lukar nybakat i hela lägenheten :) Älsklingen och jag har nyss ätit äppelpaj som jag gjorde i små formar. Vi moffade i oss 2 st var. I stället för att ha marsán sås till så körde vi med skyr vanilj yoghurt som är från island. Det vart en super bra kombination :)

Nu är det topgear för hela slanten på teve, det är banne mig ett utav de bästa bilprogramen som visas på teve. Det gör helt galna saker i det programet. Och programledarna är helt jävla awesome.

På tal om bilar så har vi ändrat planerna för våran bil. Vi hade ju tänkt renovera klart den till sommaren och lacka den i en tillfällig färg men insåg att det skulle vara att kasta pengarna i sjön då vi sen måste slipa ner färgen för att sen lägga på den färg vi ska ha.

Så istället så gör vi allt ordentligt vilket innebär att den tyvärr inte kommer att rulla i sommar men det är smällar som man får ta. Dock så kommer vi nog inte vara jänkar lösa när vi ska till rättvik utan vi kommer förmodligen få låna en utav svärfars bilar :)
/M


Lånad bild från google


Huvudvärk

Efter maten hade jag en huvudvärk som inte ville ge sig, hade tagit en alvedon innan maten men det hjälpte inte så mkt. Så efter att vi hade ätit middag och hjärtat hade åkt ut till garaget la jagmig och vilade en stund.

Tror jag vilade i nästan 2 timmar och jävlar vad skönt det var. Det mesta utav huvudvärken är borta nu vilket är skönt. Det lilla som är kvar ska vi råda mot med några glas vatten och lite äppelpaj som jag ska fixa till åt oss sen.

Sitter just nu och tittar på americas next top modell all star, helt okej att slö titta på. Svarade på en massa fina kommentarer förut :) Ska strax börja med äppelpajen sen blir det att titta på eric och mackan för att sen avsluta kvällen med topgear.
/M

Länkbyte

Jag kör på ett länkbyte med denna goda tjej som skriver om sin vardag, tipsar om jätte fina inredningsprylar och mkt mer. Så tycker ni skall gå och läsa hennes blogg på en gång :) http://bommen.blogg.se
/M


http://bommmen.blogg.se

Har väckt monstret

Jag har väckt monstret igen, alltså powerwalks monstret. Efter att inte har gått så många promenader förra veckan så kännde jag att det var dags att väcka det monstret igen.

För har man väl börjat med powerwalk så får man nästan som ett lite beroned att komma ut minst 3 gånger i veckan på en PW.

Nu sitter jag i soffan helt genom svettig och slut i kroppen. Det känns extra mkt i bena efter som jag körde igenom ett pilatespass på 30 min innan jag gick ut på promenaden.

Nej dricka ett glas vatten till och sen hoppa in i duschen så man känner sig lite fräsch.
/M



Svettig och helt slut men jävligt nöjd med mig själv :)

Inget roligt väder

Var uppe på toa i morse efter att älsklingen hade åkt till jobbet och det var ett gråtrist väder som mötte mina ögon. Så jag letade fram min bok och la mig i sängen och läste ett 10 tal sidor innan mina ögonlock rammlade ihop för en stund.

Sitter nu i soffan och kollar ut på vädret, funderar på ifall jag ska ta en powerwalk eller köra ett pilatespass här hemma. Det är grådaskiga moln på himmlen men ibland tittar solen fram och gör sig påmind.

Det lutar emot att först köra ett pilatespass här hemma, sen fixa lunch och ifall vädet ser bra ut så får det bli en PW.
Haha vilka i-landsproblem jag har :P

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M


Dagens citat





Mumms

Skar upp ananasen i bitar för en liten stund sen och har nu sutti och mummsa i mig de. Det är fruktansvärt gott med färsk ananas jämfört med de på burk.

Älsklingen står i duschen, han kom precis hem från garaget. Om allt flyter på som vi vill så kanske våran pärla är klar redan till slutet av juni/början av juli. Det vore helt jävla awesom :)

Det sista på taket skall spacklas igen med kemisk flytande tenn har jag för mig att det är. Sen väntar vi bara på att krymp och sträckmaskinen samt det engelskahjulet skall komma så man kan fixa de sista plåtdelarna.

Kan inte mkt om renovering av bilar men tänkte endå dra mitt strå till stacken genom att med hjälp av svärmor klä om instrumentbrädan.
/M


Paus dags

Sitter nu i soffan med ett glas oboy och tar en paus. Har diskat, farit runt som en tok i lägenheten och dammat, plockat och dammsugit. Första maskinen tvätt är upphängt, den andra är i full gång och sen är det bara en maskin kvar att köra.


Tog ett litet avbrott och åkte upp till öb och hämtade madde som hade lämnat in bilen på mekonoen. Det skulle ta 2 timmar innan hon skulle få tillbaka den så jag körde henne till grafiska där hon skulle hämta sin mors bil. Det var skön med det lilla avbrottet för då vart man ännu mer pepp på att få klart städningen sen.

Jag ska slappa i 15 min till innan det är dags att börja med middag som i dag består utav green curry med kyckling och ris. Tror jag ska svänga ihop en liten sallad till det också.
/M


Skvallerblaska & ananas

Var skönt att ta en tur ner på stan då det var härligt väder ute. Passade på att posta mitt a-kassekort så pengarna trillar in på kontot som de ska :P

Beställde pinup vinet på bolaget i dag så på onsdag ska jag hämta ut det så får vi se ifall vi provdricker det till helgen. Var inne och tittade på tyger i tygaffären och hittade ett fint marinblått tyg som jag tror jag ska slå till på lite senare fram.

Mamma och jag tog en tur inne på lindex, hm och åhléns då hon var ute efter en topp till kjolen hon håller på och syr. Hittade en bastopp inne på hm som hon köpte med sig hem.

Själv köpte jag ögonbrynsfärg inne på åhléns då min förra tog slut igår så det blir till att färga ögonbrynen lite mörkare i kväll.

Tog svängen förbi coop på vägen hem och köpte en skvallerblaska samt en färsk ananas då jag fick ett konstigt sug efter det :P

Nu ska jag ialla fall fixa till lite lunch och sen köra igång några maskiner tvätt samt ta en varv med snabeldraken.
/M


Jätte bra ögonbrynsfärg som jag verkligen kan tipsa er om och ännu bättre är det att det bara tar 3 min

Händer i dag då??

Vad händer i dag då? Ska ner en sväng på stan, beställa vin, kolla på tyg till min dyna till min soffa på balkongen. Sen tror jag det blir en sväng till åhhléns för att införskaffa mer ögonbrynsfärg då den tog slut i går :(

Det verkar vara lite ostadigt väder ute men jag hoppas solen vinner och att regnet håller sig borta. Vad jag ska hitta på mer i dag vet jag inte, det visar sig :P


Vad ska ni hitta på denna måndag?
/M


Dagens citat




Leverpastej & wolfman

Sitter nu och tittar på skräckfilmen wolfman från 2010 som går på kanal 3. Hittils så verkar den helt okej, o andra sidan så fanns det inte så mkt mer skoj på teven att se ikväll.

Vart grymt sugen på leverpastej så det ska jag strax skiva upp och tugga i mig. Nu är det säker många som tycker jag är knäpp som sitter och äter uppskivad leverpastej bara sådär. Men jag tycker att det så jävla gott.

Har ni någon så där knasigt som ni äter rakt upp och ner med utan tillbehör till?
/M


Finns ingen plats kvar

Storhandlingen på willys gick bra så nu har vi i stort sätt mat för 3 veckor framåt. Behövs bara lite kompletterings handling, så som vissa färskvaror. Så nu finns det nästan ingen plats kvar i varken kyl eller frys.


Sitter för tillfället mätt och belåten i soffan efter att ha tryckt i mig köttbullar och makaroner till middag. Ska sitta och jäsa en stund i soffan innan jag hoppar in i duschen för att fräscha till mig.

Kanske lägga en ansiktsmaks, köra på en färgbomb i håret samt färga ögonbrynen. Det blir ju så mkt roligare att starta en ny veckan genom att se top notch ut :P
/M


Okej riktigt så här full var inte vårat kundevagn när vi storhandlade i dag men det känndes som det när jag plockade in allt i kylen o frysen :P

Arbetsklädd

Det gick bra att skifta däck på bilen dock så fick jag hjälp för de hade ingen bättre för sig :P Men jag klagar inte över att jag fick hjälp.

Har varit över en sväng hos mina föräldrar och hämtat ett par hantlar så nu jävlar ska jag forma till armara så de är reda för sommaren :D

Shoppinglistan inför storhandlingen på willys är klar, tror jag lyckades få med allt på listan som vi ska ha. Ska strax åka ut och hämta älsklingen och sen ska vi slåss på willys bland alla gubbar o käringar :P

Lägger upp en bild så ni får se hur tjusig jag ser ut när jag åkte ut till garaget förut. Mina turkos/gråa arbetsbyxor rockar :D
/M


Mör i kroppen

Sophia och jag dansade som tokar inne på harrys igår så i dag är jag mör i kroppen. Kom hem vid 2 tiden i natt men lyckades inte somna förens vid 4 tiden då kroppen var så uppe i varv.

I dag vart det sovmorgon och mys med mitt hjärta. Vi har nu käkat piroger till brunch och ska om en liten stund ut till sköldinge.

Hjärtat ska pyssla med sin bil och jag ska försöka mig på att byta däck på min bil. Som tur är behöver jag inte va på marken och kravla utan vi lyxar till det men att hissa upp den i lyften :P Vi får väl se hur det här kommer att gå, har en känsla av att de kommer får sig ett gott skratt i garaget ^^

Annars i dag så ska jag skriva en shoppinglista så vi vet vad vi ska handla på willys sen då det är storhandling som gäller.
/M

Dagens citat




Spontat fest

Ska över till sophia om en liten stund och festa lite så här spontant en lördagskväll. Får se ifall min älskling gör mig sällskap eller om tvespelet vinner :D

Just för tillfället så dricker jag lite vin och hänger här på bloggen samt fb. Kläderna, sminket och håret är fixat men det tog en stund innan jag kom på vad jag skulle ha på mig :P

Men nu ska jag läsa lite bloggar med jag önskar er en underbar lördagskväll :)
/M


Nästa vin som skall provas

Lyckades ju inte hitta vinet på bolagte för ingen utav oss kom ihåg exakt vad det hette. Vi letade i deras databas och de kom ihåg hur flaskan såg ut men namnet var totalt bortblåst.

Men jag är bra jävla envis ibland så jag gick in på deras hemsida och sökte som en tok. Det enda jag visst var att det vart ett rött vin, beställningsvara som inte var så dyr och att det började på ett B och slutade med da vi eller något liknande.

Skam den som ger sig för efter lite söknade så lyckades jag nämligen hitta ett vin som stämmde in på mina ledtrådar. Och för att va på den säkra sidan så googlade jag namnet så jag skulle kunna få upp en bild på flaskan.

Och tada jag lyckades hitta rätt vin så på måndag ska jag ner till bolaget och beställa hem det :)
/M


Inköpet från hm

Så här ser toppen ut som jag köpte på hm i går. Tycker den är riktigt snygg och matchar man den med en kjol, högklackat och röda läppar så är man redo för en utekväll.
/M


Piroger till höger och vänster

Har varit hemma hos min mor större delen utav dagen och bakat en massa köttfärspiroger. Så nu har jag 17 st piroger som ligger i frysen och min mor har 16 st i sin frys.

Vi gjorde piroger på lite mer än 2 kilo köttfärs, man vill ju ha ordentlig med fyllning i de och inte så där lite som i de där man kan köpa i frysdisken på willys.

Vart ialla fall helt slut efter all bakning så nu har jag sjunkit ner i soffan och bara slappar. Tittar på ett program på 1:a om bilar, 50-tal & rock´n´ roll. De är en dokumentär om power meet, om raggarrörelsens histora.

När jag ser alla dessa bilar och hör den sköna musiken så längtar jag som tusan efter sommaren, classic car weekend och tills vi får igång våran pärla.

Nej kanske köpa en till triss och se ifall man kan skrapa fram någon miljon så man kan köpa en till jänkar.
/M


Bare en bråkdel av de pirogerna vi bakade i dag

Lördag

Sovmorgon med älsklingen :) Skapligt väder ute vilket är skönt, hoppas regnet håller sig borta. Ska snabbt ner på stan och se ifall de har vinflarran med pinupan på bolaget annars blir det till att beställa den ifall den inte är för dyr.

Ska hem till mamma sen och göra en massa piroger :) Alltid bra att ha något sådant i frysen.

Motörhead vinet smakade bättre när man satt och social drack det så jag skulle lätt kunna köpa en till sådan flaska någon gång. Men att dricka det till maten var inte min grej men jag har svårt att dricka alkoholhaltiga drycker till maten överlag så.

Vad ska ni hitta på denna lördag?
/M


Dagens citat




Fy fan vad less jag blir på folk!

Var inne på en vänns fb sida och såg att hon hade fått många kommentarer angående en status hon hade skrivit för ett tag sen. När jag läst några av kommentarera så började det nästan koka inom mig.

Det var en person som kritiserade henne för att hon sörjer för mkt, förlänge och att hon borde le och gå vidare med sitt liv. WTF, hur fan kan man skriva en sådan sak. Denna person ska föreställa sig vara en utav hennes vänner.

Greje är att min vän hade en nära kompis som gick bort för några veckor sen, han valde att avsluta sitt liv. Det har tagit hårt på henne då de stod varandra nära och det är ju självklart att man ska få sörja.

Man ska även få sörja så länga man vill för alla är vi olika och behöver olika lång tid på oss för att bearbeta saker. Det är bättre att man får sörja i sin egen takt för att man lättare ska kunna gå vidare sen.

Denne person som kritiserde henne för att sörja för mkt och förlänge tycke även att hon är svag. Och att om hon inte slutar sörja så kommer hennes sambo snart att lämna henne.

Personen påstår även att min vän riskerar att bli självmordsbenägen och att svaga människor borde utrotas.

Vad fan är det för fel på denna människa som skriver såndana saker?! Hon ja det är en hon, kan aldrig ha upplevt riktig vänskap, äkta kärlek eller att ha behövt förlora någon närstående vän.

Vad jag ser när jag läser hennes kommenarer är en känslokall, empatilös jävla subba som inte vet vad medkänsla är för något!

Det var inte bara jag som reagerade på dessa kommentarer utan även min vänns vänner reagerade och frågade denna tjej vad hennes problem var. Det var många utav de som skrev till henne och sa att hon inte behövde läsa min vänns status uppdateringar.

Jag tycker att har man ingen vettig och snällt att skriva i någon utav sina vänners status uppdateringar ja då kan man lika bra skita i att skriva något och hålla det för sig själv.


De har blivit så stora

Här kommer lite bilder på valparna, de har blivit så stora. De växer så förbaskat snabbt!


Mmm händer är goda att tugga på


Roligt att leka herre på täppan på mina ben


Klar man ska få en puss säg


Vem kan motstå dessa bedjande ögon


Ge mig örat!


Haha jag fick tag i det!


Sophia släppte lös valparna i lägenheten...vilket fart det vart på de


Någon hittade mammas ben...nom nom


Ta med mig hem


Gääääsp snart dags för en tupplur

Romatisk middag med ♥

Vart en romantisk middag med älsklingen ikväll. Det vart rostbiff som vi köpte på köttaffären och till det vart det potatisgratäng, sallad och vitlöksbröd samt ett glas rödvin.

Middagen smakade underbart och vinet var helt okej, provade motörhead vinet. Detta vin var godare än alla andra rödvin jag provat men jag har kommit på att de ändå inte riktig är min grej.

Men det var absolut värt att testa och om inte annat så har vi nu en asfrän flaska som prynad :D
/M


Så här ser riktigt fint kött ut :D


Nom Nom

Sönder biten men glad ändå. Valparna har ...

Sönder biten men glad ändå. Valparna har blivit så stora, nästa fredag åker en del av de till nya hem. Det var roligt att mysa med de små pirayorna :D Sylvassa små tänder har de men inte blir det mindre söta för det. Tog lite kort på de som jag lägger upp senare i dag. /M


Så nöjd

Var inne på hm en sväng och äntligen hittade jag toppen jag var ute efter. Så efter att ha provat den i olika färger så vart det tillslut den svarta som fick följa med hem. Priset var det ingen fel på heller, 99 kr är ju som hittat.

När jag var nere på stan så glömde jag att köpa en trisslott men jag ser det som ett teckan på att det inte var meningen att jag skulle köpa den där nere :P Så istället blir det coop som får sälja mig den vinnande lotten :D

Lunchen ligger i magen, vart vårullarna som vart över sen middagen igår. Det vattnas i munnen när jag tänker på rostbiffs skivorna som ligger i kylen som jag skall steka på till middagen ikväll.

Fick ett tips på ett vin från killen i köttaffären i dag så det måste jag prova. Inte bara för att det lät gott utan loggan på flaska är en pinuppa. Så skulle man inte tycka om vinet kan man alltid ha flaska som prynad :D

Nej nu ska jag fixa till mig och gå över till sophia strax där det vankas fika och valpmys :)
/M


Toppen som fick följa med hem från hm


Miljonär

Har plockat lite i lägenheten och käkat frukost framför teve och bara tagit det lugnt. Träningsvärken i kroppen börjar gå över nu sen det där mosnter passet i pilates som jag gjorde i tisdags.

Ska strax ner på stan och fixa en frissör tid till älsklingen som har ledsnat på sitt hår. Sen blir det att kolla in hm innan jag gör ett stopp på köttaffären för att köpa köttfärs samt en god köttbit tills ikväll.

Efter som det är fredag den 13:e idag så tänke jag köpa en trisslott och hoppas på att bli miljonär :D
/M


Fredag den 13:e




Dagens citat




Lastpall = soffa

Mitt projekt som jag håller på med nu är att fixa till balkongen men en ny sitt möbel. Hade en bänk som stod där ute förra sommaren som vi sen flyttade in i lägenheten under vintern.

Och nu vill jag inte flytta ut den igen för att jag har en massa blommor som står på den och den gör sig så bra här inne.

Så jag googlade efter lite inspiration och hittade en tjej som hade gjort en soffa utav lastpallar som jag fasnade för. Maddes pappa hade 3 lastpallar till överst som han skulle slänga så han var så snäll och körde hem de till mig.

Älsklingen min var snäll och bar upp de åt mig så nu står de på balkongen staplade på varandra i ena hörnet. Det enda som fattas nu för att det ska bli klart är en sittdyna som jag ska tillverka.

Här får ni en bild så nu ser hur det ser ut, lägger upp en ny bild sen när jag har fixat en sittdyna till soffan :)
/M


Rent och fräscht

Sådär då var disken fixad, tvätten vikt och lägeneheten städad. Fick ett tyck och torkade golven när jag endå var igång så nu är lägenheten verkligen rent och fräscht.

Ska ta och bara slöa en stund, kanske leta fram ritblocket och kladda lite i det. Har inte ritat på flera månader men känner ett litet sug efter det nu.

Lite senare blir det att fixa till middag, vårrullar med ris, soya och sötsur sås. Nom nom det är så det börjar kurra i magen bara jag tänker på det :P
/M


Fann inte vad jag sökte

Fann i vad jag sökte efter i tygaffären men det är bara att leta vidare. Efter att ha varit snabbt nere på stan så tog jag bilen och åkte iväg och tvättade den. Så nu är den ren och fin igen vilket passar perfekt då älsklingen ska byta däck på den i helgen.

Nu ska jag fixa lite lunch och sen städa av lägenheten lite :) Ska även ta lite kort och lägga upp på mitt nya pyssel projekt som jag har på G.
/M


Bok + säng

Har legat och läst en bok i sängen nu på morgonen/förmiddagen och bara latat mig. Det är skönt att bara vara och skita i alla måsten för en gång skull.

Har även messat med malin som var lite nervös då hon ska iväg och gadda sig idag. Jag vart ju inte det minsta avundsjuk på henne eller :P Men jag väntar nog ett tag till innan jag fyller på kroppen med bläck.

Nu har jag ialla fall fått i mig en skål med yoghurt, havre och russin i så magen är mätt och belåten nu. Ska kolla in arbetsförmedlingens hemsida och se ifall det finns några jobb att söka som man inte redan har sökt.

Efter det så blir det en sväng ner på stan och kolla in tygaffären till ett projekt jag har på G. Sen när jag kommer hem ska jag städa av lägenheten och vika lite tvätt.

Vädret ute är ostadigt så det blir att ha med sig paraplyt i högsta hugg så man är redon ifall det börjar regna.

Vad ska ni hitta på denna torsdag?
/M

Att göra idag




Dagens citat





Moonshine

Det vart en tupplur på 1½ timme men huvudet känns fortfarande tungt och värker. Ska balja i mig några glas vatten nu den närmaste timmer och hoppas på att det bli bättre.

Var ute i köket förut och fixade till kaffe till älsklingen, passade även på att göra en lite sallad till mig då magen började kurra lite. Vart en sallad på gurka, tomat, paprika och avakado samt en dressing på olivolja och lite citron.

Mumms vad gott det blev och mätt som tusan vart jag :D Sitter nu och tittar på moonshiners på discovery, en serie om människor som tillverkar hembränt i usa.

Ena polisen i serien hade fått ett tips av en kille att det var någon som spädde ut sin hembrända sprit med blekningsmedeln för att dryga ut samt göra den starkare. Fan är de helt jävla galna eller, det är ju skit farligt att dricka sånt.

Men det är intressant att se hur det går till, hembrännarnas tankar om det de gör och hur polisen går tillväga för att stoppa hembränningen.
/M


Trött och huvudvärk

Känner mig inte alls tipp topp, vet inte om det är vädret som gör det. Är trött, har huvudvärk och huvudet känns allämnt tungt.

Maten ligger ialla fall i magen och jäser, allt är avbockat från dagens to do lista. Maddes pappa kom förbi förut med mina träpallar som jag fick utav honom. Älsklingen var snäll och bar upp de till mig <3 så nu står de så fint på balkongen.

Ska ta kort på de i morrn och visa er vad jag ska ha de till :) Så morgondagens projekt blir att traska ner till syaffären :D

Men nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund, hoppas på att jag mår lite bättre när jag vaknar sen från min lilla tupplur.
/M

En liten paus

Halva to do listan är gjort plus lite andra saker som inte var uppskrivna men som ändå var tvungen att fixas med i dag. Så nu förtjänar jag en lite paus framför teven.

Ute så faller regnet och jag som hade hoppats på lite uppehåll. Man blir ju inte speciellt pepp på att göra något när det är så här trist väder ute. Det drar lixom ner hela ens energinivå.

Skrev med anna och vi kom in på hur fort tiden går och det fick mig att inse att älsklingen och jag firar 2 år tillsammans om lite mindre än 2 månader. Vill göra något speciellt på vår 2 års dag så nu sitter jag och finular lite på vad man kan tänkas hitta på.

Om det är någon som sitter på några bra tips där ute på vad man kan göra så är ni mer än välkommna att dela mer :) Alltid roligt med nya förslag och idéer :)

/M



Lång frukost

Det vart en riktigt lång frukostfika, närmare bestämt 2½ timme. Tiden går fort när man har kul och har mycket att prata om :)

Vi planerade in lite saker som vi ska göra framöver. Disskuterade hur vissa människor tänker och fungerar. Vart en hel del prat om träning och kost. Vi båda kom fram till att vi förstår oss inte på de som nästan inte äter något alls, bantar, kör på yoghurt eller barnmats diet för att gå ner i vikt.

Visst de rasar i vikt och blir smala men hur bra är det för kroppen att gör det på det sättet. Sen brukar det oftast sluta med att de lägger på sig de där kilona plus några till när de väl börja äta mat igen.

Nej då är det bättre att avstå eller skära ner på godis, läsk och onyttigheter samt att röra på sig. Det räcker med att gå raska promenade några gånger i veckan.

Annars så när vi satt på sultans och fikade så träffade jag på emmy där. Skit kul att träffa henne då vi inte setts på år och dar. Så vi catchade up lite innan hon skulle med tåget hem till E-tuna.

Nu är jag hemma och ska plocka fram lite uppgifter sen ska jag hem till mina föräldar och låna deras telefon.
/M

Dagens citat






Just nu

Kommit hem från sjukhuset och tittar nu på mtv och väntar på att det ska bli time för frukost fika med bästa grannen :)
/M


Att göra idag




Jävla skit!

Det var jävligt skönt att ta en varm dusch och sen bara pyssla om sig själv. Så nu ser håret lite fräschare ut och huden är riktigt mjuk och len samt luktar kokos från body buttret.

Höll på och fixade en kopp tée när det slog mig att jälvar jag måste flytta på bil jäveln så jag inte får en p-bot för i morrn är det onsdag och naturligtvis så stod bilen på en onsdagsgata.

Så det var bara att slänga på sig en kofta och hoppa i gympadojorna och springa ut i regnvädret. Hittade tillslut en tisdagsgata där det fanns en plats ledig så nu står jag långt åt helvete bort från våran port.

Men men nu slipper jag ialla fall att oroa mig för att få en p-bot och koppen tée jag nyss fixade till kommer smaka så där extra gått efter att ha varit ute en sväng i kylan.


Btw en liten notis: Om ni ska använda en sådär färgbomb i håret, glöm inte att använda handskar för annars kommer händerna att bli färgade. Så som i mitt fall som använder en brun färg så skulle mina händer bli dassigt bruna ifall jag skulle köra utan handskar. Färgbomben är inte samma sak som en hårfärg, den gör inte att utväxet blir färgad utan den förstärker bara det håret som redan är färgat.
/M

Färgbomb

Regnet piskar mot fönstret och för varje minut som går så blir jag med och mer frusen. Tänkte först att jag skulle fixa till en kopp tée för att få upp värmen i kroppen men tror jag hoppar det för stunden.

Istället får det blir en riktigt lång och varm duschen. Passa på att kasta i en färgbomb i håret fär att fräscha till färgen lite. Sen kleta in kroppen i lite body butter så man blir så där extra mjuk och len i huden.

Som avslutning får det bli en stor kopp tée nerbäddad under en varmt filt i soffan i väntan på att mitt värmeelement till sambo kommer hem.
/M


Måttband

Fick ett infall i går att mäta min kropp innan jag skulle gå och lägga mig. Och jag vart glatt överraskad, det visade sig att allt som allt hade jag gått ner 21 cm över hela kroppen. Mest hade jag gått ner över den tjockaste delen på magen, hade tappat 8 cm där :D

Första gången jag mätte kroppen var 17 mars sen så har jag inte mätt mig något mer pga operationen. Tycke inte att det har varit någon idé då magen vart och har varit så förbaskat uppblås efter att de hade varit där och karvat och blåst upp den.

Men som sagt roligt att se att det ger resultat och det enda jag gjort hittills är att jag har slutat med coca cola, godis, chips, skärt ner på socker intaget samt att jag har börjat med powerwalks.

Vet vet kanske kan få en beach 2012 kropp :P men jag hänger inte läpp om jag inte får det för jag är förbaskat nöjd med mig själv ändå :)
/M


Happy

I dag vart jag glad när jag plockade upp posten från golvet för bland all skräp reklam så låg ett brev från min underbara anna :) Så jag ska läsa det mendans jag väntar på att maten sjunker innan det är dags att träna.
/M


Regnet öser ner

Inget roligt väder ute idag, regenet bara öser ner men det stoppade inte mig ifrån att ta en tur ner på stan. Var inne på hm för att se ifall de hade toppen jag hade sett på deras hemsida men icke då.

Provade hatt nr 2 & 3 men det vart tummen ner för de och hatt nr 1 hade de inte inne. Men jag ska snart ta en tripp till norrköping med min mor så då håller vi tummarna för att de har den där.

Kom ialla fall ut från hm med en ny behå, en multifunktionell vilket alltid är bra att ha :D

Inhandlade flux och sen gick jag över till köttaffären men de hade tyvärr ingen köttfärs inne idag men det är ju ingen panik med det. Ska ju inte ha den förens på lördag, men ialla fall byte lite ord med han i butiken. Bad om råd om vilket kött som passar bäst till vinet på fredag och det visade sig att han själv hade det vinet samt vodkan hemma men ännu inte öppnad de.

Köpte sen motörhead vinet så på fredag ska vi provsmaka det till en god köttbit och potatisgratäng, det är så jag vill ha fredag nu!

Lunchen är ialla fall intagen nu och ska bara få sjunka ner lite innan jag provar på yoga och pilates videorna jag har hittat. Det är skönt på ett sätt att de är riktigt pissväder ute för då behöver man inte ha dåligt samvete för att man är inne :P
/M


På fredag korkas det upp :)


Att göra idag



Dagens citat




Nom nom nom

Kan bara medela att det smakade förbaskat gott! Fick tummen upp utav älsklinge som tyckte om den samt mina föräldrar. Jag själv tyckte också det smakade bra så 4 tummar upp utav 4 möjliga, awesome!
/M



Tée & cupcakes

Nej nu känner jag att det är dags för en varm kopp tée då det är så ruggit väder ute. Till téet blir det nog banne mig en cupcake :D Ska se ifall älsklingen vill fika med mig.
/M

1,2 eller 3

Har tittat 3 stycken snygga hattar på hm´s sida som jag gillar. Men nu är den stora frågan vilket är snyggast? Så därför tänkte jag fråga er vilken tycker ni är snyggast utav dessa 3 hattar?
/M


Cupcakes

Bakade cupcakes förut och de vart riktigt goda. Var så snäll och gick över till mina föräldrar med 2 st så de också har något gott till fikat ikväll.

Bestämde även med min mor att hon och jag ska göra köttfärspiroger på lördag. Hade först tänke följa med älsklingen ut till garaget men kom på att det kan va bra att ha lite piroger i frysen. Men om han är riktigt snäll så kanske jag åker ut till garaget med en pirog till honom :D

Resten utav dagen tänke jag bara ta det lungt och bara va. Ska fixa till en stor kopp te och bara njuta utav tillvaron.
/M


Just nu

Bakning pågår förfullt just nu :D
/M


Promenad

Har tagit en promenad i blåsten i dag med min mor. Tog det lugnt i dag och gick rundan på 35 min, kände inte för att pressa mig för mkt idag. Dessutom har morsan kortare ben än mig då skulle jag ha gått i mitt hetts tempo hade hon väl säckat ihop halvvägs :P

Vart en vattenpaus hemma hos mina föräldrar sen innan jag traskade hem. Sitter nu i soffan och varvar ner, har precis äten en skål med vaniljyoghurt med havre, russing och jordgubbar. Fy fan vad gott det smakade.

Ska om en lite stund ta tag i disken, det lockar inte för fem öre men det är skönt när det väl är gjort. Sen ska jag baka lite cupecakes.

Vad ska ni hitta på idag?
/M

Dagens citat





Se den!

Super 8 var super bra så ni som inte har sett den, se den! Jag hade inga höga förväntningar alls på den men den var grym.

Nej nu är klockan mkt så det är dags att krypa ner i sängen och få några timmars sömn. Tänkte försöka komma upp i skaplig tid i morrn eller i dag rättare sagt då klockan är över tolv.

Planer för måndagen är att ta en pw och sen baka cupecakes.
/M

Filmdags

Älsklingen och jag ska strax ta och titta på en film, super 8. Den verkar bättre än filmen monsters som vi såg igår. Nej fixa en kopp tée innan vi slår på filmen.
/M


Frisk luft

Fönstret i köket och i sovrummet står öppna och släpper in en massa frisk luft. Skönt att vädra ur lägenheten för då känns de lite sådär extra fräsch.

Disken är fixade och första maskinen med tvätt hänger på tork, tog även en sväng med snabeldraken. När han ändå var ute och på G så tog vi ett varv på balkongen också så nu är det rent och fint där.

Har hängt upp en tavla i dag som jag har väntat på att älsklingen skulle göra. Letade upp min blommig hammare och spikade upp den :D

Älsklingen avskyr min blommig hammare men jag tycker den är söt och sen så fyller den ju sin funktion också :) Sen så är det bara inte en hammare utna man kan skruva av toppen av handtaget och så vips så har man inte bara en utan fyra skruvmejslar :D

Nu sitter jag ialla fall och slö tittar på harry potter & fenixorden samt dricker en kopp tée.
/M







Spikmatta och dusch

Efter prommenaden tänke jag att jag skulle varva ner riktigt ordentlig så jag la mig en stund på spikmattan. Gud så skönt det var, vart helt avslappnad och varm i kroppen.

Hoppade in i duschen sen och nu sitter jag här med håret invirat i en hadduk och bara njuter utav tillvarorn. Har nyss tryckt i mig en skål med vaniljyoghurt, havre, russing och jordgubbar.

Har märkt att magen min har börjat blivit mindre så det blir till att låta bli godiset och coca colan på obestämde tid. Blir så jävla glad att det händer något och att det syns också, det får än att bli ännu mer pepp. Till och med hjärtat sa att min magen hade blivit mindre.

Nej vara lite duktig och ta tag i disken sen så ska tvätten hängas upp och en ny maskin skall laddas.
/M


Yääy magen börjar bli mindre :D


Så här ser man ut på ryggen efter att ha legat på spikmattan :P


Helt jävla slut! Känner mig helt jävla slu...

Helt jävla slut! Känner mig helt jävla slut efter denna PW. Bena är som träklubbor på mig. Men det gör inget för jag lyckades gå min vanliga runda på 25 min. Helt jävla otroligt, trodde nästan klockan ljög för mig. Nu sitter jag på balkongen och avnjuter ett glasvatten och varvar ner. /M


Dagens citat





Fullmåne

Hej hej, har ni sovit gott natten som var? Själv har man sovit som en kratta pga av fullmånen i natt. Hade ställt klockan på 9 men inte kom vi upp så tidigt utan vi kom upp för ca 40 min sen.

Fast det gör inte så mkt, det är ju påskhelg och vi har inga planer så. Nu ska jag ialla fall njuta av min kopp tée och vakna till liv :P

Sen får vi se vad jag hittar på idag, det är ju fint väder ute så det kanske blir en promenad. Karl min ska ut till garaget och arbeta på bilen.
/M



Ska nog testa

Jag är ingen direkt vin männsika, jag kan dricka nått glas vitt vin men då ska det vara lite bubbligt och söt. Men rött vin har jag aldrig gillat. Fast nu funderar jag faktisk på att testa ett rödvin efter att jag pratade med älsklingens bror john.

Han nämnde i dag när vi käkade påskmiddag att han skulle hem till en kompis och dricka rödvin. Jag trodde först han skojade då han inte ser ut som någon som dricker rödvin utan snarare vodka och öl.

Men så var inte fallet, nästa fråga var ju ifall vinet var gott och ifall de drack det innan de hade hunnit blivit fulla på något annat. Haha va då skeptisk, frågar man inte får man ju ingen ting veta :P

Fast så var det inte utan de brukar börja med rödvinet som enligt honom smakar riktigt bra. Första gången han drack det var för att det var Motörhead vin :P

Men jag litar nog på hans omdöme för han är annars ingen rödvins människa och det är ju inte jag heller så det finns ju stor chans att jag också kommer tycka att vinet smakar bra.

Är det någon utav er läsare som provat detta vin och isåfall vad tyckte ni om det?
/M


Behöver inte mer mat i kväll

Har varit ute hos svärföräldrarna och ätit en massa god påskmat. Det var köttbullar, prinskorv,revbensspjäll, hemmagjort potatissallas med bacon i. Sen vart det efterrätt men brylepudding, citronfromage och cupcakes.

Även fast jag bara tog lite utav (inga revbensspjällen) så vart jag grymt mätt så jag behöver inte äta någon mer mat i kväll inte.

Nu är vi hemma och både jag och hjärtat har bäddat ner oss i soffan, man blir ju så slöa när man har ätit en massa mat.

Jag tittar lite på harry potter, svarar på alla fina kommentarer jag fått samt läser lite bloggar. Resten utav denna lördagskväll blir lugn, lite mys och teve tittande med mitt hjärta.

Ska ni hitta på något speciellt ikväll?
/M

Dagens citat





Mer bilder

Här kommer bilderna som jag tog i går som jag har lekt lite med :)
/M









Soligt men kallt

Åh jag skulle gott kunna ha tänkt mig att ligga kvar en stund till i sängen men man kan ju inte sova bort hela dagen. Solen lyser som bara den, det neda negativa med bilden utanför fönstret är snön som ligger kvar. Det är förmodligen kyligt ute så raggsockerna fick åka på fötterna. Finns inget värre än att frysa.


Ska fixa till mig en kopp te samt ladda kaffebryggaren så hjärtat har kaffe när han kommer hem sen. Han har åkt iväg en snabbis till jobbet för att fixa lite saker. När han kommer hem sen och har fått i sig sitt kaffe ska vi bege oss ut till svärföräldrarna i sköldinge för påsk lunch/middag.
/M





Dagens middag

Kvällens middag vart varma mackor med kantareller på några och senap och pastrami på de andra. Enkelt men ack så jävla gott det var.
/M


Visst ser det gott ut anna, kanske inte lika gott som smörgåstårta men bra jävla nära ;)

Just nu




Tée, jordgubbar och deckare på teven
/M

Bilder

Här kommer några uta korten jag tog när jag provade kläder och lekte med kameran. Vart glatt förvånad när jag provade den svarta klänningen. Den satt skit bra nu, visst det satt rätt så bra när jag köpte den men inte så här bra som den gjorde nu. Lägger upp lite fler bilder sen som jag har lekt lite med.
/M
















En varm kopp

Sitter nyduschad nerbäddad i soffan i en renstädad lägenhet och njuter utav en varm kopp tée. Den värmer lite så här extra mkt nu när det faller ner en massa snö på marken.

För hoppningsvis så ligger det inte kvar utan försvinner under helgen. Det är väl tur i oturen att vi inte har sulat om min bil än. Då har vi åtminstonden en bil med vinterdäck på så man slipper köra med sommardäck och halka runt i detta väder.

Ska dricka upp mitt tée nu och sen ska jag prova lite kläder och leka med kameran :)
Vad ska ni kära läsare hitta på?
/M

Glad påsk!


Glad påsk önskar jag till er alla! Ska ni göra något speciellt nu i påsk?
/M

Dagens citat




Buhu för detta väder

Min älskling och jag tog sovmorgon, låg och myste i sängen. Sen ville vi inte riktigt gå upp och se vad det var för väder ute. Hade ju hört att det skulle komma snö och det är ju inte det första man vill se när man kliver upp på morgonen.

Men när vi väl vickade på persiennerna så hade det nästan inte kommit någon snö alls. Dock så kommer det något snöblandat skit från himmlen.

Älsklingen ska strax bege sig ut till garaget för att arbeta på bilen, jag själv ska städa och pula lite här hemma.
/M

Kungslänk i silver

Min älskling vart klar med sin armband ikväll som han har tillverkat. Det är en tjock kungslänk i silver, den är riktigt maffig. Det är ett riktigt piller jobb då han har tillverkat ringarna själva som han sen har satt ihop till en lång länk som bidar ett armband.
/M






Fåfänga

Jag har tänkte på det här med fåfänga och vad som klassas som fåfängt. Är det när man inte kan gå ut utanför dörren utan att sminka och fixa håret? Eller har ordet fåfänga blivit ett skälls ord för att man inte tycker om att folk bryr som om hur de ser ut?

Visst kan jag tycka att det går till överdrift när man inte vågar gå till affären eller gå ner på stan utan att sminka sig. Men vem vet de som sminkar sig hela tiden kanske är osäkra i sig själv och sminken får de att känna sig lite säkrare. Så man ska nog inte dömma de utan att man känner till orsaken.

Helst av allt så önskar man ju att alla skulle vara självsäkra och älska sig själva utan att behöva spackla sig med en massa smink. Okej att man sminkar sig för att ex framhäva sina ögon, kind ben eller läppar. Men jag tycker inte det är snyggt när en tjej har 3 kilo smink på sig. Det gör att personen bakom smink masken försvinner, man ser inte det unika i personen.

Jag själv tycker det är roligt att sminka mig men jag har inga problem med att gå ner på stan helt osminkad. Jag tycker inte det är sminket som gör personen.

Som några killkompisar har sagt till mig en gång:
När man drar hem en brud från krogen vet man nästan aldrig vad man vaknar upp med brevid en dagen efter. Oftas brukar man vakna upp med två ansikten brevid en, ett på kudden och ett annat på bruden. När en tjej drar hem en kille så får hon det hon ser så är det inte alltid när man drar hem en brud.

Jag måste nog hålla med till en liten del att det nog kan stämma. Om man drar hem en kille så ser man ju på en gång hur han ser ut och han ser lika dan ut dagen efter(om man inte var aprak när man drog hem personen i fråga). Ja okej håret kanske står på ändan och han är bakis dagen efter men uttrycket wath you see is what you get stämmer nog mer in på killar än på tjejer.

Jag tycker inte det är fåfängt att man bryr sig om hur man ser ut. Att man ex plockar, färgar ögonbrynen och smörjer in ansiktet med en återfuktande ansikts kräm. Det som jag kan tycka är fåfängt och lite överdrivet är när man börjar spruta in en massa skit i ansiktet för att få fylligare läppar, stramare hud i pannan så man inte kan se ansiktsuttryck.

Men det är bara min persoliga åsikt, folk har rätt till att göra vad de själva vill med sin kropp. Själv skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att spruta in en massa saker i mitt ansikte. Dels för att jag är nöjd med hur jag ser ut och dels för att jag är rädd om min kropp.

Vad är fåfänga för dig och hur ställer du dig till att spruta in botox och allt vad de nu använder till ansiktet?
/M


Blommor

Min underbara mor tittade över förut i dag med jätte fina påsk tulpaner och två trisslotter till mig och hjärtat. Efter som vi inte har några vaser i detta hushåll så fick ett ölglas agera vas till tulpanerna.

Vi skrapade trissen förut och tyvärr så var det två nitlotter men det är inte hela världen. Visst det hade ju inte suttit fel och vinna 25 tusen i månaden i 10 eller 25 år.

Vad skulle ni göra om ni vann så mkt pengar i månaden? Jag själv skulle nog spara ihop till en kontantinsats till ett hus först och främst och sen planera en resa till Las vegas och några andra ställen i usa.
/M


Blåsigt

Det var skönt att komma ut på en långpromenad förut då det inte vart någon i morse. Valde att avstå från den och dels ta sovmorgon men oxå för att inte pressa min kropp allt för mkt. Den håller ju fortfarande på att läka sen operationen.

Vi kollade in utomhus gymmet och det verkade riktigt nice. Vi bestämde oss för att vi ska gå ner dit någon gång i veckan istället för att bara gå karsudden rundan hela tiden.

Efter promenaden så tog vi en fika på CL, var nyttig och tog en ramlösa och en fulkornsmacka. När vi traskade hem sen så började det blås vilket inte var någon höjdare.

Men nu sitter jag hemma nerbäddad i soffa och gäspar som bara den. Vi ska dock strax röra oss mot affären då vi behöver handla lite.
/M


Lika som bär?

Kan man hitta någon som är lik sig själv till sättet och som man klickar med direkt så där över nätet? Svar ja, för det gjorde jag.

Det började med att jag läste melissas blogg och en dag var det en tjej som gästbloggade där som fångade mitt intressen. Jag kände att jag bara var tvungen att lämna ett avtryck i hennes blogg och det fortsatte med att vi kommenerade varandras inlägg.

Tillslut så la vi till varandra på fb och så började vi messa. Det var då vi insåg hur lika vi var, inte bara till utseendet. Komiskt nog så tycker vi båda att svart hår och lugg rocka :D Men vi insåg också att vi tänker och tycker väldigt lika om saker och ting. Det känns som att vi har känt varandra jätte länge även fast vi inte har träffats irl.
/M






Wow vad glad jag blir

Jag kollade in statistiken för besökar igår och jag vart glatt förvånad. Det var 45 st unika besökare som kollade in mig blogg i går. Fan vad glad jag blir! Fortsätt gärna att titta in här :)

Ännu roligare vore det om ni som ännu inte har lämnat någon kommentar kan gör det för då kan jag ju kolla in och läsa eran blogg oxå ifall ni har någon :) Jag är alltid på utkik efter nya bloggar att läsa :)
/M



Tog en sovmorgon

Tog en lång sovmorgon i morse för när jag vaknade när älsklingen åkte till jobbet kände jag mig nästan överkörd. Har sovit som en kratta i natt så jag tycke en sovmorgon stod på schemat.

Ska fixa till lite frukost/lunch strax, det blir uppskrämda pannkakor :D Sen kl 13 ska jag möta upp madde, vi ska ta en promenad ner till furuliden och kolla in utegymmet som finns där. Efter det så blir det nog en fika skulle jag tro.

Det är soligt ute men det blåser som tusan så det bir nog till att klä på sig ordentligt. Finns ju inget värre än att gå runt och frysa. Bättre då att ha lite för mkt kläder på sig så man kan plocka av sig, typ öppna upp jackan och ta av sig vantarna.

Vad ska ni hitta på i dag då? :)
/M

Dagens citat





Länkbyte

Jag gör ett länkbyte med den här coola och härliga bruden från Luleå. Hon skriver om sin vardag, tankar, funderingar och om sin super söta hund dexter. Så nu tycker jag ni ska klicka er in och läsa Annas blogg för det gör jag :)
/M



Onsdag kväll

Har ätit älsklingens goda pannkakor till middag, han hade både vaniljsocker och honung i. Det blir super gott så det kan jag verkligen rekomendera er att prova :)

Denna onsdagskväll kommer spenderas framför teve ifall det nu finns något bra på dumburken :P Annars blir det till att läsa enbok eller lyssna på musik.

Just för tillfället så sitter jag och tittar på the big bang theory själv då älsklingen är ute och arbetar på bilen. På tal om bil så hoppas jag på att det blir bra väder i helgen så man kan byta till sommarsulor på min ford. Sen så skulle vi behöva städa ur båda våra bilar också.

Slänger upp lite fler bilder på mig själv som jag tog i dag bara för att jag vart så nöjd med de :D
/M









Foton

Lekte lite med kameran förut och tog kort på mig själv. Här kommer några utav alla bilder jag tog och om jag får säga det själv så är jag himmla nöjd med de :)
/M








Massa kakor

Bakade lite kakor tidigare i dag och många vart det oxå. Tror det blev ca 40 st men de lär gå åt fort då hjärtat tycker att de är super goda. Får lägga undan några i frysen så inte allt går åt på en gång.

Dessa kakor är super lätta att göra vilket gör det roligare att baka, det tycker jag ialla fall. Det är inga speciall ingridienser och man behöver inte vara ett proffs för att göra de :)

Till schackrutor beöver du:
4½ dl vetemjöl
1 dl strösocker
200g margarin/smör

Smaksättning:
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao

Sätt ugnen på 200 grader sen blandar du mjöl, socker och matfett i en bunke. Dela degen mitt itu och lägg i varsin bunke. Blanda ena delem med vaniljsocker och den andra med kakao. Rulla ut degen i 4 jämna längder (2 ljusa & 2 mörka). Lägg en ljusläng brevid en mörklängd, lägg sen den andra mörk längd ovanpå den ljusa längde och gör lika dant med den sista ljusa längden. Tryck ihop de lite lätt och skär ca 3-4 mm tjocka skivor. Lägg de på en plåt med bakpapper på. Grädda mitt i ugnen i ca 10 min. Du får ut ca 50 kakor beroende på hur tjocka skivor du skär.




Svettig

Gick karsudden rundan på 37 min, trodde det skulle ta längre tid då jag inte har gått på över 2 veckor. Med andra ord så har jag lyckats bygga upp en lite grundkondis :)

När jag startade promenaden hade jag som mål att försöka gå på ca 45 min som jag annars brukar göra. Tänkte att man behöver ju inte gå ut stenhårt 2 veckor efter operationen utan köra ett lagom tempo.

Vart glatt förvånad när jag kollade klockan när jag kom hem för jag hade inte pressat mig så hårt men svettig som tusan var jag :P

Laddade om batterierna med ett glas vatten framför teven innan jag tog tag i disken sen middagen igår. Den är fixad så nu tänke jag kasta mig över baksakerna och svänga ihop lite kakor. Sen blir det en välbehövlig dusch :D
/M


Lagom slut i kroppen efter power walken

Dagens citat




Kyligt ute

Har varit uppe en sväng på sjukhuset i morse och det var bra kyligt ute när vi åkte dit. Så morgonpromenade får bli vid 9 tiden då det har hunnit blivit lite varmar ute.

För tillfället sitter jag och tittar på scooby doo som visad på teve, har nyss ätit frukost. Det vart rostade mackor och en stor kopp tée.

Ska läsa lite bloggar innan jag drar på mig träningskläderna.
/M

Toast

Fixade två st toast var till älsklinge och mig som vi mummsade i oss till top gear som visas på teve nu. Till toasten så drack vi varsit glas med oboy vilket smakade kalas.

När top gear är slut blir det till att krypa en i sängen då det väntas en tidig morgon då vi ska vara på sjukhuset kl 7.
Jag hoppas på lika fint väder i morrn som det var i dag för jag har nämligen planer på att ta en morgon promenad efter besöket på sjukhuset.
/M


Tavel citat

Kännde mig lite pysslig så här på kvällen så jag plockde fram lite olika papper, penna, pearlmaker och klister pärlor. Letade upp lite fina citat som jag sen skrev ner på papprena som jag hade klippt till i anpassade storlek till ramarna jag ska använda. Dekorerade de sen med pearlmaker pennan och klister pärlorna.
/M






Fika time




En kopp teé, en kaka och lite skönt musik i högtalarna :)

Rosa rosa rosa

Hittade ett bra och prisvärt shampoo & balsam inne på Åhléns. Lotten föll på phc dessutom så är flaskorna riktigt läckra. De är ljusrosa och jag gillar de skarpt även fast det annars inte brukar vara min favvo färg.

Båda flaskorna gick på 120 kr vilket inte är så farligt, dessutom så är de dryga. Jag vet att det här märket är bra då jag brukar köpa deras små rese shampoo & balsam när jag åker iväg på semster.




Var även uppe en sväng på ö&b där jag köpte ansiktsmasker samt en dagkräm. Jag kan verkligen rekomendera deras ansiktsmasker. De funkar jätte bra på mitt ansikte och ännu bättre är att de inte kostar skjortan heller.
/M





















Så jävla nice!

Jag kan äntligen ha mina jeans igen och det känns så jävla nice! Har ju inte kunnat haft de i 2 veckor pga av operationen.

Magen vart ju öm och uppblåst bokstavligt talat så det fanns det inte en chans att få på sig de. Men nu är magen inte uppblåst längre, lite öm precis där såren är men byxerna kommer inte åt och skaver.
/M




Dagens citat





En stor sol

Det var riktigt skönt att ta en morgonpromenad, luften var lite kylig med det gjorde inte så mkt då solen var med oss hela tiden. Full fart var det på hundarna också, de sprang som tokar i skogen och jagade kottar.

Landade en stund hemma hos sophia efter promenaden, myste lite med valparna och drack ett glas vatten innan jag vart överös med hejdå pussar från lily.

Ska strax ta och bya om för att bege mig ner på stan, insåg när jag stod i duschen i går att shampoo och balsamet börjar ta slut. Ska ta en sväng in på Åhléns och se ifall de har någor bra prisvärda produkter.

Sen blir det en sväng upp till willys för att handla lite grönsaker till kvällens middag som delvis kommer att bestå av köttfärsrullar och ris.
/M

Morrn morrn!

Har legat och dragit mig i sängen från kl 7-8. Nu har jag hoppat i träningskläderna, käkat lite frulle och ska strax dra på mig skorna för att möta upp sophia för en promenad.

Det är soligt ute men förmodligen så är det kyligt så bäst att köra på både mössa och vantar. Har ju ingen lust att bli sjuk till påsk.
/M

Promenad date

Har nyss bokat in en promenad date med sophia i morrn kvart i 9 så ingen lång sovmorgon för mig inte. Men det är skönt att komma upp skaplig för då försvinner inte halva dagen för en.

Det skall även blir skönt och få komma ut och röra på fläsket. Jag längtar tills jag kan pressa kroppen igen men raska promenader sam tlite styrke träning.

Har även bokat in en promenad/fika date på torsdag med bästa madde :) Vi ska knata ner till furuliden och kolla in utegymmet som finns här. Hade faktisk ingen aning om att vi hade ett innan jag läste det i en tjejs blogg som bor här i stan. Så det saka bli rikigt spännade att se hur det ser ut :)
/M


Känner mig som en ny människa

Det var så skönt att ta en lång varmdusch och lägga en ansiktsmask. Känner mig som en ny människa. Innan jag klev ur duschen så smörjde jag in kroppen med babyolja då jag har en förmåga att bli super torr så fort det är kallt ute.

Vart lite frusen efter att jag klev ut efter att ha duschat så nu sitter jag och dricker en kopp teé för att få upp värmen i kroppen igen.

Älsklingen är ute i köket och för en massa oväsenden, han håller på att såga till sina silver ringar till armbandet han håller på och gör. Han är riktigt händig han min underbara fin fina karl
/M


C-vitaminer

Har gottat mig med en jordgubbssmoothie samt lite jordgubbar och vindruvor i en skål. Gäller att få i sig mycket med c-vitaminer så man håller sig frisk och kry nu när vädret skiftar som bara den. För jag har banne mig ingen lust att ligga sjuk.

Så fort såren på magen känns bättre ska jag ge mig ut på mina powerwalks igen. Sen när jag får börja lyfta tungt vilket är om ca 2 veckor så ska jag låna hem pappas hantlar och börja köra lite övningar.

Men nu ska jag hoppa in i badrummet och lägga en ansiktsmaks för att sen ta en lång varmdusch.
/M


Drar igång en maskin tvätt

Ska dra igång en maskin tvätt och iväntan på att den skall bli klar ska jag passa på att måla naglarna :)
/M



Mjukglass

Var som sagt nere på stan med min mor, kollade barnförsäkringen som de har på mig. Haha jag vet att det låter knäppt att fortfarande ha en barnförsökring när man snart är 25 år. Fast den går ut nästa år och då skrivs den över på mig som en vuxenförsäkring.

De är riktigt bra att ha ifall man skulle bli sjuk och behöva stanna kvar på sjukhus så kan man få ersättning. Vi anmälde även ärren efter operationen. Får se ifall man kanske kan få ersättning för de, tror dock inte det men kolla kan man ju alltid göra. Sen tror jag och hoppas att de ärren inte kommer att bli så stora heller.

När vi var nere på stan så var vi en sväng inne på dahlströms guld. Mamma ska smälta ner lite guld och göra ett par örhängen till sig och jag skall få ett halssmycke som 25 års present.

Efter det gick vi i lite affären, sen trotsade jag det kyliga vädret och köpte en mjukglass med strössel. Gud så gott det var, ännu bättre hade den smakat ifall det hade vart en stor sol ute och 15 plus grader :P

Nu har jag precis tyckt i mig lite lunch och ska strax bädda rent i sängen för att sen ta tag i disken. Tråkiga vardagsbestyr men de måste också utföras.
/M


Dagens citat





Startar dagen med en bok

Hade svårt att somna om efter att hjärtat åkte till jobbet så jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen och läsa en bok. Jag han läsa ca 30 sidor innan det vart en lite powernap.


Ska strax möta upp min mor vid tunneln då vi ska ner till länsförsäkring och kolla upp lite försäkringar. Resten utav dagen tänker jag bara ta som den kommer.
/M

Får rysningar utav denna låt



Fruktsallad

Svängde ihop en god fruktsallade som lite tröst för det träliga vädret ute. Vart på mkt bättre humör efter att ha fått i mig lite C-vitaminer.
/M


Vad i helvete!

Dett faller snöfligor lika stora dasslock utanför fönstret. Wtf lixom, trodde vi skulle slippa den här skiten nu. Nä nu ska jag göra en fruktsallad att trösta mig med.
/M

Jag duger & är snygg

Jag duger som jag är och jag är grymt jävla snygg enligt mig själv. Det är dags för alla att bli lite ego,boosta upp självkänslan och säga till sig själva; Jag duger som jag är och jag ser förbaskat jävla bra ut. Och de som inte håller med, skit i de! Huvudsaken är att du älskar dig själv.






















Kort & ram

Var ju ute i sköldinge och pysslade nere i svärmors lokal idag. Denna gång så målade jag klart en ram jag hade börjat på.

Innan jag målade om den till silverfärgad så hade den en ful blåaktig färg. Det känns som att den passar in mkt bättre här hemma nu men den nya färgen.

När jag var klar med den så gjorde jag ett grattis kort som jag vart rikigt nöjd med. Det vart en liten "spill bit" av pappret jag använde till kortet. Så på del lilla lappen skrev jag Love, Hope, Faith som man sen kan sätta på kylskåpet, anslagstavlan eller de bort.
/M


Ramen innan makeovern


Ramen efter makeovern


Grattis kort


Grattis kort insdan


"spill biten"


Tatueringarna

Sammtliga utav mina tatueringar är gjorda ner i Norrköping hos Roger på Tattoo , klicka på studions namn så kommer ni till hans hemsida.

Varför jag har valt att göra alla mina tatueringar där är för att han är seriös, jag trivs med honom och han vet vad jag är ute efter. Det är renligt och snyggt i studion, han är väldigt noga med hygienen. Han ser till att nålarna är rengjorda efter konsten och lagens alla regler. De har en policy att de inte tatuerar någon under 18 år och man får inte vara påverkad av vare sig alkohol eller droger.

När det blir dags för nästa tatuering så kommer jag självklart att åka ner till honom igen.
/M


Vart inte som jag hade planerat

Planen var ju att jag skulle städa, tvätta och dammsuga i dag men så vart det riktigt inte. Älsklingen tycke jag skulle följa med ut till sköldinge så jag kunde pyssla lite och sen kunde vi städa lägenheten tillsammans.

Jag var inte sen att haka på, så jag sammlade ihop mina påsar med en massa pysselsaker och styrde bilen ut mot sköldinge.

Vi var där ute i 2 timmar och pysslade/arbetade på bilen innan vi åkte hem. Handlade lite frukt, bröd och ost på ica samt att jag tankade bilen. Blä soppan ligger på 15.65 kr/litern, det är i dessa lägen som jag faktisk är lite glad över att jag inte jobbar kvar i flen.

När vi kom hem så städade vi lägenheten, älsklingen tog köket så tog jag resten. När han var klar i köket började han med middagen som bestod utav spagetti o köttfärssås. Åt så mycket att jag nästan är på gränsen till matkoma :P

Nu blir det till att slappa och läsa lite bloggar.
/M

Dagens citat





Utekväll

Jag orkade faktisk ta mig ut en sväng i går. Franken hämtade upp mig vid 21 tiden så åkter vi hem till honom och snackade skit. Gick sen ner till lilla vid 23 tiden, där inne var det en hel del folk.

Träffade på natha och joanna där inne, vi satt och lyssnade på nathas karl samt vän som höll i kareoken. Efter en stund så kom sofie och mickis ner på krogen. Det var trevlig att träffa de, speciellt mickis som jag inte sett på ett tag :)

Franken och jag tog en sväng in på riva sen innan jag gav upp och gick hem lite innan kl 1. Det var rätt så kallt ute när jag skulle gå hem men det var skönt att det inte blåste som det gjorde under dagen.

Det var jätte skönt att komma hem och få krypa ner i sängen brevid älsklingen som fick värma mig då jag var rätt så frusen efter promenaden.

I dag är det söndag och 1 april, har ni lurat någon än? Jag har inte gjort det och tror inte jag kommer att göra det heller. Jag ska ialla fall roa mig med att städa lite och sen köra en maskin tvätt.
/M